172102
  • mobal
    aha oks :)
  • DummyBoy
    Mondom ésszerűbb mint volt (Azt hogy szar elismerem ...)

Tudom milyen volt a BFV ... azért is hagytam abba ... de hogy a shoti pontosabb mint az LMG-k ... bahh :)
  • Admiral Chris
    ha a szponzor fizet 200-at koponyánként, akkor mehet főállásban... De bf2-re nem találsz olyan szponzort, aki ennyit fizetne. A szponzor állt játék/ts szervert szokta adni, vagy esetleg felszerelést(gép/füles/egér/stb)
  • Cream78
    Vááááá! Nekem is volt ilyen gondom! De sajna nem emlékszem mi volt a gond...
  • Gerbill
    Az miért van hogyha felmegyek egy szerverre betölti a pályát, ráklikkelek a Join Game gombra, aztán a Punk Buster valamiért kirúg
  • mobal
    nah volt egy 7th (eX) vs S.o.S gyakwar! köszi jó volt! sráccok lehet kérdésem, remélem nem indiszkrét és olyanokhoz akiknek rendes szponzoruk van. azok főállásban bf2 znek vagy másról szól a szponzor (tom kicsit hülye kérdés is meg hülye is de érdekel a szponzor fogalma miben merül ki)
  • T4CeOBiNet noob
    grat Hordások
    mi meg a Dr.któl 13 ponttal kaptunk ki és grat nekik is!! sajnos az utcsó körben későn sikerült lepörgetnünk őket (())
  • Cream78
    Hát igazság szerint, én a Tankot+ az Apc-t szeretem a legjobban!
  • Hatt
    grat
  • badsec
    Infantry Kupa 2. forduló

Horda-HEF

Strike At Karkand
    48-7 USA/Horda
    141-0 MEC/Horda

Sharqi Peninsula
    144-0 MEC/Horda
    107-0 USA/Horda

Összesítve
    440-7 a Horda javára!

Köszönjük a HEF-nek, jók voltatok!
  • Hatt
    Azt hittem Running, bocs:D
  • Hatt
    Azzal se vagy túl jó, csak mész vele mi?:D
  • Hatt
    Na te nagytudású inkább meg ne szólalnál
  • Cream78
    Hát nem tudom, de nekem a PKM nem jön be, nem is vagyok tul jó vele. Inkább assault,vagy sniper kaszt-al nyomom....
  • schrank
    az nem azért volt szar hanem úgy összességében mindene
  • Hatt
    Jah marhára ésszerű:D
    Ez a játék nem szimulátor viszont nem is a quake sorozat utódja. Legalábbis eddig.
    FElhívom figyelmed hogy a kb 2 éve kiadott régi álitólag sokak által rakás szarnak titulált BFV mindenféle patch nélkűl volt ilyen. Supportal futkosva lelősz mindenkit. Mocskosúl ésszerű.
  • DummyBoy
    Akkor tiszta vizek a poharakba ...

1: Mekkövetem Meow-ot és kiegyezünk egy döntetlenben ami így hangzik:

PKM RÚL DÖ VÖLD :)

A PKM nem sniper fegyó ... Az SVD az öntöltő támogató lövész cucc, nem igazán Sniper ... a .50-es Antimaterial fegyverek nem könnyűek és ISTENEM!!! LÁTTATOK TI MÁR SNIPERT A HARCTÉREN????? Nem BF2 ... a Snipernek kurvára nem az a lényege, hogy szaladgáljon a (esetenként több mint 20 kilós felszerelésével és 15 kilós puskájával és még 5-10 kilós ghilli-ében) a harctéren ...

Arról volt szó hogy mi milyen pontos ... meg milyen nehéz ... A PKM pontosabb mint a szaros Armalite-ok meg AK-k ... csakhogy az AK-val is átlősz Kenyába ...

Ne akarjátok már a BF2-t mindenáron a ríllájfhoz hasonlítani ...

Vagy a medic miatt van a sírás, vagy a support, vagy a sniper, vagy a kopter, vagy a repülő ... (Ez utóbbi kettő miatt én is sírtam :) ) ...

Mindig lesz olyan cucc, ami erősebb minta többi ... Ezen mit kell problémázni ... jelenleg valamennyire "ésszerűek" az arányok ... ésszerűbbek mint eddig voltak ...
  • ma1x
    Tört játékkal az a gondom, hogy egy ideje a tört szerverekre is azt írja hogy invalid cd-key. Próbáltam újratenni, bf2 cd keychecket futtatni, de sem,mi se tetszik neki.
    Ötlet vkinek?
  • mesor
    Szerintem csak vissza esett a teljesítményed! ;)
  • vgez
    javítottam, mentségemre szóljon, hogy 7th klántag is rosszul írja
    pl a honlapjukon és itt az egyik aláírásban ezt találtam
    http://bf2s.com/player/Vengeance_HUN/
    A 7th Calavary Regiment klán honlapjának címe: http://exbf2.ini.hu
    7th Vengeance_HUN
  • leveskocka
    nem ertem az x.peccs utan meg mindig:
    1.nem lehet tankkal egy 20%-os lejton felmenni
    2.ugyanez gyalogossal
    3.a tankok(foleg az ebremsz),serul egy folduton
    4.heli meg mindig fennmarad egy tanklovedektol
    es egyeb bosszanto baromsagok
    mondjuk ma leszedtem pkm-el egy helit:)
  • schrank
    1. nem érdemes de muszály
    2-3. valami kis elgépelés van csak a leírtakban amit tudsz korrigálni ha jobban odafigyelsz minden szerver megy ASE-ból
    4. szabzéró az 1.2-es peccs óta lettek javítva a nagyon pontatlan kasztok fegyverei sniper support AntiAir AntiTank stb. de én nem vettem észre hogy többször halnék tanulni tanulni tanulni
  • willis
    AT=@ (kukac)
    DOT=. (pont)
  • Sammyka
    Sziasztok!

