172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az a kis könyvecske nincs meg Gabocának se nekem. Sunyibb alakok vagyunk mi annál :P -
Jól van ügyi vagy!
-
willis #67096 megvan! általános beállításoknál ki kell venni az X-et a "kiszavazás" elöl és akkor jelennek meg ezek a lehetőségek (lázadás, kirugás megszavazása)... na erre voltam kiváncsi, de senki nem mondta ezt! -
Ehhez a játékhoz semmi köze:)
1.Nem a játék miatt voltam ideges.
2.Nem is játszok olyan sokat a BF2-ővel.
3.Nincs meg az a könyv mert meg se vettem a játékot.Én csak cd-keyt kaptam.
4.Este volt bennem egy kis pia,mert hajnali 1-ig itt volt egy haverom meg egy csaj,aztán ittunk.
Ne tud meg mi volt tegnap.Klubba voltam és mindenki jól bebaszott a haverok közül és nagyon készek voltak na mondom én húzzok,hogy én se igyak túl sokat ezért haverom meg egy csaj feljött hozzám csak ugye itt ittunk végül.:D
Szóval vigyázzok én ne aggódj.De azért kösz!
-
berci206 #67094 Jó neked! Én csak elmentem mellette és felrobbant mind a három! :) -
McKalton #67093 Ez azért van mert sokszor a saját aknáról eltűnik a figyelmeztetés. Szóval valószínűleg asaját akna volt csak nem tudtad ezért nem robbant fel. Próbáld ki engineerként rakjál le öt aknát 5-ból legalább kettőn nem lesz figyelmeztetés. -
az uj peccs ota az aknak mintha erdekesen viselkednenek...magyaran nem robbannak...tegnap siman mentem at az ellen aknain,es viszont -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 update #63 + video[/URL] -
Ezt a szavazás dolgot én sem erőltetném ... A sok láma majom semmi mást nem csinál, csak próbálja meg kiszavaztatni azokat akik legalább 2-szer egymás után lelőtték ... vagy nem adott supply-t, vagy akármi ... de nem veszi észre, hogy 2 vote, meg 5 vote van, azok is csak azért hogy mihamarabb eltűnjön a képernyőről ...
Szánalmas ... ez olyan mint régen a feljelentősdi ...

-
Kedves gaboca...ajánlom figyelmedbe azt a kis könyvecskét amit a játékhoz csatoltak. Az első oldalon:
"Ha Ön észreveszi magán az alább felsorolt tünetek valamelyikét a játékkal töltött idő alatt, AZONNAL függessze fel a tevékenységet és forduljon orvoshoz! Ilyen tünetek például: szédülés, homályos látás, szem vagy izomgyengeség, eszméletvesztés, helytelen tájékozódás, önkéntelen mozgás vagy izomrángás (magyarul ha idegbeteg vagy, mint pl alább)"
Tehát csak vigyázni

-
Hát nem igaz ba@aaa meg most kibaszott ideges vagyok.Neeeeemmmm jó ez a kiba@ott @ar sg oldal elmennek a büdös francba hogy mindig lefagy nem tudok szmájlit használni,mert ha oda katinttok a szmájlira akkor ugye lefagy ez a @ájbarakott oldal.Aztán a kiba@ott EA is elmehet a .....,mert mindig @ar bugos patchet adnak ki...Miért nem lehet már egy bugmentes @ar patchet kiadni a büdös pi@ábaaaa...
Na jóéjt mert megölöm magam olyan ideges vagyok.És bocs mindenkinek,de ezt ki kellett adnom magamból,mert máskép máshol adtam volna ki és az nem jó.
Kézzel:[BAN#] -

