172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Morfy #61068 az első értelmes gondolatodat az ui rovatodban olvastam éppen az imént. THX -
misaab@a #61066 Te meghibbantál!
-
misaab@a #61065 Végre egy autentikus emberke. Hello 
Ki nem mer játszani magyar szerveren? Ismersz ilyet? Halljuk!
Lelki szemeim előtt látom, hogy sokszáz edzett BF játékos ül le cigivel, sörrel, kolbásszal és sajttal, borral a kezében sg BF topicot olvasni, közben izzik az MSN,ICQ sabada sabada hogy "megint flém, olvasd!"
Hidd el elég szórakoztató a "bátölfild" bábúk csatája után az elmék csatáját is megvívni. Bár győztest sosem hirdetünk és nincs Highscore táblicsku de ez a topic legalább él és nem smileikkal meg helikopterekkel van tele, azonban néha afelé tendál. -
Ha nem tudod bizonyítani, akkor csak rágalmazol. Gondolom azért nem is reagál rá a JCSR, mert érdemtelennek tartja megvédeni ilyen koholt vádak miadt bármely csapattársát. Nem védeni akarok eggyik emberkét sem, de amit te írtál az felháborító, mert ilyen emberek miadt voltak koncepciós perek is. 
Szerintem itt lenne az ideje egy bocsánat kérésnek....
-
Platypus16 #61063 Előző héten SF-ztem, mert újra van a Qwerty, de látom sajnos sosincsen tolongás ott. -
Platypus16 #61062 hihihi
-
atwe #61061 mivel 3-4 rohat heli egységem fölöt szedi áldozatait ezért pár kamikaze akciot végre hajtotam 
különben repüles közben is lehet comanderkedni :) nyomd meg -t es jön az áldás ;) -

-
Ez a baj :(
Felesleges a flém, a provokáció, meg a többi dolog ... van értelme? Nincs ...
Főleg hogy ezzel nem azokat hoztad hülye helyzetbe akiket akartál, hanem magadat ... Az pedig több okból lehetséges hogy nem méltatnak válaszra ... ezeket kitalálhatod ...
Nekem elég a kenyér ... és szvsz sokaknak elég ... ilyen cirkusz nem kell ...
@atwe: Commanderként minek repülsz?
-
atwe #61058 Érdekes 2 Hete még nagyba jártam fel Randekodra Péntek ota meg nem engedd eanál kitaláltak valamit :)
tört forever :)) -
atwe #61057 Unalmamba megtisztitotam a levegöt :)) -
A commander ne repkedjen 
-
Morfy #61055 Mivel úriembernek tartom magam erre nem írok semmi durvábbat,nem kenyerem az a stílus.
Nem lesz tört szerver egyik rankedből sem,erre mérget vehetsz. -
atwe #61054 Ma mondták az sg szerveren nekem hogy csiter mert ,, Repültem heliztem comander voltam irtotam és erre megszolalnak atwe csiter :D
bárkimondhatja hogy csiter lesza..... én tudom jol játszok....
-
az miért van az általad üzemelt szervereken hogy a sata-s nyolcmegakeses vinyó is a halálán van egész kör alatt külföldön meg nem
-
mostanában sfezel? -
atwe #61051 Jo csináld meg hogy felmehesek törtel :)) -
Morfy #61050 Mielőtt bárki elragadtatná magát a kelleténél jobban szükségét érzem megjegyezni,hogy a ranked szerverekből van szerencsém működtetni az 1-est,2-est, GSbf2-t és az 5-öst,tehát 4 szervert. Ha valaki csítügyekben szeretne érdeklődni azt kérem nálam tegye meg. Elmondanám,hogy a múltat nem fogom alátámasztani semmiféle logfájlokkal,mivel nem léteznek. A jelen egyszerű,megy a streaming a master banlisttel,tehát aki csal global bant kap. Ettől kezdve mindenki abbahagyhatja a csíterezést meg a flémet. Aki meg nem játszik Magyar szerveren mert nem mer,az főleg ne irogasson hülyeségeket,világos?
Ilyenkor merre van az admin a fórumról? Aki a múltkor oly bátran DonC-ot is moderálta,mondván ne legyen flém????
Köszönettel -
misaab@a #61049 Alátámasztani, bizonyítani nem tudom. De a beidézett hozzászólás Mr.X től nekem elég volt arra, hogy kikerekítsek ebből az egészből valami kézzel foghatót.
