172102
  • Cream78
    Nem értelmetlen! :)
  • joebacsi
    nem zavar, csak értelmetlen szvsz :)
  • Zsoltika 007
    Ez a hirdetmény bekerült a Cs Source topikba is de máshova nem tervezzük azon oknál fogva hogy egyenlőre csak ezzel a 2 játékkal játszanak (és majd most a cod2-vel) az sgteam tagjai.
  • joebacsi
    akit érdekel, az úgyis olvassa a játék topikját...
    itt az összes topikba lehet valaki, akit érdekel, sztem tedd be mindegyikbe
  • Zsoltika 007
    Gondoltuk az sg fórum történelmének legnagyobb spam áradatát generáló topikjának meg se kottyanna ha bekerülne ez a szerény kis hirdetmény. És megjegyzem van bf2 csapatunk is.
    Ne kommenteljétek! Ha nem vonatkozik rátok, kérlek fussatok tovább. Köszönöm mindenkinek a megértését, és elnézést a kellemetlenségekért ha valakinek azt okoztunk volna.
  • Dr4gonlord
    Küldtem privátot.
  • TS Zolly
    Most pölö a kutya. :D
  • joebacsi
    nektek mindig sántít valami, sry ;)
  • Guer
    ki gondolta volna...
    attol még lehet itt vki akit érdekel (bár nem sok esélyt látok rá)

amugymeg a sok spam mellett elfér...
  • TS Zolly
    Miköze ennek a BF2-nek?
  • joebacsi
    eznem kodkettő bameg :)
  • Guer
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a újonnan induló COD2 csapatába!

Ez egy soronkívüli tagfelvétel induló COD2 Teamünk tagjainak toborzására. Lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék. Ezúttal COD2 játékosokat várunk.

Hogy miért jó ez neked?
    -Napokon belül beüzemeljük saját szerverünk COD2-höz, ahol akár admin is lehetsz majd.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézését/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a COD2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a COD2-ben.
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani COD2-ben.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelentkezés menete?
    -Jelentkezel Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét - 02.18-ig, ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Eddigi jelentkezők:

- vegas
    - raho
    - cream78
    - col andrew

Ők már felvannak véve a listára de ha esetleg a játékbeli nickjük eltérő a forumba használttól akkor irjanak nekem PÜ-t.
    Aki jelenleg is SG Team tag és jelentekzik természetesen egyből a csapat tagja.

Akinek még bármilyen kérdése lenne az forduljon Guer-hez illetve Bond-hoz az SG Team tokpikban.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • Svindler
  • GCR
    Running , mire hármat számolok felébredsz és minden hozászólást törölsz , csak schrank és Gabóca képeit hagyod meg, 1 ,2 , 3...
  • TS Zolly
    Köszi.

Ám valami még mindig nyugtalanít. Miért kellett mellébeszélned mikor ezt tőled a bf.hu-n megkérdeztük? Mit is válaszoltál? Memoriahiba? Elhittem neked. Nem láttam a logot, ezért miért ne? Jóval az NT war után kérdeztünk rá. Ugy majdnem két héttel. Nekem valami sántit.

• DonC
    sry a helyesírásért meg a hibákért, kicsit kapkodva készült a hsz. nem otthon vagyok
  • DonC
    üdv,

Örülök, hogy minden hétvégégre jut egy szaros flame, de már megszoktam. Hiába megyek bárhova az országban, szükebb kis scenenk nem tud meglenni történések nélkül. Végigolvastam nem kis fáradtsággal a sok hozzászólást, hát nem semmi.

Látom a nevem is felmerül gyakran, ez szintén dícséretes, legalább megtanulja mindenki. Legtöbbször ugyan abban a kontexusban hangzik el, hogy eltitkoltam, hogy wolfguy csítelt, de nem baj. Aki így gondolja, annak meghagyom azt a jogot természetesen, hogy azt gondolhasson amit akar. Na ennek ellenére elmondanám azért, hogy mi történt - mivel pár ember de majd a végén rátérünk tett arról, hogy ez az ügy túlnőljön saját jelentőségén. Tehát ott tartunk, hogy wolfguyt elkaptuk. Ez persze rögtön lejött hozzám, illetve bement a belső listánkra is, ami nem gond, persze jelen esetben nem is túl szerencsés.

