172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akkor nosza tesztelj néhány csítprogit és leszel te a téme 

-
2szer szedtél ki,meg párszor még el-eltaláltál
.Kérdezték utána a srácok Voipon,hogy miért nem szedegetem a helit,én meg válaszoltam,hogy új elsödleges célpontra kellett ráállnom
Én sem szoktam egyébként repteret kempelni,a tegnapi csak úgy tünt.Mostanában a helivadászatot tanulom és az idözítést gyakoroltam.
A föbase igla/stinger/essex triumvirátust viszont tényleg próbálom megutáltatni az ellennel.Azoknak odacsapok azért,ennek voltál az áldozata tegnap
(ezentúl meg pláne jobban figyelek a légvédelemre,ha meglátom a neved az ellennél;túl veszélyes a te kezedben
)
-
ahham
és a heliben ez téged mennyire érintett???
-
Veszelyes mi? :) Egyszer lottelek ki IGLA-val, utana sorra kaptam az aldast :)) Utana soha tobbet nem is talalt el az igla, csak team damage pontokat kaptam :) Lehet, hogy Deqwator lekempelt, nem tudom. Ha igen bocs, de az frx-ben en vagyok az egyetlen pacifista :) -
mivel hogy a bf2 ben van arty,meg tvraksi a pixelnek sok jelentősége nincs szerintem -
haxoror #62316 A csítes-flémes balhé szórakoztatóbb volt mint a mai bc téma... -
pl. publicon a kommandert?:D -
Lehet, mivel en sose hasznaltam a pontosabb infot termeszetesen toled hallhattuk :)
Amikor megjelent a vietnam, volt egy lanparty vagy kupa, az a38 allo hajon.
Bealltam az egyik csoka moge, mondom megnezem a "profit" de igen jol idomitott kutya volt, allt a fak kozott, nezte az eget, es amikor mondtak neki most lojj, akkor lott, ez volt egesz kor alatt.
Persze hasznos resze a csapatnak, de kizarlog low-iq szakterulet :)
Bar legalabb nem kopik az egere, kozben egy kezzel tud sorozni stb, ennek is megvan az elonye.
Ezert mondjak a legjobb katonak, nem feltetlen okosak, csak vegre hajtjak a parancsot :)
-
ez mekkora lolnagylámafaszság főleg a squados része,pont azért van squad hogy bárhova eltudj teleportálni ahol van csapattársad,
egykét meccsen csak abból állt a szerepem hogy rászülettem valakire lőttem kettöt, öngyi aztán születtem másra és igy tovább. -
az a baj a sok ratyi bc-el hogy nem értem miért csinálják mert szerintem unalmas és álltalában nem ők lesznek az elsők dehogy miért nem basszák ki őket amikor már -12 meg ilyen team pontjuk van
-
itt is csak egy fátyol mozog,ugyhogy ugyanugy lehet pixelezni,emlékszem 42ben mennyit gyakoroltuk:D -
Tegnap írtam is Neked,hogy csak az iglára löttem
,meg a felszálló helire.Pedig 5en6an folyamatosan tömörültek a bombázóért,de nem akartam kecseg lenni.Bezzeg a klántársad Dequator(remélem jól írom)már nem volt ilyen kegyes
Aztán kénytelen voltam a parti iglára ráállni,mert túl veszélyes volt a Te kezeid között
-
THX a klán nevében -
Nem feltétlenűl az ég a kulcs szó. Elég ha találsz 1 nem mozgó pontot. -
Mellesleg én a Dolphinos dolog megszünésének jobban örülök ... az még az ugribugrinál is idegesítőbb ...
Kempereknek meg sosem lesz végük ... valaki mindig felfedezi majd ...
Régebben én is próbáltam kijutni meg ilyenek ... most sokkal egyszerűbbb ... Esc utánna pedig másik szerver ... -
GameOverrr #62306 GameOver(HUN) -
ezt a szakaszváltogatós dolgot lehet valahogy ellenőrizni?
mert ha nem akkor fölöslegesen tiljták :Ð -
Mivel a regi bf-ben nem mozgott az eg, ha megtanultad a felho bal felso sarkatol a 2. keppontot lovod errol a helyrol, pont hova fog esni az ellen bazisan az egi aldas es ennek variansai :)
-
Nem kell hozzá beállítást babrálni. Nem exploit és nem is cheat. A kézzel irányítható artyval lőni 1 szemmel nem látható pontot úgy hogy az általad látott kép egyik szegletéheez viszonyítasz és mértani pontossággal lőhetsz 1 bázist igen távolról. KB ennyi. Vietnamban ez működött, foglaláshoz védéshez használtuk rendessen. -
de várom már a patchet :)
-
Pedig néha azért kiszállhatnál a helidből:
-
FlatlineHun #62300 Röviden:
Elfoglalhatatlan bázist csak akkor lehet támadni, ha az ellenfélnek VAN egy másik pontja, akkor bármit lehet csinálni.
Ha nincs, akkor sem bombázni, sem rakétázni, sem tankkal bemenni (lopottal sem), atrival és bármilyen puskával(fegyverrel) tilos a bázis támadása.
Tilos kamikázézni.
Tilos ráspawnolni egy squadleader-re, majd kilépni és úju squadot csinálni.
Tilos lemondani a squadleader pozícióról, azért hogy a szakasz egy élő tagja spawnpontként szolgálhasson
Tilos szakaszt váltani csak azért, mert az ottani leader még életben van. -
Jajj, szegény pilóta ... hát miért nincs szegény eléggé megbecsülve ... Akkor most 1 perces néma csönd szegény szerencsétlen helikopterpilótákank ...
