172102
  • Verzoo
    Vagy az maga lenne a menyország
  • Verzoo
    Az lenne maga a menyország
  • Drachomir
    talan tenyéeg lenne ertelme a pilota kasztnak.. erdekes lenne latni amint oldalfegyverrel a kezeben rohangaszik a helijetol megfosztott pilota
  • schrank
    pontosabban fogalmaz ismeri azokat a helyeket ahol kockázat mentesen frag-elhet mert azért foglalni nem nagyon mer a ti fajtátok
  • alma2
    egy rotorbuzi, ismeri a legjobban a palyat, tudja, hol vannak antennak, minden egyes fat ismer akar nevrol is, minden egyes dombocskat, kiemelkedeset, meg a katonak arcan a pattanasok szamat is tudja, ha nem akar bennuk fent akadni, erdemes megtanulni :)
  • Jancsik
    egyszer, mikor még rdha tört szerveren játszottunk, lespawnolt egy ember a mi bázisunkra, és elkezdted mondani hogy rohadt csírer jcsr-es, lespawnolt a mi bázisunkra :D eza játék megjelenése után pár héttel történt, én meg azt hitem a supply dobozra amit a support ad, hogy c4 :D, és próbáltam robbantani :D
  • Verzoo
    A rotorbuzik azért nem ugranak ki mert heli nélkül eltévednek a pályán
  • Running
    Pont ez volt tegnap, odaállok a kocka mellé, de olyan lassan töltött hogy a tankot rohamozó medicec által okozott sérülések nagyobbak voltak.
  • schrank
    a tank nagy ellensége az APC-t vezető AT amíg te belelősz kettőt ő belédbaszott egy raksit mrg folyamatosan lő az utolsó pillanatokban kiugrik aztán belédbasz egy ERYX-szel
  • haxoror
    Nemtom eddig sikerült megoldanom, nézetváltogatással elég jó rálátásom van a környezetemre és a legkisebb gyanús jelre rögtön visszaszállok a tankba, ha nem AT-s jön akkor sima ügy.

Mostanában a halálaim 90% bomba, TV vagy másik tank, az AT-sok csak csoportosan veszélyesek, C4 meg (a kezdetekkel ellentétben) már csak ritkán tud kiszedni, javítás közben nem szoktam meghalni mert pár másodperc alatt fel lehet annyira javítani csavarkulcssal a tankot hogy mire odaérnek mér harckész legyek.
    A láda viszont nagyon lassan javít, még ha van is a közelben akkor is csak lőszerért megyek oda a javítást inkább önerőből oldom meg ilyenkor is.

Ja és ez most nem nagyképűzés, egyáltalán nem vagyok pro-tankos csak már megtanultam hogy BF2-ben hogyan éri meg használni :)
  • mesor
  • stupido
    ne plíz! Nagyon fontos lenne...
  • Zs0lt1
  • stupido
    Hi all!

Abszolút, de abszolút offos a téma, csak azé írok ide, mert nagy itt az élet.

Nincs meg valakinek az a Postabank reklám, amiben a Csonka Bandi bénázik?
  • alma2
    Bar mar 1,5 hete nincs joyom, igy legi jarmuvek nelkul, mar tuti meguntam volna a jatekot 3 honap utan, sokak oromere :)
  • schrank
    ezt én is megerősíthetem persze én a másik oldalról
  • alma2
    en mint "rotorbuzi" ugy mondanam 99 %, hogy belehalsz hiaba ugrottal ki a helibol evezredekkel elobb a nagy robbanasba, foleg, hogy a te palyad iranyaba zuhan sokszor, ha nem esik szet.Foleg BH-ra igaz, csak probald ki kiugrasz belole, majd siman visszaszallsz bele barmikor zuhanas kozben.
    Persze kivetel van.
  • Drachomir
    pedig egyszeru.. csinalj masik nicket
  • Drachomir
    mondjuk a videoban kiugrottak.. talan botok voltak :D
  • Drachomir
    ami ugye megint baromsag mert egy tankot ujratolteni nem kerul 30 mpbe.. vagy esetleg megtobbe.. bar meg sose mertem le mennyi ido alatt tolt ujra egy M1
  • Landor
    Na akkor a patchig marad a heligunnerkedés, aztán majd vissza a tankba!
  • Drachomir
    miert az nehez figyelni hany perc / mp-et toltesz bugyban v mas eszkozben? egyszeruen lustak voltak.. lasd sniper szerep.. szerintem csak azert kerult bele mert minden jatekba kell tavcsoves puska.. ajanlom a snipiknak a jarhead cimu filmet..
  • gplay
    Bocs a képet nem sikerült berakni. Szal: The Uniquenick is already in use.
    Tudom utálni fogtok de én nem találtam megoldást.
  • GameOverrr
    Pech. Sajnos el kell fogadni, hogy a táplálékláncon lejjeb van a tank, mint a heli. Én általában helizni szoktam, úgyhogy velem ugyanez a helyzet: a heli lejjeb található a táplálékláncon, mint a repcsik. Így hiába vagyok sokkal jobb helis, mint ő repcsis, általában ő nyer. Ha nem tud kilőni, max belém jön. 99%, hogy így is ő kapja a fraget. De hát ez van.
  • haxoror
    Mostmár tényleg meg kéne néznem azt a videot

