172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de heliből van értelme wallhack-et használni mert anno wolf csak helizett
-
melyik kendős kecseg vagy 

-
Ja gratula az ellenfélnek, reméljük ti is annyira élveztétek a meccset mint mi. Remélenm terrance máskor majd szól nektek h 20:30-ra csúsztatta a meccset.
-
Köszi a meccset Gs.Bf2! Nagyon élvezetes volt!
Dragon Valley
286-244/China/Gs.Bf2
312-258/USA/Gs.Bf2
Operation Clean Sweep
284-268/USA/Gs.Bf2
280-238/MEC/Gs.Bf2
Összesítve
Gs.Bf2-Horda
1162-1008 a Gs.Bf2 javára!
Gratulálunk!
-
hehe
-
Elöbb utobb rólad is kiderül majd , hogy tuningolod a vodnikjaidat
-
Koszonjuk a tisztazast Rodat!
Remelem a hitelessegunk bizonyitast nyer rovid uton. -
itt most mi a poén az hogy badsec sírva kiszaladt a szobából 
-
-
most akkor mit használt wolfgay mert régebben elég jól helizett alig tudtam leszedni FAV-val de az utóbbi időben hogy is mondjam
átlagon alul teljesít
-
Platypus16 #61618 Egy újabb kép a változatoság kedvvéért:
Köszönjük a Hordának a meccset! -
OculusDei #61617 kösz a meccset horda. néha nagyon utáltalak titeket de remélem a helis squad engem is egy kicsit...
-
Öszintén nem tudom! Ha azt nézem, hogy vele játszottam elég sokat azt mondom emberileg nem képzelem el róla! Murry meg elmondta a gépgondját ami szintén mellette szól! -
TS Zolly #61615 Most akkor szerinted Teso2 file hibája mégsem az? Erre adj választ, jcsr számomra most ráér. Teso2-öt te is ismered, személyesen is, el tudod e képzelni róla? Mert a pb Teso2 nevet fogta meg MD5 hibával. De ma is lett linkelve kép illen hibával, méghozzá Karitól. -
érdekes olvasmány... -
misaab@a #61613 a szó a stúdióé... -
ari csajszi, thx echo :)
pippanthattokól eszembe jutott, hogy az ellenkulni legendás kifejezés milyen régen lett alkalmazva vala -
Üdv mindenkinek!
Elöbb röviden magamról ( csak azért, hogy akik szeretnék azok tudják ki is vagy, és azért, hogy ne legyek megszólva azért mert nem vállalom fel magam! )
Anno a WinG klánba kezdtem DC-t játszani majd rövid idő elteltével átmentem az ACC-be ahol együtt játszottam több remek emberrel ( Murry, Morfi, Gore44, Zoly stb. ). ACC-ből BB lett de az emberek maradtak. Ezek után a mostani szempontok szerint teljesen lényegtelen okok miatt kiléptem a BB-ből és pár nam eltelte után csatlakoztam az FRX-hez ahol szintén sok remek emberrel ( DonC, Rat, Meow, Higher, BB, Cino, stb. )sikerült megismerkednem és szép eredményeket elérnem.
Amikor a DC kezdett megszünni átálltunk a BF2-re. Szintén lényegtelen dolgok miatt elhagytam az FRX-et és csatlakoztam a PT-6-hez akik szerintem szintén remek emberek!
Őszintén mondhatom, hogy egyik volt klánommal sem sincs problémán, gondom. Lehet csak ezidáig.
Az elmúlt időkben történt, hogy az FRX irc-jén voltam ahol figyelmes lettem arra, hogy az ott lévők többekközött DonC illetve Morfi a cheater-ekről beszélgetnek. Mivel kapcsolatunk akkor is mondhatni baráti volt lmondták, hogy van pár ember ekik lehet megbuktak a pb miatt. Mint értelmes felnőtt emberek, teljesen logikusan azt mondták, hogy ameddig nincs meg a megfelelő bizonyíték addig nem publikálják a neveket illetve a log fileokat, bár azt elmondták már akkor, hogy 1 ember 100%-ban biztosan csalt mert gamehack miatt dobta ki a pb a szerverről és nem másfajta hibaüzenettel!
A pb-s embereknek el lettek küldve a logok, hogy arról a lehető legpontosabb véleményt nyílvánítsák! A vélemény rövid időn belül megérkezett válaszoltak! Ekkor már több embernek is nyilvánvaló volt, hogy a 100%-os cheater JCSR Wolfguy volt aki többször is megbukott a pb-n.
A pb álláspontja szerint a beküldött logokban szereplő emberek közül a fent említett Wolfguy cheat-et használt ami 100% !
A többire a válasz az volt, hogy nem biztosak benne azok feltehetőleg valamilyen file hibák voltak.
Ekkor Morfi elmondta, hogy minnél elöbb szeretné publikálni a fentieket mivel az Ő véleménye szerint is a cheaternek nincs bocsánat! Még DonC is a publikálás mellett állt!
DonC álláspontja valamilyen oknál fogva megváltozott és már egyáltalán nem akarta nyílvánosságra hozni a fentieket! Ekkor még nem tudtam, hogy miért!
Beszéltem vele szeélyesen telefon és elmondta, hogy a magyar BF társadalom már most is elég mély ponton van és nem szeretné, hogy ez még rosszabb legyen. A beszélgetésünket megelőzően Morfi elhagyta a FRX klánt mivel nem értett egyet DonC álláspontjával. Szóval DonC szerint nem lehetett kockára tenni a magyar NT-s szereplést valamint azt is figyelmembe ajánlotta, hogy az MB is folyik amiben szintén lennének viták ha a fentiek kiderülnének!
