172102
  • koschwarz
    valld be hogy szexuálisan kezd tetszeni a meleg-helyzet

túl a barátságon...

nekem akkor sem tetszik
  • erdos
    Éppen ezért írtam hogy mi előnyből indultunk, egy működő csapat lett áttéve más környezetbe.
  • Running
    Megint ez a melegség...kezd forró lenni a hangulat.

Nem érdekel tetszik e vagy sem, ez lesz és kész.
  • T4CeOBiNet noob
    és tedd a kezedre a szíved mennyi idő kellet hogy egy jó csapat alakuljon ki?? gondolom nem 2 hét
  • Robogo
    A kifli csücske azért hegyes,hogy te engem mindig szeress.+

• erdos
    Én ugyanilyen vagyok meccsen, de mivel én írom a taktikát mindig csinálok egy ilyen csellengős posztot magamnak minden pályára hogy a többiek ne tudjanak lebaszni ha elkampajgok...
  • T4CeOBiNet noob
    hát valahogy így látom énis .. bár csapata válo-gatya
    egy commander köll egy csapatba és azt kell megszokni
  • koschwarz
    ez egy ork a képen running? nekem a sajátom jobban teccik....
  • Zs0lt1
    lustaság? :-)
    btw, boldog nőnapot ;-)
  • koschwarz
    óóóó thx, én voltam
  • erdos
    Hát nekünk szerencsénk volt ilyen téren, aktívan nyomtuk a 42-t mikor kijött a bf2. Egyik nap mentem fel játszani aztán az egész csapat már holmi vadászgépekkel meg ilyen modern kütyükkel lőtte egymást halomra....
  • T4CeOBiNet noob
    nemtom szerintem nem
  • Robogo
    Nálunk ha meglenne a fegyelem akkor nagyon jók lenénk,mert nálunk az a gond,hogy mindenki ugymond meg akarja mondani hogy ki mit csináljon,mindenki össze-vissza beszél nincs meg egy állandó commander aki írányítja a csapatot.Én is mindig megmondom,hogy ki mit csináljon közbe nem is én vagyok a commander.Én egy tunkolos tank vagyok úgymond és szeretek egyedül befoglalni egy zászlót úgy,hogy leölök 4-5 embert,de komolyan.:)
    Tegnap is az utolsó pontjukat foglaltam az ellenek és mondom spawnoljon rám valaki,mert egyedül elviszem fehérig a zászlót,de azért segítsen valaki.Na aztán ez így is volt,de az 5. ember leölt és utána olyan ideges voltam,hogy csak na,ha jött volna még egy ember akkor meg lett volna a zászló.Hát ezután el is ment az agyam és üvöltöztem egy kicsit.És ez sajna majdnem minden waron megtörténik,hogy üvöltözök a klántársaimmal.:)Sajna én is olyan vagyok,hogy nem tudok megállni egyhelybe és csak nyomulni akarok és sokszor is rámszóltak,hogy Gaboca ne menj!!Szóval ezért kell egy de csak egy commander aki mindent megmond és győzelemre viszi a csapatot.:)
  • BurnBaby
    photoshop? paint? :)
  • Zs0lt1
    vazzeg, ha a második képen nem lennének ott a killmessage-k beraknám háttérnek :-)
  • Nagydög
    Hogy lehet igy jatszani? Ritka szar, hogy scrollozni kell a kepet. :)
  • Running
    És nem unja el a dolgot? Nálunk mindig figyelünk arra, hogy váltsák egymást a commanderek, ne legyen uncsi a dolog.
  • Boxer HUN
    A kari elbírja, de teljesen igazad van!!! Éppen ezért a dinamikus fényeket le is vettem mediumra, a lighting -ot meg low -ra. Így naradt a látvány, és a játszhatóság is.
  • T4CeOBiNet noob
    amióta bevettek a klányba még csak Sturm commanderkedett
    Sztani-t még nem láttam comm-eksön közben .. amennyire én megtudom ítélni Sturm naon toppon van csak még a csapatnak kell egy kis fegyelmet tanulnia meg összeszokni

pl: a JCSR magja már ha jól tom néhány éve együtt van
  • Running
    Kosi volt akkor aszem.
  • Running
    Szép. Engem waron nagyon bosszant hogy az épületekben semmit se látok, téged nem?

Köszi, összedobtam egy új ruhácskát, ha tetszik a népnek, majd felveszik ők is.
  • Robogo
    Amikor a horda ellen nyomtuk akkor a horda commandere kibaszott jó volt.Lehet azt hiszem te voltál.Nagyon jól nyomod.
  • Boxer HUN
    Látom lecserélted a rucidat... csinos.
    Amnúgy igen. 1280x1024 -en.
  • Robogo
    Hogy-hogy Sturm mégjobb commander mint krisztián????
  • Running
    Na mekkora képek má, te így jáccasz mi?
  • koschwarz
    tehát azt akarod mondani, hogy van egy még jobb kommanderetek?

a hordában meg újabban én vagyok, de tanulhatnék még...
  • koschwarz
    rája, kösz
  • T4CeOBiNet noob
    egyébként nálunk Sturm a commander waron
  • koschwarz
    na ezek szerint beletrafáltam, tényleg jól csinálta. az első pár körben nem is egy csapatban voltunk, a halálaim 75%-át arty miatt szenvedtem el

tök jól osztotta, hogy ki hova menjen éppen...
  • T4CeOBiNet noob
    kissztani-ra gondolsz ;)
  • Robogo
    Jaja szerintem is t4ce krisztián egy nagyon jó commander.Mindent szokott mondani ahol mozgás van meg minden squadnak kiosztja a feladatokat.
    Szerintem a magyarok közt talán ő a legjobb commander.
  • Boxer HUN
    Ez a felbontás CRT-n sem rossz!!!

• koschwarz
    én is jobban szeretek gyalog harcolni, de az ellenfél bénaságára akkor sincs mentség ha engem így lő le egy jármű, biztos hogy antitankkal jövök vissza. szerintem aki jáccott már velem, az tuggya.

másrészt t4ce krisztián (asszem, bocs ha nem) személyében egy nagyon jó kommanderünk volt, akárhányszor valaki átjutott rögtön mondta, hogy melyik zászlóhoz kell mennünk, és asszem meg is nyertünk minden kört amíg ő volt a comm. másrészt nagyon dícsérete, hogy amikor már odáig fajult a dolog, hogy elkezdtek a gyalogosok felmenni a két amcsi spawnpontra, akkor szólt mindenkinek, hogy ne kempeljen ott senki.

másrészt sok láma játékmód van még ebben a játékban, ennyi erővel mindegyiket elítélhetnéd: kléjmór dobálás, spawnkillezés, miközben senki nem foglalja a zászlót, és még sorolhatnám
  • Robogo
    A kifli csücske azért hegyes,hogy te engem mindig szeress.:)
  • Robogo
    Nyem!!!!
  • Landor
    1280*1024
    hidd el, 19"es tft-n nem mutat rosszul
  • uHs Gerzson
  • GameOverrr
    Lehet(bár ez nem feltétlenül van így), meg én amúgy sem vagyok kutya.
  • uHs Gerzson
    Gaboca ez az igazi neved hogy mindig ezt mondod?
  • uHs Gerzson
    Gaboca ez az igazi neved hogy mindig ezt mondod?