172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Srácok, az EA HU I-esen nem birom kilőni a tv rakétát, mert ugy elkezd akadni, mint a diavetités. csak nekem ilyen? -
roger that -
Azt majd meglátjuk Hatt majd meglátjuk!:)
[#Vérszemet kapott szmájli]
-
Gagyi dolgok? Sniper? Support? Azok pont hogy most kaptak értelmet 
Bár lehet hogy túl sokat :) -
steweee #65519 jelent már meg hozzá fizetős kiegészítő, ami egyben felpeccselné, meg eléggé gagyi dolgok vannak benne, amit korábban már kitárgyaltunk (pl sniper, átlövés falon, support stb.) egy ideje nincs fenn a gépemen és a topicot sem látogattam, csak akkor látom értelmét újra felrakni ha már tényleg hibátlan és élvezhető lesz -
GameOverrr #65518 Direkt léptem ki. Nem akartam egy tök ismeretlen pályán nyomni az első ranked körömet.(Majd szóljatok, ha a Gulf Of Oman megy
!Thx.) Még azt sem tudom, melyik bázisnak mi a neve. Kicsit rá kéne gyúrni singleplareben, de az még a multinál is sokkal jobban szaggat. Bár a legnagyobb meglepetésemre a szerverre történő belépésem után egy kis idővel már nem is szaggatott (annyira). Egészen játszható volt.
Azt mondjuk öt perc játék után is leszűrtem, hogy a hőkövetős rakéták sikeres kezelését szinte amatőrök részére is sikerült megoldani. Én nem vagyok valami spéci vadászgépes(egérrel nehéz is lenne igazán jónak lenni), de a demóban igen hosszan tartó légicsatákat lehetett nyomni. És egy jobb pilóta leszedése igencsak megizzasztotta az embert. A rakéták nem találtak be, ha a célpont benyomott egy élesebb kanyart.
Itt a kikerülő manőverek fele sem működött. Olyankor is eltalált, amikor a demóban az életben nem talált volna el. Na mindegy, majd hozzászokom. És ahogy elnéztem e kis idő alatt, most a légiharc annyiból áll, hogy megvárja az ember, míg a flair-ek elszállnak, aztán meg tök mindegy mit csinál az üldözött, ha még képben van az üldözőnek, akkor az esetek többségében vége is a műsornak.
Egy helit is úgy találtam el most,(amikor éppen nem mentem bele( sorry mégegyszer, bár meg is érdemelték, mert az még mindig bassza a csőröm, amikor az elején TV-raksival lőttek rám célba(az első rakétánál azt hittem ellenséges heli volt, de megnéztem a minimap-on és saját volt, aztán mire észbe kaptam már félig szétlőtt(et)ek. Rendkívül fair dolog volt. Gratulálok! Talán, ha előtte szóltatok volna, hogy ugyan egy oldalon állunk, de azért lőjjünk már egymásra! No nem baj, de azért remélem, hogy még összefutunk, csak ne adja az Isten, hogy ne egy oldalon legyünk, mert az ilyen gerinctelen kis pöcsöket nem igazán bírom. Na meg, aki úgy teamkillezne, hogy nem megy még ugyan a kör, attól sok jót élesben sem várhat az ember.)hogy az a demóban az életben nem talált volna.
Úgyhogy tényleg eléggé más lett a játék a demóhoz képest, de majd megszokom. Bár szerintem várok vele, míg be nem szerzek még 512 MB RAM-ot. -
Nem csak te vagy ilyen okos,már mi is gondoltunk rá
-
Mondjuk úgy,hogy visszatértünk a gyökereinkhez:).Az "eX"-re váltás tök felesleges volt,mivel az eX alakulása egy összeolvadás következménye volt(CoFB+7th=eX).De az eXben csak 7th-sök maradtak
.
Nem beszélve arról,hogy az "eX" tök fantáziátlan.....
Bele is bújok gyorsan a kedvenc uniformisomba -
Ha nekem lenne a ranked serverekbe beleszólásom ,akkor azt javasolnám ,hogy legyenek 16 os mapok is közbe-közbe, egyrészt jó poén amikor 30 ember öli egymást egy 16 os mapon ,másrészt jó kis assault gyakorlási lehetőség.Talán valamelyik ranked admin megfontolja és a 7 ranked server ből talán lessz egy 16 os is. 
-
br 1.21ig teljesen használhatatlan...
amúgy tényleg jókis szerver, bár így a 7vs7es oilfields alapján még kicsit nehéz megítélni :)
(amúgy a névváltásnak marketing okai vannak? :D) -
FlatlineHun #65513 Danke :) -
Mindesetre magasan a legszimpibb server, amin eddig jatszottam.
csak igy tovabb :) -
FlatlineHun #65511 Ma már ment teljes gőzön is délután, és egész nap alatt 2 apró lag volt nekem összesen...
Battlerecorder szerintem nem lesz... -
Jo ez a ex server !!! lehet rajta jatszani, bar verszemet kaptunk a helisek ellen.Az elejen meg ott volt gameover, meg akartam nezni, hogy keni, de mire osszejott annyi ember, hogy elinduljon a match kilepett, miert ???
De ami nem fer a fejembe a boxer kettovel repulok jateka, nem szamoltam de a par kor alatt tobb mint 5x lelottuk helivel. Miert jo ez neki ?
