172102
  • vgez
    Én
    ha tényleg te vagy rajta kiteszem

frissült a http://www.bf2s.eu.tt/
    A http://www.bf2-stats.de/ stat oldalon lehetőségem volt saját sig táblát készíteni, remélem tetszik, (már készül a javított, szebb verzió) sajnos még mindig manuálisan kell frissíteni, (a lap alján a Statisztik jetz aktualisieren gombra rákattintani) amit ha időm engedi hetente egyszer elvégzek.

Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.

BurnBaby
    ERykk03
    PT-6 NaytmaN
    [AvRs]^[HUN]_M0csoK
    LBandi
    [Dr.]Megas4
    SS_Dubi
    PT-6 TBW
    eX verzoo
    Kari
    HUNMarcus
    PT-6 Rodat
    frx|Zozo
    Snace
    koschwarzHUN
    zolesz(hun)
    Gab80_[Hun]
    Apache[HUN]
    ACE_hun
    PT-6 DDany
    Admiral_Chris
    [HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
    ToM.TailoR[HUN]
    [HUN]Running[SG?]
    RoboGoD.hu
    -mNz-Jean
    Boxer[HUN]
    badsec
    sF*Slay3r
    [HUN]Fapuma
    tubifex
    HUN_ZOLI
    Sig (SauerSig)
    desertnoob
    Mr.M@ff1@
    Pendra
    PT-6 UK74
    |HUN|Akon
    <CoR>Zolly[HUN]
    [HuN]1KhLeT
    ShamFight
    Sisco
    -=vgez=-

már beküldte!

• McKalton
  • crow
    Nagyon fel tudják ba**ni az agyam ezek a nyomorék csíterek!!!
    Az előbb egy svájci rankeden egy [CH]RRRoby nevezetű kis ge*i halomra öli a csapattársait (köztük engem) erre nem ám TK, simán számolja neki felfelé a pontokat...
    Tegnap meg 3x "átlőttem" rakétavetővel az ellenségen, szó szerint átment rajta a raki, semmi baja sem lett. (najó, ez lehet, h bug... )
  • schrank
    ki foglalkozik itt a bf2-es magyar képes oldallal mert szereztem gépet
  • Running
    Csírájában fogom elfolytani a csíter flémetek pujárok.
  • vsly
    Csalókkal nem flémelek
  • vsly
    "No akkor csírájában halt meg a fúzió"
    -Váááá.Szavaiddal most elárultad magad,szal a hír igaz!

"akárhányszor rá fogok nézni az anyahajóra ti juttok eszembe csak fonetikusan"
    -Értem,szal amint meglátod az anyahajót,összeszorítja sötét szívedet a félelem és reszketve fogsz elmenekülni
  • JCSR Apache
    Fémeleljünk ma is együtt
  • Frankie
    hehe van itt élet :)
  • erdos
    No akkor csírájában halt meg a fúzió, ex-eX csapattársak, vazze akárhányszor rá fogok nézni az anyahajóra ti juttok eszembe csak fonetikusan
  • vsly
    Persze csak vicc:Én csítereket támogató és csítgyanús eseteket eltussoló bandával nem állok össze
  • Verzoo
    Egyre jobb
  • vsly
    Akko'má SEXCSR legyen
  • Landor
    kicsit off/on:
    BFV fanok! Gyertek, játszunk együtt BFV-t! Jobbára assaultra gondolok (egyébre itt van a BF2), TS, külföldi szerveren megmutatni hogy mit is érnek a Magyar Vietnamosok! Akit érdekelne még az koccoljon át a BFV fórumba és írja be jelentkezési szándékát.
  • Running
    Okés gondoltam, mert frx-esek is mondták h meow eltűnt mint szürkeszamár a ködben. Addig majd KTC pótol.
  • gergod
    Azert az nem ugy van am, hogy elhatarozod, hogy lesz helisetek akik majd kibaszott jol fogjak nyomni

u.i. Magyarazd csak :)
  • joebacsi
    a magyarázkodás helyett inkább küld el nekem a linket a br felvételhez :)
  • Beers
    Akkor remélem nem baj,ha ma nem megyek fel :)!
  • GameOverrr
    Nem a 100 pont miatt linkeltem be a képet, hanem a helikopterrel elért 49/0-ás K/D arány miatt, ami talán megér egy screenshotot.
  • Beers
    Megnyugtatlak, mi sem gyakoroltunk és csak a meccs alatt alakult ki a taktikánk :D !
    Szerintem CoR-osok sohasem voltak egyszerre egy bf2-es szerveren annyian mit a MB-n :) !
  • Verzoo
    Ne bassz
  • Me0w
    Running, ha nem gond, akkor legyszi rakj inaktiv statuszba a Hordanal. Mostanaban tobb lett a munka, hetvegenkent meg inkabb AA-zok, a Bf2 nem nagyon kot le mar.
  • Verzoo
    Oké
  • Running
    FIGYELEM FIGYELEM!!!

