Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csalt volna akkor az EA nem a pontjait hanem az egész cdkulcsát bannolja erre csak ennyit.
0Fritz0
Neki nem kell bizonyítania semmit, az EA már intézkedett helyette. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hali.Látom te igen bölcs ember vagy ránézésre megmondodd ki csal és ki nem. Van valami bizonyítékod a srác ellen? Ha van akkor tedd csak ide be ha nincs szerintem fogd be a pof.d és menjél gyakoroljál inkább mint hogy itt vádolsz meg emberkéket azzal hogy csalnak.

Mesor te itt nem gyanusítgatsz de mégis? Akkor minek mondod?....
Fuckin in the bushes :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Pharaoh
Nekem a miki 10% alatti érzékenységnél, már magától bekapcsol, úgyhogy ez szerintem mindenkinél más.

dronkZero
Én Uwu mellett ültem, amikor tankkal+commanderként megcsinálta az 50-es streakjét. Szvsz akkor 80-at is lehet...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Még egy dologgal ki lehetne egészíteni a FAQ-t, ez a téma pedig a VOIP. Két hónappal a játék megjelenése után a "beszélõ" játékosok kb. harmadánál-negyedénél rosszul van beállítva. Valószinüleg azért mert az illetõnek fogalma sincs róla hogy a csapattársak idegeire megy egy hibás beállítás miatt. Nincs rosszabb annál amikor roham közben azon kell imádkozni hogy nehogy megszólaljon a csapattárs. Mikrofon hangerõ az egekben, hang a túlvezérlés miatt torzít mint az állat, komolyan mondom néha olyan a hatás mint amikor egy gránát becsapódik mellettem. Berezonál az agykérgem, a tekintetem elhomályosul stb. Lehalkíthatnám a VOIP hangerõt persze, de akkor meg a normális embereket nem hallanám.

Szóval aki még soha nem járt az OPTIONS/SOUND menüben, telepítés közben pedig csak leokézta a hangbeállításokat, tegye már meg hogy ellenõrzi ezt az oldalt:

A Microphone threshold határozza meg hogy mekkora hangerõnél kapcsoljon be a hangtovábbítás. A háttérzajok kiszûrésére szolgál, de az alap 10% körüli beállítással azt eredményezi hogy szaggatott lesz a beszédünk, recsegni fog. Inkább húzzuk le 1-2%-ra és ne nézzünk harc közben tévén mónikasót full hangerõn. A Start microphone test gomb megnyomásával teszteljük le és korrigáljuk a Transmit csúszkát ha túl halk, hangos vagy recseg a hang. Beszédmániások és adrenalinfüggõk szorgalmi feladatként ilyenkor kipróbálhatják hogy mit éreznek a squad tagjai miközben a fülükbe susogják 120 dB-lel: "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LELÕTT EZ A K***** G****!!!!!!!!!!"

Boxer HUN
Jah... "Gratula" neki. De ha az EA törölte a pontjait, a rangjától miért nem fosztotta meg?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Azaz és ott is hihetetlen lett,,,, egyik napróla másikra szarlámából gecipro lett ''valahogy''. A bf 2-ben si lebukott..... ennyit rÓLA.... A SAJÁT KLÁNJÁT IS MINÖSITI.

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Nem tudom én ezk a cheat-ek hogy mennek ebben a játékban...
De pl. multkor felmászok egy tetõre,körülnézek,semmi.Aztán látom egy ellen az utca túloldalán közeledik,én szépen hasalva a tetõ szélén.Amikor velem egyvonalba ér akkor az én szép unlockolt Spec-Ops fegyveremel leadok rá 3-4 rövid sorozatot,ebbõl persze jó ha egynél jelzett találatot.Õ elõször ugik egyet (igy pont hátatfordított nekem),ugrik mégegyet,közben megperdül,és egyetlen lövéssel átküldi a full energián lévõ,tetõ peremén hasaló emberemet a túlvilágra.Ilyen fordulásos kill-t utoljára talán a Hét Mesterlövészben láttam...
Ilyenkor pár másodpercig hitegetem magam hogy ilyen persze van,csak nekem nem sikerül sosem,aztán játszok tovább.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem a Figyelõ commander csak bizonyos esetekben lehet hasznos, mondjuk ha egyetlen squad-ként tevékenykedtek (értelmes squad-ként, nem pedig szétszórva a térképen), akkor aláírom hogy jól kiegészíti a squad arzenálját. Viszont a készítõk szándékával szerintem ellentétes ez a fajta commander-kedés. Gondolom ezt abból hogy az ölésért nem kap pontot. Meg aztán szerintem megkérdõjelezhetõ a harcértéke ha a legváratlanabb pillanatokban kell belekukkantania laptop-jába hogy teljesítse a kéréseket.
SZVSZ a commander-nek szépen ott kell hasalnia lehetõleg egy fedett, védett helyen a laptopjával (néha poziciót váltva), így SZVSZ az igazi commander a Pistike commander, de nevezzük inkább Istvánnak. Röviden, István a király. A tüzérség ész nélküli használatával és a spotted spam folyamatos nyomatásával kapcsolatban természetesen igazad van <#eljen>