Hát nem sikerült. Nem is tudom mit vártam tőle. Tényleg nem sok értelme volt. Megyek is játszani.
Gyere Zajci, pörköljünk oda nekik! -
misaab@a #61048 igazad van. provokáltam. na és? elértem a célom? részben. elkezdődött egy párbeszéd ki-ki maga módján. flémet akartam? igen. miért? mert cirkusz és kenyér kell a népnek, arra odafigyelnek az emberek. tudod mi a legérdekesebb? már a fél bf társadalom válaszolgatott a felvetést illetően de a JCSR soraiból senki nem állt ki a Wolfguy becsületéért. Meg sem próbálták cáfolni a "téves" információt. Biztos én vagyok a naív fasz, hogy mindent elhiszek amit zárt fórumon olvasok. Részemről befejezve. És zárszóként annyit, hogy ha valóban tiszta mindenki lelkiismerete, isten látja lelkem, számon fogok kérni az illetőtől a "téves" információkkal való etetést. -
én ma egy amcsit löttem buksin szopás közben
-
Én is hallottam már dolgokat itt-ott ... de lég erősek voltak és bizonyítva nem lettek ... ettől fogva mindenki azt mond amit akar ...
Ráadásul a "túl jó" játékosokat előfordul hogy lecsíterezik ... Én nem vagyok ennyire skilles, de volt már olyan mákom, hogy utánna lecsítereztek ... Pedig még csak profi sem vagyok ...
Nameg ártatlanság vélelme van ugye :) -
"Ha már erre képes voltál akkor legyél még tökösebb, és fedd fel magadat,
mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged..."
Miert te ki vagy ha mar itt tartunk ? :D (no comment)
Tipikus, "beszólokhogyflémlegyen" hozzászólás ... felesleges erőltetni, Nekem is van haverom aki ezt mondta, egy másik meg amazt ...
Erre meg csak azt tudom mondani en is regota tudok errol a dologrol, csak eddig nem foglalkoztam vele. Egyreszt mert nincs kedvem csiterekrol dumalni, foleg nem energiat pazarolni rajuk. Valosagtartam? Lehet humbug az egesz, de tudod csak az tud besarazodni, aki piszokban jar.... -
"ps:
ha kiderül, hogy az info amit közzé tettem hiteltelen, elnézést fogok kérni azoktól akiket hírbe hoztam. "
Bocs, hogy beleszólok, de akkor ezek szerint olyan információt tettél közre aminek a hitelessége bizonytalan???? -
Egy gond van ezzel, és lassan be lehet fejezni ... dobj egy screenshotot, vagy egy PB banlist linket és ok ... ha nincs ilyen akkor meg? El lehet ballagni ...
Idéznék ... klasszikusokat csak "hangról hangra" :
"kiegészítendő:
Ha az egyik legjobban szervezett és talán az egyik legerősebb magyar csapat tagja szeretnél lenni, ahol ha megbuksz az anticheaten nem gond, mi elsimítjuk, akkor most itt a lehetőség!
Micsoda lehetőség "
Ez volt a te állítólagos "normális" hozzászólásod ... Miért vagy meglepődve, hogy mivel ezek után semmiféle bizonyítékkal sem tudtál előállni, a többi hsz-t ne is említsem, valaki is komolyan vesz?
Tipikus, "beszólokhogyflémlegyen" hozzászólás ... felesleges erőltetni, Nekem is van haverom aki ezt mondta, egy másik meg amazt ...
Abba kéne hagyni, főleg hogy felesleges vita ...
PB-ről még utolsó sorban ... jólsikerült PB update progginak köszönhetően majdnem minden PB update után kihajigálnak a serverek amíg ki nem derítem hogy mit baszott el az a szar ... kidob módosított könyvtár miatt, ha átírom a ticketeket Single playerben ... stb ... Én is csíter vagyok? -
Platypus16 #61042 Na én is készítettem egypár elég mókás képet, amikor az előző héten nagyba nyomtam a bf2-t:
Egy kis szünet
A jó commander még halottként is mindent lát:)
Homokvihar Warlordon:)
-
misaab@a #61041 Azért idéztem be amit idéztem, hogy felfogd a motivációmat. Nem én költöttem. Hogy, ki azt meg nem kötöm az orrodra de annyit elárulhatok, hogy nem az aproneten olvastam. Az meg, hogy hogyan használom fel az általad tévesnek mondott információt az meg legyen az én dolgom. Egyszerűen magyarázatra vártam.