Rajtam múlna csak és kizárólag a kiszedett tankok - APC-k és repülő tárgyakért kapnátok pontot ...
Alapjában véve persze mindkettő egyformán fontos, de egy skillesebb gunner gyengébb pilótával effektívebb mint fordítva ...
Apropó ... múltkor úgy alakult, hogy gunner lettem egy heliben ... IQ pilóta első dolga volt az elfoglalhatatlan enemy base-re bemenni ... szétszedtük a helit a padon, erre elkezdi lőni az embereket .. és még én voltam a láma mert nem lőttem ...
Buktuk is a majom miatt a TV tornyot ... Néha ezek a (szerintük) "skilles" pilóták akkora lámák, hogy az valami hihetetlen ... Arról nem is beszélve hogy mi szenvedünk meg megint a toronyért, erre a láma megint viszi a koptert, de sosem ott van ahol kellene ...a pálya végén természetesen neki van a legtöbb pontja ... Ebből köveztkezik hogy ő a legjobb ... Na persze ...
Az ugribugrinak télleg lehetne már vége ... semmit se utálok jobban mint hogy ugrál a nyuszi előttem, miközben a PKM találatjelzője folymatosan jelez erre ugribugri barátunki lehasal és egy lövésből kiszed ... megnézném annak az "ugribugrinak" a mozgását aki a levegőben bekap 3-4 találatot ... -
Elképzelhetőnek látom mert már ő se fogja vissza magát.
Ha nem ő akkor más teszi, vele is. Ő igyekszik megőrizni a saját szórakozását.
Legjobb példa Janek Jancsik Jancso Janakármi... Még be se töltött nekem ő már a főbázist küldi repcsivel. Leszedtem és lent tartottam a főbázison egy sráccal és máris anyázásba tőrt ki szegényke. Soha nem voltunk publikon e mellett de egyszer mindenki megunja. Én mindig megkapom a punisht ha fel akarok szálni 1 géppel, mostmár számomra ismeretleneknek én is kiosztom. Pedig nem vagyok a híve de ez van. -
Megszulettem oda, mert uresen allt a tank es nem vitte senki. Lebombaztak, gondoltam elviszem a tankot azert. Megegyszer lebombaztak, akkor felkeltem a masikon. -
mi az a pixelshot az a alacson felbontára állítom "trükk"
-
azért mert az ellen emberei mindíg úgy nyitnak hogy becsászkalnak repcsivel, és helivel a reptérre campelni, én addig amíg ezt nem látom nem megyek az ő főbézük közelébe, de utána visszakapják élvezzék ők is 1 kicsit...;-) persze ilyenkor van 1 csomó ártatlan is ott akik nem érdemelnék meg, dehát a háború már csak ilyen...
-
hát ha volt mégegy befoglalható pontotok, akkor miért nem oda spawnoltál, mikor tudtad, h a főbézt bombázzák? :-) -
Aztán idővel ki is védték az emberek.
Pölö Menszesz akinél a legviccesebb dolgot láttam. Pixelshoottal lőttek publikon 1 pontot, ő megunta letette a mortart. Visszalőtt abban az ívben és ő szedte ki a shootert. Lehet így is csinálni. -
Engem v-sly tegnap 2x bombazott le omanon a sajat fobezunkon ugy, hogy meg volt befoglalhato pontunk. Vegulis mindegy, csak nem ertem minek kell eroltetni. -
persze, meg a pixelshot ellen is tiltakozott boldog-boldogtalan, aztán meccsen mégis mindenki használta. -
Majd abban a patchben is lesz olyan ami nem fog tetszeni sokaknak. Mindig lesz valami. Nehezebb megszokni a dolgokat mint reklamálni értük. -
Bunnyhop nem lessz a többi meg nem számít.
-
így van. Emlékszel mennyi vita volt anno? BC-BR mint állat még publikon is. Az idő csak telt mult és megszokta mindenki és megtanultak az emberek védekezni 1 picit. Waron meg kötelező a bc-br. -
Magyar szerveren az emberek 80%a már akkor lövi az elfoglalhatatlant mikor még éppen hogy csak elindult a játék. Meg kell szokni. 1x mindenki hibázik és ekkor fordulhat a helyzet. -
szerintem felesleges a cb-vel kapcsban felesleges az exploitok kihasználálát vitatni, mert mégha tiltva is lenne, magasról szarják le. ha kész tényekkel tudsz valamit bizonyítani, akkor esetleg kezdeményezhetsz meccskonflikt-ot és esetleg lejátszhatod ujra a meccset, ha meg nem akkor meg nem tehetsz semmit.
Ez a spawnblocking is tulképp egy bc/nem bc vitához hasonlít. Amíg nincs külön tiltva, akkor tegyél ellene, hogy ne tudják használni ellened. -
ez igen érdekes
-
Persze, szépen lehetne, ezzel egyet kell értenem.
Viszont az emberek töbsége mindig fogja keresni a kiskapukat.
Mi is megtaláljuk azokat, nem mindet alkalmazzuk de azért kell az.
Amint kijavítják ezeket a hibákat, azonnal senki nem fogja használni.
Amúgy ennek a játéknak is megvan a szépsége. A nagy csaták a kiegyenlítettségen múlik és ez adott a játékban. A többi a csapaton múlik
Addig viszont az erősebb kutya baszik szokták mondani. -
mi a játékban a neved mert midíg elfelejtem
-
Nekem 8, csak egy szerveren ne legyunk.