Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
visszaterve az autobalance-ra, a III-ason tortent a 8 vs 24, ugyhogy ha be is van allitva nem muxik rajta...:-(

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
háááát szerintem ma már ilyen lõszerpazarló fegyverek modern haCCSeregben nincsenek inkább kilõnek 1 raksit azt az szétbasz mindent a környéken<#nemtudom>
de lehet hogy te lácc fantáziát a rézhüvelyek színesém felvásárlásában <#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Nekem meg ez kell :DDDD
BIG GUN

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
nagy száááám 135.<#hehe>én 40. vagyok transzportba <#schmoll2>az a valami <#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Promi
Tegnap neztem, 135. -ik vagyok helivel a vilag ranglistan.
Promi
Szamomra a legnagyobb elmeny, mikor helivel sikerul lelonom a repulot.
Sajna nem mindeg jon ossze, meg a raketak szorasat lenduletbol nem mindeg tudom behatarolni, hogy pontosan merre menne, de az elso kilovese utan mar ok. Csakhat addigra ott a repulo.:)
fr3ddy14
:D
tegnap fárasztó nap volt
egész nap játszottam :D
és korán lefeküdtem

fr3ddy14
én -trs-Goldmann1-al játszottam jót helivel
kilõttünk pár helit,tankot, légvédelmet.
de csak egy kör erejéig :(

Promi
Mi az de koran keltel csak nem takaritasz?:)
Promi
Hja tegnaptol hivatalos key -em van, szal lehet rettegni a Promi_papa nevu faj barhol felbukkanhat, a leg varatlanabb helyeken.<#vigyor>
Promi
Nagyon szivesen.
Mostmar akkor sejted mijen, ha 1 utazo-taxizo gunner ul be a pilota melle.
Az ijenektol vagyok sik ideg.
Boxer nyomta az ellennek rendesen, szep volt.<#kacsint>
fr3ddy14
zöld az nem, mert lehet asse tudja hogy lehet squadb lépni :P

Zs0lt1
persze, mindig is tudtam, hogy csíter vagy :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

fr3ddy14
te takaroggy wowozni!<#banplz><#banplz><#banplz><#vigyor1>

Hatt
ezért van nálam 2-3 gép raktáron:)

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
nem a MAC-ra bannolták.
Még kb egy éve volt egy ilyen hír, hogy a pb új rendszert fejleszt, mégpedig azt, hogy megvalósítják a hardware bant. A hw ban, az alaplap sorozatszámából, a mac számból, meg már nem emléxem mikbõl készült azonosító.
Tehát nem elég, ha a hálókártyát cseréli. új gép kell :-)))
pb.com - Wednesday June 30th, 2004-i hír.

Zs0lt1
Ezt láttuk kint idén Kecskeméten a repülõnapon, a kezembe is fogtam ;P
állat nagyon :-)

Ja és akkor még el is kell találni,ami a tankelháritóval azt a levegõben mozgó célpontot,hát nem egyszerû...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pharaoh
Mondjuk az is vicces ,hogy 2 stringer nem elég egy helinek, remélem az ilyet javítják 1.03-ban.

Hát ki...ha megéri hogy vagy 3x rálõjõn...

Pharaoh
Végülis az Anti-tankos ki tudja lõni a helit, kár, hogy nem olyan, mint DC-ben, hogy stringer is van nála.

Számomra viszont nincs nagyobb élmény mikor egy helit sikerül valhogy roncsá robbantani a földrõl.Elképesztõ hogy tudom utálni mikor fentrõl szétlõnek mindenkit,az ember meg szinte tehetetlen.
Ha lenne olyan kaszt hogy "helikopterelhárító",hát én biztos az lennék.

Pharaoh
Ezzel mind egyetértünk, de próbáld ki promi + egy jó gunner ellen a másik oldalon, az már nem olyan élvezetes.

Boxer HUN
Ezúton szeretném megköszönni Promi_papának, hogy bevezetett a gunner-ek világába egy pár meccs erejéig, és megtapasztalhattam mindazt az idegfeszítõ koncentrációt, amit a pilótának és a gunner-nek át kell élnie a csata közben, és hogy mennyi mindenre kell egyidõben odafigyelniük. (Aki pedig azt hiszi, hogy a pilóta csak röpköd jobbra-balra és zsebeli a pontokat,.... hát nagyon téved)! Jah... és az sem elég, ha a gunner csak úgy lövöldöz egy párat. Sõt!!! A JÓ GUNNER A PILÓTA IGAZI FEGYVERE!!! Ezérthát minden tiszteletem azon pilóták és gunnerek elött, akik maximálisan arra törekednek, hogy kiszolgálják, és védjék a földieket.