mesor
Régen (BB)Krisz volt.
A régi Bad Bones DC klán tagja.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

vgez
szerintem megérdemlik aki 1 kör alatt 300 pont felett van azt mind törölném meg a kill streak ban 80 felett van azt is <#crazya>

mohus
csíter volt nem vitás....<#oooo>

eegyébként ki az a Krisz?<#wilting>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mesor
Krisz már régen is csinált fura dolgokat!
(Nem gyanusítgatok mielõtt valaki nekem ugrana ;)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Crem
megnéztem pár ismerõst. Mindenkinek jó. Ellenben elég sok érdekes embert nulláztak!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
wow

Minden staton "lenullázták"...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mohus
hát ez nem szép dolog

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Pharaoh
Nekem a bf2s és a got3n os tökéletesen mûködik.

TheSandman
Hali! Az lenne a kérdésem h a haverom most kapott egy 5.1-es hangfalszettet, minden játéknál megy is de a bf2 csak sztereoban szol. Van valakinek vmi 5lete hogy hogy lehetne beállitani? Egy alaplapra integrált kártyárol van szo...

Cobra.
Nem hinném, hogy csíter, már elég sokszor láttam ranked szerveren, és ha elfelejtettétek volna letiltotta az EA a statkijelzõ oldalakat. Tehát ne várjatok pontos infokat egyik oldaltól sem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pharaoh
Én még nem játszottam vele, mibõl látszik hogy cheatel?

Mennyire szánalmas,fõleg ,ahogy verni szokta magát.A társai vajon hogy bírják elviselni?

0Fritz0
<#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vgez
talán azért mert csalt <#ejnye1> és az EA törölte a pontjait

FCH kari
mikor?????

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
meg azt hogy örmesterként beleül jármübe azt nemlehet kilöni ápc-vel neki 1 raketa néhány lövés és végem vab

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Pharaoh
(OBB)Krisz hogy csinálja, hogy a statban 500 ponntal Sergeant rangja van?

Kandurex
Az új Special Forces videóról: Istenverje meg ezt a sebzés rendszert. Komikus ahogy táncolnak egymás elõtt és mindenki Danken Mcload -ot játszik :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fr3ddy14
<#fejvakaras>

egyuri
<#banplz>

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

fr3ddy14
de megvan

Végül is, milyen zenét tettél bele? Ha nem titok. :)

Minden jog fenntartva!

Köszi, de ha majd meglátod a folytatást! Szerintem nagyon jól sikerült az átmenet a felvezetõ, és a harci zene között!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hát nem tudom ez az éjszakai megoldás jó-e ebbe a játékba.Néha igy se egyszerü egy meszebb álló emberrõl eldönteni ellenség vagy sem (már aki megnézi kit lõ szitává,és nem elõször ledarálja,aztán azonositja),na most igy meg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Danee
Freddy, te, itt? Nincs meg még a bf eredetibe??<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Danee
tipp: http://576.hu
rendeld meg!

glkFox
&sly.hu HUN... szerverel mivan megholt?
fr3ddy14
ebben úgy tûnik hogy kevesebb találat kell az emberbe, nem?

Fenrir
nekem nem jönne jól, bár a magyar szerverekre olyan 20 körül van, de néha az öcsém a másik géprõl bezavar és felugrik 100-ra, nem1x dobott már le a 2-es eu hun szerver is emiatt

A halál csupán a kezdet...

azért a pingekbõl meglátszik hogy ki honnan jött...
egy pinglimiter is elférne, legalább az egyiken..

-tRs-Landor

Sziasztok!

Nem tud véletlen valaki déldunántúlon vásárlási lehetõséget?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Zs0lt1
kiraktam most.
bf.hu

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

3TOMI3
<#eljen>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Zs0lt1
büntetõen odabasz.
itt van direkt link hozzá.
(Ha hazaérünk willy's jeep-rõl kidobom bf.hu-ra is)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Itt az elsõ video a BF2:SF kiegészitõbõl.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Azt a kisfilmet még nem publikáljuk mivel az a készülö bf2-s filmünk bevezetö része ;) legyen inkább meglepi hogy milyen lesz :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Legközelebb jövök énis besegíteni :D

steam, origin: ACE_hun

Na, mondomén, 34 kill :D

steam, origin: ACE_hun

Pharaoh
Írtottam is õket rendesen, de a végefelé már nagyon durva volt.