Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Mondjuk nagyon béna pilóta az olyan, aki a tank közelében elkezd lebegni ahelyett hogy elhuúzná a csíkot.

Pharaoh
Mastuur City-n 2 ember jól összejátszik simán ellopja a mec a BH-t és elfoglalja a zászlót.

Me0w
Mustar szitin egyetlenegy t90 loves kell csak, tegnap is 2x5 perc volt a map MEC oldalrol, mert lerohantunk a tankig, onnantol meg lebeges kozben siman szetloheto a BH. Befoglaltuk szepen a pontokat es viszlat ;)

Together we'll fly someday...

Ha ez igaz lenne, akkor 50%-50% lenne a két APC összecsapásának az eredménye, de sajna nem így van...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Cobra.
A kínai APC-nek elvileg erõsebb a lövedéke, bár az amerikai meg sokkal többet lõ ki. Viszont a MEC/kínai buggy sokkal jobb, mint az amerikai.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Én inkább arra szavaznék, hogy több AA állást rakjanak Mashtuurra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Azért kíváncsi vagyok, hogy a kínai APC mivel van balanszírozva az amcsihoz képest, lévén hogy tûzgyorsaság, gyorsulás és sebesség tekintetében sokkal rosszabb, páncélzatban meg kb egyenlõ.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szerintem az lenne a legjobb.

"No transport helicopter on Mastuur City" mozgalmat kellene indítani. :)
Mellesleg, ha a BH-t kiveszed, még akkor is nagyon az amcsiknak kedvez az a pálya...

Nem, de az tudott dolog, hogy a BH-széria nagyon jó, technológiailag és hadiszatilag is igen sikeres konstrukció.

khumbula

Gondolom sok már jármûnél gond volt ez a kiegyenlítõsdi. Ti. a nyilvánvalóan rosszabb cuccokat valamivel, pl. menettulajdonságban, páncélzatban, fegyverben, etc. balanszírozzák. Más kérdés, hogy szvsz Kína pár év múlva készít olyan fegyvereket, amitõl majd pisloghatnak a nato agytrösztjei.

khumbula

Csak azt nem mondd,hogy tapasztalatbol beszélsz.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Running
És ezt nem lehet azzal megoldani, hogy tesznek a pályára védelmet, cobrát, vagy eltakarítják a légi jármûveket? Hm? Nem sokkal egyszerûbb? Egyébként azon a pályán tényleg tök felesleges a heli.

uHs Gerzson
Most így belegondolva a helikbe szerintem a Bh helyet az MH-53-t lehetet volna barakni így nem lett volna gond azzal hogy ez erösebb mint a másik.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ja igen, az Mi-17 HIP meg a (Z)B transport heli. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezeknél a valóságban is sokkal jobb a BH.

khumbula

"Köcsögségnek tartom, mert ahhoz hogy sok pontot szerezzen egy bh-s csapat sok mindennek össze kell jönnie. Jó pilóta, jó csapat, jó összeállítás, gyenge ellenfél, ellenségnél szar pilóták."

Oh, nem. Mastuur cityn szinte egyik sem kell....

uHs Gerzson
3 van csak ez biztos :)

-SH-60 seahawk
-MI-17 HIP
-Z-8

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem három van a BH mellett? Kétféle kínai meg egy orosz, arab használatban.

khumbula

uHs Gerzson
Én azt mondom hogy így egyre jobban ki lett egyenlitve a BH vs. másik két szálitó heli.

Azért, mert nem csak sima hibajavításokat tartalmaz, hanem játékmenet-optimalizálást is, aminek a teszteléséhez, a finomításokhoz elég sok idõ kell gondolom.

khumbula

Running
Köcsögségnek tartom, mert ahhoz hogy sok pontot szerezzen egy bh-s csapat sok mindennek össze kell jönnie. Jó pilóta, jó csapat, jó összeállítás, gyenge ellenfél, ellenségnél szar pilóták.
Ha ezek nem jönnek össze képtelenség sok pontot gyûjteni helivel. Ha van egy jó cobrás az ellenfélnél már vége a dolognak, mert ha nem is tud lelõni, akkor is kergetõzés van és az nuku pont.

Szóval basszák meg.

Javít akkor is, ha a bug miatt nem jelzi ki.

