172102
  • T4CeOBiNet noob
    eredetileg volt arról szó hogy a lerakott cuccokat a saját kasztja felszedheti! nézd meg hogy c4-et spec op visszaveheti-e?!
  • koschwarz
    thx, man!!!!!!
  • McKalton
    Ha van még vmi kérdésed az 1.2 patch-el kapcsolatban az írd le aztán kipróbálom, hogy tényleg változtattak e rajta vmit.
  • uHs Gerzson
    Landor az egész fegyver fizikára értette a dolgot mivel bfv-ben egyszerübb és könyebb volt lelönni valakit mint itt bf2-ben.
  • SLYTHOMi
    jééé, vajon mi kerülhetett fel a FAQ-be?

• koschwarz
    huh, az kemény, azért kellett volna egy másik alternatívát is hagyni az aknák ellen, ne csak az engi vehesse fel, de legalább c4-gyel is ki lehessen szedni, ami reális lett volna. na mind1.
  • koschwarz
    te le vagy tévedve.

mit akartál volna az assaulton még változtatni? szerintem egyetlen hibája a gránátvetős dolog volt.
  • McKalton
    Na után a néztem az aknát nem robbantja a C4 sem. Szal marad az engi
  • koschwarz
    nem is rossz ötlet, az utászoknak amúgy is van ásójuk. és így elég lenne, ha mondjuk csak a teteje látszana ki az aknának, nem az egész akna maga. nehezebb észrevenni, de nem lehetetlen. és így eltűnne az a hüjeség is, hogy sarok mögül dobálja ki az engi az aknákat a tank elé, mintha gránát lenne.

télleg, aki tolja már, nézze meg lécci, hogy az aknákat lehet-e továbbra is dobálni, vagy azt is megváltoztatták, mint a c4-et vagy a medpackot????
  • Landor
    Nah megnéztem a patchot. Ugyan olyan rakás szar maradt az assault. Ezt az ótvar engit foltozhatját a végtelenségig.
  • Pyotr
    igazad van utánna néztem:)
  • Hatt
    Anno elég volt az enginek aki a tankot vitte egy "g" betüt nyomni és felvette. Most csavarozod kb 10 mpig:) Mi lenne ha ásóval menne az engi és nem csak ledobná hanem elásná? Az életben nem szeded fel:D
  • uHs Gerzson
    Hát pedig a P90-nek ilyen az irányzéka a valóságban is tudomásom szerint...
  • koschwarz
    nekem sincs vele bajom, mert nem volt értelme aknázni, gyakorlatilag az ellenfél is simán észrevette az aknákat, csak ezzel a megoldással még így is van benne egy-két buktató. lásd példa, amit írtam.

erről így utólag eszembe jutott, hogy a sniper claymorjainak a hatótávolságát is csökkenteni kellett volna, mert rohadt idegesítő, hogy a lépcső aljához érkezve már felrobbanok egy olyan claymore-tól, ami a lépcső tetején van, és ráadásul szinte mindig észre is veszem az aknát, de nem tudok már mit csinálni.
  • Robogo
    Hát végülis jah,megadom a pontot.:D
  • McKalton
    Nem tudom de tudod mit kipróbálom a C4-el de valószínűnek tartom hogy csak az engi tudja felszedni. (ami szerintem nem annyira nagy gond)
  • Pyotr
    a P90-nek nem értem mért ilyen irányzéka lett hiszen nincs rajta távcső
  • koschwarz
    egy kicsit furcsállom az aknák kirobbanthatatlanságát (szép szó ), akkor mégis mit lehet tenni ellenük? úgy értem, pl. ha egy saját ügyes csapattárs karkandon az arab főbéznél lezárja aknákkal a hidat meg a vizes átjárót, akkor mit tud a saját tank csinálni???? csak egy másik engi tudja felszedni őket? c4-gyel viszont fel lehet robbantani őket?
  • Hatt
    Az anyahajót se nehéz bombázni bombázóval:D
  • Hatt
    "A Gamet elindítva megkaptam a két új unlock fegyvert. És a BFHQ-ban egy új nemzet is megjelent ahol a figurákat választhatod méghozzá az European Forces nevezetü. (azt nem tom miért de van)"

Ez jó, 3-4 patch és UFO csapattal is lehet az aki megveszi a kiegészitőket:D Csak 1 gombnyomás és minden ellenfél halott. Most vagy mindenkinek kötelező lesz megvenni vagy újabb SF szintű dolog lesz. Akiknek csak az alap játék van azok majd lesnek hogy vazze ezek honnan lőttek ki. Eddig is ez volt, mi más következne most.
  • uHs Gerzson
    Na helyzet jelentés 1.2 karkandról:

Az L96a1 az M24 imádok legjobb barátja lesz hasonlóan jó a találat és sebbzés. A P90 mint AT legtöbb fegyvere szor de pontos lövéseket lehet leadni belőle. A support fegyverek VÉGRE használhatók a sok ugri bugrit csak úgy kaszabolni lehet velűk, de nem kell ugy venni hogy rohadt pontos csak annyira hoogy a másik oldalon lévő ellenek is legyen esélye. A UAV-t 1 M4 táral lekaptam pontlövésel.
  • Robogo
    Bombázót nem nehéz kiszedni vadászgéppel.:)
  • Robogo
    Hehe ez nagy!
  • Hatt
    Hja mint multkor, vadul bombáztál minket anyahajon, felszáltam és lekaszáltalak. :D Ha ez halomra lövés:D
  • koschwarz
    bár én nem voltam az utóbbi másfél hét egyik meccsén se, de szeretném legelőször a horda nevében megköszönni dícsérő szavaidat

bár nekem nincsnek nagy tapasztalataim a klános életről, meg a horda is "csak" amolyan klánszerű képződmény, mégis nagyon szimpatikus nekem a légkör.
  • Hatt
    Hát mivel már feltelepítettem, patchel:D
  • McKalton
    Na hát akkor én is leírnám 1 órahosszás játékélményemet az új patchel:
    (Saját tapasztalat alapján)

