172102
  • Crem
    Egy NVidia GeForce 7800 GT 50k-ért megéri..:DDDDD
  • Bugz
    Szerintetek a 9800 jó 256 mb-al?
  • Bugz
    Hi!
    Tudtok vmi jó vid kártyát olyan 50 ezer körül ami 256 mb-os?
    Előre is kössz
  • leveskocka
    6600gt...eleg a 128...de van valami ilyen forum valahol
    itt
  • leveskocka
    ha az arty kapja el a figurakat akkor a majom(bocs a plagizalasert:) nem kap erte pontot!nem erted te ezt...
  • Bugz
    Hi!
    Szerintetek milyen videókártyát lenne érdemes venni?
    Olyan 50 ezer közül?
    Mondjatok egy párat lécci.
    Kössz!!!
    Ja és ha lehet 256mb-os legyen.;)
  • alma2
    Hagyd sose ugorjal Schrank provokalasara, csak a szaja nagy, amikor bizonyitani kell akkor sosincs sehol :)
  • alma2
    "Egyébként kis rutinnal ki is lehet futni belőle ha az első 2 becsapódás nem téged kap el. :)"

Mondd mar el az utvonalat legyszi, mar kinottem a terkep rajzolgatos idoszakombol, koszi :)
  • GameOverrr
    Azt azért én nem állítanám, hogy "TV-nek semmi köze a játékos képességéhez". Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy elég spéci vagyok benne, de hát "apróbb" malőrök még a legnagyobbakkal is előfordulnak.
    Egyébként meg nem kell össze-vissza nyomkodni, de ha mondjuk olyan valamire céloz vele az ember, amit nem is látni, akkor nem túl valószínű, hogy rögtön a rakéta indításánál pont rákattintott a célra, na ilyenkor kell korrigálni, de nem össze-vissza nyomkodni.
    Egyébként meg nem állt nekem feljebb. Én is nyomtam volna ebben az esetben a punisht: miért nem vigyáztam jobban, úgyhogy teljesen jogos volt a kick.
  • Kovács legény
    egy szobában voltak,de már rég elköltözött Zajcev
    levagy maradva egy kissé
  • vsly
    Háhh!És még vicces is volt!
  • digitalenjoy
    Jaja, végre písz van a bf2 scene-en belül, és ennek örülünk. Ha kelted itt a flémet szólok Panzinak, hogy ha hazajön melóból menjen át a szobádba és basszon le két hatalmasat.
  • 505thZajcev[PT]
    Tudod ez tul magas labda volt, le kellett csapni ;)
  • Polemius
    1. Ha nem tudnád, kis késéssel érkezik a tüzérségi csapás. Vagyis lehet, hogy amikor kitette, nem volt ott épp csak ellen.
    2. Látod, hová tette ki a commander, meg hallod is ha jön. Talán arrébb kéne vonszolni a seggét aki alatta áll.
    3. Lehet, hogy célszerűbb megvárni amíg szétcsap köztük a tüzérség, és utána a maradékot kitisztogatni. Ha nem is kapja el a nagyját, szétszórja őket.
    4. Lehet, hogy másik csapat kérte oda.
    5. Lehet ám úgy is használni a tüzérséget, hogy a szélét pár méteres pontossággal tedd valaki/valami mellé. Én is szoktam ilyet kérni/csinálni. Lehet, hogy a zászlónál vagytok, mégis kirakja a commander a tüzérséget közvetlen mellétek. Ilyenkor ha figyelmetlen vagy, belesétálhatsz és IJ. Próbáld ki, hogy üres szerveren kirakod és figyeled miként működik. Így könyebben kikerülheted, ha jön. Meg ha netán leader vagy commander vagy akkor hatékonyabban alkalmazhatod. Persze ez nem fogja megmenteni azoknak a lámáknak a seggét, akik nem figyelnek. Egyébként kis rutinnal ki is lehet futni belőle ha az első 2 becsapódás nem téged kap el. :)
  • Robogo
    Izé szerintem ez a 5 map legyen benne a infranty HUNkup-ba:
    1.Sarki
    2.Oman
    3.Karkand
    4.Mashtuur
    5.Kubra Dam
  • Crem
    Te Zajcev!:D
    Ez nem a Bf42, ahol a klánháború nem csak a játékban ment!:D
    Itt leszámítva 2-3 embert mindenki jóban van a másikkal.Szal'nosztalgiázz,de ennél több NE legyen...

