172102
  • Robogo
    Jah de ez nagyon nagy szöveg.:DD
  • Cream78
    Kukker nélkül használta?
  • DummyBoy
    Mosmékötekecc? :)

Egyikünknek sincs igaza, csak nekem van :)

Mellesleg tökmindegy, fonetikusan gázabb a Vörld mint a Vörd ... :)

(De az a poén, hogy filóztam rajta hogy hogy lenne jobb ... de mivel alig hallhatóan, vagy abszolut nem ejtik a L hangot ezért maradt ki ... )

A legszebb példa erre a "Vörttréccenter" szó :) (Mondjun nem tudom miért nem szentör ... de mindegy ... így mongyák a TV-ben ...)
  • Polemius
    Szerinted. De az a helyzet, hogy valójában baromi pontos egy géppuska. Nézz kicsit utána, a sokáig távolsági rekordot tartó sniper egyes lövésre átalakított .50-es géppuskát használt. :)
  • uHs Gerzson
    Láttom unatkozol
  • Robogo
    GBC 2006 a változások éve!:DDDD
  • Robogo
    Szevasz András voltam!
  • neménvoltam
    én ha találkozom egy PKM-essel az általában ki is nyír:(
    de én akkor is medic maradok, még ha ezáltal xar is k/d-m
  • uHs Gerzson
    BF2-Electrocuting-the-Guilty
  • Me0w
    Ertem. Akkor szolnek, hogy:

World: w@:ld
    Word: w@:d

(Igaz nekem sincs igazam, de te teljes hulyeseget irsz :P)
  • Hatt
    Pedig kezdhete megszokni hogy lassan nagyon kevés lesz azok száma akik Assaultal fognak menni. A medic is csak 1 élő élesztőgép lesz medic csomagokkal a supportosok számára.
    Emlékeim szerint a BFV patchek nélkűl volt ilyen készenléti állapotban mint most a BF2. Grafikailag fejlődünk, játszhatóságilag visszaesünk.
  • DummyBoy
    Kikérem magamnak, én a peccs előtt is supportláma voltam ... csak akkor még nem voltam ennyire hatékony :)

De most hogy mondod ... majd a First Strike-ban

Plazma-antianyag-PKM
  • dronkZero
    Velem ma többször is megesett, hogy közelről szembetalálkoztam egy supportossal, én elkezdtem lőni csípőből, állva, a csóka hasra akarta magát vágni, és pont beledugta a fejét a sorozatomba. (nem, nem a Dallas)
    Persze lehet, hogy csak mákos napom van...
  • mNzJean
    Support lámák ha lenne plazmaágyu meg sugárfegyver ti biztos azzal rohangálnátok , egyre jobban tisztelem azokat akik a patch ota is assaultos fegyokkal tolják .
  • DummyBoy
    Ööööö ... bocs, nem akartam kétszer :)
  • DummyBoy
    Okoska ... nem ejted az L-t ... kiejtés szerinti írásmód ...
  • DummyBoy
    Okoska ... nem ejted az L-t ... kiejtés szerinti írásmód ...
  • Me0w
    In a round :P
  • OneillSG
    Egyénként kösz a választ!
  • Me0w
    vord? hm. vord => word. A pkm uralja a szavakat. Jo vagy :D
  • OneillSG
    Hát látod ezt én sem tudom... De akkor mi az IAR???
  • DummyBoy
    Joebácsi szépen megválaszolta a dolgokat ... Ríllájf te sosem fogsz szaladgálni a harcokban szájperrel ...

És mellesleg ríllájf akkor is elfekszel (bár nem biztos hogy belehalsz ...) ha légpuskával fejenlőnek ... nemhogy egy PKM-el 2-3 találattól ... Ríllájfot ezesetben el lehet felejteni ... bármilyen fegyverből 1 találat valszeg az emberek 90% harcképtelenné teszi (Chuck Norris persze kivétel, Ő a maradék 10% )

