172102
  • Me0w
    Gratulalok a JCSR + pt6 megfelelo tagjainak, akik sikeresen egy oldalra allva hatalmas batorsaggal beszoritottak a 3 ember hatranyban levo publlic jatekosokat, es utana ami volt bejott a bazisra.

Szopjatok le mind!
  • crow
    Mielőtt az ingerlékenyebb fórumozók elküldenének a francba segítek:
    BF2 help
  • bazs1
    Honnan tudok cracket letölteni a Battlefield 2 höz?
  • crow
    Hát gyerekek, mégiscsak lesz valami ebből a holnapi peccsből.
    Új bejegyzés van mai dátummal az EA BF2 oldalán, íme:

"Listen up soldiers:

We have some great news for you regarding the upcoming patch. 1.2 is in the final stages of its release cycle. This means you need to keep an eye on this web space for further info and a release date.

I want to extend a huge thanks to our community for helping us grasp the issues that have made your gameplay less than optimal at times. We are very happy with the improvements in this patch and sincerely hope you are all pleased with the work we’ve done.

AJ Marini"
  • FlatlineHun
    Príma, príma!
  • Cream78
    Amennyire én tudom igen!
  • FlatlineHun
    A horda ugye készül a mai meccsre?
  • DonC
    Nekem tetszett volna ha pl. FLIR pod van pl. a vadászokon és egymást segíthetik vagy esetleg a spec ops képes lenne megvilágítani a célokat. Ez volt asszem a trailerben.
  • schrank
    mit lehet biztos
    a sok kecseg meg már keresi a videókat hogy megkérdőjelezzék az állításainkat
  • DonC
    ah, sry lehet nem olvastam alaposan :D
  • schrank
    azért írtam hogy itt a TV olyan mint ha tomahawk lenne ami persze nem az
  • DonC
    A pixelharc nem volt rossz de nem hiányzik. Van itt mitől hányni anélkül is :)
  • DonC
    Az egész szar ahogy van, ugyanis ilyen irányítás nincs, illetve az operátori beavatkozást ilyen szinten nem lehet megvalósítani, a rakéta nem tud így kanyarogni. A TV / IR vezérlésű cuccoknál 2 féle metódus van. Egyik, hogy a gunner/operátor megjelöli a célt és az intelligens bomba/rakéta oda megy, ráesik v. belerobban és finish.

Másik az un. standoff fegyverek pl. az AGM-142 Have Nap amelyiket irányba elindítják és az ha előtte nem volt célmegjelölés akkor operátor menetközben végzi el a jelölést a leközvetített képen keresztül. Ezek a készülékek amúgy általában más tartományban üzemelnek mint a normál televízió, szal szarnak a ködre. Van olyan is, hogy másik gép világít meg nekik, persze ezt a BF2-ben max az első trailerben láthattuk. LOL Szép is volna ha pl. az amik bejelentették volna, köd miatt az iraki háború elmarad. Majd tartunk esőnapot :D

