172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
most már tényleg jó lenne ha velünk is játszanál meg az új patch-ekkel mert már kezd beteges lenni a viselkedésed
-
én tudom ki ő ide is irogat a geci
-
OneillSG #66814 Azt hittem, hogy nagyon már nem tudnak meglepni a BF2-ben
,de úgy néz ki tévedtem. Múlt héten játszottam a Dalian PLant-on, a Powerplant entrance-nál szerettem volna beszálni az MI-be, de megelőzőtt egy srác (vmi. U2<NETUDDKI>) De mondom sebaj jó lesz a másodpilóta is, gyors beugrottam mellé, aztán hajrá... A srácnak nem tetszett, a dolog erre fogta magát és kivitt a térkép szélére, és úgy állt be a helivel, hogy csak az én életem ment le. Kiugrani esélyem sem volt mivel közel voltak a sziklák. Azt miután meghaltam elment és egyedül helizett tovább. HURRÁ Csak azért írtam le, mert hátha másnak is újdonság, vagy csak nekem?
-
GameOverrr #66813 Leborulok a tudásod előtt!
Hogy Te ebből az egy szem képből miket nem látsz, az hihetetlen. Engedd meg, hogy pontról pontra szépen rácáfoljak mindenre.
1."Mégis hova menekülhetett volna?" - Lásd az előző hozzászólásomat!
2."Mi a faxt kerestél egyáltalán apc-vel a hajó előtt?" - Éppen két korai flag defendet csináltam, ha nem tűnt volna fel.
3."Szar dolog amikora csapattagok nem hallgatnak a líderre" - Miből gondolod, hogy volt csapattagom? Egyébként meg ritkán nyomom csapatban, most is csak azért, mert rám jött a csapatbanjátszhatósdi, csatlakoztam valakihez, aki jól nyomta és egyedűl volt egy "csapatban". Fél óra múlva ő kilépett, így én lettem a squadleader. Egyébként meg mivel ritkán vagyok csapatban különösebben nem érdekel, ha a csapattagok nem hallgatnak a líderre.(A demóban amúgy sincs olyan hű de komoly csapatmunka. Mindenki megy amerre lát(
), bár néha vannak kivételek.) Főleg ilyenkor nem izgat, mikor minden zászló a miénk volt(bár ez nem látszik, de így volt). Olyankor már idegesítő, mikor minden egyes zázszlónál lényeges túlerővel szemben próbálom felvenni a harcot-persze sikertelenűl. De mivel ritkán vagyok csapatban, ilyenkor sem a "csapattagok"(a squadmemberek), hanem a sima csapattársak idegesítenek, akik a lábukat lóbálják, meg knife duel-eket nyomnak valahol a susnyásban(
), miközben szépen bukjuk a zászlókat.
4."még szarabb amikor a squadlíder a saját parancsára is szarik." -Nem szartam rá, hanem már végrehajtottuk azt a feladatot(bevettük azt a zászlót), és elfelejtettem újabb parancsot kiosztani. Mondjuk, ha kiadtam volna azt a parancsot, hogy "Attack this position" a hajót megjelölve célpontként, akkor talán itt egyesekben még nagyobb felháborodást keltettem volna.(Na meg ilyen parancsot fölösleges is kiadni, ezt a hülye is tudja, hogy ilyankor mi a szitu.) Ezeket a parancsokat amúgy is csak azért szoktam kiosztani ha egyedűl vagyok egy squadban, hogy a kommanderünk lássa, mit csinálok. De most szerintem különösebben őt sem izgatta, hogy megspóroltam ezt a parancsot, mivel éppen heliben ült(tehát nem vette különösebben komolyra a figurát
), és éppen támadta az anyahajót. Ebből is látszik, hogy tényleg minden zászló a miénk volt, na meg a ticketarányból is.
5."Próbáld ezt a kempet egy olyan szerveren ahol vissza is lőnek rád a hajóró" - ezt sem értem, hogy miből gondolod, hogy nem lőttek vissza a hajóról? Ha hiszed, ha nem visszalőttek. Nevezetesen egy antitankos rakétával, úgyhogy ki is kellett szálnom az APC-ből.
Egyébként meg a többi -általad írt dolog- stimmel.
-
sniper = orvlövész 
majdnem leírtam hogy mit tiltassál ki meg azt is hogy honnan ...
-
uwu #66811 Talált
-
Landor #66810 Még a maradék kedvét is elveszik az assultozástól.. 
Felettébb igazságtalannak tartom. -
rohadt alma #66809 Mondjuk én a patch-ota nem is játszottam.Az inteligens aknák betettek. -
Temporal Vortex #66808 Szvsz sniper kaszt alatomos játék stílus. Fetrengenek jó messze a dombon, vagy háztetőn, biztonságos helyen. Szarnak arra, hogy buknak a zászlók, és veszt a csapat. Lényeg a frag. Meg a sok szar claymore.
Kétségtelen, hogy néhány pályán éles waron talán hasznos taktikailag, de az eddigi kb. 20 gyak/éles meccsünkben, nem igen alkalmaztuk a snipa kasztot. Talán 1-2 alkalommal.
Én publikról simán letiltanám ezt a kasztot. -
Landor #66807 Hmm.. ma mindenki ennyire ráér? 
Biztos kivettetek szabit a patch miatt
-
Landor #66806 Addig jár a korsó a kútra , amíg el nem törik
-
VAgy inkább azért írsz hogy lássuk még mindig élsz :DDD -
Én is inkább felrobbanok a csónakkal együtt.
A fenének van kedve fél órán keresztül úszni amíg partot ér! -
uwu #66803 Okos enged szamár szenved.
Jó pap is holtig tanul.
Utplsókból lesznek az elsők.
Aki korán kel aranyat lel.
Kurvára lenne dolgom de inkáb hülyeségeket irogatok, csak azért, hogy nektek ne kelljen.
-
Tobbszor? a nullanal tobbszor vagymi? :D Jancsika ne vetitsel mar a forumon baze :D -
te sose jársz iskolába vagy bent is kockulsz
ki se mész szünetre mi
-
Landor #66800 sok beszédnek sok az alja
-
GameOverrr #66799 Azt nem mondta senki, hogy túlélhette vona.
De ha kiszállt volna és spottolta volna az APC-t, a helikopterük talán kikaphatott volna, bár ilyen rövid ídő alatt nem valószínű. Mindenesetre tovább húzta volna, mint a biztos halált jelentő, égő csónakban.
-
Nem hatsz meg vele, max többször lőlek le -
aki nagyot markol keveset fog
-
Landor #66796 a tegnapelőtti után én már nem csalódok benned 
-
Jancsika, csak nem az bosszantott fel hogy mostanaban kidobnak minden squadbol? Vagy csak hozzank probalsz allandoan beallni? :D Erdekes :D -
én meg rád 