Megkértem DonC-t, hogy a fenyegetését miszerint Morfi szervereit, a kapcsolatai révén leállítattja ( így megszüntetve 3-4 szervert ) felejtse el mivel az ellene lenne a fentebb, álltala elmondottaknak, miszerint a BF közösség érdeke az első!
DonC ezt a kérést megértette, és beismerte, hogy elég felidult volt amikor ezzel ugymond megfenyegette Morfit de ettől eláll és nem tesz semmit a szerverek üzemeltetése ellen! Elmondtam Neki továbbá, hogy megértem az indokait de nem tudom elfogadni. Én azt mondta akkor is, hogy aki csíter az bűnhődjön! DonC elmondta, továbbá azt, hogy megbeszélték a JCSR-el, hogy Wolfguy nem fog többet szerepelni az NT csapatban megelőzve az esetleges "félreértéseket"! Wolfguy ha jól tudom egyéb elfoglaltságaira hivatkozva visszamondta az NT-s szereplését. Továbbra is a JCSR tagja maradt!
DonC remek vezető tud lenni ha éppen odafigyel a csapatára! A fentiekben többek szerint is nagyot hibázott! A legnagyobbat akkor tette amikor 2 ember csalását nyílvánosságra hozta a bf.hu fórumán. Ezek után Murry meg is kérdezte, hogy Ő több emberről tud és kíváncsi lenne hogy azok miért nem lettek kiírva!? Pár hsz-t követően ismét Murry írja, hogy az ember (Wolfguy) aki nem lett beírva az nem csalt csak félreértés volt!
Nálam a cérna itt szakadt el! Nem értettem még mindíg, hogy mirét kell megvédeni egy csalót!?
Beírtam a PT-6 belső fórumára a történteket majd a végén megjegyeztem, hogy mindenki ugy kezeli a fenti dolgokat ahogyan azt akarja!
Több napig nem voltam fent a neten munka miatt és a mai napon értesültem arról, hogy a fentiek miatt a végén még azok lesznek a trógerek akik a cheaterek ellen vannak! Ez szőrnyű emberek!
Lehet dobálózni azzal, hogy mutassunk logokat shotokat stb! Amikor a fentiek kiderültek még ugy voltam vele DonC ugyis publikálja majd és ezért én nem is mentettem el a beírtakat, logokat. Sajnos. Ez lett a vége!
Volt egy másik név is mégpedig Teso2 aki szenvedője volt a pb-nek! Egyik oldal azt mondja Teso2 volt a másik azt hogy kis teso. Az amelyiknek mégcsak köze sem volt semmihez attól itt kérek elnézést! Fenti két személy Apja és Fia!
Murryvel beszéltem a mai napon és akár elfogadható magyarázatot is adott a CoR-os érintett részéről. Továbbá elmondta, hogy tudja azt , hogy Wolfguy csalt és ezt itt a fórumon is felvállalja majd a továbbiakban!
Biztosan kimaradtak részletek amikbe az érintettek beleköthetnek majd, de nem teljesen vagyok nyugodt igy lehet valami el is kerülte a figyelmemet, valamilyen részletet kihagytam. A léyegen nem változtat semmi! JCSR Wolfguy csalt mégpedig több alkalommal is! megfogta a pb 1-es illetve 2-es szerveren is!
Kíváncsi leszek, hogy azok akiket ismerek és tudják, hogy képbe vagyok a történtekről azok szembehazudnak-e majd vagy lesznek olyan tiszta gondolkodásúak, hogy mindenféle személyes érdeket félretéve igenis beismerik a fentieket!
PT-6| Rodat -
Oks! 
-
Nem szó sincs vitáról!
Csak leírtam a véleményemet. -
David2006 #61608 Kösz a meccset SG Horda,jó volt THX mindenkinek!!!!! 
-
én pl egy kosárral szedtem össze a hotel tövében
-
De azért ti is nyomtatok keményen a krumplit.Ezen nem kell vitázni mert nincs értelme!
Patch után más lesz az élet.Akkor majd lesz visszavágó és megnézzük,hogy tényleg úgy van ahogy mondtátok,hogy csak krumplizni tudunk...!(De hozzá teszem ez nem így van)
-
sorry a sok krumpli miatt :) -
Azért jártam mezőgazdasági technikumba
-
Köszi!
Jók voltatok!
Bár inkább hasonlított egy quake war-ra a sok krumpli miatt!
:(
Danee! Böngészőben nézet azt szöveg mérete/növelés! -
Jók voltatok! -
GBC vs FRX infanty gyakwar 9vs9
Karkand:
69-50
73-0
Sarki:
94-34
132-0
-------
368-84
Thx a wart jók voltatok!GG!
-
szerintem nemagyarázd... -
aha ok thx -
bf42topicLSSAHoldala -
de zataron is lehet pontosan dobni a cuccokat kommanderrel, csak 1x rá kell zoom-olni a térképre mielőtt dobod... utánna pontosan oda megy -
TS Zolly #61596 Persze! Szedjem le megint mi? -
én SF-ből ajánlanám ghost townt is -
-
basszátok meg nem nagyitozni akarok :D -
"Milyen zene megy a trailer alatt???"
armageddon című film zenéje -
nem a csííter védelmében az tuti. minden ilyet ki kell lőmi af.ba a játékból!!
-
Landor #61590 Az enyém űbereli mindet! -
willis #61589 és kinek szól?