Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mesor te itt nem gyanusítgatsz de mégis? Akkor minek mondod?....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szóval aki még soha nem járt az OPTIONS/SOUND menüben, telepítés közben pedig csak leokézta a hangbeállításokat, tegye már meg hogy ellenõrzi ezt az oldalt:
A Microphone threshold határozza meg hogy mekkora hangerõnél kapcsoljon be a hangtovábbítás. A háttérzajok kiszûrésére szolgál, de az alap 10% körüli beállítással azt eredményezi hogy szaggatott lesz a beszédünk, recsegni fog. Inkább húzzuk le 1-2%-ra és ne nézzünk harc közben tévén mónikasót full hangerõn. A Start microphone test gomb megnyomásával teszteljük le és korrigáljuk a Transmit csúszkát ha túl halk, hangos vagy recseg a hang. Beszédmániások és adrenalinfüggõk szorgalmi feladatként ilyenkor kipróbálhatják hogy mit éreznek a squad tagjai miközben a fülükbe susogják 120 dB-lel: "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LELÕTT EZ A K***** G****!!!!!!!!!!"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
De pl. multkor felmászok egy tetõre,körülnézek,semmi.Aztán látom egy ellen az utca túloldalán közeledik,én szépen hasalva a tetõ szélén.Amikor velem egyvonalba ér akkor az én szép unlockolt Spec-Ops fegyveremel leadok rá 3-4 rövid sorozatot,ebbõl persze jó ha egynél jelzett találatot.Õ elõször ugik egyet (igy pont hátatfordított nekem),ugrik mégegyet,közben megperdül,és egyetlen lövéssel átküldi a full energián lévõ,tetõ peremén hasaló emberemet a túlvilágra.Ilyen fordulásos kill-t utoljára talán a Hét Mesterlövészben láttam...
Ilyenkor pár másodpercig hitegetem magam hogy ilyen persze van,csak nekem nem sikerül sosem,aztán játszok tovább.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
SZVSZ a commander-nek szépen ott kell hasalnia lehetõleg egy fedett, védett helyen a laptopjával (néha poziciót váltva), így SZVSZ az igazi commander a Pistike commander, de nevezzük inkább Istvánnak. Röviden, István a király. A tüzérség ész nélküli használatával és a spotted spam folyamatos nyomatásával kapcsolatban természetesen igazad van <#eljen>#eljen>
eegyébként ki az a Krisz?<#wilting>#wilting>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
(Nem gyanusítgatok mielõtt valaki nekem ugrana ;)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Minden staton "lenullázták"...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Minden jog fenntartva!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A halál csupán a kezdet...
egy pinglimiter is elférne, legalább az egyiken..
-tRs-Landor
Nem tud véletlen valaki déldunántúlon vásárlási lehetõséget?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun