172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
pffff, ez durva volt:o) -
berci206 #66977 Azért figyelj már oda miket írsz! Qurvára nem kéne jogtalanul szidnod embereket! Kérjél bocsánatot azoktól akikre ez nem vonatkozik(vagyis nem rohadtak és nem csicskák)! És legközelebb gondolkozzál már mielőtt leírsz vmit!!! -
neked is:) -
Verzoo #66975 Jó reggelt:) -
oSACoDrPiedone #66974 Szia Ember!!!Mi van veled?Jó lenne felvenni ujra a kapcsolatott!! -
rohadunk, rohadunk, de legalább szervezetten pusztulunk ki 
-
jóéjt
talán mikor felkelsz már belátod hogy nem volt teljesmértékben igazad;) -
akkor én is elkezdek sirni hogy az ellen kommandere folyamatosan artyzta a repterünket omanon,a nevétnemtom de nem volt klánjelzés elötte,tehát rohad az egész klánnélküli banda és mienkis csicskák mind...
-
Ahh remenyetlen vagy, nincs mese...
jo ejt.
-
a te almád jobban rohad,
érdekes vagy ,nekiállsz kempelni, amikor visszakapod akkor meg már itt sirsz hogy mien köcsögök vagyunk -
En meg nem vagyok nagyfiu, ide jarok sirni, de legalabb a tobbiek is latjak, csak kivulrol fenylik a jcsr, belulrol viszont rohad...
Persze, lehet jonni ez public az meg war cimu mondokaval, de ebben is az a kozos mind a ket esetben ott van az a bizonyos negy betu JCSR.
na de inkabb aludjunk...
-
valoban lehet heliből foglalni,de elég nehéz ha messzevagy a zászlótól,és nemugy néztetek ki mint akik közelebb akaranak menni,vagy esetleg még 30spawnkill kellett volna hozzá hogy foglaljatok?,és mint mondtam tök mind1 hogy foglalható vagy nem foglalható, a kemp az kemp ird le 1000x és rájössz hogy ugyanaz:) -
1. Hogy lett volna ember a foldon, amikor be voltunk szoritva mint irtam.
2. minek kellene ember a foldre, tudod helibol is lehet foglalni, ha eljut odaig az ember, mert nyugi van korulotte, vagy van hely mozogni.De mivel ott nincs nagyon hely, ezert szepen tisztara kell takaritani a kornyeket, meglepo ugye ?
Persze a vegen kiugrik a gunner, es maris van a foldon ember, de ez sem jellemzo minden esetben.
En egy szot nem irtam arrol, hogy ott volt a helitek nalunk vagy nem.De latom megint elkeruli a figyelmedet egy aprosag, nektek ELFOGLALHATO volt a bazisotok, nekunk ELFOGLALHATATLAN.Ird le egy vonalas fuzetbe 1000x a ket szot, elobb utobb feltunik a kulonbseg :)
-
Igen 6000 abbol 5996 kulfoldi, amikor ott mar kelloen megnoveltuk az egonkat, kiszavaztak, kirugtak egy kis tulzassal 3-4 szerverrol, mert cheatelunk, wallhack es mindenfele hulyesegekkel vadolnak, akkor jatszunk magyaron.Mert itt igen is messze az atlagon feluli jatekosok vannak, sot tele van verprofival.
Bar ma is megkerestem mr number 1 pilotat is "mastachillakilla2"-t, hogy adjunk a szajanak, de meg nem patchelt szerveren jatszott, igy maradt a 7th, ami teljesen jo lett volna, csak jott a mustar city, amin ugye nincs heli :)
De hidd el, nekem is az utso megoldas a maradek EA HUN szerver, pont az ilyenekert. -
amugymeg én is tudnék mutatni nem 15hanem 115képet a sok klánon kivülirőlés belüliről akik BC-nek,de én nem jövök ide sirni hogya nagyfiuk bántottak, szerveren max2szer szolok hogy noBC ha nincs hatása ,akkor engem sem érdekel semmi -
akkor leirom én is mégegyszer
persze hogy nem álltunk át a másik oldalra,mert nem tudtunk a tb miatt
megsem közelitettük a bázotokat helivel amig ti nem jöttetek kempelni,és nemkell a kamu szöveg hogy foglalni akartatok,mert közötök nem volt a foglaláshoz,ha lett volna ott min.1 ember a földön aki foglalt volna senki megnem szolal,de nem volt,ezt igy kempnek hivják
-
Na akkor egyszerre valaszolok Kornelnak, es Klegenynek, bar nem tudok ujat irni csak amit az elobb.