Kicsit eltérõ beharangozás olvasható itt

uHs Gerzson
:DDDD

Mr Manson
Októberig huzzák ... ez vicc ... ehh ... eladó BF2 nem érdekel valakit?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Igen,de merre?már egy csomót kitöröltem:((((.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

uHs Gerzson
CSak egy kis lehervasztás neked :P

*The transport helicopter is adapted. The Black Hawk get something less powerful onboard miniguns. Also it will be no longer possible the helicopter in air continue repair.

Tuti volt, hogy meggyengítik a helisszcénát, vicc is, hogy seperc alatt megjavít három szerelõ egy majdnem szétlõtt gépet.

khumbula

Én nagyon remélem, hogy TK-punish vonalon is javítanak....

Running
Na ez egy jónagy faszság. Persze majd mindenki ugrabugrál ki a jármûvekbõl a foglalásért, bazz....inkább azt javítanák ki, hogy ha hátul ülök a helibe az enginerrel akkor tudjam javítani azt a szart és ne kelljen félórát hadakozni a szerszámmal hogy megjelenjen a javítás jel. :(

"Nem kell skill."
Nekem igenis van skillem, mégpedig unikális :) Ti. az esetek nagy részében kapkodva játszom, nincs rendes koncepcióm, vagyis azt sem tudom, mit akarok. Elsõ hallásra így semmirekellõ vagyok, de meglepõdve tapasztaltam, hogy ideges mozgásom, logikátlan reakcióim tökéletesen alkalmasak az ellen megzavarására. Én vagyok a modern harcmezõk bátorhõs Sir Robinja :)

khumbula

uHs Gerzson
Hát Wake islandról rebesgeték hogy benne lesz, alig várom hogy nyomuljunk rajta :) a többi változtatásra meg azt tudom mondani hogy ideje volt már.

Nekem ezek tetszenek a legjobban:

Engineer/Helicopter· Modified the rate at which engineer can repair a helicopter while sitting in the helicopter. It now takes longer for the engineer to repair the helicopter.
Vehicle/Control Point Capture· Only one person in a vehicle counts towards a control point capture. If passengers want to increase the rate of the flag change, they must disembark from the vehicle.

Vége a helikopteres-röpködõs-foglalásnak. :)

De azért ez is eléggé hiányzott:

Supply Drop· The commander's supply drop now has an icon on the minimap and a 3D-map icon in the world.

Minden jog fenntartva!

Me0w
A regeditben tuti van bejegyzes rola csak nem talalod meg. A bf2 is onnan veszi hogy mar installalva van, nem az ujjabol szopja ki :)

Together we'll fly someday...

Megnéztem a FAQ-t is,hátha ott van ezzel a problémával kapcsolatban leírás,de nincs...reménytelen:(.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Guer
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetõséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erõsítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Állítólag kiszivárgott információ az 1.03-mal kapcsolatban:

EA official 1.03 patch pre-information (leaked)
This is from EA (got a friend there) so I trust it to be 100% accurate as now.

BF2 patch 1.03
Alpha - 2 Sept
· Beta - 19 Sept
· Final - 23 Sept
· CQC/ECG Sub - 28 Sept
· Release - 3 Oct

Wake Island· In a surprise move, forces of the People's Liberation Army have attacked and captured Wake Island in a bid to threaten US lines of supply. USMC forces have been short-stopped from their deployment in Manchuria to respond to this new threat. The airbase on Wake Island is the lynchpin of the Chinese air threat, however it is highly susceptible to ground attack from either the northern

Compare Feature· By clicking the COMPARE button in BFHQ, you can search for another players name and load their current stats into BFHQ. Using the arrow buttons next to the name in the top-left corner of the menu, you can toggle between your stats and their stats. You can also load a player's stats by double-clicking on their name in any leaderboard.

Favorites/History· There is a new tab in the MULTIPLAYER menu that holds a list of the last 20 internet servers you have connected to, plus a list of servers you have selected as favorites.

BF2 Account Tag · You can add a 6-character prefix to your account nickname which will be displayed in-game next to your nametag in the scoresheet, in game messages, and above your player. This prefix does not change your account name or statistic information (e.g. the prefix does not appear next to your name on the leaderboards). You can change this prefix at any time at the account login menu.

Server Reserved Slots· Server admins can define a list of player BF2 account names which will reserve VIP slots on the server.

Engineer/Helicopter· Modified the rate at which engineer can repair a helicopter while sitting in the helicopter. It now takes longer for the engineer to repair the helicopter.

