172102
  • Me0w
    Anyad a pubi majomivadek.
  • Pyotr
    nyas gem pubi
  • TS Zolly
    Nem egyszerübb a bredli?
  • Me0w
    Megis mi az a linebakker? Ha a Linebackerre gondolsz, akkor meg ird le normalisan.
  • Pyotr
    itt van egy ip:80.64.134.68:16567
    fushe pass-on egyszerüen képtelenség volt eljutni a közepéig helivel:)
    mindenki stingerben meg linebakkerban alázta a levegőben lévőket:)
  • SLYTHOMi
    jah, persze, akkor nem raktam volna ki :>

amugy dolgoznak mar az ugyon a fiuk, csak nemtom miert kell ezert shutdown nyomni :)

"EAGames.com is temporarily unavailable.

During the next couple of hours, we'll be busy upgrading our equipment and providing maintenance to our site. We're making sure that EAGames.com continues to be the best place to play on the Web!

We apologize for this temporary inconvenience and appreciate your patience. See you soon!"
  • koschwarz
    de gondolom a 300-ás megás peccs is müxik..., úgyis meg kell hogy legyen. bár nekem még nem kellett 1xse újrarakni a gammát.
  • DummyBoy
    Ezt a support dolog elég 2oldalú ... azért hagytam abba a medikezést, mert minden láma (Én is ...) medikként szaladgált ... beléptem egy sqadba abban volt 3 medic meg egy specops ... support meg alig ...

Múltkor játszottam külfüldi serveren, MEC support, karklandon ... egyedül voltam support ... szedtem is az ammo pontokat ... következő körben a hotel előtt 7!!! support rohangált :(

Viszont ami tetszik, hogy tényleg kevlsbé szór a PKM

Üröm az örömben .. ez a qrva tűzfal 4-szer fagyasztotta meg már megint a gépet ... Megváltozott a BF2.exe ezért blokkolta ... nyomom, hogy engedélyezze, látszólag ok is minden, de Connecting to Acc servernél behal :(

A legszebb az, hogy be van állítva, hogy a BF2-nél NE figyelje a component changes-t :(

• Murry
    köszi.

Este warunk lesz, és addigra már fel kell pakolni a szerverünket 1.2-re.
  • koschwarz
    őszintén szólva, én nagyon bírom az m16-ost, szerintem nagyon pontos egyes lövéssel. nekem megy legalábbis vele az egyeslövés. csak ezért a fegyverért szeretek amcsi lenni, és jobban szertem a távolságból vívott lőpárbajokat is, mint a közelről gránátlövős harcot, még akkor is, ha eddig én is sokat használtam. gyakrolni, gyakorolni, gyakorolni!
  • SLYTHOMi
    server fileok csak akkor kerulnek fel slyra, ha lesz hivatalos verziom,
    mert azzal mindig csak gond volt, foleg a linuxossal...

amugy meg gyakran chekkold a largedownloads.ea.com pubi konyvtarat

mivel ezek a kliensek se hivatalos oldalrol szarmaznak, semmi se garantalt :)

de az igaz h. mukodnek, mert van mar csomo 1.2-es szerver es hajnal 4 ota mar lehet vele tolni :>

es az --->incrementalt<--- szedjetek, ne a full patchet, mert az csak azoknak jo, akik ujraraktak a gammajukat...