Tagfelvétel van a Hordába. Célirányosan repülősöket, heliseket és tévés makikat keresünk a csapatba.
    Követelmény:
    - aktív játék heti 2-3x
    - eredeti játék
    - értelem se árt
    - mikrofon legyen
    - életkor mind1

Próbaidő kb 1 hónap.
    Akit érdekel a dolog, az jelentkezzen nálam.
  • Running
    Akkor várom a két jellapot Gaboca.
  • Robogo
    Hát igazából az volt a baj ha öszinte akarok lenni,hogy nem gyakoroltunk semmit és lebecsültük igazából az RDHA-t még taktika sem volt.És a végén csak elbuktuk épp egy kicsivel.Meg az volt nálunk a legnagyob baj,hogy nem volt helisünk vagyis volt csak nem az a kimondott helisek hanem csak olyanok akik soha nem nyomják publikon a helit csak valahogy őket tettük helisnek...De most már lesz kimondott helisünk akik kibaszott jól nyomják!
    A másik pedig az,hogy hülyék voltunk hogy helis mapot választottunk úgy,hogy nincs is helisünk...
  • joebacsi
    nyúl személyisége határozottan degradálódott mostanában, volt valami műtéte nemrég, és nagyon úgy tűnik, hogy az agyát is megpiszkálták :D
    meccsen is ő az, akinek ha elmondok valamit 10szer, 11edszerre is mást csinál...mondom nagyon gyanús ez a műtét, mert előtte nem volt ennyire debil :)
    majdcsak helyrejön hamarosan :)
  • Robogo
    Izé pont ma akartam szólni,hogy a GBC klán kettő csapattal indul az infranty HUNkup-on!Majd leadom a listát a kettő csapatról!
  • joebacsi
    DC-s suhanc :)
  • Me0w
    Foleg az a szerencsetlen aki newl neven jatszik... a multkor omanon 11 perc kellett neki az elso korben hogy sikeresen kibannolja sajat magat a szerverrol. Sosem ertettem az ilyen lamakat, minek repulnek, csak ratapadnak a gombra, kiszornak 4 bombat, szarnak ra hogy barat vagy ellenseg van-e a helyszinen. En 3-szor forgiveltem meg, a tobbiek biztos nem voltak ilyen elnezoek mikor tizenkettedszerre dozerolta el a vedocsapatainkat kulonbozo zaszloknal.
  • TS Zolly
    Igy van. Mijaza a RDHA vagy hogy is irják? És te kivagy? Ujfiu? Kérdezés helyett használd a keresőt, és a topic bannerjába a faq-t. Nem! Nem lehet zumolni a snipa fegyverrel, és s3 trio video kártyával nem megy a gém.
  • joebacsi
    te nagyon beverhetted mostanában a fejed :)
    ezt a kooperációs bizbaszt sztem hagyjuk :)
  • joebacsi
    jah, running nem fogadta el az 1es önértékelést, pedig tudhatná, hogy full newbie-k vagyunk :)
  • Verzoo
    Ja.És a nevünk JEXCSR lesz
  • TS Zolly
    TS-en éneklek majd neked egy nyugtató dalt. Ok?
  • TS Zolly
    HBD Kari!!!

• haxoror
    pfff... ötpontosdzsó
  • Running
    Ja igen szeretném mondani, hogy azok a klánok akik sokan vannak mint az oroszok azok 2 csapatot is kiállíthatnak. Valamint a klánok koperálhatnak akkor is egymással ha már van egy rendes csapatuk is. Példa
    Indul a JCSR és eX egy-egy csapattal, de indulhat JCSR-eX együtt is...vili?
  • Murry
    Szóval a GBC a legjobb? hmmm.

GBC megverte a CoR-t, az RDHA megverte a GBC-t, és a CoR megverte az RDHA-t.
    Kezdek belezavarodni, hogy is van most ez?
  • haxoror
    Eltűnt a wowos aláírás! :o