172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #61149 Hát szerintem az erőforráspazarlás, az egyhelyben álló tank soha nem hosszúéletű, ha mozogna a bespawnoló és kiszálló squadtagokat csak legázolná és a géppuskaállásban is túl nagy lenne a jövésmenés ahhoz hogy használni lehessen.
Szóval szerintem :) a tank squadon kívül vagy két fős suaddal hatékonyabb mintha kötötten együtt kell mozognia a gyalogsággal -
haxoror #61148 A géppuskás nem tudja a saját tankot gyógyítani, a lebújás meg tényleg szinte mindentől véd de pl az APC robbanós lövedékeitől nem, természetesen ha géppuskás vagyok 100% hogy egy APC lesz a következő amivel a tankunk elsőre összefut
-
Én úgy gondoltam hogy a tank nem foglal csak rá spawnolnak és úgy rohamoznak:) hatásos -
haxoror #61146 Akkor én lettem csak óvatosabb
-
haxoror #61144 Sajnos a tankkal nem igazán lehet squadozni :(
Ha sérül akkor jó messzire vissza kell tolatni hogy javítani lehessen, ha kilövik az engi úgysem a leaderre spawnol hanem a bázisra stb...
Ettől függetlenül nagyon hatékony lehet ha figyeli a minimappot és jó úttörő módjára ahol tud segít :)
Közelharcra tényleg rosszabb mint a korábbi részekben/modokban de középre és távolra brutális, foglalni is lehet vele csak jobb ha az ember bevárr egy gyalogos squadot -
lammaer #61143 Szerintem nem... láttam már ilyet (voltam szenvedő alanya is) patch óta is. -
lammaer #61142 Legutóbbi tapasztalatom szerint az igazán jó tankos csapat az egy medic a tankban és egy engineer a géppuskánál....
Amig az engineer javitja a tankot, addig a medic bentről automatikusan gyógyitja. Talán még akkor is, amikor a géppuskánál ül (bár ezt még nem sikerült ellenőriznem, de ha működik akkor az az über tankos kombó).
Medikként egyéblént szeretek tankban géppuskás lenni - ha nagyon elfogy az erőm, csak lebújok és néhány pillanat múlva már fullon vagyok. Igy nem szednek ki, csak ha a tank is robban... sok géppuskás amúgy se tudja, hogy le lehet bújni ha nagy a balhé és akkor csak a fentről jövő lövedékek sebeznek... -
haxoror #61141 Azt szerintem már javították a pecsben mert a legújabb pecs óta (legalább is nálam) soha nem robban a fullos tank egy lövéstől azelőtt meg tényleg egy csomószor volt -
FlatlineHun #61140 Sajna nekem gyakran csinálja: vnincs is jobb móka, mint felszállni a helivel, majd hirtelen főmenüben találni magamat, idegesen nyomkodni az esc gombot, ezzel kiváltva még 2-3 ki-be ugrálást..... -
Ha egyedűl van a tankos mint páncélos és esetleg a támadó csapat tagjai rá spawnolgatnak, esetleg közössen támadnak akkor azért a medic a nyerő:) Meg is nyúznám a tankost amelyik kiszáll a tankból javítani. -
lammaer #61138 Tegnap nekem is csinálta ezt a bedobom az inditóképernyőt aztán vissza a desktopra mókát. Egy újrainditásig.... -
FlatlineHun #61137 Na jah, publicon gyakori az olyan....
Mellesleg egyszer Kubra Dam-on (szerettem ott tankozni) védtem a második pontunkat, amikor kurva messziről (hídról) elkezdett egy AT lőni a tankomra. A probléma az volt, hogy a távolság miatt mire becsapódott a második rakéta, az elsőt már teljesen visszajavítottam. Nos, neki elfogyott a rakétája, nekem nem a csavarkulcsom... -
nehézkes na :D -
Igen csak ennyi mindent neházes lenne runtime figyelni. Ötletnek nem rossz. Annó volt olyan is, hogy lenne benne pilóta cast, aztán az sem lett.
-
haxoror #61134 Ha rajtam múlna nem is engedném hogy az engin kívül bármely más cast hassználhassa a tankot, hatalmas különbség ha engi ül benne szvsz :) -
Izé most olvastam át, Me0w csak az AT-t mondta, a többiért váálalom a felellősséget
-
Hááát, jó kezekben igen szépen muzsikál ám az a sörétes 
Nomeg amit Me0w is mondta vala az AT raksiját is csak úgy tudod kikerülni ha előbb leszeded és vagy marad időd kitérni vagy nem különben rádfordítja a raksit. Kicsit zabigyerek lett a tank amit szívemből sajnálok, főleg a legidegesítőbb hogy egy kurva vakondtúráson is otthagy egykét csíkot az életéből... bezzeg az apc meg megy mint az olajozott istennyila...
Mi is kérünk kanyarban beforduló lövedéket meg reaktív páncélzatot!!!
-

Nézz utánna hogy hogyan is lehetésges ez
-
Hát akárhogy próbálgatom sose sikerűl megjavítanom:D
Kidugom az orrát jön az at.
Behuzom szerelem.