A tomahawk nem jó példa volt szerintem mert az GPS-t vagy TERCOM-ot (verzió függő) használ a navigációhoz és menet közben folyamatosan korrigálja magát az előre leprogramozott tájékozódási pontok alapján. Persze az robotrepülőgép.
  • TS Zolly
    DC-ben meg én voltam ez az unatkozó. Csak nyomtam az egér billentyűt, ha szoltak nem löttem. Sv-él könnyebb volt, de egy scudot beállítani ugy, hogy pontosan oda menjen ahová szeretném, már nehezebb volt. Ráadásul el a láma pályán még bugos is volt. Déli ponton mindent felrobbantott, de a robbanás közepén állo gyalogos sértetlen szokott maradni.
  • Hatt
    Valami azért sokkal idegesítőbb a játékban.
    Pl az amikor a BF2ben rálősz egy emberre egy tárat, szikrázik a találatjelző, végigcibálod a célkeresztet a fejétől a lábáig és a srác nem hal meg, majd ránt egyet a kép és hoppá nem is rá lőttem... Magyar ranked sajátosság. Persze biztos van hasonlo külföldi. Ami ennél is jobb mikor SF-es fegyverekkel jönnek ellened. Bár csak azért nem használom én is azokat mert eléggé mazo vagyok hogy mindet megpróbáljam lekéselni.
  • TS Zolly
    Végre. Már kezdtem aggodni miatta, hogy mostanáéba illen jófiu.
  • schrank
    mondjatok bf2-es konkrét példát mert nem vágom még mindíg ki mivel hová hogyan ?
    erikk kész a házid szobafogság lesz mint múltkor
  • Hatt
    Ez a verzio érdekessé tenné a játékot.
  • Hatt
    Hát Vietnamos NT-ben én voltam a pixeles Mortaros... Szerinted ez unalmas de ez a te bajod. Abszolute nem volt unalmas és egy csapat sorsa múlik azon hogy pontossan lőjj. Nem 1 miniméteres pontot kell lőni a mortarral mint te azt gondolnád. Lehet te nem látod ezek közben hogy mit is lősz viszont amikor pörögnek a killek tudod hogy éppen hova lőttél és hogy merre lőjj hogy ne jussanak ki. Mindig szükség lesz az olyan emberre aki 1 pontot véd vagy pl pixelezik. Neked ezek lehet nem jelentene sokat de ez nem az alja része az egésznek.
  • ERykk
    Költői kérdés volt
    (bazzeg büntipont rulz:))
  • TS Zolly
    Mijaza a pixelshot? pixelezés. Igy jobban ismerős? Az amikor dc-be messziről kiszedtelek pl sv-el vagy scuddal. Célkeresztet tereptárgyak vagy felhők különböző pontjait lehetett lőni céladás nélkül. DC cb-en mindenki csinyáta, nem volt tiltott.
  • schrank
    azé mee az el tud repűni a halálfaszára is ennek meg pár km a hatótávolsága talán
  • ERykk
    Ménem?:oP
  • schrank
    de a heliből látta rázoom-olva nem a rakéta szemszögéből azért ez nem egy tomahowk
  • q13579
    láttam már olyan felvételt ahol addig követhetö volt a rakéta nézete amig bele nem vágodott a tankba. Az nem ilyen rakéta lehet?
  • schrank
    jjjjja tényleg te még nem játszottál szerveren csak a demokon nyomod akkor meg tudod mi a dolgod
  • schrank
    a kamera nem a rakétába van hanem a heli orrába úgyhogy ami játékban van az szar úgy lenne reális mint a tow ameddig látsz addig irányítod
  • FlatlineHun
    Úgy látszik Meow ma beszólós hangulatában van.... :)
  • alma2
    "minel" -> minel.
    Nem a warokrol beszeltem, azok izgalmas meneterol, hanem mint lejjebb is irtam, arrol akinek ez a "nemes" feladat jut, sot nem is Landor alltal emlitett vedorol, hanem a pixellovo uriemberrol !
  • Me0w
    Kosz, hogy beavattal mindenkit magasroptu eszmeiddel a warok vilagaba. Egyertelmu, hogy waron mndenki rohan elore, minnel tobb ellenfelet megolni. Senki nem marad bazist vedeni, mert mi annyira jok vagyunk, hogyha minden bazist bevedenek, mi akkor is befoglalunk ujra mindent.

Szerintem hagyd abba a hulyesegeidet.
  • alma2
    Jo ertem en ezt, de pl miert nem vallaltad be ezt a nemes feladatot anno ?