Mégegyszer THX Promi!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Lehet, hogy a MAC-ra bannoltak... Ez a hálókártyád ethernet azonosítója. Ha értesz hozzá, változtasd meg. Ha nem, akkor kérj egyet kölcsön, és próbáld ki azzal, megoldja-e a gondod.

Minden jog fenntartva!

Mielõtt ilyet akarsz, nézd meg a Gepard-ot. Az is van ilyen hatékony, ráadásul hazai fejlesztés. :)

Minden jog fenntartva!

Pharaoh
Ezt a beszólást:
csaba67 : " Akkor is eltaláltok, ha mellém lötök. Cheaterek"

Pharaoh
Azt mondta letöltöt eredeti serialt is.<#wilting>

Mit töltöttél le?A játékot maximum.Ahhoz hol az hivatalos cd-key?

Boxer HUN
Agyál linket!!!!!

Van eredetim, de kéne még 1 az anyukámnak is. Õ is nyomja a BF2-õt, és még nem kapott új fegyvereket!!!

Pharaoh
OK, majd szólj ha felmenntél vele pl valamelyik magyar ranked szerverre.

Amúgy tod mi a különbség az eredeti és a másolt között?
Eredeti = Bolt
Másolt = Letöltött

Én már letöltöttem
Pharaoh
Nem gondoltam, hogy az ex-ben ilyen pistike félék is vannak (Ex.uwuh) Beszálok a tankba erre elkezd ordibálni hogy szálljak ki, majd egy dzsippel elkezd nekem jövögetni, hogy team damage-m legyen. CSinálok egy squadot ,hogy megbeszéljem vele, mert õ volt a commander, de le se szart, csak csinálta tovább.

Most már ennyire hülye tényleg ne legyél...
Annyi EREDETI CD Key van,ahány BOLTI, MEGVÁSÁROLHATÓ BF2.
Nincs letölthetõ EREDETI BF2 meg letölthetõ EREDETI CD Key.Ha eredeti cd key-t akarsz akkor MEG KELL VENNI.
Ha még ezek után is le akarod tölteni az EREDETIT,akkor egyszerûen nem vagy normális.

dronkZero
Na, ma estére is jutott udvari bolond? :P

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ehh, BF2ben ennél kisebbet nem produkáltam még... :)

Viszont épp nem játszottunk, mint a képen is látszik. Amikor visszajöttünk, át is álltunk egybõl.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Vazze hagy már te is
Boxer HUN
Bakker!!! Te direkt akarsz idegileg hazavágni minket??? Ez a "GYILOKOLI" sztem klinikai eset. Szerveren ha netalán összefutnánk egy csapatban, inkább villámgyorsan resetelem a gépet, mert belõled még azt is kinézem, hogy azokra lövöldöznél, akiknek a feje fölött kék, vagy zöld színû felirat van... <#lama><#lama><#lama><#falbav><#violent>

egyuri
Érezi csak is a saját kulturádat tudod, és látom ez nálad rendszeres ha ISMÉT DIADALMASKODOTT
:)

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

és hol vannak?
ezek nem eredetiek nekem is megvanak
505thZajcev[PT]
Ugy erzem a kultura ismet diadalmaskodott!!! Hurraaa....

egyuri
Én ferakok neked egy párat fizess be 30ezer ft a bankszámlámra
11725474-20152478 OTP

6YPX-FR7M-QBCG-Y626-7RLD
5GDD-Z4GP-JHE4-SLDD-4RLD
V5FF-LGMF-DQ7Y-2584-MRLD
ZBH9-JX46-RKXV-632G-RRLD
PBSJ-KGGZ-7ESB-PJH4-DRLD

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

Anyád. Ilyet akarok : http://world.guns.ru/sniper/sn46-e.htm

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

egyuri
uuserid=1117127220 buinti pont
Ez lesz az uj nevem GYILOKGYURI, Vagy inkább legyen egyuri_A_cheat
<#duhos2>

mNzJean
NA jolvan elárulom az EA most tett fel a netre 10 db eredeti serialt.Keresd a honlapjukon vagy a WWW.battlefield.hu -n azt hiszem õk is kaptak 3 db-ot.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zeus
<#lama>

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

mNzJean
GYILOKGYURI privát üzenete "bocs és jó ha jó akkor sok szerencsét a game hez de szertem te csak átvertél mert nem találtál semmit" <#falbav><#zavart2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mi van te is hüle vagy?
a tiednek