Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Persze, míg volt commander, addig :

Legalább sok embert nyírhatsz! :D

steam, origin: ACE_hun

Pharaoh
Rossz képet tettem fel, volt jobb is, 9 vs 22, mikor beszorítottak egy zászlóhoz akkot volt aki még átment.

Addig tutuk is õket tartani, míg volt egy jó commanderünk, de miután egy lama ráment a commander aknájára banolta a szerver.

fr3ddy14
<#nyes>

Pharaoh
A teambalancot igazán be kéne kapcsolni a magyar szervereken.

mohus
" 17megás kisfilmet már fene tudja hányszor néztem meg szerintem NAGYON JOL SIKERÜLT ÉS A zene nagyon illik a lassu felvételhez. gratula a készitönek!!!!"

link??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a vicces még az, hogy a repcsi farka nem szeli ketté a BH-t hanem csak kicsit "megemeli":)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

egyuri
Hol van a film amit csináltatok fiuk???????
Ha lehet megnézném

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

Nekem mindig karácsonyi hangulatom támad ettõl a kompozíciótól. A daru a fenyõ, alatta az ajándékok és a csúcson az angyalka <#hehe>

odex
letöltöttem egy bf2-esd serveres cuccot és azt lehet használni tört gamenél?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kandurex
Még mindig ezen röhögök :DDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDddd

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja meg a sniper commander a kedvencem, fõleg Omaron amikor gyanúsan sok supply box hullik a daru körül akkor gyanítani lehet hogy a vezér fogytán van lõszerrel csak nem találja el a dobozokkal a daru tetejét <#wow3>

Azért a mellékletbe a tankönyv végén be lehetne rakni a Figyelõ/Pistike commander átmenetet is,mert szerintem a commandernek nem feltétlen kell aktivan harcba avatkozni,és nem feltétlen baj ha meghúzódik valahol és onnan csak az irányitással foglalkozik.Már persze ha azt értelmessen csinálja legalább.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
<#wow2>

<#idiota>

Kihagytad a született Napóleon commandert aki megállás nélkül küldözgeti a squadokat a térkép egyik felébõl a másikba ill. a leglehetetlenebb helyekre látszólag minden rendszer nélkül és ha ezt szóváteszed akkor leugat mert te vagy a hülye hogy nem fogod fel ésszel az õ magasabbrendû stratégiát :P

Kandurex
Megvolt a szünet? Meg? Rendben. Tovább folytatjuk óránkat.

Úgye az óra elsõ felében az aknákról volt szó, most jöjjön egy nehezebb falat: Commander és ami mögötte van. A commender mögött általában Pisitke van, de errõl késõbb. Most rendszerezzük a commanderek fajtáit, van a:

Garázda commander
Figyelõ commander
Pisitke Commander

A garázda commandernek szokott legjobban örülni a csapat. Többnyire nincs is tisztába saját mivoltával. Síkitozva veti bele magát a harcba. Ha kérnek tõle valamit, merõben kussol és értetlenkedik, hogy hagyják õt békésen hentelni. Legalább nem csinál kárt.

Figyelõ commander: A figyelõ a legjobb amit kaphat egy csapat. A Squad -okkal együtt harcol és teljes rájuk bízza az arzenálját. Szinte csak akkor nézi a taktikai térképet, ha kérik rá. Soha nem dobálódzik semmivel, mindent a szakaszparancsnokok kérése szerint teljesít és közbe teljes játékot játszik.

Pisitke Commader: Pistikét általában a pálya legelhagyatottabb részén lehet megtalálni amint feszülten nézi a taktikai térképet. Megállás nélkül üvölti az enemy spotted rádió üzenetet, végül is miért is érdekli, hogy megsüketül a csapat, és ha egy légy is elszáll a cél terület fölött máris nehéztûzérségi támogatást rendel el.

FCH kari
a 17megás kisfilmet már fene tudja hányszor néztem meg szerintem NAGYON JOL SIKERÜLT ÉS A zene nagyon illik a lassu felvételhez. gratula a készitönek!!!!<#taps>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
igen én is igy érzékeltem.plussz: olyan kellemes ivben repült muki vizbe:)

uHs Gerzson
Ja én csak annyit láttam hogy berobant a BH belseje és elmentem alatta ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

megint xar a bfhq <#falbav> meg kéne csinálni normálisan.

