172102
  • Zs0lt1
    de tudjuk, majd.
  • scotis1
    Hali!? nem tudja vki pontosan ,hogy mikor jönnek ki az uj cuccok (PATCH,EU PÁLYÁK) FŐLEG A PATCH MERT MÁR UNCSI A FEKVÉSBŐL FELUGRÓ PLAYER.
  • TS Zolly
    Tudod a sárga csik és a sárga csit között q nagy a külömbség. És mindegyikből lett nagy flém.
  • Mester01
    Én is sok mindent szeretnék..
  • schrank
  • vsly
    Persze.És még kaptok mellé csini hostess-lányokat is
  • schrank
    nebasssz az olcsóbb mint a
  • Zs0lt1
    énakartamhamarabb :D
  • Zs0lt1
    annyiért az csak sima, azt, h ranked legyen a szerveretek, az ea-val kell letárgyalni, nem a net hosting céggel.
  • Running
    Csak sima szerver.
  • vsly
    Csak aki ezt írta,az valszeg téves információkból táplálkozott.
    Akiknél egyértelmüen csalás volt a pb-kick oka,azt kirakták nyilvánosság elé.Akiknél meg lehetett az ok téves PB"riasztás",azokat nem(és utána kérdeztek a PB megfelelö szervénél).
    De meg lehet az ilyesmit beszélni normális stílusban is.Az ugatásra ugatás a reakció...Én is csak azért vettem a fáradtságot,hogy közöljem ezt veled,mert normális stílusban reagáltál a postomra...
  • FlatlineHun
    Dalian Plant, kínai oldal, helibe ültem egyedül, onnan küldtem a TV-rakétákat. Indulás után leszedtem az ellenség Cobra-ját, valamint mindkét BH-t. Gyakorlatilag a meccs alatt amcsiknak soha nem is volt más pontjuk, csak az anyahajó. Mivel repülőseik igencsak bénák voltak, gyakorlatolag majdnem egyedül feltartottam az egész partraszálló hadműveletet. Ahogy sorra szedtem ki a BH-kat, egyre kevesebben mertek beülni :)
    A vicces az volt, hogy a végefelé (komolyan) az amcsik félútnál kiugrottak a csónakból, ha meghallották a rotorhangot, és úszva próbáltak partot érni, az ott várakozó dzsipek, és apc-k legnagyobb örömére...
    Természetesen egyik repülősnek sem volt esze, hogy kiugorjon egy hátsó, védtelen pontunknál... ja, és mindhárom halálomkor belémjöttek repcsivel.
  • Running
    Minden szabály megtalálható a bf2huncup oldalon és a jelentkezési lapon. Ha a csapat visszaküldi azt jelenti elfogadta, vita nincs több.
    A mapokhoz még adhatunk párat pl. Oman ha szükséges és ennyi!!
  • Jancsik
    a klánunk szeretne egy 16os ranked szervert
    találtunk is szolgáltatót, den em tujuk hogy annyi pénzért ranked-e?
    5000Ft, ennyiért van bf2 ranked szerver, vagy ez csak sima?
  • nYoMi
    Ha innen vlki tört serveren nyomja pls árulja el nekem hogy csinálja. Thx :)
  • Hatt
    Absolute igazad van, véletlenek bizony vannak.
    Pölö tegnap FRX ellen a nagy squad ugra bugra és kit választás közben véletlen átáltam hozzájuk... Eddig sose tudtam hogy hogy is jöhet össze ilyen véletlen de van.
  • mNzJean
    az infantry hun cup al kapcsolatban , a magam részéről anyit ,ha nem lessz gránátvető meg c4 akkor én inkább kihagyom .Ja ugrani lehet majd vagy arra is lessz valami szabály?De most komolyan, maradjunk meg a cb-s infantry szabályoknál az már bevált és szeressük.
  • Hatt
    Tényleg nem emlékeztem:D Azért kössz hogy leírtad
  • misaab@a
    Ezt pedig figyelmesen olvassák el azok akik kikelnek magukból minősíthetetlen stílusban...

"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." -Mahatma Gandhi

• TS Zolly
    Na ezt meg hol olvastad?
    Én a CoR részről nem tudtam a nevet, csak Murrynél rákérdeztem, mert négy embert baszogatott a pb. És Teso2 is benne volt a négy névben. Murry többett nem árult el, nem is akartam tudni róla. És Teso2 nem álnéven játszik, hanem a fia. Ö a kis-Teso. Két gép, két eredeti játék. Próblémát már régen megoldották. És nem azzal te ..., hogy DonC-ék eltusálták neki. Nekem is ujra kellett raknom a gémet, mikor a wake szarsággal jött. Sőt néha elötte kirakott modosítások miatt is, kérte állitsak vissza mindent az eredeti állapotba. Magyarosítás, no intro, Dc már nincs fent.

