172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én 
ha tényleg te vagy rajta kiteszem
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/
A http://www.bf2-stats.de/ stat oldalon lehetőségem volt saját sig táblát készíteni, remélem tetszik,
(már készül a javított, szebb verzió) sajnos még mindig manuálisan kell frissíteni, (a lap alján a Statisztik jetz aktualisieren gombra rákattintani) amit ha időm engedi hetente egyszer elvégzek.
Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.
BurnBaby
ERykk03
PT-6 NaytmaN
[AvRs]^[HUN]_M0csoK
LBandi
[Dr.]Megas4
SS_Dubi
PT-6 TBW
eX verzoo
Kari
HUNMarcus
PT-6 Rodat
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_[Hun]
Apache[HUN]
ACE_hun
PT-6 DDany
Admiral_Chris
[HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR[HUN]
[HUN]Running[SG?]
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer[HUN]
badsec
sF*Slay3r
[HUN]Fapuma
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
PT-6 UK74
|HUN|Akon
<CoR>Zolly[HUN]
[HuN]1KhLeT
ShamFight
Sisco
-=vgez=-
már beküldte!
-
McKalton #61348
-
crow #61347 Nagyon fel tudják ba**ni az agyam ezek a nyomorék csíterek!!!
Az előbb egy svájci rankeden egy [CH]RRRoby nevezetű kis ge*i halomra öli a csapattársait (köztük engem) erre nem ám TK, simán számolja neki felfelé a pontokat...
Tegnap meg 3x "átlőttem" rakétavetővel az ellenségen, szó szerint átment rajta a raki, semmi baja sem lett. (najó, ez lehet, h bug...
)
-
ki foglalkozik itt a bf2-es magyar képes oldallal mert szereztem gépet 
-
Csírájában fogom elfolytani a csíter flémetek pujárok.
-
Csalókkal nem flémelek
-
"No akkor csírájában halt meg a fúzió"
-Váááá.Szavaiddal most elárultad magad,szal a hír igaz!
"akárhányszor rá fogok nézni az anyahajóra ti juttok eszembe csak fonetikusan"
-Értem,szal amint meglátod az anyahajót,összeszorítja sötét szívedet a félelem és reszketve fogsz elmenekülni
-
Fémeleljünk ma is együtt
-
hehe van itt élet :) -
No akkor csírájában halt meg a fúzió, ex-eX csapattársak, vazze akárhányszor rá fogok nézni az anyahajóra ti juttok eszembe csak fonetikusan
-
Persze csak vicc:Én csítereket támogató és csítgyanús eseteket eltussoló bandával nem állok össze
-
Verzoo #61338 Egyre jobb
-
Akko'má SEXCSR legyen
-
Landor #61336 kicsit off/on:
BFV fanok! Gyertek, játszunk együtt BFV-t! Jobbára assaultra gondolok (egyébre itt van a BF2), TS, külföldi szerveren megmutatni hogy mit is érnek a Magyar Vietnamosok!
Akit érdekelne még az koccoljon át a BFV fórumba és írja be jelentkezési szándékát.
-
Okés gondoltam, mert frx-esek is mondták h meow eltűnt mint szürkeszamár a ködben. Addig majd KTC pótol.
-
Azert az nem ugy van am, hogy elhatarozod, hogy lesz helisetek akik majd kibaszott jol fogjak nyomni 
u.i. Magyarazd csak :) -
a magyarázkodás helyett inkább küld el nekem a linket a br felvételhez :) -
Akkor remélem nem baj,ha ma nem megyek fel :)! -
GameOverrr #61331 Nem a 100 pont miatt linkeltem be a képet, hanem a helikopterrel elért 49/0-ás K/D arány miatt, ami talán megér egy screenshotot. -
Megnyugtatlak, mi sem gyakoroltunk és csak a meccs alatt alakult ki a taktikánk :D !
Szerintem CoR-osok sohasem voltak egyszerre egy bf2-es szerveren annyian mit a MB-n :) ! -