DRAGON VALLEY:Nagyon rossz csapatunk volt, persze a masik oldalon ket magyar klan is kepviseltette magat igen nagy szamban.Ami azt jelentette tietek volt minden zaszlo.Elmentunk a helis bazisotokhoz AMI ELFOGLALHATO,/meg, jo hogy a legtavolabbi bazist tamadjuk ahol nem all 20 tank stb kiehezve/ valaki lelotte a heliteket, talan mi, de ez nem lenyeg. kiiktattuk akik a helire vartak, na meg az aa gunt. aztan pont jott az tunguska-tok porogtunk forogtunk, ujraszuletettek aztan lelott az aa-tok.Ez az egesz kb 20 sec volt.Erre elkezdett sirni a szatok, teljesen jogtalanul, hogy basecamp bla bla bla./Volt meg kb 2 ilyet eset, de mar az elso utan sirtatok./ Ajanlanam figyelmedbe pl flatline iromanyat, ha mar olyan jol osszeirta a dolgokat szerintem es egy teljesen korrekt nezopontbol.
Hogy foglalnek el egy bazist, ha nem irtom rajta az ellent ? Ugy elgondolkodtato kerdes, hat gondolkodj el rajta.
Hol van itt a basecamp ??? Erdekes a 7th szerveren fel tudjak fogni az emberek, MEG JO, HOGY LELOJJUK AZ OTTLEVOKET, ti milyen jatekkal jatszotok ???
Erre ti valaszkent bejottok a mi NEM elfoglalhato bazisunkra, volt ott jeep, de volt ott tank is.De annyira nem erdekelt, mert nem volt eselye a csapatnak egyaltalan.
Es mint irtam kovetkezo kor, fushee pass, valahogy ott terem az elso bazis es a fobezunk kozott egy apc valami T-betus jcsr-s emberkevel/mi usa oldalon voltunk/, szepen megallt a dombon es osztotta a skulot lelott megszulettem lelott, a bazisunk itt is elfoglalhatatlan, de o vigan lovoldozte mainbase-en megszuletoket./sot ott meg mas bazisunk is volt/ Na ez mar eleg gusztustalan volt.Te is a mi oldalunkon alltal elkezdtem magyarazni, hogy azert nem kene, talan meg teged is is megolt, es mivel semmi reakcio nem volt, latom most letoltad klegenyt is, odametem hozzad, leszurtalak, hatha eszreveszed mirol beszelek, de mire leirtam volna, mar kick volt.
De csak nem tudtok a sajat hazatok tajan rendet tartani, ez ami elszomorito... a magyar number 1 klan.Kb 20 screenshotot tudtam volan csinalni, legalabb 5 kulonbozo jcsrtol ahogy vigan es boldogan nyomja a bc-t br-t stb.Holott az EA HU II-es szerveren is ez tilos magatartas, ha emlekeim nem csalnak !
"es a kurvara nem szoktam ilyet csinalni" ezt elmondhatna nagyon sok jcsr-s emberke, csak ki kene javitania arra, mindig ezt csinaljak.
Unatkoztal, olyan kulonbseg volt a ket csapat kozott, meg se tudott mozdulni a mienk, miert nem allt at az egyik klan, vagy legalabb par emberke, egybol nem unatkoztal volna.
Es mint mindig itt is vannak kivetelek, de legkozelebb megjegyzem a nevuket, ne az egesz klant huzzam le.De azt hiszem, ha mar ott villog a negy betu a nevuk elott, akkor igenis a jcsr a ratyi, mert az o "szineikben" nyomjak.
irgum-burgum. -
Clanbase id: Ha regisztrálod magad a Clanbasen, akkor kapsz egy ID-t(azonosító). De ennek csak akkor van értelme, ha klánban játszol és a csapatod majd akar a Clanbase valamelyik ladderén indulni.
TeamSpeak
Advanced Tactical Center: Csak akkor van értelme, ha klánozol hiszen ez taktika készítő progi.
Amúgy meg ha csak publickozol, akkor szerintem igazából egyikre sincs szükséged. -
Kereső -
berci206 #66959 Vki tud olyan klán oldalt mondani ahonnan letudom ezeket tölteni:Clanbase id,
Team Speak , Advanced Tactical Center??? Azt hallottam ezek szükségesek! -
jah igy volt,nemszoktam iet csinálni de kurvára untam már a dombon várni és a légyzümmögést hallgatni -
jah igy volt,nemszoktam iet csinálni de kurvára untam már a dombon várni és a légyzümmögést hallgatni -
Mert sugárberci szerint az ő nem foglalható bézükre rontott be ezzel a jeeppel és ott kamikázézte cafatokra magát és néhány ellent is. Gondolom. -
Mért, mi a baj a c4-es dzsippel? 
Én mondjuk (már) nem csinálom, de mindig hálás vagyok, hogyha karkandon az egyik csapattárs így likvidálja a hotelnél születőkre lövöldöző apc-t/tankot. -
Remélem, hogy ezt az élményt nem a mi szerverünkön szerezted, mert akkor elszomorodnék 
Hála az égnek, amikor én fent vagyok, akkor szinte attrocitás nélküli a játék a 7th szerveren mostanában..már többnyire csak külföldieket kell figyelmeztetni. Ezúton köszönöm azoknak, akik képesek ilyetén módon is játszani.