Mivel éppen elkezdtük az NT-t, ahol természetesen első meccsünk lineupjában benne volt wolfguy is azonnal mérlegelnem kellett mi legyen. Akkora szégyent ember szerintem még nem látott, amikor a nemzeti csapatban csalnak. Persze a mérlegelésben benne volt az is, hogy elindult egy magyar kupa ahol négy-öt csapat is érdekelt volt továbbá az, hogy vannak itt emberek aki szeretnének többet tenni a magyar sceneért - pl. running - aki időközben (igaz már flame és fröcsögés gazdag időszakban) csak összehozott 12-15 klánt a következő kupára is. Nos mivel különösebb problémákat nem akartam főleg azt, hogy a "kurva anyád te csíter, nem játszok veled, de főleg veletek mert a JCSRben mindenki csítel, meg akkor legyen nullás az egész eredmény, meg ne legyen kupa se" típusú magyar mentalitás amit itt páran képviselnek igen elterjedt a sceneben, úgy döntöttem, ha még lehet és időszerű akkor felvállalva az esetleges konfrontációt, megszorításokkal (wolfguy csendes eltávolítása az NT-ből, stb.) de lehetőleg az NT és a futó kupa szempontjából pozitív irányba befolyásolom az eseményeket. A történet kb. ennyi. Ezesetben amúgy nem érdekel, hogy wolfguy JCSR-es mert nem az a lényeg hanem az, hogy a JCSR-ben van még rajta kívül további 15 ember aki nem csítelt, szerepel valahol és egy barom miatt esetleg szívhat.

Hogy vagyunk itt? Természetesen úgy, ahogy ezt egy kontexusban már itt említették. Rodat hallotta a belső csatornán mi történt, mivel még jó "barátok" voltunk annak ellenére, hogy közben frx-ből PT-6-á vedlett át felhívott, hogy mi újság. Ugyanez amit fent olvastok el lett mondva számára is egy fél órás telefonbeszélgetésben. Mintha megértette volna, de aztán mégsem. Úgy látom hetek alatt úgy őrőlte meg a tőlem kapott privát információkat, meg a csatornánkon felcsippentett információkat, hogy csak besírt a PT-6 fórumba (végülis a scene szempontjából kb. ez annyi mintha a magyar rádióba mondta volna be), majd misabaa elkezdte itt melegíteni a témát. Mert ő már csak egy ilyen kis hülyegyerek úgylátszik. Ez egy szép dolog, igazán baráti természetesen. (ehhez a sztorihoz hozzá kell tenni, Rodat ma felhívott és mondhatni viccesnek is beillő módon "megbeszéltük" a dolgokat, ő elviccelte, a hátbaszúróst (akkor mág nem olvastam az SG-t) én meg megemlítettem, hogy beleszarok ebbe az egészbe kompletten).

Mielőtt persze valaki a másik két elkapott emberrel jönne, a másik két csíten kapott név a fenti dolgok szempontjából lényegtelen, tehát különösebben nem érdekel, hogy ide lett írva.

Írta itt Flatline, hogy "nem vet jó fényt" azokra akik eltitkolták. Tudod Flatline már régen leszarom, hogy mi az ami jó fényt vet rám. Én nem a pillanatnak élek mint itt néhányan, főleg nem annak a pillanatnak, hogy azt mondhassam fúú a geci csíter.

Runningnak írnám, h fejvesztés mellett törölhető a hsz. A másik amit runningnak írnék a kupákkal kapcsolatban. Ne foglalkozz senkivel, csináld amit csinálsz mert az jó. Egy dolgot azonban ne várj, soha nem fogja senki megköszönni, max. néhány ember.