Majd kezdem elörről:D
Egy doboz sokkal értelmesebb a hátam mögött:) -
Én már tudom igen nagy valószinüséggel, hogy milyen szinekben, csapatban és néven játszol... meg is van erről a véleményem. Kár erőlködni :) A csít témákról mivel a rankedek adminjai igen behatároltak, olyan szűk körben mozoghat információ, hogy nem nehéz kitalálni ki van látszólag olyan viszonyban velük, de mondjuk ki az frx-el, hogy tudhat esetleg részinformációkról, történésekről, logtartalmakról, meg az általad emlegetett elvi döntésekről. A döntés ami itt érdekes egyébként mert arról, hogy mit döntöttem én egyes szám első személyben kb. 5 ember tudott konkrétan, a listába beleértve BB-t, Morfi-t meg magamat.
Idézeted nagyrésze amúgy jól behatárolható stílus. Csak nem magadtól a belső klánfórumról idéztél? LOL. 120%-ban lerí róla, hogy ki írta az eredetit, persze főleg azért mert megvan az a magasztos stílusa amit ha a tagok veszik a fáradtságot akkor a bf.hu fórumon be tudnak azonosítani, no meg vannak benne olyan elemek (teso, stb.) amik ugyan nem viccből, hanem azért lettek az enevbalance felé történő kommunikációba belerakva mivel nem tudtunk mire vélni dolgokat.
Amúgy még mindig azt mondanám ha va screenshot vagy banlist esetleg log bejegyzés akkor dobd már ki publicra. Ha nincs akkor szerintem az ügy felejthető, meg te magad is. Mivel a log csak nálam lehetne, szerintem értelmetlen feszegetni a témát, mert:
1, ezt az ügyet az enevbalance válasza után takarékra raktuk már régen
2, ha valami nem tetszik akkor face to face
3, az ilyen módszerrel történő kényszerítőzés max a saját jellemet határolja be, de azt erősen -
Tank vs heli.. alapbol nevetseges... de mint lattuk majd azuj pecccsssshhhh
-
en ezzel a ket pancelos javitja egymast temaval nem ertek egyet.. ha valaki vezet , h a franba tud javitani is??
-
szerintem is eros lett a mediv, de mindossze azert mert a sok "medic" inkabb rambo nak hasznalja a kasztot..vagyis jo lenne mar olyan medicket is latni aki idonkent feltamaszt es nem rohan elore mint az allat, de nem akarom a frag vagyis pont vadasz emberkeket a normalis ajtekosokkal egy lapon emlegetni, hiszen ok ide ugysem jarnak es nem olvassak el amit ide pontyogok!
-
Láttam én már 1 db szemből kilőtt AT-tól vadi új tankot felrobbanni. -
Meg a bokorbol elopattano 4 antitank :) -
FlatlineHun #61123 Hát ezzel nem értek egyet. Publicon igenis van értelme, hogy engi vigye a tankot,. és kiszálljon megjavítani. Ha az ember ügyesen játszik, szinte csak heli + repcsi + c4 tudja megölni.... -
M95-ben az a rossz, akkorát puffan, hogy csak a hülye nem szúrja ki, hogy hol vagy. Legalább egy hangtompítót rárakhattak volna. Az meg, hogy ugyanannyit sebez emberen, mint az alap amcsi sznipa putyek, de a heli ablakát - a tanktölténnyel szemben - átviszi, egy vicc. De hát mi szeretünk nevetni, nem?
-
Nincs értelme. Enginernek akkor van ha 2 páncélos együtt mozog, egyébként értelmetlen. -
McKalton #61120 Ez így igaz. A medic az túl erős kaszt mind fegyverekben mind pontszerzésben is. És ha azt vesszük, hogy az engineer még csomagot se tud dobálni ráadásul sok ideig tart neki a javítás is (akkor se biztos hogy kapsz rá pontot) ez eléggé lerontja az értékét pedig ez is egy jó kaszt. A 1.2 patch-al kiegyensúlyozhatnák a kasztokat!!! (ha akarnák) -
Verzoo #61119 Te se dumálj.te is csíter vagy 

-
FlatlineHun #61118 Egyébként, hamár így szóbakerült, pályafutásom elején én is lecsítereztem a JCSR-eseket..... :) Persze utólag kiderült, hogy tévedés volt, és bocsánatot is kértem.
Utána már én is röhögtem, amikor (asszem) JCSR Gaba-t lecsíterezték, mert fél kör alatt több mint száz pontot szedett össze, én meg láttam, hogy épp BH-pilóta volt.... -
Misaab@a, és Zajcev hozzászólásait olvasva, rögtön 2 név ugrott be nekem Don Quijote és Sancho Panza. 
"Két féligazságból sosem lesz egész, és ezért az igazságért már sokan adták a mások életét."
-
Landor #61116 fújj, te gusztustalan 
-
én vsakkor szoktam csipázni ha eszek:) -
hat az teny h sok uber kemper csak azert sniper mert megtalalta a palya altala belohetetlennek velt pontjat...
utanna jon a tuzerseg vagy egy kes a hataba... mert altalaban ezek a "kepzett snipik" meg a fuluket sem hasznaljak
-
Nekem sikerült.... -
Landor #61112
-
rohadt alma #61111 Nem tudok az account serverhez csatlakozni.Másnak sikerül? -
KB -
Minden fegyver jó csak meg kell tanulni használni. Persze van amivel könyebb de ez benne van.