172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
És nem is csak a földi légvédelemről szólhat az új patch... -
nortsen #62758 Csak annyit írnék, hogy én elég sokat helizek és biztos vagyok benne, hogy meg fogom találni a módját, hogy a kicsi szátokat szétlőjem :)
Anno a DC-ről átszokni is igen nehéz volt, de már azt sem tudom, hogy ott hogyan működtek a dolgok. Szal ne féljetek, mert bár beletelik pár hétbe, de megint sok lesz az a rémálom, amitől a legtöbben frászt kaptak (én is). -
YYYYEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
REPULOESZKOZOKNEK:
-
reggel 9 óta ott van :))) -
haxoror #62755 Meg is érdemelted, mindenkit ki kell rúgni aki lebombáz egy tankot! :P -
haxoror #62754 mostantól tankpowa MUHAHAHAHA
-
köszi nem gondoltam hogy már faqba van
-
BF2 Patch v1.2 Full
Amugy meg F.A.Q
-
tudnál adni linket a 380 megáshoz? -
Ja, az uj sniper fegyver nagyon allat.
Asszem mostantol en is kotsog sniperes leszek.
-
En a full bf2-patch-1.2.exe 385 megast raktam a mar patchelt bf2 -re , gond nelkul rament. -
Vaktolteny
Kiporgetted az "ujratablat"
-
zsak #62747 Hát nemtom, én most repkedtem egyet,de engem eggyáltalán nem lőttek le többször, sőt. Omanon ami tele van csúnya anti air rocketekkel sikerült egy 15 egyes sorozatot csinálnom(az az egy is azért volt mert véletlenül nekimentem az enemy cobrájának). Áztán kickeltek mert túl sok tk csúszott be, mondjuk az csúnya volt hogy amikor az ellenséges tankal együtt felrobbantottam pár csapattársat akkor kaptam 3 punisht, ahelyett h örülnének hgy kibombáztam... -
Most szedem a 82 megásat...hátha sütibb lesz mint a nagy.
-
Mert cjb szolgáltató szórakozik szerintem. -
Akkor a hiba az on keszulekeben van, es nem er mutogatni. 
-
SoS zolesz #62743 A bf2 huncupos oldal mér nem műkszik?
mellesleg nekem csak 82 mb volt a peccs. -
Tök jó leszedtem a 300mb-os peccset, elindítottam, kiírta siker, elindítom a játékot és látom h nem peccselt fel semmit.
Hajrá DICE, EA csak így tovább.
-
Biztos tetszik ez most sokmindenkinek hogy konnyebb leloni a repkedo reteneteket, de gondoljatok bele hanyszor lottek, lottuk ki eloletek a pancelosokat, gyalogosat...
Jobb szervereken ha spotted-olnak egy tankot, akkor a bombazo vagy a helis(ha topon van)megy es fuggetleniti.
Ezek utan kevesebb ilyen segitseget varhattok, es lehet a defriblivel vagy sniperrel tankot olni
Annyit ernek el vele hogy a rutinosabb helis beall fedezekbe es lesbol irtja a nepet
Akkor majd lehet korbecsokolni az uj peccset
-
En speciel most hagytam abba a gamet, es orommel jelentem, hogy 3.-ik lettem a korbe csak helizessel.Persze volt 1 jo gunnerem, akivel felvaltva vezettuk a helit mind ezt 1 szamomra teljesen ismeretlen emberrel nemet szerveren (ijen is van). -
az 1 dolog h. kinnt van,
de ftpn van max 1000user léphet be,
de ha már van 400 user akkor max 6kval tod csak szedni,
+ valamelyik nagyon alma ea-s ide-oda moveolja a 3 server es 2 kliens filet,
szoval ***jak...
raknák ki nagy piros betukkel, h. bocsi internethez nem ertunk, csinaltunk 1 jo jatekot mely sok ember idejet rabolja nap mint nap, kik tudnak ezt szervezet korulmenyek kozt hostolni a nagyvilagnak, mert sajna igy csak lanon lehet elerni a fileokat, grrr
ezert siettem gepkozelebe valentin napon, h. kap***k be,
nem fogok rajuk varni :| -
crow #62738 Most már akár a hivatalos oldalról is, ugyanis kinnt van.
innen -
öröm látni itt a sok síró repcsist/helist :) csak már állna át a szerverek többsége ... -
WOLF2 #62736 honnan lehet leszedni az 1.2-t? most:D -
1.2 az egész ,az incremental meg az 1.12 re kell rakni -
GSJinn #62734 Mi a különbség az 1.2 es és a 1.2 incremental patch között? Mindkettöt feltegyem vagy elég a szimpla 1.2-t... -
senki sem tud segíteni?#62711 ? -
GSJinn #62732 Köszi ! Hülye kérdés volt, már rájöttem én is ! 
-
120-al jön és azt adja ki h 4h mire lejön.... -
FAQ :D -
GSJinn #62729 Hello! Honnan lehet letölteni az uj patch-et? -
jah,egy hete unlockoltam 50k-nal a sniperfegyvert,mert untam,hogy allandoan bejon az unlock ablak:)legkozelebb akkor 200k-nal lehet majd?az meg vagy masfel ev
-
Major General
Requirement: 180.000 + All Vehicle Badges on Expert
Ez pontosan mit is jelent?
Az összes jármű? Vagy az összes kaszt?
thx -
LoL!:D -
Persze, hogy az vagyok. Néha benézek a Magyar rankedra, hogy minden f@sza-e, ha nincs bukta, akkor megyek külföldre!:DDDDDDDDDDD -
Lol, nemetul verpiss a verpista? :DD -
Ők is tudják hogy csíter vagy? :)
-
lebuktál!!!
-
EZ QRVA JÓ!:DDD
NINCS ugrabugra lehet osztani a fejeseket!:D Persze a sok nyuszinak ez annyira nem fekszik!:D Gondolom fél év alatt rá állt rendesen a kezük!:DDDDDDD
A gyerek is ugrált-ugrált,aztán megkapta ami jár neki!:DDDD
Ime a reakció!:
-
Jó lett a patch, csak hozzá kel lszokni még :(