3 gyors kérdés:

1.) Patch vagy nem patch? Érdemes frissíteni a programot a most kijött javító csomaggal?
    2.) Magyar tört szerverek listája valahol? Mennek ezek ASE-ból vagy csak Ip vel lehet csatlakozni?
    3.) A leírt ASE módosítást megcsináltam még sem lehet ASE-ból csatlakozni. Valami 5let?

Üdv.:Sammy
  • SubZero911
    Szasztok BF2 mániáusok !

Egy költői kérdésem lene a szakértőkhöz :) ! Mi a büdös fa* van az új 1.21-es patch óta ? Minden sz*f*ú private Ryan leszed minden sz* kis ló* fegyverrel és megőrülök ! Öreg baka létemre motorosfókáznom kell a földön, lapulok mint az a bizonyos szagos kínai sza* a fűben megállás nélkül !

Szóval vagy el* -ak valamit, vagy új cheat jelent meg !???? Azonnal kérem egy szakértő válaszát Post Restant vagy mi kérem !

[HUN]SWAT for ever !!!!!!!!!!!!!
  • GSJinn
    Meow bocsi de kicsit kusza, az egy e-mail cim akar lenni? [email protected] - ez lenne az email cim? Amugy köszönöm hogy segitesz!
  • Me0w
    Nekem kuldhetsz screenshotot, tovabbitom.
    krisztian.marfi AT force-x DOT hu
  • Hatt
    Halott ügy de azért sok sikert.
  • Polemius
    Volt rajta. De a pontosság nem függ ettől. Az 2 dologtól függ: a fegyvertől meg attól aki használja.
  • GSJinn
    Nah egy kérdésem lenne az frx - adminjaihoz.... Ha már buntetnek a BC miatt és egyéb tiltott dolgok miatt (BR, Szandékos TK...stb ), akkor miért nem látom hogy Wolfguyt meg büntetnétek??? Mert Már nagyon bosszanto hogy állnadoan csak figelmeztetéseket kap, de folytatja a tiltott dolgokat és mégsem kap retorziot. Bizonyitékom van nem jelenleg két screenshot a BC/BR röl. Ha ezt elétek tárom tesztek végre valamit, vagy ne is álmodjak rola, hogy ellene valah is feléptek érdemlegesen. Mert elégsokan betarttják a szabályokat a szervereiteken már, és velük szemben sem fair. De Wolfguy-ra ugylátom nem vonatkozik semmilyen szabály... Válaszotok várom.. És más hozzászolását is szivesen veszem...
  • Hatt
    S.O.S klánból van itt elérhető valaki? A leadereteket nem lelem és 1 óra mulva elvileg játszanánk
  • schrank
    ott basszátok el hogy azt hiszitek mert sniperrel vagytok akkor benneteket nem lehet kiszedni pedig a 99%-otok a sablonos lámi helyekre mászik amit csak a hülyék nem ismernek (daru;tető;stb.) aztán csodálkoztok hogy mindíg rábasztok
  • schrank
    az M95 meg 12.7-es de nehezebb is mint a PKM
  • ddt500
    Ja és a PKM nem .50-es kaliberű. Az azért nem mindegy.
  • Gerbill
    A world szót helyesen úgy kell ejteni hogy az r-t nem hangsúlyozod, és csak alig kivehető. Szóval inkább ha már így írjátok akkor völd. Az r betűt az angolok alig ejtik ki a szavak közepén. A vörd az a Word vagyis "szó" megfelelője.
  • ddt500
    OK. Akkor szóljatok annak a sok hülyének akik a világ különböző hadseregeiben szolgának, hogy dobják ki az M95-ket, gepardokat, dragunovokat és szereljék fel őket géppityuval.
  • Cream78
    De gondolom ha pkm annyira jó volna minden sniper avval futkosna!
  • DummyBoy
    A PKM nincs 20 kg ... ellenben egy komolyabb sniperfegyver nem könnyű móka ...

A PKM SPÉCI 3 lábú állványal 16kg ...

Ajánlom figyelmedbe ezeket:

PKM 9kg bipoddal ...

Arctic Warfare ... 15kg bipoddal ...

M95, 10kg üresen, távcső nélkül ...

Magyarul a PKM könnyebb mint az M95-ös ...
  • Cream78
    Biztos talicskán tolta közben!
  • ddt500
    Erősen hihető, hogy egy 20kg-os fegyverrel sniperkodott a harctéren.