Verzoo #61329 Ne bassz -
Running, ha nem gond, akkor legyszi rakj inaktiv statuszba a Hordanal. Mostanaban tobb lett a munka, hetvegenkent meg inkabb AA-zok, a Bf2 nem nagyon kot le mar. -
Verzoo #61327 Oké -
FIGYELEM FIGYELEM!!!
Tagfelvétel van a Hordába. Célirányosan repülősöket, heliseket és tévés makikat keresünk a csapatba.
Követelmény:
- aktív játék heti 2-3x
- eredeti játék
- értelem se árt
- mikrofon legyen
- életkor mind1
Próbaidő kb 1 hónap.
Akit érdekel a dolog, az jelentkezzen nálam. -
Akkor várom a két jellapot Gaboca. -
Hát igazából az volt a baj ha öszinte akarok lenni,hogy nem gyakoroltunk semmit és lebecsültük igazából az RDHA-t még taktika sem volt.És a végén csak elbuktuk épp egy kicsivel.Meg az volt nálunk a legnagyob baj,hogy nem volt helisünk vagyis volt csak nem az a kimondott helisek hanem csak olyanok akik soha nem nyomják publikon a helit csak valahogy őket tettük helisnek...De most már lesz kimondott helisünk akik kibaszott jól nyomják!
A másik pedig az,hogy hülyék voltunk hogy helis mapot választottunk úgy,hogy nincs is helisünk... -
nyúl személyisége határozottan degradálódott mostanában, volt valami műtéte nemrég, és nagyon úgy tűnik, hogy az agyát is megpiszkálták :D
meccsen is ő az, akinek ha elmondok valamit 10szer, 11edszerre is mást csinál...mondom nagyon gyanús ez a műtét, mert előtte nem volt ennyire debil :)
majdcsak helyrejön hamarosan :) -
Izé pont ma akartam szólni,hogy a GBC klán kettő csapattal indul az infranty HUNkup-on!Majd leadom a listát a kettő csapatról! -
DC-s suhanc :)
-
Foleg az a szerencsetlen aki newl neven jatszik... a multkor omanon 11 perc kellett neki az elso korben hogy sikeresen kibannolja sajat magat a szerverrol. Sosem ertettem az ilyen lamakat, minek repulnek, csak ratapadnak a gombra, kiszornak 4 bombat, szarnak ra hogy barat vagy ellenseg van-e a helyszinen. En 3-szor forgiveltem meg, a tobbiek biztos nem voltak ilyen elnezoek mikor tizenkettedszerre dozerolta el a vedocsapatainkat kulonbozo zaszloknal. -
TS Zolly #61319 Igy van. Mijaza a RDHA vagy hogy is irják? És te kivagy? Ujfiu? Kérdezés helyett használd a keresőt, és a topic bannerjába a faq-t. Nem! Nem lehet zumolni a snipa fegyverrel, és s3 trio video kártyával nem megy a gém. 

-
te nagyon beverhetted mostanában a fejed :)
ezt a kooperációs bizbaszt sztem hagyjuk :) -
jah, running nem fogadta el az 1es önértékelést, pedig tudhatná, hogy full newbie-k vagyunk :) -
Verzoo #61316 Ja.És a nevünk JEXCSR lesz 

-
TS Zolly #61315 TS-en éneklek majd neked egy nyugtató dalt. Ok? -
TS Zolly #61314 HBD Kari!!! 

-
haxoror #61313 pfff... ötpontosdzsó
-
Ja igen szeretném mondani, hogy azok a klánok akik sokan vannak mint az oroszok azok 2 csapatot is kiállíthatnak. Valamint a klánok koperálhatnak akkor is egymással ha már van egy rendes csapatuk is. Példa
Indul a JCSR és eX egy-egy csapattal, de indulhat JCSR-eX együtt is...vili?
-
Szóval a GBC a legjobb? hmmm.
GBC megverte a CoR-t, az RDHA megverte a GBC-t, és a CoR megverte az RDHA-t.
Kezdek belezavarodni, hogy is van most ez?
-
haxoror #61310 Eltűnt a wowos aláírás! :o
DC-s suhanc :)