172102
  • Danee
    nekem meg nem adja meg azt a 15 aranyat meg vayg 1500 pontot amit ma este összeszedtünk :) huhh milyen öldöklés volt
  • Szeesz
    Hali

Szeretnék játszani az SF kiegészítővel, de ma nem engedtek fel a szerverek, mondván, hogy nem érvényes a CD-key-em. Az alap BF2-es szervereken egyébként tudok játszani.
    Az alap BF2 eredetiben van meg, de bevallom, a kiegészítés már nem eredeti. Eddig ezzel a nem eredetivel is tudtam játszani. Csak ma nem sikerült...

Tud valaki erről mondani valamit? Frissítették volna szervereket, vagy sikerült olyan CD-key-eket generáltatnom, amiket már mások éppen használtak volna?
    Van másnak is ilyen problémál?
    Előre is kösz a választ
  • GYILOKOLI
    Halljátok kétszer kaptam meg az ejtőernyős szallagot szóval tényleg van valami gebasz és nem tudjátok mikor lesz jó?
  • Mester01
    Nekem sem adja meg a Basic Explosives Ordinance Badge már 3 napja!
    Pedig minden nap megszerzem! :)
  • ERykk
    Mit izgultok mán?
    MAj megdja, lehet megint szaraxik az ea-nál vlmi.Ez már heti dolog, meg kell szokni....
  • Jancsik
    nekem se adja meg
  • GYILOKOLI
    Fiuk miért van az hogy ma vettem meg a játékot de játszok és nem kapok pontot a játékban már kitüntettk de nem érzékeli a bf.Mi lehet a baj?
  • Jancsik
    lehet hogy a sok pontom miatt, mert sokat szereztem, azt beszart biztos az account szerver tőle :D
  • frx Zozo
    Sajnos nem a szerver dobott ki, hanem a saját inkorrekt csapattársaid.
    Én már régóta bannolok minden punisholót azonnal, hogy elkerülhetőek legyenek az ilyen esetek. Majd megtanulnak normális ember módjára játszani, vagy mennek külföldre. A bant egyébként a szerver ilyenkor csak az adott körre adja szerencsére. Volt már eset, hogy nekem kellett saját magamról levenni, jó vicc...
  • Hatt
    Igény szerint:D
  • uHs Gerzson
    Nem tudni semmit...
  • rohadt alma
    A patchban lesz új pálya?Szeretnék egy városi pályát mint a Sharqi vagy a Karkand amiben a kínaiaik vannak.
  • ERykk
    Nekem frissit normálisan, semmi gond vele...
  • Jancsik
    nem erről beszélek
    ismerek vagy 5stat oldalt, de az oldalakkal van a gond.
    hanem ami a játékon belül van, az nem frissít már 1 napja kb :(
  • Landor
    Sőt!
  • FCH kari
    itt ni:)ezt probáld meg elég gyakran frissit
  • rohadt alma
    Ha lenne esetleg valakinek kapcsolata az EA HU rankedszerver üzemeltetőivel hatna rájuk?Vagy tudja az elérhetőségüket?Most játszottam és kidobtak TK miatt.Na nem volt szándékos de Karkandon vann olyan szitu amikor elkerülhetetlen,hogy ne csak az ellenség kapjom a kézigránátból mert az mégis egy közelharc.Jön mondjuk 5 amcsi az első zászló felé és 2 mec akarja feltartóztatni és belefutnak a gránátba amit a USMC-nak címeztem meg utosó csep volt amikor 2 vagy három amcsi jött azon a szűk sikátoron én meg a PK-val leszedtem őket de befutott közénk egy mec és azt is megöltem hát hamar kidobtak de ez nem igazságos.Nem életszerű.Ha a vétlen áldozat nem bocsájt meg akkor sokkal jobb ha a bűnös is meghal és elvan intézve.15 sec pihi azt kész.Van szerver amin ez van.Más szerveren meg kivan írva aki rámegy a saját társa által kitett aknára egy járművel akkor nem azt dobják ki aki lerakta az aknát hanem aki ráment.Most meddig tart a bünti?Mert végre 64-es pálya volt magyarokkal ezért ment a voip.Jó volt de nem tartott sokáig.
  • ERykk
  • tomee14
    na sztem a cod jobb
  • arty
    sebességteszt program battlefield2 alá ... lefut és kapsz egy számot, h mennyi képkockát tud kipréselni a géped az aktuális beállitásokkal 1 másodperc alatt

