Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bar a serverek utjai kifurkeszhetetlenek...
szerintem
szerintem
Running: 1 TK jut 15 killre én: 1 TK jut 18 killre, viszont
Running: 140 pont óránként én: 70 pont óránként
csak mert nem tudtam, hogy hogy kellene haladni pont/játékóra szempontjából, illetve hogy sokat TK-zok-e vagy sem
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De azért nézzétek meg a Last played szekciót. Mostanában nem nagyon volt idõm...
steam, origin: ACE_hun
szerintem
ha penteken netan feltevednek, ne csak egy percig jatszhassak :)
szerintem
De pl az enyémre nem is sokra mennél, mivel rankeden összesen 12óra 26percet játszottam. Most néztem meg. :)
Minden jog fenntartva!
aztan visszamentem gondoltam, szepen is lehet szidni valakit erre beirtam a noob szot, erre bannolt is a szerver, watch your language soldiers :)
de ilyet lehetne a magyarokon is, egy ket erosebb szora, bar ugye aki anyanyelvi szinten beszeli, nem lenne nehez kikerulni ezt, de megis...
szerintem
Azért ilyen sok a tk, mert sokat commanderkedek és a villogó piros artillery ikon vonzza a saját csapattagokat is <#vigyor4>#vigyor4>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
khumbula
Ha kijöb a bf2 kiegje, az hogy fog mûködni? Külön stat és medálok, vagy egybe lesz a bf2 alappal? A szervereket arra hogy alakítják át, vagy csak plussz mapokat fog hozzáadni? Hogy lesz ez az egész megoldva, van valami hír errõl?
De ha kicsit leegyszerûsítik a BF2-höz képest, tehát nem számolja még a fûrelépéseket is külön, akkor szerintem nem nagy ügy.
A kérdés már csak az, hogy a mod készítõi mibõl tartanának fent egy ilyen rendszert +felügyeletet.
Anno a DC milyen támogatásokat kapott?
Én sokkal inkább járható útnak tartom azt, hogy a DC-s fejlesztõk csinálnak majd saját ranked accountszervereket. Úgy, ahogy az AllUnlock szerverek most is mûködnek.
Az account lekérést át lehet irányítani a modban más címre (nem a gamespyra), és ott egy egész más rendszer üzemelne.
A helyükben sokat nem adnék arra, hogy az EA áldására várjanak... Az egyéni rankrendszer is megoldható, és DC-hez amúgy sem jó teljesen, ami alap BF2-ben van.
Bár sztem tökmindegy mert a ranked egyetlen értelmének az unlockot tartom az meg a modokban úgy se lesz (legalábbis eddig sehol sem hallottam róla hogy bárki ilyet tervezne)
Elképzelhetõ, hogy egy igazán jól sikerült mod-ra rábólintsanak. (Sztem)
Together we'll fly someday...
Ha kijön pl a DC mod, az ugye nem mehet majd ranked szerveren?! Azokon mindig csak az alap bf2 fog menni?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ezzel csak azt sejtetik, hogy be vannak szarva a megjelenési dátum miatt. Azért dobálnak minden nap valami csillivilli vagy félkész képet vagy tökmindegy mit, hogy ne merüljenek feledésbe. De pont az ellenkezõjét érik el, mert ráunnak az emberek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN