172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
crow #62160 Érdemes bekapcsolni az EAX-ot a játékban? (SB Live Value kártyával) -
Landor #62159 got root?
-
félretéve a formaságokat
tudsz segíteni?
-
Landor #62157 Hmm..
Milyen mókás lenne, ha a magyar windóz nem "Documents and Settings"-et hozna létre, hanem mondjuk "Dokumentumok és beállítások" mappát..
Egész Magyarország nem tudna BF2zni
-
C:\Documents and Settings\[nevem]-ebben nem lehet ékezet, hogy menjen a patchelés?Amúgy van 3gig szabad helyem. -
extrém -
Szalljunk le exrtem helyeken 
-
Dragon Walley-n jobb... ott minden sarkon ott a hasznalhatatlan legvedelem 
Nem gyozom szetszivatni az AA-sokat
-
két map van ahol meg lehet csinálni daQingoilfield meg ez a többi infó leolvasható a képről de kecsegnek kell lennimert a többi kecseg hajlamos elvinni a járgányt
-
Mester01 #62151 Oh hogy rohadnál meg te punisolos kis fasz! 

Akor most keresek Kubra Damot és AA POWAA :D
Hány percig és menyi embert öltél? -
ha akarnám egy nap alatt meglenne de unalmas
-
ezek mind megvannak,csak annyi külömbséggel, hogy a játék a D:\ meghajtón van.
amúgy 11giga a C-n és 18giga a D-n
De így is a szokásos elindítom a játékot és utána feket képernyű és windows. -
McKalton #62148 Ezt szerezd meg Schrank!!
Nekem ez van meg!
-
pfff ... 3 giga szabad hely a C:\ meghajtón, ékezet nélküli felhasználónév, stb rendbe van? -
fórum keresőbe alul keress rá, biztos talál valamit.. -
please help!
nem tudom patchelni a játékot, mindig patching faild az üzenet!
tudom, hogy ez már egy nagyon lerágott csont, de sajna nem emléxem, hogy hogyan is kellett anno. -
ne gépem égett csak lövés közben készült a kép
-
GameOverrr #62143 Talán lassan ki kellene szállni abból az izéből, nem?
-
miért nem a 2 másdoperccel későbbi képet linkelted be? :) -
ezt neked TK-zós kecseg
ha ennyi segítség nem elég akkor reménytelen vagy
-
Köszönöm!
-
Platypus16 #62139 Elég a legújabbat, mert az az összeset tartalmazza. -
Elég a legújabbat ... -
Sziasztok!
most raktam fel újra a játékot és az lenne a kérdésem, hogy az összes patchet fel kell tennem sorba, vagy elég csak a legújjabbat?
-
-
haxoror #62135 Gondolom nem használ "magyarítást"
-
Bubát nem találom
-
TS Zolly #62133 Eszméletlem mennyiségü név van a Ban listán!!!
Amnesztia? Ok. -
Landor #62132
nem a barátnőm
-
Master Ban List -> punksbusted.com -
Inkább a barátnődel foglalkoz te szoknyapecér :DDD -
flém és nem vok benne ?!?!
qrva wow
-
Landor #62128 cheatelsz?!
MegBaszLak!!
-
MBL? Gyengébbek kedvéért Donc? :) -
Első bekezdésre had ne válaszoljak :-) Kifejtettem már.
Másodikra a válasz. Nem raktuk fel az MBL miatt a bant rájuk mert semmit nem érne, az MBL nem engedi a lokál pb bant csak a központit azt meg felrakni nem lehet, tehát a másik kettőn sincs ban. Fel lehet fogni amnesztiának, utolsó esélynek vagy tiszta lapnak. Tökmindegy. Wolfguyra sem rakjuk fel pontosan ezért. Ezáltal nem lesz egyenlő az egyenlők között.
Viszont még egyszer nyomatékosan jelezném mindenki számára, hogy akit az MBL elkap az magára vessen. -
TS Zolly #62125 Ezt is köszönöm, korrekt válasz.