Először is a patchelés már egy más játékokból átvett Updeter rendszerrel történik és már látod is hogy mi történik a gépeden milyen fájlok hova másolódnak. (elképzelhető hogyékezetes windowsos néven is működni fog ezentúl)

A Gamet elindítva megkaptam a két új unlock fegyvert. És a BFHQ-ban egy új nemzet is megjelent ahol a figurákat választhatod méghozzá az European Forces nevezetü. (azt nem tom miért de van)

A játék tesztelése:

Spec Ops: Nem lehet ugorva dobni a C4-et sem Ugrás közben felrobbantani szigorúan a földön sétálva.
    A SCAR-L nek tényleg van mostmár újratöltéskor hangja

Sniper: Az új sniper fegyvernek valami eszméletlen jó hangja lett (aki nem szerette az is megszereti) A célzás és lövés iszonyat pontos lett.

Assault: A Bummantós (elsődleges fegyó) frankó lett elég nagy táv után robban fel egyből a töltet. De közelben csak elpattog és kisebb a robbanás hatóereje.

Engineeer: Az aknát nem tudod gránáttal felrobbantani és a tank se tudja kilőni.

Medic: A medic csomagot nem tudod csak sétálás közben dobálni viszont jóval nagyobbat dob. A defibrillátor ha használod és gyorsan fegyót váltassz autómatice újratölti magát.

Support: Sokkal pontosabb lett mind az alapfegyó mind a PKM. Hasonlóan nem tudsz ugrás közben dobni ammo packot

Anti-tank: a P90 fasza lett ha zoomolsz akkor olyan mint a spec ops fegyvere középen egy pöttyel. Sokat javult az ereje ez által.

Tehát akkor az általános dolgok: Nem tudsz ugrás és futás közben csinálni semmit csak gránátot dobni és újratölteni. Kicsit szokatlan még de majd megszokjuk és jobb lesz.
    A guggolás, hasalás folyamata vontatottabb viszont közbe tudsz lőni.

Az UAV aránylag magasan száll, de lelőhető egy M16-tal kb. másfél tár elég volt neki és robbant. Csak mivel folyamatosan mozog ki kell még tapasztalni.

Az AA tényleg hatásosabb ahogy beleültem egyből kiszedtem egy cifrán kanyarodó repcsit.

Amikor én teszteltem már volt egy 64 fős német ranked ahol 49 játékos már nyomta ezerrel és kb a keresőben 29db jött ki. De mindenképp pipáljátok a filternél a same version only-t!! (így csak az 1.2-es szerverek jönnek be)

Az új rangokhoz kevesebb pont kell szal a szerveren ahol játszottam csomó Őrnagy meg Százados és Hadnagy szaladgátl. Számítson több új rangugrásra az aki 100e pont vagy a felett jár. :D

Ui.: A heliket nem teszteltem de azt is leírom ha érdekel vkit.
    A helyesírási hibákért sorry.

A Patch egyszóval: frankó nagyon!!!
  • Robogo
    Kösz igazad van semmi gond nem lesz,mert ha nem lesz meg az unlock így is halomra foglak őlni.
  • Robogo
    Azt mondjátok el nekem,hogy a infranty-s HUNkup az a új patchel vagy a régi patchel lesz lejátszva???
  • uHs Gerzson
    Nem-nem, most jöttem 1.2-s szerveről onnan van a verzió szám és kurva jó volt a game pláne hogy karkand ment :DDDD
  • T4CeOBiNet noob
    nahh eztmán sokan vártuk
  • Hatt
    jaj most mi lesz:D Már sajnállak:D
  • Hatt
    A tegnapi meccs elárúlta hogy a Horda csapata sokkal szervezettebb mint sok más csapat, akár CB-n is. Arra apelláltunk hogy szét fog esni a csapatmunkátok 1-2 taktikai megmozdulásunk után, viszont sokkal szervezettebben játszottatok. Pl: Fushe Pass-on eddig minden csapat szétesett akik ellen játszottunk, úgyhogy számunkra nagyon hasznos volt a gyakorlás.

További sok sikert a Hordának, szerintem megérné komolyabban folytatnotok.
    Mivel nekünk nagyon tanulságos volt a meccs, így szeretnénk ismételni azt.
  • crow
    Pár hete unlockoltad, amikor EA puszira adta az unlockot?
    Mert akkor én is ráfaragtam...
  • Robogo
    Bassszusss ezt elbasztam.Én unlockoltam a fegyókat így nem tok új fegyót unlockolni.
  • willis
    c4 et dobni nem lehet, csak letenni
    ugrás közben nemtudsz lőni
  • crow
    Te, nem kellett volna a verzió-számnak 1.2.x.x.x-re változnia?
  • uHs Gerzson
    nm
  • crow
    Köszi.
  • Pyotr
    ugrálás közben felejtsétek el a lövöldözést:)
    és az assault gránátvetőjével ha magad alá lősz elpattog a skuló:))