172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #66333 Te ne hangsulyozzal semmit, hanem ird at az alairasodat claymore-lama spawnkemper kiralyra. Nem eleg az interkontinentalis claymore, most meg rajottek, hogy remekul el lehet helyezni a spawnpointoknal. Instant kill luzereknek. 
Gundarkra is mondtam cifrakat. Vagy haromszor volt, hogy kifordult a sarok mogul, meglepodott, hogy ott allok kozvetlen elotte, benyelt ket sorozatot, aztan szepen lefekudt, es szetlott azzal a k... supporttal. -
TEMPLATES... hulye ujjam raalt, hogy tempaltest irok helyette :( -
FlatlineHun #66331 Értem én, do hát hogy lehet ilyet webre engedni, anélkül hogy magyarul tudó legalább megnézné..... -
Ha a magyar amerikai tesok igy beszelnek magyarul, akkor inkabb probalkoznek naluk szot erteni a bena angolommal, valoszinuleg sikeresebben szot ertenenk :)
De ott az emailcime, lehetne neki magyar frappans leveleket kuldeni, eleg lenne innen a forumbol ollozni egy picit, schranken megizzadna az biztos :) -
Lol, szorol szora forditsd vissza :D
TemplateBrothers is a premium source for high quality website templates, Flash tempaltes, Flash self-detecting, signal tempaltes....
Nagyon vicces :DD Foleg a villanás önmagát vizsgálja :DDD -
"Legyen szíves szabadnak érezni magát látogat -unk "
-
FlatlineHun #66327 "Mintadeszka Fivérek van egy prémium forrás részére magas minoségu website mintadeszkák , villanás mintadeszkák , villanás önmagát vizsgálja , jel mintadeszkák , csíptet , kép , testületi azonosság , és php nuke téma oscommerce mintadeszkák , és ecommerce mintadeszkák. Pókháló mintadeszkák lehet hozzászokott épít -a személyes hónlap vagy hatalmas testületi telek online bolt vagy offline bemutatás vagy éppen úgy, mint egy tervez részére a szoftver ön alakít! És minden ön teremt van haladó lenni könnyu , böjt és profi. Is kijelenti magát -unk kutatás motor optimization musor."
WTF?WTF?WTF?WTF?WTF? -
nem állítom, hogy így is mindent értek, de azért kiegészítettem helyetted egy-két írásjellel:
"mint annyiszor, most is hangsúlyoznám, hogy a van hzáá levegő-levegő rakéta az nem azt jelenti, hogy a játékban az van, mert ha meg a játékban az lenne, az valszeg nem szedne ki egy tankot. ez a vita már jómúltkor ki lett tárgyalva tankokkal, hogy miért nem tették bele, hogy választható legyen a repesz vagy a páncéltörő, és akkor belinkelte valamelyik agyas, hogy a tankkal le lehet lőni a heliket, mert van hozzá hőkövetős raksi, amit ki tud lőni, ami persze nem azt jelenti, hogy a legutolsó rosdás tank is ilyeneket lövöldöz össze-vissza, mert akkor ennyi erővel mi is mindhatnán, hogy miért nem hal meg a pilóta a helibe, amikor én 12.7-es géppuskával lövöm a szélvédőt, ami ugyanaz mint az M95-é, csak én 100x annyival sem lövöm át az üveget, ő meg egy lövéssel kiszedi a pilótát."

-
"Turbékolás kérdés:"
????
-
"Energiát termelo Mellett Hostingbrothers.com"
ezen fekudtem :DDD (gy.k. powered by) -
FlatlineHun #66323 Wow. Valaki itt nagyon tud magyarul... -
HY! -
HALLO! -
mint annyiszor most is hangsúlyoznám hogy a van hzáá levegő-levegő rakéta az nem azt jelenti hogy a játékban az van mert ha meg a játékban az lenne az valszeg nem szedne ki egy tankot ez a vita már jómúltkor ki lett tárgyalva tankokkal hogy miért nem tették bele hogy választható legyen a repesz vagy a páncéltörő és akkor belinkelte valamelyik agyas hogy a tankkal le lehet lőni a heliket mert van hozzá hőkövetős raksi amit ki tud lőni ami persze nem azt jelenti hogy a legutolsó rosdás tank is ilyeneket lövöldöz össze-vissza mert akkor ennyi erővel mi is mindhatnán hogy miért nem hal meg a pilóta a helibe amikor én 12.7-es géppuskával lövöm a szélvédőt
ami ugyanaz mint az M95-é csak én 100x annyival sem lövöm át az üveget ő meg egy lövéssel kiszedi a pilótát
-
T4CE gazvezírt keresi a 7thCR gazvezíre.