Ismersz minket, Murryt, Drobot és engem. Mikor rákérdeztünk, direkt nem irtunk nevet, pedig tudtuk. Meglehet bennünk bizni annyira, hogy ha azt mondod, tényleg volt csaló, de bizonyos okok folytán nem akarsz most vele foglalkozni, mert más az elsödleges cél, majd pár nap mulva leirod, akkor mi tuti nem feszegettük volna tovább a témát. Bíztunk volna benned. Nem vagyunk taknyosak, hogy ezt nem lehet velünk megbeszélni. Ezzel szembe, csak a flém miatt irtál ezügyben. Gondolom nem is akartál. De ha mégis, akkor elnézésedet kérem. Mert megmondom neked öszíntén, meg ne sértödj mert megharaplak, nekem személy szerint ugy jött le ez az ügy, mintha elakarnátok tusolni. Te nem igy éreznéd fordított helyzetbe?
Más: Wolfi ügyében mit tesztek? Mert az a három jómadár megkapta a maga banját. Irtad is, köszönöd a szerveren való tartozkodást. Bannoljátok Wolfit is, esetleg inkább feloldjátok a bant a másik háromról? Wolfi egyenlöbb lenne az egyenlők közt? Döntés a kezetekben van. Bízom(unk) a józan döntésetekbe. Bármi is legyen. De kérlek ezt is oszt meg velünk. -
rohadt alma #62124 Nekem néha a figura önállósítja magát vagy fáziskéséssel hajtja végre a mozdulatokat.Az előbb kb 1. pecig nem volt hajlandó abbahagyni a hátramenést.Ha nyomtam a W gombot akkor ment előre is de ha elengedtem akkor ment hátra.Ha vodnikba ültem akkor tolatott.De csinálta azt is,hogy 3x beszált a vodnika elindult kiszált és kezdte elöröl.A gomb nem ragadt be mert egyrészt rádiós a billentyűzet és a vevő ledje pislog ha vétel van meg megnyitottam egy jegyzetet és ha nem írtam bele akkor nem jelent meg betű.Másnak is van ilyen tapasztalata?Nem örülök neki amikor egy ház tetejéről esek le mert megy mint a duracel nyúl. -
Meglepő de nekem soha semmilyen peccseléssel vagy ilyennel nem volt gondom ...
Simán felment minden ...
1 gond volt idáig, de hála istennek kiderült micsoda :) (Monitorcsere utáni megjelenítési gondok ...)
Ha nem megy fel a köv. peccs, akkor leszedem a modokat, de peccs után mennek vissza majd :) -
"Érdekes ... nekem van felrakva BF2 + SF + AI + PRMM + 1918 for BF2 + Modern Warfare + Coop V4 ..."
nekem is fennvannak ezek...+ aimbot + wallhack + schrankkiller + wolfbanner stbstb

amúgy én is a modmentesség mellett szavazok...már csak az SF és hivatalos EA patchek feltételének tapasztalatai miatt is... -
GameOverrr #62121 Tegnap is jót játszottam...szállok be a helibe, de mihelyt beszálltam, láttam, hogy közeledik az ellenséges helikopter, kaptam is egy TV rakétát az arcomba. Na sebaj mondom, benne van. Másodjára sikerült is felszállni, és gondoltam, kölcsön kenyér visszajár: küldtem is a TV raksit az ellenséges helinek annak rendje és módja szerint
. A második után meg már indították a kiszavazást ellenem
.
Mi lett volna, ha tudják, hogy mind a nyolcat nekik szánom
. Na persze ettől még a maradék hatot is bevették, csak a felétől egy másik páros
.(Hiába na, tanulékony fajta az ember: "hamar" rájönnek, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.)
Mondjuk állandósult is a kép alján az "XY has initiated a kick vote against GameOver(HUN)" felirat. Nem számoltam, hányszor inditottak kiszavazást ellenem, de nagyon úgy tűnt, hogy eddig ez volt a rekord. Thx minden érintettnek, nélkülük nem sikerülhetett volna
. Egyébként meg a vége felé egész közel jártak a szükséges szavazatszám eléréséhez. Sebaj fiúk, talán majd legközelebb
.