172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
q13579 #62800 Megint alakitott az ea stat részlege.
Már a régebbi peccset is megszivta az aki elérte a 20 ezer pontot és csak ezután szeruett meg valami bézikes cumot mert master sergeantbol nem tudott first sergeant lenni.
Most nem 50 ezertöl kapja meg a köv rangot hanem 45 töl.
Tehát ahogy kivettem pár embertöl és a saját tapasztalombol aki épp 45000 s 60000 ezer között volt annak megint nem adja meg a köv rangot.
Én igy már 20 ezer pont ota szivok. Küldtem még oktoberben leveleket ea supportnak mindig azt irták majd a köv pecs.
ENNYIT ERRÖL. GRATULA EA -
ha estleg vki "viccelődne" velem, azt hol tudom megnézni és ha olyan a tíltást feloldani?
-
Ezt a heli meg repülö ujjitásokat részleteznéd kicsit? Régen sokat játszottam, de mostanában hanyagoltam a BF2-t , és most megint vissza szeretnék menni. Ha egy kicsit leirnád milyen téren változtat a patch azt megköszönném, korábbi hozzászólásokbol nem sokat értettem :/ Köszönöm! -
előveszed az alaplapi telepítő CD-t és onnan újra felteszed, ha nem használ akkor irány a bolt...persze hacsak nem valaki viccből letiltota az alaplapit
-
nem tudom kivenni, mert egybe van az alaplappal.
Tudom, hogy láma kérdés, de hogyan kell újrarakni? -
Kiveszed, leporolod, atrakod egy masik slotba. Ha ott sem megy, akkor jobb kezzel a bal vallad felett egy igenyes dobassal a kukaba juttatod. -
Hát ez Qrva jó!!
ez egész gépről eltünt a hang!Nem ismeri fel a hangkártyát!
Ilyenkor mit kell tenni? -
Nem akarlak megbantani, de ami eddig volt a heliben az meg a lamak kanaanja volt. Barmelyik idiota beszallt a helibe az szetfreggelte magat, leloni a foldrol max kiskocsival lehetett. A tunguska + linebacker teljesen ertelmetlen fegyver volt, mivel a 6 raketabol jo ha 1 talalt mozgo helire, a legelharito fegyvere pedig nevetseges volt. Az igla is csak makkal szedett le barmit, ha szembe jott a heli, akkor elment a raksi mellette, stb. Igazan ideje volt hogy a sok lama helikopteres kicsit megtanuljon jatszani, mert 0, olvasd a szamrol szepen NULLA kihivas volt helizni. -

faqba már ott figyelnek az unranked szerverfájlok is...
-
TS Zolly #62791 Én nagyon örülök neki, hogy végre nem érezheti magát biztonságba magát a repülős és a helis. Eddig ezek szivatták a jónépet, most vagy megtanulnak játszani, vagy a nép fogja öket szivatni. Végre eljutottak arra a szintre, amit nagyon hiányoltunk. DC-ben a silkától pár másodperc alatt leesett bármilyen légi jármü, sa3-ol meg nem is beszélve. Heli sem tudott kempelni nyugodottan egy zászló felett, mert két gyalogsági sztingertől leesett. Végre egy normális pecs! Viva EA! Viva Dice!
Pár napig szinte csak helikre fogok vadászni!

-
most nagyon javították a supportot, az lett a legerősebb, mindenki azzal rohangált tegnap, meg sniperek. -
hogy ne keseredj el, a helit is javították
pontosabban szállnak a rakétái, és könnyebb irányítani a tv rakétát. -
Ha ezt gondolja mindenki, akkor jó, mert tegnap mindenki sniper volt, öröm volt lelőni őket, sokat fregeltem -
Nos, pár órányi játék után vélemény...
Hát mit ne mondjak, sérülékeny lett a piciny helim. Azért a beharangozásokkal ellentétben nem véltem olyan veszettnek a helyzetet. Két halálos ellensége lett a helinek + az eddigi kiskocsi.
1. AA lényegesen pontosabb, minden kerülgetésem ellenére 50% körüli találati pontosság volt jellemző
2. Repcsi. No hát egy közepes repcsis, akit nem üldöz egy másik repcsi és képes kellően lelassítani, az akkor szedi ki a helit, amikor nem akarja. BipBIP - elterelő ki - 0.5 sec - BIPBIP - respawn képernyő. De ez még csak a jobbik eset, mert ha jön a skilles pilóta, amelyik nem csipogtat, hanem gépágyúzik, az secperc alatt kinyírja a helit.
3. A stingerek lövedékét még mindig elég jól ki lehet kerülni, csak a helisek szempontjából hátrány, hogy gyorsabban tölt be a stinger mint a heli elterelője.