Valami elérhetőség amin tényleg el is lehet titeket érni?:)
Drang MSN címe nem igazán erre a célra alkalmas eszköz:) -
nézd meg hogy jó helyre dugtad-e a csatlakozókat 
egyáltalán, van mikrofonod?

-
nem ismered meg elegge a kiralyunkat, le is kell neki forditani, sot egy szep noi hanggal felolvastatni neki, amugy ezt nem erti meg, azt kepzel bele amit akar :)
-
Na Warlock ez a szin jobb? -
FlatlineHun #66315 El kell, hogy keserítselek, de az valóban egy TV guided missile, sőt az AH-1Z-n van levegő-levegő rakéta is!!
The Super Cobra can carry both TOW and Hellfire anti-armour missiles and is being qualified to carry the Maverick missile. The Raytheon BGM-71 TOW missile has a range of more than 3km and semi-automatic command-to-line-of-sight guidance. The AGM-114 Hellfire missile is manufactured by Lockheed Martin. It is equipped with a semi-active laser seeker and has a range of 7km. The Super Cobra has fire-and-forget capability when firing the Hellfire missile in co-operative mode with laser target illumination.
The Super Cobra was the first attack helicopter to qualify both the Sidewinder air-to-air missile and the Sidearm anti-radiation missile. Both missiles can use the same LAU-7 rail launcher. Sidearm has a range of more than 15km. AIM-9L Sidewinder is an all-aspect short-range air-to-air missile produced by Lockheed Martin and Raytheon. The missile has a range of 15km.
The Super Cobra can fire the Advanced Precision Kill Weapon System (APKWS), formerly known as Hydra, family of guided and unguided 70mm rockets or the larger 127mm Zuni rocket bombs.
The Super Cobra carries a three-barrel 20mm Gatling gun for close range (up to 2km) engagement and 750 rounds of ammunition. With the gun in a fixed forward position, the pilot can aim by manoeuvring the helicopter. Either crew member can slave the turret to the helmet-mounted sight, and aim the gun by looking at the target.
The AH-1Z for the USMC will be armed with: 16 Hellfire missiles, six AIM-9 Sidewinder air-to-air missiles, 70mm rocket pods (7- and 19-shot), as well as the 20mm gun.
Forrás: www.army-technology.com -
méé?? törtél már össze mi2 vagy mi8 vagy mi a tököm van a klippben?! 
-
wazze akkor a mútkor méé hagytad hogy én repüljek??
-
FlatlineHun #66312 Nekem a patch óta egyetlen szerven sem megy... előtte is voltak vele problémák, de a patch óta végleg kész.... -
Persze Shrank...a hülye dzsipeken meg legyen légvédelmi löveg mi?? Na ne álmodozz már. -
FlatlineHun #66310 Hát, a poén az az, hogy ő a pilóta, és voltam a gunner :))
Persze időnként cserélgettünk, hogy ne legyen olyan unalmas :) -
GameOverrr, ki kell, hogy ábrándítsalak...én helipilóta vagyok. Gunnerkedni csak azért szoktam, hogy amikor a gunnerem bent ül a heliben, értsem, hogy mért nyavajog, hogy erre meg arra az orrát
-
Nagydög #66308 Nekem viszont nem megy rajta a VoIP valamiert. Persze nem is emlekszem jatszottam-e mostanaban masik szerveren, igy lehet, hogy mashol se megy. -
A buheralas alatt azt ertettem, nem lagol, reagal a dolgokra idoben --> lehet rajta jatszani rendesen.
-
Landor #66306 akárcsak magamat látnám 
-
a következő nagy peccsben jó lenne ha kijavítanák a TV-t mert az ugyebár egy helire szarelt TOW de jelen pillanatban még mindíg tomahowk rakétaként lehet használni
-
GameOverrr #66304 Király, de ezt ugyanakkor szomorúan hallom, ugyanis akkor Ti valószinűleg párban nyomjátok, ergó Pharolas foglalt, pedig ha esetleg feltúrbóznám a gépem egy ilyen gunnert el tüdnék képzelni.
