172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
mars aludni 
-
fejezd már be... nem unod még? -
mondjuk ilyen szar tv2re felesleges gyógyítgatni a gépedet... -
lámi vagy schrank nincs mese...
-
"de amikor egy tizeves gyerekhang beszolt a fejhallgatomba...hat,itt elszakadt a cerna:)"
danik és albertók...előfordulnak:)...reflexeik viszont néha figyelemreméltóak...
-
nem záródik néha a géped a "befejezés most" szerű képernyővel?
De szokott de már másfél éve ilyen úgyhogy
-
valszínű férgesedik a géped....nem záródik néha a géped a "befejezés most" szerű képernyővel?
vagy valami fasza kis codecpackot nyeltél be
ez a profik halála, ha már mezőn nem tudnak leszedni ip keresztül szednek szét
-
vazz ez a korai nyugdíj:) -
nem működik valami nagyon el van szállva még a windows-os kereső sem működik meg még egy csomó apróság amit úgysem használk
-
Landor #61379 telepítsd rá a 10-est.. -
de nekem el van szállva a windows media playerem
-
Ez most komoly vagy csak vicceltél?
-
Landor #61376 oooftoopikhüjegyerek! :D
először is ie-ből nyisd, mert ezek a nyál oldalak csak arra vannak optimalizálva
továbbá nem árt ha fenn van a legujabb windóz média pléyer is!
-
Aham...
Na mind1, csak jó lett volna...
thx -
nem lehet -
Hi!
Lenne egy kérdésem!
Utánanéztem, de nem nagyon kaptam rá választ, hogy lehetne-e Botokta tenni multiba, mivel LAN-on is játszanánk, csak 5-6 ember kicsit kevés egy pályára...
Csak azt nem értem, hogy az 1-be viszont volt alapból, és hogy ezt miért hagyták ki? -
mit kell feltelepítenem ahhoz hogy meg tudjam nézni a tv csatornák filmes izéit 
-
amúgy más klánok aktív tagjai is küldhetnek képet magukról, hogy felkerüljenek a http://bf2s.eu.tt/-re egyenlőre a klánok közül a PT-6 klánból van fent a legtöbb játékos
-
ok, de akkor az eredetit tedd fel és ne az átrajzoltat, többieknek sem fogadtam el manipulált képet
-
az oszinte sikitassal semmi bajom,ha egy magas szoke noi hang teszi ezt ilyenforman:URISTEN!NE HAGYD ABBA...vagy valami ehhez hasonlo
-
veled ellentétben nem mindenkinek az az elsődleges, hogy őszintén sikítson
-
GaBoCa
Ez igaz? :D -
miért mijabajod a 10évesgyerekhanggal??? Nemszereted a MikiMáúzt-tán? -
uzenet azoknak,akikkel most jatszottam dalianon,gsbf2 szerveren:az,hogy a mi oldalunkon a csapatmunka konvergalt a nullahoz,meg nem vette el a kedvem.
hogy egyedul en voltam szakaszban,az sem.hogy a parancsnok kolbaszolt,nos meg ez sem,kitarto vagyok:)de amikor egy tizeves gyerekhang beszolt a fejhallgatomba...hat,itt elszakadt a cerna:)alt+f4...pedig szekreny baratunkat meg le akartam tankozni parszor:))) -
Légyszi cseréld le erre a képre az enyémet
-
és frankie, amúgy mi a helyzet, látom kovácsolódtok megint össze :) -
áhh a dzsungelben megzavarodik nagyon az ember :) -
KÖSZÖNÖM MIDENKINEK:)) -
azért ennyire nem gond ;-)
-
Na ,most jutottam gépközelbe , szeretnék a PT-6-tól töredelmesen bocsánatot kérni ,tényleg nem tudtam ,hogy team de-->PT-6 nak felel meg ,bár nem irtam bántót ,remélem elnézitek egy kis vietnámos ficsur tudatlanságát.
-
gaben71 #61358 Jelentkezem Helisnek.
-=SoG=-gaben71
-
Jó kis bajnokság lesz ez. Már alig várom!

-
nemnem, onnan juttok majd eszembe hogy ex-eX = Essex ééérteed???
-
OK! -
Oks ezt hagyjuk. -
-
TS Zolly #61352 Pedig ne tudd meg millen szépen énekeljük Goreval a szovjet himnuszt. Főleg éles war alatt. :D -
TS Zolly #61351 Taknyos Béefes! :D -
Kari ,boldog szulinapot!
Légyszi cseréld le erre a képre az enyémet