172102
  • Csacsy
    Az a kis könyvecske nincs meg Gabocának se nekem. Sunyibb alakok vagyunk mi annál :P
  • Cream78
    Jól van ügyi vagy!
  • willis
    megvan! általános beállításoknál ki kell venni az X-et a "kiszavazás" elöl és akkor jelennek meg ezek a lehetőségek (lázadás, kirugás megszavazása)... na erre voltam kiváncsi, de senki nem mondta ezt!
  • Robogo
    Ehhez a játékhoz semmi köze:)
    1.Nem a játék miatt voltam ideges.
    2.Nem is játszok olyan sokat a BF2-ővel.
    3.Nincs meg az a könyv mert meg se vettem a játékot.Én csak cd-keyt kaptam.
    4.Este volt bennem egy kis pia,mert hajnali 1-ig itt volt egy haverom meg egy csaj,aztán ittunk.
    Ne tud meg mi volt tegnap.Klubba voltam és mindenki jól bebaszott a haverok közül és nagyon készek voltak na mondom én húzzok,hogy én se igyak túl sokat ezért haverom meg egy csaj feljött hozzám csak ugye itt ittunk végül.:D

Szóval vigyázzok én ne aggódj.De azért kösz!
  • berci206
    Jó neked! Én csak elmentem mellette és felrobbant mind a három! :)
  • McKalton
    Ez azért van mert sokszor a saját aknáról eltűnik a figyelmeztetés. Szóval valószínűleg asaját akna volt csak nem tudtad ezért nem robbant fel. Próbáld ki engineerként rakjál le öt aknát 5-ból legalább kettőn nem lesz figyelmeztetés.
  • leveskocka
    az uj peccs ota az aknak mintha erdekesen viselkednenek...magyaran nem robbannak...tegnap siman mentem at az ellen aknain,es viszont
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 update #63 + video[/URL]
  • DummyBoy
    Ezt a szavazás dolgot én sem erőltetném ... A sok láma majom semmi mást nem csinál, csak próbálja meg kiszavaztatni azokat akik legalább 2-szer egymás után lelőtték ... vagy nem adott supply-t, vagy akármi ... de nem veszi észre, hogy 2 vote, meg 5 vote van, azok is csak azért hogy mihamarabb eltűnjön a képernyőről ...

Szánalmas ... ez olyan mint régen a feljelentősdi ...
  • Pharolas
    Kedves gaboca...ajánlom figyelmedbe azt a kis könyvecskét amit a játékhoz csatoltak. Az első oldalon:

"Ha Ön észreveszi magán az alább felsorolt tünetek valamelyikét a játékkal töltött idő alatt, AZONNAL függessze fel a tevékenységet és forduljon orvoshoz! Ilyen tünetek például: szédülés, homályos látás, szem vagy izomgyengeség, eszméletvesztés, helytelen tájékozódás, önkéntelen mozgás vagy izomrángás (magyarul ha idegbeteg vagy, mint pl alább)"

Tehát csak vigyázni
  • Robogo
    Hát nem igaz ba@aaa meg most kibaszott ideges vagyok.Neeeeemmmm jó ez a kiba@ott @ar sg oldal elmennek a büdös francba hogy mindig lefagy nem tudok szmájlit használni,mert ha oda katinttok a szmájlira akkor ugye lefagy ez a @ájbarakott oldal.Aztán a kiba@ott EA is elmehet a .....,mert mindig @ar bugos patchet adnak ki...Miért nem lehet már egy bugmentes @ar patchet kiadni a büdös pi@ábaaaa...

Na jóéjt mert megölöm magam olyan ideges vagyok.És bocs mindenkinek,de ezt ki kellett adnom magamból,mert máskép máshol adtam volna ki és az nem jó.
    Kézzel:[BAN#]
  • Csacsy
  • Robogo
    Én győztem te meg vesztettél,én győztem te pedig vesztettél!!!
  • vgez
    frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ A http://www.bf2-stats.de/ stat oldalon lehetőségem volt saját sig táblát készíteni, remélem tetszik, sajnos még mindig manuálisan kell frissíteni, (a lap alján a Statisztik jetz aktualisieren gombra rákattintani).

Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.