Vehicle/Control Point Capture· Only one person in a vehicle counts towards a control point capture. If passengers want to increase the rate of the flag change, they must disembark from the vehicle.

Vehicle/Soldier interaction· Improved physics of vehicles against soldiers so that soldiers are not as easily killed by moving vehicles. Bring on the wing-walkers!

Auto Balance· Auto team balance no longer moves the commander or squad leaders to the other team.

Point Farming· Limits placed on ability to point farm

Rank/Awards· Criteria for gaining ranks and awards has been changed.

Supply Drop· The commander's supply drop now has an icon on the minimap and a 3D-map icon in the world.

Please do not discuss or communicate externally - this is internal FYI only.

Amúgy (mint azt a külföldi szerveren egy kommentben olvastam) a második két épp egy késelõs padding szerveren történt (nézzétek meg a killeket felül!)

0Fritz0
Csupán használja a fejét. :)

Directed by: Kovi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Szerintem a másodikon inkább az usát épp erõsen szopatják.:)

uHs Gerzson
Az elsö képnél éppenségel egy kinai zombi láthato amint épp megprobál feltápászkodni :P
A második képen meg szerintem amerikai fociznak :DDD

Running
Ez halálos gázolás?

Mit csinálnak ezek?

koschwarz
wow!!!! vannak ilyen szerverek is?

köszönöm a megnyugtató szavakat<#buck>szerencsére mikrofonon rögtön meg is beszéltem a dolgot az áldozattal, csak mégis annyira gáz...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Én a szerdai gyakon mikor már kb fél órája 2vs2 játszottunk, simán leTK-ztam majdnem egy sajátot :)
Tudtam hogy Guer elment másik pontot foglalni, én meg mentem megint másikra. Egyszercsak látom, hogy jön egy APC keresztbe. Full speed belehajtottam buggyval, és már ugrottam ki AT-vel mire észrevettem, hogy valaki belépett, és már 3-an vagyunk a csapatban :D
Running

Running
A hivatalos Battlefield2 ma jó hírekkel szolgált a ranked szerverek szempontjából: bejelentették, hogy partnereiknek ellenõrizniük és figyelniük kell a ranked szerverek szabálysértõit. Ez azt jelenti, hogy nincs több kizárólag pisztolyos/késelõs szerver.

Azok a szerverek, melyek a fent említett módon üzemelnek, elvesztik ranked szerver státusukat, a játékosok statisztikáit pedig fölülvizsgálják és akár törölhetik is. A továbbiakban a csapatok összes tagjának statisztikáit felülbírálják.

www.totalbf2.com

Running
Nem vagy egyedül ezzel a gonddal. Én legtöbbször USA-val megyek és mikor átdob Mec-hez akkor többször volt olyan h rutinból a sajátjaimat löttem mikor megláttam.:) Szerencsére aszem meg is úszták, csak sorry-va rohantam oda gyógyítani õket. :)

Oda se neki! Velem egyszer megtörtént, hogy egyedül voltam squad leader, mentem az ellenfél fõbézét foglalni, közben kértem erõsítést, egyszercsak ellenfél kirohan épület mögül: lelövöm. Lespawnol valaki mellém: azonnal fejbelövöm. Hja, squadtárs volt aki rám spawnolt, csak a harc miatt nem is vettem észre, hogy valaki belépett a squadomba... miután a teste eltûnt, akkor vettem észre, hogy medic volt, úgyhogy felvehettem volna a kitjét, és feltámaszthattam volna...<#lama>

koschwarz
megvan a tegnapi darwin-díjas: egyszeri katona a szakaszparancsnoka mellé spawnol, majd se szó, se beszéd lelövi. megkapja rögtön a megérdemelt TK punisht. majd mindezt fokozza, hogy medic létére kétszer is megpróbálja kiütni, de nem jön össze.

na, ez a katona én vagyok<#lama><#falbav><#nemtudom><#szomoru1>, úgyhogy szégyellem magam. mentségemre legyen szólva, hogy a magyar szerveren szokásos egyenyúlyhiány miatt pár perce álltam át kedvenc MEC-team-embõl az USÁkokhoz, és sajna ahogy meglátok egy amcsit, megrándul az ujjam az egeren...<#fejvakaras><#help>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Guer
akkor zsivány lessz :)

uHs Gerzson
Igen

Guer
durván néz ki...
kérdés hogy a gameben is ilyen lessz?