Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Addig tutuk is õket tartani, míg volt egy jó commanderünk, de miután egy lama ráment a commander aknájára banolta a szerver.
link??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha lehet megnézném
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#idiota>#idiota>
Úgye az óra elsõ felében az aknákról volt szó, most jöjjön egy nehezebb falat: Commander és ami mögötte van. A commender mögött általában Pisitke van, de errõl késõbb. Most rendszerezzük a commanderek fajtáit, van a:
Garázda commander
Figyelõ commander
Pisitke Commander
A garázda commandernek szokott legjobban örülni a csapat. Többnyire nincs is tisztába saját mivoltával. Síkitozva veti bele magát a harcba. Ha kérnek tõle valamit, merõben kussol és értetlenkedik, hogy hagyják õt békésen hentelni. Legalább nem csinál kárt.
Figyelõ commander: A figyelõ a legjobb amit kaphat egy csapat. A Squad -okkal együtt harcol és teljes rájuk bízza az arzenálját. Szinte csak akkor nézi a taktikai térképet, ha kérik rá. Soha nem dobálódzik semmivel, mindent a szakaszparancsnokok kérése szerint teljesít és közbe teljes játékot játszik.
Pisitke Commader: Pistikét általában a pálya legelhagyatottabb részén lehet megtalálni amint feszülten nézi a taktikai térképet. Megállás nélkül üvölti az enemy spotted rádió üzenetet, végül is miért is érdekli, hogy megsüketül a csapat, és ha egy légy is elszáll a cél terület fölött máris nehéztûzérségi támogatást rendel el.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sziasztok, lenne egy égetõ problémám, de elõtte egy kis elõzmény, hogy ne felesleges de hülye vagy már meginteket irogassatok.
Eredeti BF2-m van, 2000es procival, ati 9600as videókártyával, gigaRAMmal rendelkezem.
Tegnap estig semmi baj sem volt a játékkal,de ma reggel, ha elindítom, megjelenik egy fekete képernyõ, majd kilép a játék. Próbáltam azt, hogy újratelepítem a játékot, nem jött be. Újraraktam az oprendszert, hátha azzal volt gáz, nem jött be.
Kérem, hogy valaki segítsen. Elõre is köszönöm.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Ma délután 12000 pénzzel a zsebemben elindultam nagykanizsán, hogy megveszem a játékot. Plaza: nincs, Tesco: nincs. Ok, nem adjuk fel. Kocsiba be, irány Zalaegerszeg. Plaza: nincs, Tesco: nincs, Interspar: nincs. Irány Keszthely.
Tesco: nincs, Plaza: nincs. Ok, gazdagabb lettem 250 km-el, de játék nyista. NNo várhatok hétfõig, ha addig teljesen el nem megy a kedvem.
Direkt be szoktam írni az egész csapatnak NAGYBETÛVEL hogy vigyázzanak, mert CLAYMORE-ot raktam ide és oda, de persze rá 10 mp-re már rá is gyalogol egy láma vérpistike és persze PUNISH egybõl... <#falbav>#falbav>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Már elkészült a 100%-os verzió????
<#conf>#conf><#conf>#conf>
<#smile>#smile>