Azért tartom annyira épeszű és korrekt embernek az informátoromat, hogy ekkorát ne ferdítsen a tényeken, külömben nem háborodott volna fel a történteken.
A tárgyilagossághoz hozzátartozik, hogy én nem vádoltam meg senkit, hanem olyan információt tettem közzé, akár igaz, akár nem, ami esetleg kellemetlen lehet néhány embernek és csapatnak. Mérlegeltem, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni de az igazságérzetem azt mondta, hogy ennyivel tartozom a becsületes játékosoknak és azoknak akik pénzt és időt ölnek eme szórakozásba. Mindig is jellemtelen dolognak tartottam ha valakinek, valakiknek saját pajtiaik felé hajlik a keze, mikor tükröt kéne tartani maguk elé. Ezért korbácsoltam fel a dolgokat. Ha még meggyőző érveket nem is hallottam, ellenben sok mocskolódó primitív beírást igen remélem akinek kell még időben magába néz. El kel keserítselek de ilyen buta sértegetésekkel nem bántottál meg. Legfeljebb neked lóg ki a kapa a szádból.
"Ha már erre képes voltál akkor legyél még tökösebb, és fedd fel magadat,
mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged..."
Mielőtt azt gondolnád, hogy álnéven irogatok ide ilyen dolgokat elárulom, hogy nem így van. BF42 óta ezen a nicken irok. Hogy BF2 alatt milyen színekben és néven játszom azt könnyen kiderítheted. Nem kell hozzá sok ész. Talán neked is menni fog.
Tisztelettel
José Luis
ps:
ha kiderül, hogy az info amit közzé tettem hiteltelen, elnézést fogok kérni azoktól akiket hírbe hoztam. -
Ha jól tudom az EA nem akar több ranked szervert k-európában, szal szerintem felejtős. -
akit érdekel winampon CB meccset közvetítenek:
[gamer-FM].de -
Landor #61038 -
Képzeld még mindig megvan az msn-be Buba nekem.:D
Most is fentvan msn-be.:) -
Szerintem tegyél fel egy új Catalog drivert.Pl ezt:5-10_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_27256
Ha gondolod átnyomom neked msn-be.
-
Lehet,hogy ö BUBA 
-
"A pb-sek válasza az volt, hogy a kérdéses emberek mind valamilyen csitet használtak!!!"
Az akitől idéztél az csak hallott valamit, de nem tud mindent, és ezt ezek szerint sajnos közzé is tette, te meg ezek alapján fogod magad, és leírod a nevüket. Mégis hogy gondolod ezt?
A pb-sek semmi olyat nem válaszoltak, hogy ez vagy az az ember valamilyen csitet használt. Főleg nem mondtak ilyet az MD5 file hibára. Ha az előző hozzászólásomban nem csak a szidalmak miatti sértett ego-ddal fogalkoztál volna, hanem az érdemi rész is felfognád akkor, nem kéne még1x leírnom.
"Másik játékosunk a CoR soraiból Teso2 aki a csitet Kis teso néven használta..................."
Ez megint téves információ. Előszőr is nem cheat hanem file hiba, mint már mondtam (MD5), másodszor nem Kis teso "áll néven", hanem Teso2 saját nevén, és accountján 2006 Jan. 19.-én este 8 órakor történt. Ez biztos.
1 szó mint száz, csomó téves infó, és fél infó alapján most nyilvánosan név szerint megvádoltad Teso-t. Sajnálatos, hogy a fejlett igazságérzeted olyan lila ködbe borít, hogy nem veszed észre azt, hogy rossz következtetéseket vonsz le.
Persze sokkal könnyebb vádaskodni, köpködni, és összeesküvés elméleteket gyártani, mint ténylegesen megkérdezni az igazságot az illetékesektől.
Ha már erre képes voltál akkor legyél még tökösebb, és fedd fel magadat,
mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged... -
atwe #61033 Fiuk most az egyszer kérek mindenkitöl ötletet hátha valaki tudd segiteni
Formatáltam a gépet és ujra raktam mindent bf2 fel pecs fel mini image fel
erre meg kidob az asztalra mindenel probáltam már :(( -
Szivembol beszeltel -
:D
Akkor ne kicsinyíts:)
Kár hogy a bf2-t nem adtad fel ilyen könnyen:D -
-
TS Zolly #61029 LOL! Nálunk a legfiatalabb is idősebb 18-nál. Mondom hogy ovi! -
Lami :D