főleg hardverbuziknak ajánlott :)) nagyjából értelmetlen.
  • Svindler
    Úgy lehet amikor a raszta gyereket faggatják?
  • schrank
    ez micsoda magyarul kérjük ! ide nem a hardware buzik irogatnak mint a wow-osok meg a cod-osok
  • Cream78
    Jah, bocs este van leesett! A bf2 az első! A cod segít kikapcsolódni+BF2 után ideális levezető....
  • arty
    Battlefield 2 Benchmark prg:

BF2BENCH for 1.12

- a bf2bench.bat szerkesztendő értelemszerüen a benne lévő kommentek alapján
    - szintén szerkesztendő a bf2bench.demo fájl, méghozzá a felbontás állítható itt be ...

forrás: anandtech.com
  • schrank
    mert kecseg CoD-os lettél
  • Cream78
    Áruló? Mé?
  • uHs Gerzson
    EA pénzpolitika :) amugy mindegyikel nyomni fogom fő a változatóság ;)
  • Jancsik
    nektek frissíti a pontjaitoka?
    mert nekem már 1 napja nem frissít a bfhq
  • schrank
    hú kiváncsi leszek kiből milyen mod-os lesz ha kijönnek vagy addigra a kecseg EA kidob egy mégujabb BF-et aztán muszály lesz megvenni mert azzal fog játszani mindenki de ezt már eljátszották a vietnám-nál habár ott kellett is
  • schrank
    kuss áruló
  • Frankie
    van pár ember itt akinek nem ártana a száját kimosni szappannal :)
  • Hatt
    BFV scene?:) Kétlem hogy bedöglött volna. Lemaradtam valamiről?:)
  • misaab@a
    Elég szar érzés lehet, ha már a személyeskedésen kívül nincs más érvelnivalód a témában. Neonak és Echonak sincs túl jó véleménye a dologról csak ők nem konfrontálódó személyiségek és békés emberek. Én nem ilyen vagyok. Na bumm. Érdekes, hogy kijövök velük. Azt nem mondanám, hogy szeretnek :)) Tudod én mindig tisztelem a vitapartnerem és elfogadom az észérveken alapuló véleményét úgy, hogy nem személyeskedem és megpróbálok a témára koncentrálni.
  • Hatt
    Pihi szuszi.
    Mond zsépen utánnam, szúszá.
  • uHs Gerzson
    BFV-ben több napos flémek mentek de az nem ettöl döglött meg hanem a BF2 miatt :) BF42-ben is voltak szép idöszkok igaz akkor még nem voltam aktiv játékos és olvaso így azaz idöszak kimaradt :)
  • DummyBoy
    Hmmm ... deja-vu ... anno nem hasonló dolgok miatt döglött be az ET scene? Vagy a BFV? ...

Bár én sokmindenről nem tudok ... csak külső szemlélődő és olvasója voltam anno ez ilyesminek ... azután befejeztem ... Mindkettőt ... mostmár mindhárom lesz lehet ...
  • Cream78
    Kéne egy FIKA topic! Ott lehetne egymást köpködni! Nem hiszem el, hogy ez kell legyen a fő téma!
  • atwe
    Ilyen hsz.után és még ti vagytok felháborodva mert törli
  • atwe
    Hát csodálkoztok ha running le akar mondani ?
  • TS Zolly
    Csak megemlíteném, a CoR-nak van Eve Online szekcioja is. De a fránya tagok nem irkálnak ide a játékról. Most megyek és lecseszem öket.