BurnBaby
    ERykk03
    PT-6 NaytmaN
    [AvRs]^[HUN]_M0csoK
    LBandi
    [Dr.]Megas4
    SS_Dubi
    PT-6 TBW
    7th verzoo
    Kari
    HUNMarcus
    PT-6 Rodat
    frx|Zozo
    Snace
    koschwarzHUN
    zolesz(hun)
    Gab80_[Hun]
    Apache[HUN]
    ACE_hun
    PT-6 DDany
    Admiral_Chris
    [HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
    ToM.TailoR[HUN]
    [HUN]Running[SG?]
    RoboGoD.hu
    -mNz-Jean
    Boxer[HUN]
    badsec
    sF*Slay3r
    [HUN]Fapuma
    tubifex
    HUN_ZOLI
    Sig (SauerSig)
    desertnoob
    Mr.M@ff1@
    Pendra
    PT-6 UK74
    |HUN|Akon
    <CoR>Zolly[HUN]
    ShamFight
    Sisco
    ToP* [HuN]1KhLeT
    ToP* [HUN]Brian_[-RL-]
    ZOLCHI
    GS.bf2 [HUN]David2006
    Robur[HUN]
    -=vgez=-

már beküldte!

• Csacsy
    Egy külföldi serveren u.ezt a PKM kempet csináltam ugyan onnan, és a 8-10-ik killem utén már vagy négyen vadásztak rám, abból 2-3 sniper. Utána még egy-kettőt lelőttem de leletetlen volt megmenekülnöm. Ezen a serveren nagyon hülye emberek lehettek, hogy a 30-40ik killa'nál is nyugadtan lövöldözgethetett tovább.
  • Boxer HUN
    De csak akkor, ha "azzal" szívja fel. Legalább úgy, mint egy búvárszivattyú...
  • Pharaoh
    Single módban nincs benne mind
  • Axl Rose
    Miért van az, hogy nekem csak 10 pálya között ad választási lehetőséget ?
    A FAQban azt olvasom hogy 12 pálya van.
    Hiányzik a Kubra Dam és a Mashtuur City.
    Hogy lehet ez, találkozott már valaki hasonlóval ?

A játék eredeti.

• schrank
    nemrég töltötte be a 15-öt húsvétkor már ihat páleszt a locsolójával
  • excreator
    ?
  • Polemius
    De kinyílt a csipája valakinek!
  • excreator
    Igaz, de én lesz..om ha balf.sz a commander, én nem lépek a helyére. Csak ÍRTOM a másik csapatot! Bár sokszor a commander csak púp a hátunkon!!!
  • schrank
    én is ennek a rakásszar commandernek voltam a csapatába meg te is úgyhogy az alulírott kérdés jogos volt
  • Pharolas
    Willis...nagyon egyszerű...ha commander ellen akarsz szavazni, akkor Caps Lock és ott a csillagos jelzésű emberkénél lesz egy mutiny feliratú gomb...arra rányomva lehet szavazni a parancsnok ellen...de tényleg csak akkor használd, ha rossz a commander, ne azért mert épp te akarsz leni.

Ugye jancsik????
  • SigS
    Elhiszed hogy magamtol jottem ra ezekre a vilagrengetoen bonyolult dolgokra?
  • uHs Gerzson
    Unatkozik biztos 1 spawn között :)
  • excreator
    IDEGES KOLLÉGA????

• Jancsik
    hát erről a szerverről kivan kapcsolva
  • willis
    Mert te tudod ezeket a dolgokat attól még nem kellene ekkora arcodnak lenni
  • SigS
    Mutiny - Lazadas,zendules ahogy tetszik.
    Keresd meg a menuben, meg fogod talalni.
    Egy kerdesem lenne nekem is! Hogyan tudsz eletben maradni ennyi esszel?
  • willis

Itt? hogyan?
  • mesor
    Én utálom azokat akik szavazást indítanak állandóan!
    (Szerintem ezzel nem vagyok egyedül)
  • Deqwator
  • crow
    Sorry, én is hülye vagyok, mivel a végéről kezdtem a lapozgatást.
    10. oldalon megtalálod, az "Eredményjelző tábla" fejezetben, a "kezelési lap"-nál.
  • willis
    nincsen benne a leírásban! megmondaná már valaki?
  • crow
    Mert nincs is benne.
    Pontosan ennyit találtam a kézikönyvben:
    "Ne hozz szégyent a csapatodra! Csapatod, ha elégedetlen veled, a zendülés opcióval eltávolíthat pozíciódból."
  • Deqwator
    Miért nem nyitsz 1 topic-ot(hogyan kell olvasni?)
  • willis
    de ke kellene mert nem találok a leírásban ilyet!
  • Deqwator
    biztos el tudod olvasni?
    nem kell segítség hozzá?
  • willis
    most olvasom! thx