Még valami az előző hozzászólásomhoz: a demóban nagyjából úgy nyomom, hogy beállok a pálya közepére és onnan Tv-rakétázgatok szerte szét(
), ami a Tv rakéta hosszú hatótávolságának köszönhetően simán kivitelezhető, és gyakorlatilag nem is lát az ellenség, tehát nem is tudnak megsebesezni. "Néha" kilőnek rám egy két rakétát a sztingerekből, de benyomom a flare-eket, meg még valami figurát aztán meg van oldva.
Na meg gunner nélkül nem megyek bele kétes kimenetelű helikopteres légiharcokba, aminek szintén elejét lehet venni egy helipadhoz küldött TV-raksival, ez azonban a teljesben BR-nek minősülne és biztosan sokaknak nem tetszene(amelett, hogy nem is lehetne kivitelezni olyan gyorsan a hatótávolság-csökkenés miatt).
A teljesben viszont a lecsökkentett hatótávolságnak köszönhetően közelebb kel repülni az ellenséghez, de az úgy már nem olyan biztonságos, ha ők is látnak engem(
), na meg ahogy olvasgattam, most meg az AA-k lőnek bele a ködbe, úgyhogy ott biztos nem ilyen egyszerű az élet.
-
Pfff -
Elöbb találtam egy német servert (asbo) M.City 2-3-nál léptem be. Először azt hittem nem adja a rangokat, de aztán találtam 1db corporal rangal rendelkezőt!:)
Az első 15 percben megszereztem az expert pisztolyt!:D Tudom, hogy nem úgy fénylik, mintha a magyaron csináltam volna, de nekem így is megfelel!:DDD
A következő map Strike At Karkand... 302-nél egyértelmű szavazással kidobtak!!!!!!!!!!:D
-
FlatlineHun #66301 Patch után csináltam Pharolas-szal 40-0-t, az jó? :) -
GameOverrr #66300 Igen ez lehetséges. A múltkor is amikor egy kicsit játszottam a teljessel a 7th szerverén Pharolas úgy kikapott a vadászgépből(amivel ráadásul viszonylag gyorsan is repültem) a heli TV rakétájával, hogy szóhoz sem jutottam. Én is próbáltam már így lelőni a vadászgépet, de még a demóban sem sikerült, márpedig ott a TV rakéta hatótávolsága legalább másfélszer hosszabb, de mégsem éri utol a repülőt. Nem csoda, hogy először azt hittem véletlen volt, de aztán mikor másodjára is kilőtt, akkor már gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Szóval az tény, hogy ilyen spílerek nem futkosnak a demóban. Bár alma2 mondta, hogy mintha valamit buheráltak volna a szerverrel, meg én is tudtam, hogy szar repülős vagyok, de hogy ennyire azt már nem.
Na meg persze eleinte szokni kellene az új patch-et is(8 rakéta, jobb AA).
És még valami: a demóban simán jó, ha nincs gunnere az embernek(így ráadásul azokat is én nyírom ki, akiket amúgy ő fraggelne, innen a durva K/D-k), de ahogy elnéztem a teljesben már nagyon is elkél egy full time gunner, aki ráadásul nem is szarral pirít.
Egyébként meg melyikőtök csinált a demóban(amíg játszottatok vele), vagy a patch előtti teljesben 49-0 -ás K/D-t helikopterrel 32-es pályán? Persze, hogy rengeteg múlik azon, kik állnak az ellenséges oldalon, így természetesen nekem sem mindennapos ez, de ha nem mindenki mindenáron engem akar leszedni akkor elég szép eredményeket tudok produkálni.
-
abakusz a cpu helyett, ez jó
-
már a gép felé futó pilótajelöltet is hátba lőttem 
dehogy, csak ha egyenesen az ellen repcsije felé küldtem a rakétát, akkor is elkanyarodott élesen 90 fokban és a sajátba csapódott bele, tudod te jól...
-
Nem, nem hülyeség... Utánanéztem picit, a Type-56 egy kínai AK koppintás. (Talán ezért a hasonlóság... :) ) -
Soha nem lesz így 100k... :P -
HaHaHaHa....HAHAHAHA....
-
Nagydög #66294 Ne basztassatok, ma! Kicsit nagy arca van, de lehet, hogy tenyleg jo. Tessek szepen jonni es jatszani velunk! (Halkan jegyzem meg, mintha mar lattam volna GameOverrrt az eX szerveren. Lehetseges ez?)