4. Érdekesnek tartottam a tv raki hatótávolságának ilyen mértékű csökkentését. A patch előtt is úgy voltam vele, hogy kb annyinak kellene lennie a hatótávnak, mint a stingernek-AAnak, ehhez képes jó ha 2/3ad annyi. Pozitívum, hogy valamennyivel jobban lehet a rakit navigálni, legalábbis úgy vettem észre, hogy közeli heli ellen nem kell akkora korrigációt számolni a raki tv képernyőn mutatott és valóságos röppályája között.
Ezek után jött a számomra még murisabb rész. Egy jó kis dalian után beváltott a szerver karkandra. Hát a support alap az annyira felkapott lett, hogy nem volt olyan sec, hogy ne futottam volna össze velük mind saját, mind ellen oldalon.
A sniper unlock egész jóra sikerült. Bár nem vagyok egy nagy sniperes, de az új fegyónak az a jó kis elfolytott hangja arra késztetett, hogy egy egész kört ezzel a kaszttal nyomjam végig
Én személy szerint sokallom, hogy ennyire le lett butítva a heli, de azért sokakkal ellentétben nem hiszem, hogy annyira le kellene írni, mert egy kicsit más mentalitással egész jól használható.
helyszíni riportomat hallhattátok
-
Nagyon latvanyos lett az alagutas akcio !!!
grat.
-
Na piros nagy betukkel kiirva bekaphatja az EA. A sok kis idiota, tetris bajnok beul a tunguskaba aztan lovoldoz a vakvilagba, latomezon kivul, siman lelo oldalrol, hatulrol semmit nem lehet tenni ellenuk.szembol mar kibirom kerulgetni a tunguskat, ha latom hol van, csak hat ugye en nem latom, mert latomezon kivul van es mar reg lovi ram a raketakat.Sikerult a jatekot 3 eveseknek is jatszhatova tenni ebbol a szempontbol, gratulalok.
De mire raereztem nyomtunk kb 8 kort, abbol 5-6-bol elso volt magasan a gunnerem.Teljesen mas taktikaval kell jatszani, szarra vertuk igy is a verlamakat, akik azt hittek majd meghozza a boldogsagukat az igla es tarsai...
/de meg kell hagyni nagyon felbosszantott ez az egesz, amit muveltek/
8 raketa a helibol, talan egy tankra eleg ami mozog, mert abbol a server a felet ugy gondolja, hogy nem talalta el en hiaba latom ugy.
Bar egy tunguska szembol, meg egy, igla, vagy ket igla eseten semmit nem lehet csinalni, vagyis meg nem nagyon jott ossze a manover.
A raketaknak lett tolo ereje, oldalba kap egy aztan olyaz lok a helin, de a repulokon is amit neztem, ami idaig nem volt ilyen eros.
Egy screenshotom se sikerult, bar talan ednek igen, de verzoo volt a szemtanunk milyen kort nyomtunk, aztan feladta pedig a masodik korben is megvolt az elso masodik hely.
sot genyo volt punisht nyomott szegeny gunnere, enye-benye verzoo, pedig bocsanatot is kert !
De az elso ket korben erosen gondolkodni keztdunk, hogy letoroljuk a fenebe a jatekot, mert nagyon eltoltak.Az teny vegre nem kell kuzdenunk a heliert, innen nezve piros pont, hogy elvettek a kedvunket, nem jott ossze.
De viszont nagyon nem hangoztattak, sot regen azt irtak nem is lesz javitva, de azon a 3 4 palyan amin jatszottunk, meg lett csinalva, hogy barhol lehet iranyita a tv-t a gunnerem legnagyobb oromrere, helik nem sokaig voltak az egen :)
Bar atlagolva sokkal tobb pontunk lesz, mert eddig nem pazaroltuk az iglakra a loszert, most ha van ott valaki, ha nincs kilojjuk, hogy ne legyen boldog meg veletlen se pistike, de hat a mai napon mindig volt ott valaki :)
Megyek es be is veszem a nyugtatom, bar teljes happy end-el zarult a nap :) -
Landor #62784 ..vagy jönnek BFVzni
-
A peccsnek igen nagy elönye az, hogy az emberek ott hagyják a számitógépüket és elmennek kocsmázni.

-
Ebből a szempontból jobb lett a game ... aki TÉNYLEGESEN szeret repülni, az mostmár egyszerűbben odajut a sok fregvadász helyett a gépekhez ...
A sok lámpi most sniper (Én is ...
) ... tele vannak velük a pályák ...