-
Én győztem te meg vesztettél,én győztem te pedig vesztettél!!!
-
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ A http://www.bf2-stats.de/ stat oldalon lehetőségem volt saját sig táblát készíteni, remélem tetszik, sajnos még mindig manuálisan kell frissíteni, (a lap alján a Statisztik jetz aktualisieren gombra rákattintani).
Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.
BurnBaby
ERykk03
PT-6 NaytmaN
[AvRs]^[HUN]_M0csoK
LBandi
[Dr.]Megas4
SS_Dubi
PT-6 TBW
7th verzoo
Kari
HUNMarcus
PT-6 Rodat
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_[Hun]
Apache[HUN]
ACE_hun
PT-6 DDany
Admiral_Chris
[HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR[HUN]
[HUN]Running[SG?]
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer[HUN]
badsec
sF*Slay3r
[HUN]Fapuma
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
PT-6 UK74
|HUN|Akon
<CoR>Zolly[HUN]
ShamFight
Sisco
ToP* [HuN]1KhLeT
ToP* [HUN]Brian_[-RL-]
ZOLCHI
GS.bf2 [HUN]David2006
Robur[HUN]
-=vgez=-
már beküldte!
-
Egy külföldi serveren u.ezt a PKM kempet csináltam ugyan onnan, és a 8-10-ik killem utén már vagy négyen vadásztak rám, abból 2-3 sniper. Utána még egy-kettőt lelőttem de leletetlen volt megmenekülnöm. Ezen a serveren nagyon hülye emberek lehettek, hogy a 30-40ik killa'nál is nyugadtan lövöldözgethetett tovább. -
De csak akkor, ha "azzal" szívja fel. Legalább úgy, mint egy búvárszivattyú...
-
Single módban nincs benne mind -
Axl Rose #67081 Miért van az, hogy nekem csak 10 pálya között ad választási lehetőséget ?
A FAQban azt olvasom hogy 12 pálya van.
Hiányzik a Kubra Dam és a Mashtuur City.
Hogy lehet ez, találkozott már valaki hasonlóval ?
A játék eredeti.
-
nemrég töltötte be a 15-öt húsvétkor már ihat páleszt a locsolójával
-
excreator #67079 ? -
Polemius #67078 De kinyílt a csipája valakinek! -
excreator #67077 Igaz, de én lesz..om ha balf.sz a commander, én nem lépek a helyére. Csak ÍRTOM a másik csapatot! Bár sokszor a commander csak púp a hátunkon!!! -
én is ennek a rakásszar commandernek voltam a csapatába meg te is úgyhogy az alulírott kérdés jogos volt
-
Willis...nagyon egyszerű...ha commander ellen akarsz szavazni, akkor Caps Lock és ott a csillagos jelzésű emberkénél lesz egy mutiny feliratú gomb...arra rányomva lehet szavazni a parancsnok ellen...de tényleg csak akkor használd, ha rossz a commander, ne azért mert épp te akarsz leni.
Ugye jancsik????
-
Elhiszed hogy magamtol jottem ra ezekre a vilagrengetoen bonyolult dolgokra?
-
Unatkozik biztos 1 spawn között :) -
excreator #67072 IDEGES KOLLÉGA????
-
hát erről a szerverről kivan kapcsolva -
willis #67070 Mert te tudod ezeket a dolgokat attól még nem kellene ekkora arcodnak lenni
-
Mutiny - Lazadas,zendules ahogy tetszik.
Keresd meg a menuben, meg fogod talalni.
Egy kerdesem lenne nekem is! Hogyan tudsz eletben maradni ennyi esszel?
-
willis #67068
Itt? hogyan?
-
Én utálom azokat akik szavazást indítanak állandóan!
(Szerintem ezzel nem vagyok egyedül) -
Deqwator #67066
-
crow #67065 Sorry, én is hülye vagyok, mivel a végéről kezdtem a lapozgatást. 
10. oldalon megtalálod, az "Eredményjelző tábla" fejezetben, a "kezelési lap"-nál. -
willis #67064 nincsen benne a leírásban! megmondaná már valaki? -
crow #67063 Mert nincs is benne.
Pontosan ennyit találtam a kézikönyvben:
"Ne hozz szégyent a csapatodra! Csapatod, ha elégedetlen veled, a zendülés opcióval eltávolíthat pozíciódból."
-
Deqwator #67062 Miért nem nyitsz 1 topic-ot(hogyan kell olvasni?) -
willis #67061 de ke kellene mert nem találok a leírásban ilyet! -
Deqwator #67060 biztos el tudod olvasni?
nem kell segítség hozzá? -
willis #67059 most olvasom! thx