172102
  • Hatt
    Hát igazság szerint csak néztünk ki a fejünkből hogy most így ak-val hogy is fogunk kiszedni a tankból:)

Jó kis meccs volt az is:) Eredményre már nem emlékszek
  • TS Zolly
    Nem nem, pont a régi dolgok miatt nézték hárman az uuuuuuuuunegyvenkettőt. De az is lehet, hogy nem áltak át a birok másik oldalra a másik körre.

Más. Egy kis off. Tegnap este kilenc után elfogyott a cigim. Hidegbe nem volt kedvem elmeni a benzinkutra venni. Meg különben is, legalább leszokok. Na idáig birtam. Elmentem a bótba, vettem. Kocsiba már rá akartam gyujtani. Keresem az autóba valami tüzgyujtásra alkalmas eszközt. Keszztyütartó, semmi. Kardánbox, semmi. Ajtó zseb, semmi. Ülés alatt valahol, semmi. Francba, akkor nyomás haza gyufáért, ugyis kajás vagyok. Megyek be, lakáskulcs a kocsiba maradt. Ki a kocsihoz. Lakáskulcsal vissza, körülnézek bent , semmi. Asszonyt délután leb@szom, mert nem találtam gyufát. Átmegyek anyámékhoz, kerámialapos tüzhelyhez mé kelle ugyi gyufa. Nincs. Megnézem a kazánt, ott szokott lenni. Persze most nincs. Vissza mihozzánk, találtam egy félig üres szir-sz@r öngyufát. Tüzkö benne már extra lenne. Nyári konyhába viszont találtam egy üres öngyujtót, aminek még jó a tüzköve. Két öngyufa segítségével, már pöfékelek. :DD
  • Running
    Nos ittvan az Infantry kupa tárgyi nyereménye:
    TESSÉK ITT VAN!!!

Ja az én nőm lesz, szóval mindenképp a Hordának kell győzni. Csapaton belül meg én vagyok a vezér szóval nincs gond.
  • badsec
    Szerintem a gyalogsági gránát inkább hozzátartozik egy infantry csatához, mint a C4. És azt se felejtsük le, hogy a patch után a C4-et a fél pályán át lehet dobálni majd. Ha már infantry, akkor szóljon arról hogy ki bánik jobban a puskával. De a legegyszerűbb lenne az Infantry mod használata. Nincsenek járművek és a kitekben is csak a fegyverek maradtak. Semmi C4, GL, stb. Infantry mod fegyverei
  • misaab@a
    ha becsmérlően beszélsz valakihez, próbálj meg helyesen is írni, különben nevetségessé teszed magad az emberek előtt...

mindenre van magyarázat. mentség az nincs!

Farock legalább volt annyira férfi, hogy megmagyarázta, miért csinálta.
    Neki nem lehetett memória gondja he? Meg sem próbálta félremagyarázni.

A JCSR, CoR soraiban megbukott "file és memória" problémával küszködő játékosokról meg egy bejegyzést sem olvastam itt.
    Érdekes, hogy Vérpistikét mindenki elkezdi szétszedni ha kiderül, hogy játszott a tűzzel de ha már klános fütyiről van szó, akkor azt inkább tartsuk titokban...

Pfuj!
  • erdos
    A mi korosztályunk még vastagon az oroszt nyomatta 8 évig kollega
    Ezt meg benéztem, ennyi, de Hattoriék hálisten megértőek voltak..
  • 505thZajcev[PT]
    bf42ben kulon modot csinaltak erre, mert volt mar ra pelda inantry meccsen nalam is, hogy dobtam pl granatot (azt se szabadott).
  • Me0w
    Angol az ablakban?
  • Verzoo
    Az lesz a legegyszerűbb szerintem is ha marad minden
  • erdos
    Jól van na, többet nem fordul elő, fingom se volt mi az az infantry, gondoltam a 16 mappon a játék így ezt az apróságot el is felejtettem közölni a többiekkel...
    volt is meglepetés az eX-nél mikor begördültem a vassal a zászlóhoz
  • Murry
    Tök igazad van ezért, ha egy ilyen eset véletlenül történik akkor, az még ne legyen bukta, csak ejnye bejnye, megne lássam ezt még1x :)
  • Running
    A jelentkezési lapon minden fel van tüntetve, mit lehet mit nem...
  • Running
    Szerintem marad minden ahogy volt, gránátvető+c4 rulzz.
  • Mersant
    jó lenne minnél hamarab meghozni a szabályokat, és kiírni valahova,mert nem 1 emberrel találkoztam aki simán beült a tankba és hülyén nézett mikor szóltunk hogy ne mkéne infantryn tankozni...valamint ha tiltva lesznek egyes fegyverek nem ártana előtte úgy gyakorolni, mert a beidegződés nagy úr, és azért 1 bummantós miatt bukni 1 meccset, hát az nem igazságos...és elég kelemetlen mert fegyverváltásnál férre lehet nyomni a nagy kapkodásban
  • 505thZajcev[PT]
    Persze en meg helikopter vagyok!!
  • Verzoo
    A gránátvető nem érdekel de a c4 az maradhatna szvsz.....
  • erdos
    Ésha egymást nézték?
  • GCR
    Ne legyen , és ha ti használjátok a meccsen , akkor automatikusan buktátok Amúgy nem úgy indult hogy no gránátvető , c4 ,jarmű ?
  • Murry
    Nem igaz, Minket néztek 3-an, és az U42-t ketten.
  • TS Zolly
    Rendes vagy.
  • TS Zolly
    De legyen.
  • TS Zolly
    U42-öt nézték többen. Történelem miatt csak.
  • Running
    NEKEM MIND1 Csávók, ha nem akartok gránátvetőt, c4-et akkor szavazzátok meg. Szervezzétek le, ha mind 7 csapat azt mondja ne legyen, kivesszük, ennyi.