-
Landor #66793 jajj már, ne légy ilyen gonosz Jancsika!
'Biztos' schrankra értette...

Egyébként jól tükrözi meow életszemléletét a hozzászólása..
-
akkor halj meg
-
aki hulye, haljon meg... -
Landor #66790 nincsen rózsa tövis nélkül
-
nekem úgy indult az új patchel a game, tölti a szervert, szétesik az egész kép, aztán mikor betölti kék képernyő.
Nemsoká újjabb patch várható, és újabb bugok 8) -
ki mint vet úgy arat
-
Landor #66787 aki másnak vermet ás maga esik bele
-
az kiabál akinek a háza ég
-
Ezt én is észrevettem! -
Landor #66784 pár hsz-el arrébb mondtam valamit az alaptalan vádaskodásról..
jó lenne ha ehhez tartanád magad
-
crow #66783 Hát nem is tudom...
Játszottam kb. 1 órát az új peccsel, a játék tele lett villogó, hiányzó textúrákkal.
1.2-vel tutira nem volt ennyi.
Megjegyzem, legújabb Forceware van fennt.
Ja, és érezhetően belassult a gáma...
-
azért ő nem az a fajta aki a foglal az armorral inkább megáll egy kicsit távolabb mert meríti ki teljesen a spawn kill fogalmát de nem csak ő csinálja csak a többiek nem verik a mellüket
-
Landor #66781 Jajj hát ne várd el hogy őfelsegge méltóztatik antitankra spawnolni. Jó neki ott fenn a háztetőn, kénylemesen várva hogy belegyalogoljon az aknáiba egy szerencsétlen gyalogos. A pórnép meg pusztuljon.. Claymorekirály.. 
-
Landor #66780 Szoktuk. Illetve csak szoktam melegebb éghajlatra küldeni.
Sajnos schranknak csak itt fórumon nagy az arca, squadba sem szokott beállni, nemhogy beírjon bármit is publicba.
-
FlatlineHun #66779 Úgy érted, az összes gyalogos pályán, ahol olyan emberek játszanak, akik az után, hogy háromszor leszedi a tank őket, továbbra is medic-kel spawnolnak le, ugye? :)
Nem mintha védeni akarnék bárkit is.... -
mobal #66778 schranks vs landor
ezt sztem majd beszéljétek meg az egyik szerveren 

-
mobal #66777 sráccok! léci segítsetek! írjátk le hogy hogy kell mit csinálni ha repülök hogy eredményes legyek! köszi!