Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Hogyan lehet ennyi plecsnit szerezni? Oké, ranked serverek...csak nekem elakad az 1.02-es telepítésem (Error), a "biztonsági másolattal" van baja?:-)

Mi volt velük?

Szerintem nem haszontalan azért. Sokat elárulnak az adatok. Még a jellemrõl is ;)

khumbula

uHs Gerzson
Na megyek EA HU-ra :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boxer HUN
Már megint itt vannak a németek.... ranked III.
(tegnapról nem maradt jó emlékem róluk..)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

"6. Humoros és aranyos képek"
az ég mentsen meg tõlük.

khumbula

<#eljen>

A kill/death ratio pl nem rossz. Legalábbis hozzám képest.

khumbula

koschwarz
nekem teccik :)

...a saját eredményeimhez mérve...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Boxer HUN
Én is beállok a sorba.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson
De a demoban már láttam és kiprobáltam de nekem ez bonyolult ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
de hát még kise próbáltad!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Én se tudom csak gratuláltam <#vigyor1>

uHs Gerzson
Utálok a karosszákben ülni és a sok pistike123 rinyálását halgatni :)

Verzoo én nem tudom mi a grat a statomban de thx ;)

Crem
commanderként nem sokat jeleskedtél!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Grat <#law>

uHs Gerzson

Hú Borg neked nem szólok vissza mert hozzám vágsz egy büntipontot<#worship>

Biztos pont olyan fontos témájuk van, mint itt a pontok számolgatása...
Vajon mirõl beszélgethetnek,hogy ki hogy lövi a gólt <#nyes>

Real Madrid Fan Club <#falbav><#kocsog>

alma2
Inkabb tenyleg azzal csinalnanak valamit, hogy a kinai jarmuvek tobbet erjenek a transzport funkcional, mert igy nem sokra jok :)
a kinai vadaszheli a gepagyujaval, nem tudtuk szetloni a foldi aa gunt,/barmennyit lottunk ra/ a masik kettovel par lovesbol kipusztul.
nem hiszem, hogy egyedi eset volt, de ma csak azert is kiprobalom, vajon tenyleg ekkora -e a kulonbseg a gunok kozott.

szerintem

Legnépszerûbb témák

1. Battlefield 2
2. Real Madrid Fan Club
3. Football Manager 2005
4. Football Manager 2006
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. Makettezés
9. Ki van fent legtovább?
10. Utolsó mondatok

Köszönöm <#eljen>

Ha úgy néz ki akkor az is <#nyes>

Running
Repülés közben nincs javítás,
helibõl csak egy ember foglal zászlót,
a többi csak akkor ha kiszáll,
gyengébb páncél, gyengébb gun

Bocs, kicsit elõnytelen ez a logó, úgy néz ki, mintha szegény darth maul erõsen kancsal lenne.

Elmeséli valaki,hogy mi lesz ez a változtatás a helis zászlófoglalással kapcsolatban?

<#law>

Running
Én csak bh-zok, cobrával is tudok, de jóval szarabbul, mivel ahhoz nehéz hozzájutni, nagy a közelharc érte.:)

0Fritz0
Nálam 34,1 killre jut 1 TK.
Kb. 120 pont óránként.
Ez most yo? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alma2
Mond egyenesen Borg mit szeretnel hallani, ne hatulrol tamadj :)

szerintem

alma2
Running te csak csapatszallitokkal repulsz, ha jol ertem ?
milyen perverz pilota vagy te :)

szerintem

Guer
hát...
nem irigykedek<#nyes>
nálam ez a game nem a pontfarmingrol szol...

Én meg válaszoltam egy kérdésre....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Guer csak irigykedik, ne hallgassatok rá. <#nevetes1>

Running nem tagadja hogy pilótaként szerez sok pontot, sõt azt is elárulja hogy gyalogosként kb 100 pontot szerzett óránként ha ügyi volt. Azt a néhány hetet meg még kihasználom ami a bh-nak még hátra van.<#rinya>

koschwarz
én speciel nem gizdulok, csak szerettem volna tudni,hogy a népekhez képest én mennyire haladok. hát ezek szerint nem túlságosan gyorsan :) meg az is érdekelt, hogy sokat TK-zok vagy sem.

Egy kicsit OFF-nak tûnhet, de az AA következõ verziójában a featuresek között feltünt: "A „bunny hopping”-nak is sikerül gátat szabni – nem lehet újratölteni ugrás közben és egymás utáni ugrálást is szabályozzák."
Ez de jó lenne a BF2-ben is, halálra idegesítenek a pattogós "katonák"

alma2
en is tudok gyartani teoriat a sok teamkillemhez :)
jofej repulopilotakent, probalom oda dobalni a bombakat, ahol a barataink, jelzik hogy enemy ... spotted, hogy elosegitsem a lelki udvosseguket, cserebe nem mennek el a celpont kozelebol.Bar neha jol hallani fentrol is a thanks .. dumat amikor megmentettem a segguket.
Ezert kellene egy olyan menu ahol tudnak legi segitseget kerni a foldi egysegek.
persze jarhatnek az enemy basere is dobalni jo sok pontert, 0 teamkillert cserebe, de ugy sose vagna ki a server, es folyton jatszanek :)
Sot tegnap ulok a MEC csapatszallito heliben hatul mint szerelo.A bena pilota lezuhan hatrafele en az utolso pillanatban ki is ugrottam kb 5 centrie a foldtol erre a tele heli teamkilljet a nyakamba varta a jatek.

szerintem

koschwarz
jaja, 2 napja én is kaptam egy olyan TK-t, amit nem tudom hogy követtem el, ugyanis spawnolás után rögtön elgázolt egy ellenséges tank, erre kiírja, hogy ÉN teamkills xy-t, aki meg is büntetett :( ezúton is szeretném megköszönni neki, bár nem emléxem, ki volt az

Guer
na megy itt is a pontgizdulás....

Én meg gyalogpatkány vagyok vagy tankos

Ez a ponszerzõs dolog nem mérvadó mert helivel könnyebb pontot szerezni pl zászlófoglalás

Ám legyen...
Flatline_hunû
Kicsivel 30.000 felett.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Verzoo már lemosott mindenkit!

koschwarz
verzoo

31 killre 1 TK!!!
110 pont óránként

úgy látszik running elég jól nyomja a pontszerzést, eddig neki a legjobb

396! :) Oje! :)

Na ki dönti meg almát?
Running
A magas pontszámarány a heli miatt van, a TK meg abból, hogy ki tudja mikor dönt a szerver az én javamra hogy tékáztam. Volt olyan, felszálltam volna, de belejött egy c4 buggy a helibe (saját csapattárs, gondolom sietett beszállni :) )és kaptam érte 6 TK-t, plussz kicket egybõl. Véletlen ütközések során is sokszor kaptam. Ebbõl max 5-10 olyan amiért tényleg járt, véletlen gázolás, lelövés ilyesmibõl fakadóan...

koschwarz
a tiédet is kiszámoltam, ACE

20 killre egy TK

110 pont óránként