na mind1, mielott megsertodnek a komoly katonak, hogy lekicsinyloen beszeltem roluk, bar fontossagukat kiemeltem, inkabb befogom, mert senki nem fogja elvallalni :)
  • alma2
    Pont ezt csinalja amit irtal szorol szora, de mivel a raketa elore halad, a latohatar is tavolabb tolodik :)
  • leveskocka
    szerintem,a nem elfoglalhato bazison idegenkent kolbaszolni kizarolag a parancsnok cuccainak megsemmisiteseert illik.legalabbis en igy teszek.az osszes tobbi,(nyuszihopp,spawntrukkok,kamikaze) az egyeb dolog,inkabb zavaro,mint idegesito...a kamikazet japanok aktivan csinaltak...viszont a BC az egy gane dolog,akkor is,ha van meg nem elfoglalt bazis.pl omanon,az epitkezesnel ad egy APC-t,aztan szponoljon mindenki oda,mert a tisztelt publikum bevette magat a fobezre?baromsag...
  • Landor
    BFVvbe annó nállunk is volt ilyen idomított emberke. LE C4ezte a zászlót és ha mentek fogalni, robbantott. De nem azért mert nyominger volt az illető, hanem mert ez bizonyos páláykon jó stratnak bizonyult.
  • koschwarz
    hát annak mindenesetre örülnék, ha végre nem a ködből kibukkanó tv rakéták lőnének ki. mert ugye a tv rakéta azért tv rakéta, hogy egy monitoron keresztül figyelje a lövész a LÁTHATÓ ellenfelet, és úgy próbálja irányítani a rakétát. szerintem.
  • alma2
    Jaj, hogy te csak egy palyan jatszol, mert annyi van a demoban.
    Szerintem, akkor mar a fuszalak elhelyezkedeset is, fejbol tudod.
    Illene az elesen probara tenned magad, mindenfele hulye kifogas nelkul :)

• uHs Gerzson
    És amikor farkukat behuzva visszavonul a heli akkor kell lecsapni rá a repcsivel
  • alma2
    A kovetkezo patchtol, remelhetoleg azert meg 400 m-ig elmegy a tv, ha lejjebb veszik, nagyon morcos leszek.
    Az mar bizonyos palyakon gondolom a kodhatar erteke korul van.
  • GameOverrr
    Én is lőttem, már le vadászgépet helivel, de azért ebből nem tudok rendszert csinálni. Anyyira nem vagyok jó. Ahhoz rengeteg mindennek össze kell jönnie. És csak olyat tudtam lelőni, aki nem is okozott akkora fejfájást. Aki igazán nagy gondot okozott, olyat még nem sikerült leszedni, max ha elkezdett lebegni az F35-tel(öreg hiba).

A helis párosokról meg annyit, hogy biztos nagyon jó lehet, de nekem nincs állandó gunnerem, kommunikáció meg pláne nincs.
    De rájöttem, hogy sokkal jobb, ha nincs gunnerem(az AH-1Z -ben mindenképpen). A többségük amúgy sem elég jó a TV rakétával, de ha jó is, nem tudja mit akarok(eddig headsetem sem volt, szóval kommunikáció nuku, mostmár legalább van úgyhogy ezen talán lehet változtatni). Hiába emelkedem fel, hogy lőjje le a másik helit, mivel nem látja, nem is lő, pedig attól még ott van.
    Ha viszont nincs gunnerem, át tudok ülni én és félpercenként küldök egy TV-t a másik helinek, ezzel kiiktatva a legnagyobb veszélyforrást.

(LOL Hányszor jártam már úgy, hogy éppen a gunner székében ültem, ráadásul squadleaderként, erre valaki belespawnolt a helibe pilótának. Nyomom az F1-et, de nem tudok átüllni. Mi a ...? A squadmember meg persze nem gondolja, hogy pilótaként fog bespawnolni egy helibe. Amúgy is mi a francot keres egy heli a levegőben pilóta nélkül? Így simán lefejeljük a földet.
  • FCH kari
    ha tehetem repülök vadászgéppel,és keresem az ellen heliket éppen az olyan stilusu játékosok miatt mint te,több foglalhato zászlonál is egyböl mentek a reptérre és kempeltek, de elöbb utobb csak bele unnak az ilyen játékosok a füstölö helit álltalában probálják menteni és tüznek vissza bázisukra javitani ugye akkor pontot nem lehet csinálni csak az idö megy.)