Kivancsi leszek teljesen gozon, is ilyen jol muzsikal-e a server.
Battlerecorder nem lesz netan ?
-
Ellenünk sose fog menni, mindig letöröm a szarvaidat:D -
FlatlineHun #65508 Én az ELSŐ beszólásod, amit láttam az anyázás volt, konkrétan.
Ha fel akarod hívni egy admin figyelmét, anyázás helyett javaslom a sok space-szel kezdést, attól a mondanivaló a kép közepén jelenik meg.
Szándékaink szerint a BC-t, járműért való TK-t, anyázást NEM FOGJUK megtűrni a szerveren, függetlenül attól, hogy ki csinálja.
Schranktól meg bocsánatot kértem a téves kick miatt, remélem nem veszi zokon, a GFF-es gyereket akartam. -
FlatlineHun #65507 Wow, gratula! Szép eredmény! -
GBC vs GW Clanbase infranty war.
Kubra Dam:
130-81
143-94
Karkand:
136-0
113-8
---------
522-183
GG!Persze az ex ellen nem ment nekem a game,most meg egy állat voltam ezen a waron:
GBC -
Verzoo #65505 Jah nekünk is f@sza volt:) -
Mi is thx 
Azért megnyugodtam,amikor visszaadtam azt a késelést
-
thx, eX! nice match :) -
LOl, qrva jó képek :D -
én supportozni szoktam már 

-
1 halálom a főbézen: "Srácok, ez a srác lebobázott." reakció: semmi
2. : "megint lebombázott főbézen" reakcio: semmi
há bazzeg az 5. után elég idegesitő..
erre kirugtátok schrankot :)) -
Tegnap hajnal 2 tajban gyujtottem ossze a basic explosivest csak sniperrel es klejmorral, mig nem peccselik :P 42 killem volt a vegre, ebbol persze volt granat, pisztoly meg puska kill is ;) Szoval nem nehez sniperrel sok pontot gyujteni, csak egy supplys kell melle ;) -
Neten elég jó leírások vannak rólla, én még csak láma-sznájper vagyok alkalmanként, de általában enemy sniper szed ki, nem pedig valamelyik assi ...
Addig tudsz egy helyen maradni amíg fel nem fedeznek, ráadásul sokkal eredményesebb lehetsz ha több pontról is tudsz ugyanoda lőni, mert akkor ha gyakran változtatod a helyedet, kisebb a valószínűsége hogy kiszednek ...
Ráadásul az IDLE csak akkor dob ki ha nem nyúlsz egérhez vagy billhez ... namost célzáshoz, lövéshez, szétnézéshez meg ezek kellenek :) -
Danee, akkor fogod magad és előveszed a szalonképes éned, és beírod a következőt mondjuk:
figyi fiuk, van itt ez az xy gyerek, aki már 5x lebonbázott az elfoglalhatatlan bázison...
90% esélyed van rá, hogy valamelyik admin ezt észreveszi, és megy a figyelmeztetés, utánna meg a kick, ha szükséges.
Én mondjuk nagyon elégedett vagyok a mai nappal, azt hittem, hogy sokkal több balfék, csíra, fa**láma fog feljönni. Még két hét, és csak megunják a delikvens egyedek a retorziókat. -
Flat, amikor 5x bombáz le a srác a reptéren, akkor egyre csak fokozódik a hangnem :) -
petersz #65495 jól van, szinte csak orvos vagyok... fekvő snipereket szoktam lelőni, és feltételeztem, hogy ott hevertek már régóta :)
Nem is értem, hogy lehet sniperként 80-100 pontokat szerezni...
beavatsz? -
Polemius #65494 Ja, hw csere volt, és újraraktam a játékot. -
Polemius #65493 Tudom, már volt szó róla többször, de most sehogy sem tudom megtalálni a megoldást.
Mitől van, hogy bár be tudom állítani a VOIP-t, a szerverre belépve gyakorlatilag azonnal elmegy? Ha disconnectelek, akkor utána be tudom megint kapcsolni, de amint belépek ugyanezt csinálja. Szóval mi a megoldás a problémára? Rémlik valami, hogy talán EAX gond?
Segítééég!
-
Látom komolyan ismered a sniper kit taktikáit :)
Sőt ... úgy mindennel képben vagy :) -
számolja a szerveretek a pontokat mert most lett volna veterán grunddeffenzem de....
-
petersz #65490 Ja, hogy szenvedő alany vagy :) Értem már. -
petersz #65489 dehogy, és nem kötekedni akarok, de ha egy szerver dobja a sokáig egy helyen időző arcokat, akkor értelemszerűen dob snipereket, nem?
persze lehet szűrögetni, de imho inkább csak a bunkókat kéne kidobni, azt nem, akinek más a játékstílusa. tényleg vannak olyanok, akik gubbasztanak és várják az ellent és annyi, nekik ez a jó. -
petersz #65488 majd egy atomvillanás resetel mindent. azt is :) -
olvasd el mégegysze resetleg olvass még visszább mert full hülyeségeket írsz
-
petersz #65486 te transzportkirály-parancsnokcsászár-überleader!! kirúgatnál minden szerencsétlen snipert? hadd kempeljen, akinek úgy élvezet
-
megnézed a kis kecseg DaNeE-nak a nevét a kör végi stat táblán pár paragrafus meg dollár jel stb nem nagy kunszt csak a ratyik használják
-
ja en bedoltem neki :)