172102
  • joebacsi
    így éjszakára? :)
  • Landor
    Landor - 30cm magyaros
    1-0

(böff)

• Jancsik
    jövőhéten mozgalmas hétvégénk lesz :)
    pénteken gbc ellen war
    szombaton gyak
    vasárnap visszavágó a pcef ellen
  • Jancsik
  • Hatt
    FRX - eX
    454 - 1144

Köszönjük a gyakorlást FRX, jók voltatok.
  • Jancsik
    szívás :D
  • joebacsi
    látom megy szépen a battlerecorder, csak nézzétek meg, hogy nem e amiatt rezzent egy jópárszor a szerver...de legalább lesz mit elemezni :)
    gergo-t meg ugye csak ezé tartjuk...ha engem kiszed hátsó ponton valami lami AT, akkor ottlegyen valaki :P
  • DummyBoy
    Grat!

A szép lövéshez is :)
  • tubifex
    gergod 1
    gergod 2

:)
  • gergod
    Köszönjük, Ti is jók voltatok
    Még nyomhatnánk pár gyak wart a jövőben...
  • mNzJean
    Grat RDHA
  • Robogo
    Igaz!
  • gergod
    looool

azert Yosh nelkul ezt nehez lett volna, meg szeretném megköszönni a többi csapattagomnak a segítséget/támogatást/jelölgetést :D

• Csacsy
    Gergod - GBC 1110-1075 :P

Nekik is van jó helisük lool.
  • gergod
    Huhh kemény meccs volt :)
    Nagyon élveztem.
  • Robogo
    GBC vs RDHA 1075-1110

GG.Jók voltatok.Szoros volt nagyon.
  • Running
    Hiszünk neked.
  • leveskocka
    szerverberles

csak nem? 10masodperc:)
  • Jancsik
    Egy szerver bérlés kb mennyibe kerül?
  • Landor
    egyáltalán nem unom!
    szórakoztat!
  • mohus
    kalózkodsz?:)

én az A osztályban hiszek...
    volt egy pár viharos és hányós kalandom:)
  • nYoMi
    Lehet hülye vagyok de ez egy fórum azé van hogy segítsenek egyes emberek a másiknak, részben. Vagy tévedek? Nem tehetek róla hogy Te már unod a sok hülyét, de sztem van olyan dolog amihez meg TE nem értessz, nem kellene így le kezelni egyeseket. kössz
  • Landor
    jéézusom mi van itt?!
    attack of the noobs?
  • nYoMi
    Haxoror, hiába vártam nem akar jó lenni. Csak dobálja ki az ablakot mikor csatlakozni akarok..help me pls :)
  • Xian
    Végre akart lenni.
    De ennyi idő kellett neki.

más.

Hol találok frissitett user manualt?
    Mert amit eredetiben adnak, ahhoz képest már
    nagyon sok minden változott
    Elég lesz a mostanig kiadott patch -ig, a euro hoz gondolom lesz uj.
    Ha lehet pdf.

Köszi

• Xian
    Most látom az uj patchban már a saját csapattársamat is ellenségnek
    mutató bugot is kijavitják majd.

VÉGE!!!

Talán most sikerül...

...ujabb bugokat gyártani.
  • GameOverrr
    Na megint kipróbáltam a teljest, gondoltam hátha most nem fog szaggatni. Wake Island, 2 fő. Mondom legjobb: ismerkedek egy kicsit egy új pályával, na meg kevesen is vannak, ami talán a lag szempontjából nem elhanyagolható.
    Mondanom sem kell, hogy továbbra is kegyetlenűl szaggatott, de gondoltam ha már itt vagyok, akkor szétnézek egy kicsit, fogtam egy helit aztán go. Még valaki lövésznek is beszállt. Szépen repkedtünk össze-vissza "néha" egy kicsit be-be szaggatva, mígnem egyszercsak egy ellenséges vadászgép megzavart minket. Ezt követően nagy nyögést hallok: a gunner kinyírta magát. Jaj de rendes, gondoltam naívan, biztos beszáll egy vadászgépbe, aztán leszedi az ellenséges gépet. Hát kicsit tévedtem: a srác átállt és pillanatok múlva már két vadászgép akart mindenáron leszedni. Mindeközben persze iszonyú szaggatás, úgyhogy megint csak nagyon jól szórakoztam a teljessel. Asszem többé nem fogom erőltetni és maradok a demónál, megyek is levezetni a feszültséget.
  • Verzoo
    Bocs COR fiúk:)
  • Running
    Nem, minden pálya van de csak 16-osak. Erre is van valami...ajánlom a keresést ennél is, ha fent a faq-ban nincs benne.
  • Danee
    baszsus kulcs, CSS cseh klánnak nem tud valaki valami msn-t avgy valami elérhetőséget??
  • Verzoo
    Mondtam hogy kulák vagy.....
    Apád igazgató mi????????
    Így könnyű vitorlázni
  • Landor
    a zénapukám cégüdülőjében kajakoztam nyaranta szarvason bibibiii
  • DummyBoy
    @schrank: lol :)

@berci206: Egy pálya??? Asszem csapassá egy ESC-et ki a menübe ott pedig Logout ... és csinálj egy Offline és egy Online acc-ot (Sőt .. elég egy Online is ...) Utánna ha bemész a SinglePlayer menübe akkor ott lesznek a pályák :)

• mesor
    "szerver" gyanítom szervezt akartál írni! :D
    Kicsit sok lesz már a BF nem? ;)
  • berci206
    Running: sikerült! Azt hittem hogy lelövöm magam amikor kiderült mi volt a baj! Képzeld csak újra kellett indítani a gépet és simán megy a játék! :)) kérdésem viszont lenne! Single player modban csak az az egy pálya van??? Köszi mindent! :))
  • schrank
    most akkor a faterod közvetve Dummyboy főnöke de mivel hogy a dolgozók nem engedhetik meg maguknak a vitorlázást a sógor-koma-jóbarát társasággal mennek jahtozni a cég pénzén ezért mondom én a szakszervezetnek már 15 éve hogy az étkezési hidegutalványnál jobban semminek sem tudnak örülni a melósok
  • Danee
    Nem tom ezt honnan vetted, de nem tévedtél nagyot :)
    Én pl Debreceni vagyok, faterom egy cégnél igazgató, és a cég szerver nyaranta ilyen tábort. Namost ott Balatonfürden télleg minden ember vitorlázik, legyen az 15 vagy akár 50 éves... ezért nem tévedtél nagyot :)
  • TS Zolly
    Jeször!

Elnézést ex skacok!
  • TS Zolly
    Murry! Tegnap már mondtam, TS szoba is átirva , jövő vasárnap 20h-kor lesz a war.
  • TS Zolly
    Nekem is van családom, és a klánból többeknek még. Ezért vannak a warok 20h után. Kérdezd csak meg a jcsr-t, hogy huztuk a fogunkat, mikor 18h-s kezdést akartak. Részemről az egész ki indul, ki nem indul letudva. Megvan a véleményem azokról, akik a cb-t és az NT töbre becsülik. Egy olyan senki mondja neked, aki több nálad.