Szóval ezt a ríllájf részt ne nézzük ... PKM RÚL DÖ VÖRD :)
  • Me0w
    Nemtudom, lehet tul sok betutesztat ettel kiskorodban, de elarulhatnad, hogy az 'IAR'-bol neked hogy jott ki az 'In One Round'. A != O.
  • joebacsi
    egy körben
  • mesor
    Egy körben!
  • OneillSG
    Egy kis értelmezési gonba keveredtem. Az IAR=In One Round????? Magyarul pl. a Basic kinife-hoz kell 7 kill (IAR). Namármost ezt egy körben kell kell összeszedni, vagy amig meg nem halok??? Valaki válaszoljon plz!
  • joebacsi
    ott van az egész elb@szva, hogy a valóságban nincs 200m-en a ködhatár :)
  • Cream78
    Szerintem a sniper távcsővel csak pontosabb kéne lenni, mint a support távcső nélkül! Túl van kicsit doppingolva! Közelről naná hohy erösebb a PKM de távolról azé nem hiszem hogy az életben ennyire pontos 1-es lövésekkel, nem is lenne értelme a snipernak, minek ott a PKM-es muksó.....
  • Robogo
    [#Sunyi_szmájli]
  • Sh3rmanData
    De milyen sunyik arrol lehetne még vitázni
  • bakvarnyu
    Na megneztem a Black hawk down-t jo volt.Mindenben a ket jatekra emlekeztetett.
    Csak a verbalis reszeket mellozhettek volna, tobb ido maradt volna lovoldozesre=)
  • DummyBoy
    PKM erősebb és pontosabb is mint a kis csuzlik ...

Mellesleg a snipert még én is kiszedem PKM-el, ha nem lő le 1 lövéssel ... (Sőt talán bármelyik supportal ...)

PKM-ben az a nagy bika, hogy okosan lehet vele 1-et lőni ... és emiatt ultimét vepön! (A kis tűzgyorsaság, a pontosság és a nagy sebzés miatt ...)
  • schrank
    hivatalosan a nem kevlárosokat lelőni PKM 3 lövés G36C 4 lövés
    kevlárosokat PKM 4 lövés G36C 6 lövés
    és valszeg a supportnak van páncélja a snipernek biztos nincs és te az utóbbi voltál ha meg buksira kaptad az egyik találatot akkor azért volt 2 de szerintem a 3 volt csak a harmadiknál már nem voltál beszámítható
  • JCSR Apache
    A PKM olyan pontos egyslövéssel mint a G36C Sok supportos.
  • Kovács legény
    csak ne május első hétvégéje legyen!!!
  • Running
    Figyelem emberek!!!

A következő dolgokat kell megoldanunk.
    1. Május első felében lesz a BF2 találkozó, az Infantry kupa után és a Lanparty előtt. Aki tud helyet ennek az eseménynek Budapesten az jelentkezzen. Kb 100-130 főre kell számítani, hétvégén...kb ennyi.
    2. Az I. Magyar Kupa eredményei már megvannak. Grafikusokat keresünk akik egy nagyon szuper Oklevelet tudnának készíteni mind erre, mind az Infantry Kupára.
    Szükség van Kupára, érmekre stb..akinek van ismerőse az jelezze.
    3. Akik esetleg tudnak szponzorokat az Infantry Kupára azok szintén szóljanak. Jelenleg az obinet házatáján nézünk körül.
    4. Utolsóként pedig minden klánnal átfogó interjú készül. Jelenleg JCSR-Kornél, T4ce-Drang és GBC-aus készíti az interjúkat. Jelentkezzenek náluk azok a csapatok akikkel még nem készült interjú.

Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadunk. Ne fogjátok vissza magatokat.

Üdv all...
  • koschwarz
    elegem van a "pkm-mel messzebbről 2 lövéssel hamarabb engem kiszedő, mint én őt sniperrel" szuperharcosokból
  • Robogo
    Jaja úgy van ahogy Csacsy mondja.
  • KáTéCé
    hihi, 7th Calavary - verzoo :D
    Szerintem ez javításra szorul ;)
  • leveskocka
    na akkor megkaptuk az 1.21 bugcsomagot:)na,meg a masik...ma a masodik szerverner jarok igy:kapcsolat megszakadt...aztan nezem a szervert,2500 ra felmegy a pingje,majd szepen visszaall normalisra,de mindenki bentmaradt rajtam kivul...most kivagtak?