172102
  • koschwarz
    mér, annak idején a delta force nagy király volt (nekem legalábbis, pijos jabda!!!!!)
  • koschwarz
    én azt tudom mondani, mint kocahelis, hogy ezentúl nem az lesz, hogy ha a helis meghallja a sípolást, rögtön kidobja a (meow, figyu!)flare-t, mert tuggya, hogy úgyis megússza, hanem majd egy kicsit taktikázni kell vele. mittomén, megvárnia folyamatos sípolást, aztán kidobni, miközben már menekülőre kell fogni a dolgot, stb.
  • Me0w
    Joebacsi, te olvasod is amit irok, vagy csak az elso szora valaszolsz? :) Egy szoval nem mondtam hogy nem a magyar rankedek szabalyainak megfeleloen jatszanak, en azti rtam, hogy gyomorforgato a stilus ahogy jatszanak, es inkabb nem megyek fel a szerverre. A ketto nem ugyanaz.
  • Gombocka
    Ezen a kepen csak a us navy rangok vannak.
    A jatek meg az usmc rangok alapjan van.

ranks
  • bakvarnyu
    Jo megnezem akkor.Csak az a baj a Black Hawk Dawn-rol nekem a bena Delta force jatek jut eszembe.Vagy nem is olyan bena? Vegulis azzal is el lehetett hulyeskedni.
  • alma2
    Repulos szemszogbol, vegre egy megnyugtato kep :)
    De egy helis is beszurhatna egy hasonlot ide :)
  • Crem
    földön pont fordított a helyzet!:DDDD
  • koschwarz
    tévedsz, ez nem igazán olyan film. kurvára küzdeniük kell az életükért, és a végén szégyenteljesen vonulnak vissza a stadionba. és a film "tanulsága" sem az, hogy lobog a csillagos-sávos, hanem pusztán az derül ki, hogy az amcsik is kikaphatnak, és hogy a harcban egy számít: a melletted lévő bajtársad, akiben megbízol. amit a politikusok mondanak a háborúról, meg hogy miért kell harcolni, rohadtul nem számít. ridley scott rendezte, ha ez mond valamit neked. ha a testvére tony scott rendezte volna, akkor bizony ott lebegett volna minden 5. percben az amcsi zászló. na erről ennyit.

nézd meg, megtudod miről beszélek.
  • Crem
    melyik volt?

ranks
  • bakvarnyu
    jovan en nem nezek ilyeneket 5 perc alatt halalra untatnak, behanyok a nyalas amerikai hos katonak pofajatol=)
    jatszani azt oke, de filmbe
  • koschwarz
    mekkeseríted az emberek életét
  • rohadt alma
    Egyes játékosok neve melett egy új jel van.Valami olyan mint a juharfa levele.Két színben is láttam.Meg egy másik jelet.Valami pácikát.Az mit jelent?
  • Crem
    bocs!:D
  • Crem
    én se kaptam meg, bementem játszani egy 20 percet, mire kiléptem akkor lehetett ugrani...
  • sza23
    még nem sikerűlt patchelni, de ha igaz, amiket itt leírtatok, akkor nagyon is jó lesz ez így!!Végre nem arról fog szólni a game, hogy a helisek és a repülősök szépen szedik ki a szerencsétlen gyalogokat.Itt páran hivatkozank a realitásokra, mi szerint már minden sebezni fogja a heliket.ÉS????
    Vietnamban szerintetek mitől hullottak le a helik tele katonákkal, azért, mert a vieteke AK-kal lövöldözték őket és mivel a hasuk nem túl vastag simán ki lehetett szedni a katonákat a helikből.
    Most majd végre a levegő urainak is meg kell mad szenvedniük a pontokért!
  • joebacsi
    nem épp drága csapattársad írta be ide még jópár hozzászólással ezelőtt, hogy mehet minden a ti rankedjeiteken? :)
  • Looserke
    38711 pontom van eddig egyébként és First Sergeant a rangom...
  • Crem
    Nah!:)

Gyorsan stratégiát váltottam :)

ez lett az eredmény. Pedig ide nem gyagyások járnak!:D

• Kovács legény
    A repülés szerintem könnyebb lett,bár én tök lámi vagyk hozzá
  • JCSR Apache
    Akkor ezentúl majd a repcsisktől fögg az egész csapat.
  • alma2
    Az I-re az teszi fel a pontot, mig te kilotted az iglat, majd tettel ket kort a bazis felett, hogy kitisztisd majd elfoglald, addigra megint ott virit a helyen, bar nem tudom, hogy ezen valtoztattak-e.
    Ez a felperces ujraeledes, eleg vicces volt idaig is.
    De ha valaki azt mondja van ra mod, hogy kikeruld az iglat helivel, akkor jo megtanulom, de ha nincs, akkor megy a kukaba ...
    Irgum-burgum, milyen black day lett ebbol a valentin napbol, kereskedok feldugathajatok a feneketekbe a hulye sziveiteket :)
  • Looserke
    öööö most akkor hogy is van ezekkel az új unlockokkal? Felraktam én is a patchet, de semmilyen új unlock lehetőséget nem kaptam. Kell az SF az unlockokhoz, mert nekem úgy csinálták meg az SFes unlockokat, hogy megadtam egy itteni jófej gamernek az accountomat és ő unlockolta azokat. De most még az unlockok lehetőségét sem kaptam meg.
  • Kovács legény
    Semmi baj nem érdekel a kemp:),ugyis megérdemelte a "csapat" 3emberen kivül mindenki snipával volt
  • koschwarz
    úgy vettem észre a jcsr nem igazán népszerű bizonyos körökben...
  • koschwarz
    na erre mondtam, hogy aki jó pilóta, annak ezután sem fog gondot okozni a repülés. (te jó pilóta vagy?)