• T4CeOBiNet noob
    szia
    nemtom ki vagy, de egyvalamit szeretnék megkérdezni.
    a valaki-valamikor-valamijjen fórumon leírta hogy az katyamaddzag nevű játékos a kösdfelmagad klán tagja csalt!! akkor ezt már tényként kell kezelni??
  • T4CeOBiNet noob
    tod : ctrl+c ==> ctrl+v
  • misaab@a
    Engem ez késztetett arra, hogy "tollat" ragadjak...

Idézet! valahonnan, valakitől...

"Pár napja a pb megfogott pár embert akik valamilyen csítet használtak. Volt olyan köztük ami nem volt teljesen egyértelmű így azokat elküldték a pb-s srácoknak, hogy mondjanak róluk valamit. A pb-sek válasza az volt, hogy a kérdéses emberek mind valamilyen csitet használtak!!!
    Először az volt emberek reakciója, hogy na akkor most meglesznek buktatva ezek a férgek, had vérezzenek! Aztán jött az, hogy hát a közösség érdekében nem kéne nyilvánosságra hozni a dolgokat elég azt belső körökben lerendezni. Ezzel még nem is lett volna gond ha ma nem került volna ki a fórumra 2 ember neve akik benne voltak a csalok listájában! Mert ugye ha 1-é kikerül a többié miért nem? Azért mert emberünk a JCSR-ben játszik??? Hányni tudnék most ettől az egésztől! A nagy király Wulfguy "barátunk" egy szaros csiter aki 4x bukott meg egymás után pb-n! Másik játékosunk a CoR soraiból Teso2 aki a csitet Kis teso néven használta..................."

Nekem meg ettől nyílt ki a bicsku a zsebembe, de biztos az én igazságérzetem ferde és rossz következtetéseket vonok le...
  • Robogo
    10vs10 tuti ne legyen!!!!!!
    A legtöbb az legyen 8vs8!!!
  • vsly
    Hogy kétszer kelljen begépelnem a saját üzimet
  • vsly
    Amilyen az "Adjon Isten"....Mégis milyen reakcióra számítottál a bicskanyitogató stílusodra?
  • T4CeOBiNet noob
    namoss ezt méé duplázta??
  • Robogo
    Vagyis inkább úgy mondom,hogy az RDHA-sok voltak jók.Grat nekik.
    Majd összedobok egy kis véleményt vagyis leírást a meccsről.
  • T4CeOBiNet noob
    hmm ... az én meglátásom az a témával kapcsolatban hogy mivel ez egy viszonylag kicsi társaság ezért nem is kellett nevesítened senkitse mert tudja mindenki hogy kit köpködtél ... jogosan vagy jogtalanul, de legalábbis érdemi bizonyíték teljes hiányában

amúgy Murry a stylusoddal énsem vok kiegyezve ... bár megértem
  • Robogo
    Szarok voltunk ennyi.Ez az én leírásom elbasztunk minden kibaszott ideges is voltam...Most inkább nem írom le a véleményem...
  • misaab@a
    Az intelligens hozzászólásodra kis IQ huszár én úgy fogok reagálni, hogy inkább megmaradok embernek. Mocskos a szád az mindenkinek egyértelmű ezek után. Bár nem engem kell, hogy zavarjon...

Személyeskedés nem történt. Nem nevesítettem meg senkit. Nem véletlenül.
    Csupán valamiféle válaszokat kerestem a felmerülő kételyemre. Mindenre számítottam de ilyen ostoba kisóvodás, trágár körmondatokra azért nem :)
    Ez sem engem minősít. Ha bárkit megsértettem volna önérzetében... Annyira sajnálom...
  • joebacsi
    jah 3ból egyszer sikerül csak kiszedni artilleryvel durván azt a humveet, szóval inkább hagytam :)
    AA az sanszosabb :)
    hát helit azt kereshettétek volna, úgy percenként vittem arrébb mindig, nehogy artilleryvel kiszedjetek, bár így is eltalált 2szer egy kósza légvédelmi rakéta, de egyszer gerzson tekert meg apcből, egyszer pedig visszamásztam a sajáthelipadunkra...legalább commanderként nemcsak a monoton kattintgatás volt a feladatom :D
  • T4CeOBiNet noob
    amúgy + 3napja áll a bf2s.com
  • T4CeOBiNet noob
    kiscsíter
    + a haverja
    ezek osztódással szaporodnak

hát a tudásukról meg nemsokat lehet mondani
  • Running
    Tegnap szépen táncoltál schrank.
  • schrank
    van olyan csít hogy gyorsabban lőnek a fegyverek mert ma többször lelőtek MP5-tel meg M16-tal úgy hogy csak egy nagyon rövid de kurvagyors(mint a BH minigun-ja) sorozatot hallottam
  • badsec
    Igaz, erre nem is gondoltam...
  • FaRockHUN
    Az meg commander, és átlagpontot kap... ( nincs teamwork pontja... )
  • badsec
    És aki mögötte van? 4 kill és 100 pont?! Biztos csak véletlen, hogy ők ketten vannak elől...
  • vsly
    Nekem csak 10769.Maradok a repcsibe