Bár ma még lámasznájperként is sikerült tesztelnem az L96-ost ... Teccik :) -
Ma rankedon az anyahajon szinte végig ott volt a repcsi és a heli, amikor amelyiket vinni akartam azt megtehettem:D
Kánaán -
kevesebb van -
állandóan karkand omán meg a többi most akkor ezekszerint nincs új map a pach-ben
-
Délelőtt a szerverek 80%-án Karkland volt :( -
mért csak ez az öt map megy a magyar szervereken már kurva unalmas
-
Az új Sniper télleg jó lehet :) Már majdnem felrobbantam, hogy kurva medic, hogy a picsába szed ki 1 lövéssel, mikor rájöttem, hogy az nem L85 hanem L96 :)
P90 ... vegyes érzelmek, eddig akkor is a DAO a király ...
PKM ... na igen ... FMP lett :) Végre nem szór anniyra mint egy shoti :)
És bika is ... (Mint lentebb írtam, kilőttem a Cobra-ból a gunnert :) )
És a legrosszabb ... idáig egy pályán volt 1-2 sniper akit a gázos PKM-el kiszedtem, most viszont NINCS enemy ... Sarkin pl.: Felnéztem a TV toronyra és ott volt 3 Sniper, + még legalűbb 4 a környező tetőkön ... és már nem lehet észrevenni őket mert 1 lövés és kakukk!!!
Mondjuk nem ártott ez a Snipernek ... majd ha lecseng a láz, asszm elkezdek sniperre gyúrni :)
-
-
Új rankok és pontszámok -
Ehh bazmeg ezt a kötsög peccset. Mi értelme volt kivenni a heliket a játékból? Semmi értelme beleülni. Minden lófasz saját repülő elkószált szara telibetalál. Minden kis buzi majom a stingerből lekap. Sőt a kis schrank féle tehetségtelen egyedek is sikerélményt érhetnek el a buzi vodnyikjukból. 
Hogy fogok én egy 20 perces war kör alatt 90 pontot összehozni.... Álá GBC ellen
-
Platypus16 #62772 Erre én is kívácsi lennék:) -
nem értem a régi support gondokat...
én elég sok helit szedtem le pkm-mel, ahhoz képest....
sztem csak a pontosságával volt gáz...ha azt egy icipicit javították akkor korrekt lett, ha nagyon akkor már gáz -
mik az uj rang-pontszamok? -
"Más.Sajnos a régi problémám még mindig adott, azaz, hogy nincs hangja a játéknak.Az intróig miden rendben, de ahol beírom a jelszavan már nincs az a háttérzene, mint ami szokott lenni és a játéknak sincsen hangja."
futtatás
beír dxdiag
sound...hw acceleration basic... -
Livius #62768 Battlefield 2 v1.2 (357MB): az eddigi összes frissítést tartalmazza (annak érdemes használni aki az 1.0 val rendelkezeik)
Battlefield 2 v1.2 Incremental (82MB) csak az 1.2 es frissítést tartalmazza (annak éredemes használni aki 1.12 vel rendelkezik)
Azok kedvéért írom akik tanácstalanok a témában. -
A kicsi pedig ITT!!! -
#62752 -
nekem szokatlant tapasztaltam,az ellen helije mi-28 folyamatosan dobálta a höcsapdákat,nem volt a 2 töltés között idö,ez benne van a patchban vagy esetleg valami bug lehet, -
... igazából nem lebutitani kellett volna a helit, hanem a DChez/bfvhez hasonloan legyen kaszt heli ellen IS ... de valami megoldás kellett, mert 2-3 földi jármü kellett 1-1 heli ellen :( -
Pharlas: hol olvastad, h a gyalog az uj peccsel képes lelőni a helit? ;)
én csak azt olvastam, h végre reálisabban sebez az AA rakéta :) -
Sigs: egen, volt ilyen is ... de jóval többször fordult az elő, h kapott 3 AA rakétát a heli és fentmaradt ... naneee .... repülőkkel ugyanez, az h kettőtől leessenek, mázli és telitalálat kellett. Elég esélytelenség volt a földön ... persze, aki egész bf2 pályafutását a darálóban töltötte, annak hiába mondom :))
Promi: igy van, sokan igyis mesterien bánnak a helivel/repülővel és igy egy minimális esélyt kaptam/tunk! erre mondom h végre ... ettől függetlenül a heli és a repülő továbbra is halálos fegyver LEHET. Talán mostantól már nem 25 halál jut majd egy lelőtt repülőre nekem sem :)
-
Hát én még csak most töltöm a patch-t, de amint látom, helisként nem lesz nagy örömöm benne
.
Az azért vicc, hogy amíg eddig a gyalogos bújt, ha meglátott egy helit, most majd a beszámolók alapján a helinek kell bújnia ha meglát egy gyalogot!!!
Már csak abban reménykedek, hogy a köv patch hoz valami hasonlót a földi páncélos egységekre is.
Majd a próbajáték után jön a beszámolóm is.