Gondolom emléxel még a bf42-es viharos időszakára...
  • Polemius
    Igen.
  • TS Zolly
    Hüha! Nebaz!
  • Jancsik
    kap unlockot is...
  • schrank
    innen látszik hogy a TV-nek semmi köze a játékos képességéhez csak nyomkodtok össze-vissza mert hallottatok valamit hogy nyomkodni kel ha a kockába van az ellenfél és ilyen kor meg nelkek áll feljebb ha csináltok egy -24 -es akciót
  • Running
    Ez is le van írva. Minden használható amit a választott kaszt kap.
  • Robogo
    Minden lesz amit enged az alap játék csak az unlockoket nem aztán kész!Nem lehet sajna megállapodni ,hogy ne legyen C4 meg bogyó...Valaki akarja valaki nem.
  • Verzoo
    ÚÚÚÚÚÚÚ most még én is megijedtem
  • 505thZajcev[PT]
    Mint mondottam "TOP" csapatok, akit erint az tudja hogy rola van szo :P
  • Landor
    Inkább káromkodok egyet publikba, mintsemhogy szétverjek mégegy bilencset.
    A BFV kettőt emésztett fel.
  • mesor
    Tényleg !
    Elkerülte a figyelmemet sorry!
  • Kovács legény
    és robbanószerek?
  • Running
    A jelentkezési lapon valamint a huncup oldalon pontosan le van írva. Egyébként nincs unlock.
  • mesor
    Remélem unlock nem lesz a kupán.
  • Verzoo
    Akkor elkezdünk reszketni (nagyon félős szmájli)
  • 505thZajcev[PT]
    Sajnos en mar nehezen elnem meg "kezdeskent", sokat kivesz az emberbol tobb ev aktiv hardcore game. Minden este ottlenni keszulni, gyakorolni. Vagy igy csinalja az ember vagy sehogy.
  • 505thZajcev[PT]
    Ne izgulj voltak itt "az oregek" kozul akik hallgattak eloben Pepti kozvetiteseben a Vietnamos EA dontoket ;)
  • Running
    Kezdésként pl nem ártana részt venni az infantry kupán...
  • 505thZajcev[PT]
    Teged nagyon rosszul informalt vki, ugyanis DarkHorse az eletben nem csitelt , ahogy a volt csapatunkbol senki sem. Persze sokan gondoltak igy rolunk, de azok mindig csondbe maradtak a LAN-okon, ahol mindig begyujtottuk az elso helyet.

Nem vitatom a JCSR per pill a BF2-es elcsapat!!! Minden elismeres erte. De ha egyszer sikerul vegre elkezdenunk warozni, es elkezdunk munkat beletolni egy jatekba, akkor reszkessen minden Top-csapat ;)

(ja es halal a wowra )
  • GameOverrr
    Én ott lőttem, de valamelyik hülye utas beletette a mancsát.
  • Jancsik
    én a kommandereket sosem értem, ha egy nagy tömeget látnak jönni a bázisunkra, és a mi katonáink ott vannak, miért küldi az artilerry-t? a katonák azért vannak hogy elintézzék, ha nem sikerül akkor kéne küldeni, de volt olyan hogy 64es szerveren 22 embert tkzott a kommander, mert amire odaért az arti kinyyírtuk az összeset
  • GameOverrr
    Persze én is rögtön tudtam, hogy én voltam a hibás.
    Már a célzásnál látszott, hogy az a Blackhawk lehet, hogy útban lesz...
    Azt bírom én is, mikor a köcsög vadászgép-pilóták bele jönnek a helimbe, aztán meg nyomják a punisht. Ezt az ilyeneknek:
  • alma2
    Multkor szoba kerult itt a warrock bughalom, amiben nem talaltam legi jarmuveket.Atmenve a megfelelo topikba ma itt az sg-n kiderult, hogy csak a koreai verzioban van... szoval akit erdekel, latogasson at a masik forumba !
    Bar bf2 grafikai szineten emliti ott az egyik illeto, ami kicsit fanatikus rajongokra utal, de egy probat ismet meger !
  • uHs Gerzson
    Okos majom :D tud trüköket? :D
  • DummyBoy
    Jut eszembe ... Mekkora NOOB-ot láttam ... reggel korán keltzem, HUN szerverek üresek, kerestem egy külföldit ...

Elkezdtem csapatni ...

Drága csapattársam (továbbiakban: a majom :) ) beugik a jeep-be hogy a 3 méterre lévő légvédelembe beüljön ... Nézem egy darabig ... csak ül .. beugrok a buggyba, nyomom a dudát, Get In ... erre rámfordul a majom és kiszedett Igla-val (A buggy robbanása persze őt is megölte ...) Mindegy, vannak még hülyék ... spawnolok vissza, beültem egy másik kocsiba, indulok el, egyszer csak valahonnan lőnek ... körbenézek ... sehol senki ... beugrok a géppuskába ... csak a majmot látom ... erre lelő ... majd beugrik a kocsimba és elhajt ... semmi "Need a ride!" vagy hasonló ...

Itt jött el az a ritka pillanat, hogy a én is megkértem arra a kedves kollégát, hogy megkérdőjelezett erkölcsű feljebbmenőjével 18+-os dolgokat kövessen el ... persze magyarul, hagy filozofáljon a majom :)