Majd rásegítek lövés után a koaxal

Jaja, onnan lehet felismerni a rotorbuzikat hogy soha nem ugranak ki nehogy lekéssék a heli spawnját
  • gplay
    Hi. Lehet hogy én vagyok vak, de nem találtam semmit itt ami segítene nekem.
    Mi az istent ..sztam el? Léccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hatt
    Azért ha a squadleader gyalogos akkor se megy a zászlóhoz:) Legalábbis azt is picsánrugnám mikor megteszi:D
    Nem feltétlenűl kell 30m-re lenni a foglalandó zászlóhoz.
    Általában minden tank környékén van ellenséges gyalogos aki megpróbálja szétcsavarozni (tapasztalom mikor megpróbálom lebombázni a páncélost néha napján). uav vagy spott nélkűl észre se venni, hogy szálsz ki szerelni?:)
  • Verzoo
    Már alig várom
  • schrank
    láttad az új peccs vid-et a heli kiszedése:
    tank egy lövés de még lesz idejük kiugrani de ahogyan ismerem a heliseket benmaradnak
    HMMWV a géppuska túlmelegedése előtt végez vele
  • GameOverrr
    LOL!
  • haxoror
    Ha a helibe elég lenne egy lövés is a tankból akkor már boldog lennék de így...
    Még ha sikerül meglepni a helit és beleküldök egyett általában hamarabb fordul és lő ki engem minthogy az én ágyúm újratöltene :(
  • haxoror
  • haxoror
    Szerintem a tank elsődleges feladata hogy az ellen tankjait és egyébb földi járműveit írtsa és azzal segítse a saját csapatot hogy járműmentessé teszi az utat előttük, ezt nem tudja hatékonyan csinálni ha a mozgása akár egy kicsit is korlátozva van (a tanknak folyamatosan mozognia kell, csak akkor állhat meg ha tényleg muszály) és a spawnpont szerep szerintem ebbe beletartozik.
    Ha nyilvánvaló túlerő jön (tank+APC+gyalogság) akkor inkább visszább húzódom a hősi halál helyett hogy nőjjenek az esélyeim, jobban lehet a másikat hátráltatni azzal hogy egyfolytában figyelnie kell mert "van itt még egy tank valahol..."
    Ahhoz hogy a tankra hatékonyan lehessen spawnolni túl közel kell lennie a foglalásra váró zászlóhoz, ha meg biztonságos távolságban marad akkor már értelme sincs rá spawnolni szvsz

"Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve."

Ez szerintem erős túlzás, a földről max városi mappon igaz de ott se feltétlenül, nyílt terepen tankot csak tankkal lehet kiszedni (meg persze a levegőből, de onnan úgyis bármit szét lehet lőni szal ebből a szempontból mindegy)
  • schrank
    én mostanában engineer és medic kasztokkal nyomom amíg meg nem lesz az expert és mindkettőből van 70-70 óra rutin na a lényeg a lényeg a 1.2-től megint nem lehet szétlőni az aknát mostanában gyakran látni a schrank[HUN]AT mine XY feliratot játékban és csak nagyon ritkán van TK vele az a lényege hogy olyan helyre kell őket rakni ahol "nem látszk"
  • Verzoo
    Akkor lenne aztán GameOverr ha magad ellen játszanál
  • Murry
    Hát igen a tank egy veszélyeztetett faj.
  • GameOverrr
    Én soha nem használom fedezékként a tankot. Ezek a járművek vonzzák a bombákat meg a heliket. Így szerintem annál jobb, minnél távolabb van tőle az ember. Mondjuk vannak elképesztően béna helisek, akik ész nélkül repkednek össze-vissza. Hiába spottolom nekik gunnerként a tankot, le sem szarják. Én pilótaként mindig figyelem ki mit mond, így a tankok általában nem sokáig húzzák. Még szerencse, hogy nem tudok magam ellen játszani.
  • Landor
    A halálom amikor a sniper/medic viszi el a tankot.
    Ilyenkor rendre lebaszok elé egy akánt; ezt szedd fel bazdmeg! :Ð
    Egyébként szerintem igenis lehet tankkal aktívan squadozni. Leaderként is élnek a rám spawnolás lehetőségével, persze ilyenkor is akad mindig egy két jóképeseggű, beugrik a tankomba gunnernek és hevesen lőni kezdi az ellen tankját, ezzel biztosítva hogy még véletlenül se tudjak lopakodva támadni. Persze spawnolni sem lehet ilyenkor.. :) A másik eset - ami ugyan ritkább de élvezetesebb - amikor egy ütős squad tagjaként a leader él azzal a lehetőséggel, hogy használja taktikailag a tankomat: megbeszéljuk hova támadjak, hova álljak védeni, hova vigyem őt, kér nekem supplyt, stb..
    A fullos tank egy lövéssel való kiiktatása sajnos a tapasztalataim alapján majdhogynem mindennaposak. Ez szerintem újfent egy olyan BF2 engi fjúcsör ami benne is marad...
    Javítani én sokat szoktam és szerintem igenis kell (főként amikor nincs commander) egy tankosnak!
  • Hatt
    Csak akkor gázolja el ha az ember egyből fut.
    Nem csak a tank mozog a gyalogsággal, ez kölcsönös. Nincs lekötve a tank. Fedezetet és 1 spawnhelyet nyújt. + Nagyot tud kaszálni ha kilépnek elé. Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve.
  • haxoror
    kár :(
    Örültem volna ha majd visszaköszön egy modban :(