over, majd hétfőn elolvasom a válaszokat addig is jó flame-t
    DonC
  • Madmano
    Helló.Kb mi pénzért lehet használt,eredeti BF2-t venni?Egyáltalán:érdemes használtan venni?
  • mNzJean
    Szerintem akármilyen vietnam kieg is jön az csak viet.potló valami lessz , azt a felinget nem fogja visszaadni egy mod sem , többekközt azért sem mert amig a helibe nem azok a jó kis zenék dübörögnek mint a bfv-ben addig vietes hangulatról nem is beszélhetünk.+ hiába lesznek vietruhába az emberek ha robothangon mondják ,hogy go go go , akik játszottak bfv-vel tudják miről beszélek , ott volt üvöltözés rendesen.Bocs az off-ért.
  • Ren
    Elnezest a lama kerdesert, de hogy lehet private ranking eseten unlockolni a fegyvereket a jatekban? A bfstats.info-n a profilomban mar unlockoltam oket, de a jatek kozben tovabbra sem tudom kivalasztani az uj fegyvereket.
  • Svindler
    Ha a cheater egy angyal akkor aki bugot használ az maga az isten, és ha valaki mást mer mondani az egy ..... meg ..... !!! Éljenek akik csak kipróbálták és igenis védjük meg őket! Ők nem is tudják igazán mi is az, nem bántsuk őket!!! lolka

Running minek lemondani akármiről is? Azért mert vannak akik nem nyelnek be hazugságokat és ez pl JCSR Kornélnak nem tetszik??? Hát ne viccelj már ember! Maradj csak meg házigazdának csak jobben figyelj oda, hogy miket moderálsz!
  • Murry
    Bug kihasználás. (DC-ben ban járt érte)

BF2-ben attól függ, hogy az adminnak épp milyen napja van.
    Lehet, hogy semmi.

• TS Zolly
    Igazad van. JCSR egyik embere csalt, de a fönökei tisztára akartát mosni, mivel mégis kiderül, huzzon mindenki a **csába. Legjobb védekezés a támadás.
  • ERykk
    Nem mondom el, mert el fognak szaporodni a lámik:o)
  • digitalenjoy
    Running nehogy lemondj már ezek miatt az emberek miatt. Itt te vagy a főnök, te döntesz, akinek nem tetszik, az húzzon innen, írjon a bf.hu-n vagy tartsa meg magának.

Nagyon sok más jó arc van melletted, az ilyen Rodat féle emberek hozzászólásait pedig nem kell figyelembe venni.
  • misaab@a
    ha megosztod velünk, akkor semmi :))
  • ERykk
    Na rájöttem hogy kell belemenni az épületek belsejébe(amikbe amugy nem lehet).Ez minek számít azon kivül h köcsögség?
    Nem akarom használni, mert szerintem lámaság, de azért érdekelne jár-é érte vlmi...
  • FCH kari
    mi?? milyen csillagkapu??müholdason volt dokfilm,teeee különbözö technikát mutattak be , pamela??kép van rola?
  • schrank
    azért mindent nem kell elhinni amit a csillagkapuba látsz a meggájver is kamu sorozat volt úgyhogy vigyázni kell ezzel a ricsárd dín anderzonnal a húga viszont jó néz ki (pamela)
  • FCH kari
    mit láttam most a tv-ben dokumentum film amcsi technikákrol,tank-lézer bemér-MESTERLÖVÉSZ 1 lövés tank felrobban valami specko löszere volt mutatták szvsz 14.5 nem semmi

• joebacsi
    lehet running kicsit túllőtt a célon, de f@szér kell rászállni?
  • joebacsi

(off: kiszedte ki a téket?)
  • leveskocka
    tankba inkabb ne ulj
  • crow
    Várj egy picit, majd megjelenik.
    Stat: http://www.formitron.com
  • willis
    ma kaptam egy új jelvényt, de nem látom a statisztikámban.

Hol nézzem meg, hogy hogy is állok mostanság?
  • schrank
    na az ilyen kecseg tékelős hsz-eket kell törölni meg egy egyhetes próbabant is adnék érte gratis-ba
  • DummyBoy
    Nem nagyon tudok elképzelni olyan háborús témát ami nem lesz modként BF2 alá ... :)
  • schrank
    ez az amit a 1942-höz is kiadtak mert azt is kipróbáltam anno meg volt vietnam-hoz is eod ugye nna mindegy nem mindha számítana milyen modban maradtok alul ellenem
  • DummyBoy
    Khhhm khmmm ... de lesz

Eve of Destruction :)
  • joebacsi
    akkor eod micsoda mégis te ész? :)