-
KLegény te meg a fasznak C4-es jeeppezel. Nem igaz b+. -
Ezt pont te mondod, meg az ed101 haverod? loool. nyomtátok a folyamatos spawnrépet, amikor csak bírtátok. Ahogy felszálltatok, kapásból jöttetek répelni. Nemhogy foglaltatok volna. Minek is azt?
Utána köv körben odajöttél és lazán le direkt TK-ztál? Még jó, hogy ban jár érte!
Ráadásul utána még te jössz ide ugatni. Hát nevetséges vagy a haveroddal együtt.
Érdekes módon, amikor ti nyomjátok a kempet, répet, az soha sem baj, sőőőt még vállon is veregetitek egymást, hogy mekkora fasza gyerekek vagytok, teszitek a megjegyzéseket játék közben.
A másik direkt TKs gyerek volt ma leaderke. Ő is lazán odajött, letékázott, elvitte a helit. Ő is kapott egy aranyos ban-t.
A harmadik valami külföldi csávó volt, aki repcsiért tk-zott. -> ban.
Nagyon következetes az frx-es gárda, végre érezni, hogy rendben van tartva a szerver.
Érdekes, hogy a ti csőrötöket bántotta a dolog. Bocsi, de jobbak a jcsr-es srácok és le tudnak lőni benneteket. Én kérek elnézést ...
Amelyik jcsr-es kempel, répel annak jutalma ugyanúgy kick, mint akárki másnak. -
fushee-n miért kellett volna látnod bármit is???
TeamSpeak? töltsd le ,hasznos program -
tökmind1 hogy befoglalható vagy sem a zászló ha nem foglalsz csak lövöd a spawnolokat akkor az kemp, főleg hogy a közelben nem volt senki aki tudott volna foglalni,miután kioktattál minket hogy ez pedig igy nem kemp,miis odamentünk a ti főbézetekre,gondoltam ti sem haragszotok meg.
A C4s jeep meg én voltam 3* mert kurvára untam magam,hogy nemjön ellen,gondolom nehéz volt a "lámik" ellen kitörni a főbázatokról 20perc alatt... -
tökmind1 hogy befoglalható vagy sem a zászló ha nem foglalsz csak lövöd a spawnolokat akkor az kemp, főleg hogy a közelben nem volt senki aki tudott volna foglalni,miután kioktattál minket hogy ez pedig igy nem kemp,miis odamentünk a ti főbézetekre,gondoltam ti sem haragszotok meg.
A C4s jeep meg én voltam 3* mert kurvára untam magam,hogy nemjön ellen,gondolom nehéz volt a "lámik" ellen kitörni a főbázatokról 20perc alatt... -
Mindenki irány EA HU-ra kepmelni 

-
haxoror #66948 :DDD -
Nem tudom én is találkoztam már kempelős 7th-sokkal, meg JCSR-esekkel, meg csomó másik klános arccal, le is lőttek jópárszor, és tudjátok mit csináltam? Leszartam. Mikor meguntam kerestem másik szervert, mert kb még 6000 db van.
Kibaszott jó lenne, ha nem ez lenne már az állandó téma... -
Hahaha, milyen kis csicska klan ez a jcsr /bar biztos van kivetel is koztuk !/eddig nem osztottam a boxer velemenyet most mar igen.
De most nem reszletezem de valahol kornel lehet ott a fo sotet....
mindenesetre egy elfoglalhato bazisra ugatnak, hogy campelunk, Meg szep hogy kilojjuk ott az ellent, nem majd megvarjuk, hogy beuljektek az iglaba es lelojjetek idiotak...Persze, hogy dzsippel jartak be c4-el a mi ELFOGLALHATATLAN bazisunkra az nem szamit, meg ami eppen a kezuk uyegeb akadt.
Kovetkezo kor, fushee pass ismet kialltak a dombra es lottek az elfoglalhatatlan bazisunkon a szuletoket apcvel es tarsaival.ez is jcsres volt termeszetesen.
Mindesetre akik vezettek a helijuket, nem sok kozuk volt hozza, talan lami kornel volt a gunner....
Es ezek nem is 10 eves jatekosok... van ott jopar idiota, gratulalok nekik.
Miutan szarra lott minket apc-vel egy JCSR-es, az elfoglalhatatlan bazison, mar a mi oldaunknon volt kornel, egy szava sem volt, legalabbis a jatekban nem volt olvashato semmi, gondoltam nyakon szurom, hatha szol a bajtarsainak, de csak kicket kaptam :)
-
mert ez online gamma azaz időtálló arról nem is beszélve hogy a legjobb FPS
-
Jah nagy skilles játékosoknak nagy logo jár.:D
A lámáknak csak kicsi jár ugye csacsy???
-
kérem törölni a BF2 topicot de tüstént, hama-hama -
Nagy játékosoknak nagy logo jár
-
ÉS A CSILLAGJAIM HOVA TŰNTEK áááááááááááááá...kezdenek felb@szni -
köcsög GBC