• koschwarz
    naná, ha tankozni akarok, akkor engi vagyok én is. csak azt mondtam, hogy ne csak egyetlen fegyver legyen az aknák ellen. megint lesz így egy kis eltolódás a játékban.
  • McKalton
    McLaren: megkapod te is a két unlockot
    Flatline: elvileg a hit pontjukat lentebb vették, de ez inkább dogfight-ban fog jelentkezni mert te mint infantry a földön szerintem nem fogsz ebből sokat észrevenni.
  • uHs Gerzson
    De mivel a péncéljukat levedték több esély van 1 másik gépnek leszedni a másikat.
  • Looserke
    még valami... még jópár nappal ezelőtt adott nekem 2 új unlockot a game amiket el is használtam. Akkor most én nem kapok új fegyvereket az új patchel?? Az alapjáték van csak fennt nekem, de eg jóbarát unlockolta nekem az összes SF-es fegyvert is így most minden unlockom megvan eddig.
  • uHs Gerzson
    NEm tudom nekem eddig nem volt gondom az M16-al csak annyi hogy a gép miat ugrál a célkereszt pontos célzáskor :)
  • FlatlineHun
    Pfff, na fasza, eddig is a repcsik voltak a legpowerebbek, és ezt még sikerült fokozniuk....
  • McKalton
    Szerintem mindenképp érdemes hiszen a hivatalos verziót magyar idő szerint este 18-tól lesz elérhető. Európában viszont az időeltolódás miatt már ma 2:11-től tudod leszedni. És frankón elég a 85MB-os rápecset leszedni, mert működik.
  • uHs Gerzson
    Ennek a 75% leírtam de jó tudni hogy legalább nem csak én érzem máskép a játékot ;)
  • Hatt
    Én a medicnek nem adnék ilyen durva fegyvert mint ebben a játékban van, vagy egyáltalán el kéne tüntetni a szinről. Az assaultnak kéne adni az egyetlen normálissan sebző és gyors fegyvert. Pl az m16 vagy aK47. Ez a bummantos cucc egy nagy faszság mindent egybevetve. Ez sajnos soha nem fog megváltozni, a fegyverekkel távolra nem lehet túl jól lőni. Pl. ráközelítek m16-al 1es lövésre teszem és félre hord... Vagy ezt nevezzük szórásnak? A sorozatnál megértem hogy nem találja el a célt de az egyes lövéseknél már nem fogom fel miért van így.
  • Mersant
    és az aknákat nem lehetne látni, eltűnnének a földben, azt csak a saját cspattársak valamint az ellen engije látná....mert így simán ki lehet kerülni, semmi értelme...
  • Looserke
    Érdemes leszedni az új patchet, mert én a hivatalos oldalán a gaménak még nem láttem kilinkelve az 1.2-őt?
  • uHs Gerzson
    JA annyi Farkas
  • McKalton
    Pár új dolgot felfedeztem: Először is a Cobrák és más helikopterek sokat fogják látogatni a helipadot, mivel rohadtul sérülékenyek lettek és tényleg túlmelegedés nélkül eltudsz pusztítani egy Black Howkot is jeep-el :D
    Viszont a hátránya az lett hogy a repülők nagyon könnyen kilövik és sok freget összetud gyűjteni egy jó pilóta. Szal a mérleg nyelve eldölt a repcsik felé. Az AA jó de azért a repcsit nem tudod leszedni mindig. A heliknek visszont kampec. Még kézi puskával is kitod szedni a heli pilótáját a földről ezt most tapasztaltam.

A városi feeling szerintem jobb lett habár nem nagyon lövöldözik az emberek az UAV-okat mindenesetre szép látvány pl karkandon a hotel felett köröző két UAV. Lehet szavazni melyik repül neki a másiknak. (valószínűlegegyéni kommandózáskor lesz szerepe a kilövésének nehogy felfedezzenek)
    Aztán a bummantóst kevesebben használják ahogy észrevettem de rengeteken szaladgáltak support kasztal ugyanis nagyon lehet kaszállni a géppityuval.

Az unlock fegyvereket az alapjátékhoz kapod szal azt mindenki megkapja.
    A másik az új sniper puska hangtompítós vmilyen szinten ugyanis ha lelőnek vele nem hallod a dörrenést csak meghalsz és nézed hogy mivolt az...