Pharolas
Nos, tovább olvasgattam a FAQ-t, és az lenne a kérdés, hogy a Hyper-Threading-et hol lehet kikapcsolni?

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
Nem találtam a FAQban semmit, ami orvosolná a problémát,de ha te igen, megköszönném, ha felhívnád rá a figyelmemet.

FCH kari
huh tényleg! a jelenet nagyon jo lett!!!!!!<#vigyor2>

uHs Gerzson
FAQ????

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pharolas
S.O.S

Sziasztok, lenne egy égetõ problémám, de elõtte egy kis elõzmény, hogy ne felesleges de hülye vagy már meginteket irogassatok.

Eredeti BF2-m van, 2000es procival, ati 9600as videókártyával, gigaRAMmal rendelkezem.

Tegnap estig semmi baj sem volt a játékkal,de ma reggel, ha elindítom, megjelenik egy fekete képernyõ, majd kilép a játék. Próbáltam azt, hogy újratelepítem a játékot, nem jött be. Újraraktam az oprendszert, hátha azzal volt gáz, nem jött be.

Kérem, hogy valaki segítsen. Elõre is köszönöm.

uHs Gerzson
Az nem is te voltál hanem a kaszkadöröd :DDDD

FCH kari
én is kérek plussz gázsit!! a kiesésért!!!!!!!!!!!

tavaj novemberben voltak jócskán friss gamék.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Ott még bf-et nem láttam, de utnyilvántartó az van :)

Köszi az ötletet, talán sikerül valamelyik számtech boltban megkapnom hétfõ de. Ha nem, akkor jön a megrendelés. Mondjuk még az érdekelne, hogy a szombathelyi METRO-ban van-e készleten, lehet holnap felhívom õket.

Hát ha elöbb kérdezel, akkor mondtam volna hogy Zalaegerszegen nincs :)))

Pharaoh
Végsõ esetben megrendeled az 576- tól vagy a cdgalaxistól.

basszák meg akik az EA-nál az értékesítésért felelõsek!!!

Ma délután 12000 pénzzel a zsebemben elindultam nagykanizsán, hogy megveszem a játékot. Plaza: nincs, Tesco: nincs. Ok, nem adjuk fel. Kocsiba be, irány Zalaegerszeg. Plaza: nincs, Tesco: nincs, Interspar: nincs. Irány Keszthely.
Tesco: nincs, Plaza: nincs. Ok, gazdagabb lettem 250 km-el, de játék nyista. NNo várhatok hétfõig, ha addig teljesen el nem megy a kedvem.

Legfeljebb lófaszjohannok mert ha jól látom egy magyar volt csak amcsi oldalon és õ se a lista alján :)

Looserke
A szívembõl szóltál.
Direkt be szoktam írni az egész csapatnak NAGYBETÛVEL hogy vigyázzanak, mert CLAYMORE-ot raktam ide és oda, de persze rá 10 mp-re már rá is gyalogol egy láma vérpistike és persze PUNISH egybõl... <#falbav>

Zs0lt1
de mindenkinek tele van a fasza szegény pistikével :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
lol :Ð

Kandurex
összvissz 3 szerver üzemel :(

0Fritz0
Falusi sniper. Nick: Gandzsaman.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Yan
igy is ti vezettek nyolc ponttal <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
nem tudom ki az illetekes, de a Ranked szervereken pliz allitsatok be a teamballansot, mert 8 vs 24-ben jatszottunk kb masfel orat a sok pistikenek koszonhetoen....nagyon izgi volt...nem ertem az ilyen repakat akik arra izgulnak hogy 3szoros tuleroben elpicsazzak a masik csapatot...eh...lofaszjoskak!!! <#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

uHs Gerzson
Na most már kuss legyen és irány vissza bf-zni :D

Boxer HUN
És ki az a fekete ember Gerzson mellett?? <#nevetes1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson
Nem az fekete pákó :D

gamekapocs
Mi van a magyarosítással????

Már elkészült a 100%-os verzió????

<#conf><#conf>

Zs0lt1
állat :-)

Zs0lt1
Az Gerzson :Ð

Jól összezavartál minket. Akkor ki az aki itt éppen pontfarmol egy supportossal?
<#smile>

uHs Gerzson
EL is üti <#nyes><#eplus2><#nevetes1>