egy kicsit azért a heliket sajnálom (de nem annyira)
  • Me0w
    Mit kersz bocsanatot toluk? Ne viccelj mar, ha van JCSR-es egy szerveren mar be sem megyek, mert ugyis az alapot bombazzak...
  • Me0w
    Szerintem az ne ironizaljon aki nem tudja, hogy a PKM egy fegyver...
  • Robogo
    Első benyomások a repcsikre:
    Most voltam fent egy Oman mapon és amcsiként kezdtem és már ment a kör,a hajón megvolt a kettő repcsi,meg a heli is ott állt.:)
    Na izibe beültem egy vadászgépbe és sorra szedegettem le az ellenfél helijét tökk könnyedén.Heliről ennyit...Aztán felszállt az ellenfél két repcsije na mondom gáz lesz ha tényleg simán ki lehet szedni a repcsiket..És meglepődtem,mert mindig amikor rámtapat egy repcsi simán kikerültem a hököviket és leráztam.(én sem tom,hogy hogyan)És valahogy nagyon ment a repcsi mert ki tudtam kerülni az iglat meg a többi légvédelmi szart.Na amcsi oldal után jött a MEC oldal.Bombázót féltem elvinni mert gondoltam nem leszek sokáig a levegőbe aztán elvittem a vadászgépet és ezzel simán szedtem ki a heliket meg a repcsiket és az igla néha betalált de azokat is levadásztam.Igaz végig akartak kickelni a serveről mert kempeltem.:)Jah és bocs JCSR-KLegény és JCSR-Nosfer a kempért...
  • koschwarz
    sztyupid, "black hawk down", még a címe is azt jelenti, hogy helik esnek az égből
  • bakvarnyu
    Melyik film volt ez ? Az amerikai nindzsa 2? =)
  • koschwarz
  • koschwarz
    azért -a film és a könyv szerint is- a mezítlábas fekete csávók is úgy szedték a sima rpg-kkel a heliket mogadishuban, mintha almát szednének, úgyhogy azért annyira talán nem erősek. és vietnámban is elég sok lehullott közülük. durva fegyver egy harci helikopter, de van egy olyan érzésem, hogy a valódi harcokban a légvédelmi fegyverek azért jobban megizzasztják a pilótákat, mint itt a játékban. (ha már arányokat nézünk a valódi háború és a játék között)
  • joebacsi
    igazi háborúval való hasonlítást felejtsétek már el :)
    mutass egy olyan igazi háborút, ahol cirka 1-2 kilóméterre van egymástól 2 ellenséges reptér...naugye :)
  • q13579
    Nem tud valaki linket ahol a rangváltozásokrol számolnak be???
    Mert megint csesszett az ea kiadni tájékoztatot szokásszerint erröl is.
  • joebacsi
    pedig jóez, így volt 42ben is :)
    első ellenrepcsi, utánna szépen a légvédelmek (jó nagy szögböl kigéppuskázva az ember, majd bombával telibe, és robban is), majd stopper indít, van másfél percem garázdálkodni, utánna vissza felhokfelé és mehet elölről :)
  • koschwarz
    én is egy időben nagyon sokat voltam supportos, de szépen leszoktam róla, miután számtalanszor megtörtént olyan, hogy az előttem pár méterre álló ellenséget nem tudtam egyszer sem eltalálni, ő meg egy cigire rágyújtás közben vígan kilőtt. az meg vicc, hogy közelharcban állandóan a földhöz kelljen csapnom magam, mert úgy valamivel pontosabb a fegyver. távolra meg aztán végképp nem lehetett hatékonyan használni. úgyhogy ezzel kapcsolatban is az a véleményem, hogy kellett a változtatás.
  • bakvarnyu
    Sztem is hulyeseg volt legyengiteni a repuloket-helikoptereket habar engem is mindig szarra szivattak.Valoszinuleg az igazi haboruban is ilyen nagy lehet a legi jarmuvek elonye mint a jatekban volt eddig.Eleg lett volna ha mondjuk kevesebb loszert kapnak.
  • koschwarz
    azért kíváncsi vagyok már ezekre a supportos mesterlövészekre. nem hiszem el, hogy ennyire javították volna a fegyverüket. ezt talán még az EA sem tuggya elbaxni. tény, hogy eddig jobbára használhatatlan volt a support fegyója.

ha belegondoltok, hogy alapvetően milyen erejűnek kellett volna lennie a kasztnak és hogy mire kellett volna használni (gondolom mindenki látott háborús filmet, amiben egy géppuskás végigkaszál a terepen és mindenki hullik, mint a légy), akkor kellett ez a változtatás is.
  • q13579
    Egyszerüen már megint átestek a lo másik oldalára. Most egy dolog hogy nagyon sebezhetö lett a heli, de vicces egy kicsit hogy a tv-t nem lehet olyan messzire ellöni mint amilyen messziröl be fog az igla vagy az aa.

A supportrol meg annyit hogy én toltam vele 105 órát eddig, föleg pkm-mel és nem értem hogy eddig mi baj volt vele. Mi vitte rá a fejlesztöket hogy erösitsenek rajta. Pont jo volt. nem kellett volna belepiszkálni.

Nagyon megváltozik véleményem szerint a harcmodor, és klán szinten uj taktikákat igényelnek igy a mapok.
  • alma2
    Sot, mar a gyengebb fegyverek is sebzik a helit ?
    Akkor ahelyett, hogy a supportossal kezdene egy eselytelen harcot, inkabb hasra vagja magat es loni kezdni a helit, mert ugyis leesik...