Egy ip cím ahova érdemes felmenni: 83.216.216.134 alapport
    minden pálya van 28-as ping és Német ranked 1.2-es szerver (én itt toltam)

Ja és még az hogy 60e pontnál már 2nd -s alhadnagy rangot lehet kapni és kb 20-30ezer pontonként az újabbakat a tábornoki rangig.
  • haxoror
    Ha rajtam múlna a C4-et dobni se lehetne hanem csak telepíteni :P
  • haxoror
    A tankot az engi vigye a specops meg csak szopjon, semmi keresnivalója a tankban :P
  • Murry
    Most töltöm az 1.2-est, de szükségem lenne a linuxos server fileokra is.
    Ha valahol látjátok dobjatok be egy linket pls.
  • koschwarz
    szerintem ennél többet már nem lehet változtatni az assaulton. nekem tetszik a változtatás. azért a vastagabb páncélzaton kívül legyen már más előnye is az assaultnak (hiszen emiatt viszont kevesebbet tud sprintelni), ha még a gránátvetője is gyökér lenne, akkor tényleg nem érné meg az egész kaszt, nem lenne létjogosultsága. hiszen a legtöbb fegyverből alig kell 2-3 lövésel többet bevinni az assiba, hogy feküdjön, tehát ha egy assit már elkaptál viszonylag közelről egy sorozattal, szinte mindegy, hogy mennyivel többet bír, már úgyis meghal (legtöbbször).
  • lammaer
    Annak is van előnye :)
  • koschwarz
    de legalább lesz esély ellenük, és ez így van jól. ámen!
  • Hatt
    Nehogy azt hidd:) Így max a légvédelem lesz az elsődleges célpont:D
  • lammaer
    Uhlala... ha igy javult a légvédelem, akkor az eddigi infantry mapok helyett mostantól a repülős mapokra megyek, és bosszút állok az egész edigi repülős szivatásokért.

Bár tegnap már egész jól sikerült cobrákat leszednem dzsippel... mi lesz most!
  • Hatt
    Amugy ez a gp-s őrület se változik sokat. Az a rövid táv az tényleg rövid:) ha mellette álsz akkor tényleg elpattog de kb 10 méterrel arébb már simán aládpuffant:)
    Karkandon az UAV-t nem igen láttam a naptól:) lehet alacsony grafikán nem is szabad álmodnom arról hogy észre veszem:D
  • Pyotr
    amelyiket jobban használod!
    én mérnökkel vagyok többet és az MP7 megváltás volt:)
    ha meg mindegyiket akkor dobd fel az érmét:)
  • Hatt
    Ne parázz, semmit se változtattak azokon amikre te gondolsz.
    Jelenleg mindössze a játékot frissítik de ahogy látom a pb-t nem:D
    Lespawnol elém 1 ürge, lövöm hátba mint állat, felugrik megfordul és 1 lövéssel fejbeszed:D
    Viva la cheaters
  • FerencFarkase
    Volna egy kérdésem . Ez a pecs tényleg 80 mb gerzson?
  • koschwarz
    ja, még egy: nem egészen értem, hogy az új unlockokat kinek adja meg a játék? ezek nem a specforces kiegészítőhoz adott új unlockok? nekem egyelőre csak az alap van, tehát gondolom nem fogom megkapni őket.
  • DummyBoy
    Az nincs benne ... Le is lett írva este ...

Érdemes unlockolni a P90-est? Support tényleg annyit javult?

L96A1 vagy MG36 vagy MP7 unlockot válasszam inkább? :) (Esetleg valamilyen specops cuccot?)
  • McKalton
    Azt már néztem nem veheti vissza. De ezt tegnap már bejelentették hogy a C4-et és a Claymore-t nem tudja felvenni az adott kaszt. Szerintem meg jó lett volna mert nem egyszerr rossz helyre dobtam a C4-et és muszály volt felrobbantani nehogy a társak is felrobbanjanak miközbe máshol meg épp tankot robbantanék.
  • koschwarz
    kösz. engem leginkább 2 dolog érdekelt, az assi gránátozásának megváltoztatása és az AA fegyverek hatékonyságának növelése. az első kiderült, a másodikkal még próbálkozhatnál (pl. barátot továbbra is könnyebb lelőni, mint ellenséget?)

a delfines dolognál azt hittem, hogy nem lehet majd lőni lefekvés közben. akkor most tulajdonképpen mi változott az eddigiekhez képest azzal együtt, hogy lassabb a lefekvés?

azt is kipróbálhatnád, hogy egy humví vagy vodnyik géppityujával télleg le lehet szedni egy helit melegedés előtt.

majd még biztos eszembe jut 1-2 dolog