GOGOGO JCSR.
  • Murry
    Abszolut nem volt gond bírót szerezni MB mecsre.
    Csak felmentünk 1-2 klán ts-re és már volt is elég bíró.

Zolly 1x nekünk 5 bíró volt jelen a warunkon, emlékezz vissza.
    3 nézett minket, és 2 nézzte az U'42-eseket.

Nagyon jól elvoltak. :) Minket meg nem zavart a dolog, mert mi nem csalunk.
    Ezért tök mind1 hány bíró nézz.
  • erdos
    Sőt, meccsen még dobunk hozzád egy párat pluszba legyen tartalékod...
  • erdos
    összesen 20 vagy 20vs20 azért nem ugyanaz.
  • TS Zolly
    Nemá! Pont a c4-et? Gránátvetőt adom, c4 marad!!!

Drop szokott rádio szervert indítani.
  • joebacsi
    1.2 után úgynézki talán bennt is maradhatnak :)
  • erdos
    te hogy tudsz kék betűkkel írni?
    Vazze, agyamra ment a hétfő
  • TS Zolly
    Van egy szerver, ami ugy van béállitva, egy pálya 4 kör. Első kettő 16 fős, második kettő rendes 32 fős szerver. Persze a befogadó képessége 40 fő. 40 ember rohangált tegnap a 16-os karkandon. Hát nem tetszett.
  • erdos
    Jó ötlet ez a kommentálás, kérünk Peptiéktől útbaigazítást aztán hadd szaladjon. Nekem a 10vs10 is tetszik de kiszedném a C4-gránátvető duót mindenképp. Ha én lennék a szervező. perszeugye. de neménvagyok. persze.
  • TS Zolly
    Ááá, dehogy. Senkit nem zavartak. Néha még ök adminoltak is. Nem volt pont meccsük, megkérdezték felmehetnek é. Külön ts-en is voltak ök. Utánna a rádio adást visszahalgatva, elég jól elvoltak egymással.
  • schrank
    én híbe-hóba felmegyek "16"-osra de a 16-os minimum 20 emberrel kell játszani de a 24 is belefér ha tényleg igazi infantry-t akarol
  • Running
    Ez már eldöntött dolog badsec. min 8vs8, 10vs10 csapatok kellenek. Ennyi.
  • badsec
    Csak ha valaki szerint a 6vs6 túl kevés. A CB Infantry szabályzata. Akik részt vesznek rajta már úgy is ismerik. Nem mondom, hogy ragaszkodni kell hozzá, de kiindulásnak talán megteszi.
    Teamsize: The default number of players for a match is 6vs6. If both clans agree you can play with more or less players. The minimum is 4vs4 and the maximum is 8vs8.
  • Hatt
    az kicsit sok
  • TS Zolly
    DC-ben előfordult, hogy egyszerre 4 biró volt fent a szerveren. Más dolguk nem volt.
  • Hatt
    Zsolt1 biztos tudja. Nekem fogalmam sincs
  • Hatt
    Ez is jó ötlet, csak az a gond hogy akkor a másik 2 emberhez is igazítani kell az időpontot. BFV-ben is ez volt, sokszór csak nyűg lett ez a két megfigyelős dolog.
  • TS Zolly
    Sőt ök közvetítették a warokat is.