172102
  • tomee14
    megpróbálom mégeccer
  • Nagydög
    Most azon kivul, hogy a FAQ-ba iranyitalak, vagy bemasolom neked az ide vago reszt, nem nagyon tudok mit csinalni. Nezd vegig alaposan, mindent jol irtal-e, vagy legalabb masold be, amit az ASE-ba irtal.
  • Me0w
    Roger that
  • tomee14
    plz vki segítsen!!!!!! nemtom megcsinálni azt h all seeing eye-ból induljon, pedig ugy csináltam ahogy a faq-ba van!!!!!!! plz help
  • koschwarz
    a kegyeimért meg kell küzdeni
  • koschwarz
    én rendszeresen halok meg bokaficamban

(mikor egy-két csíkom van, kúszok a medipakk felé, erre lecsúszok egy lejtőn vagy túl nagyot ugrok a lépcsőn)
  • T4CeOBiNet noob
    anyahajlón vártuk a BH-t és közben egy kedves "kolléga" megkínált egy füstgránáttal .. a hp-m 50-60% füstbe ment azonnal
  • erdos
    Nyugi, ha egyhelybe álltál volna az egész tárat mellédlövöm...
    Tehetek én róla hogy mindig beugrasz a goló elé?
  • Running
    Úgy kéretted magad mint egy buzi...
  • koschwarz
    má megint ez a meleg téma runniiiiiiiiiiiiiing!!!!!

• Running
    Erdő te hazucc. Többször már a pokolba kívántalak és csítert órdítottam a TS-be mert mindig lekaszaboltál.
  • Nagydög
    Nem is olyan vicces az. Utottek mar agyon granattal. Kicsit gyengecske voltam, es valaki fejbe dobott egyel. En meghaltam, a granat meg ket masodperc mulva felrobbant. Csak egesz kicsit rohogtem.
  • koschwarz
    most olvastam el a bf2.hu-n a hatt-tal készült interjút (még mindig nem tok nekikezdeni a melónak). bár nincs akkora tapasztalatom a klánozás meg a war-ok terén, de azért igazat tudok neki adni egy-két kérdésben...

és örülök, hogy a hordát is ennyien pozitívan említik meg (eddig asszem egy kivétellel mindegyik meginterjúvolt klán megtette), pedig csak lelkes amatőrök vagyunk

én egyébként a bf2 óta jáccok egyáltalán multis játékkal (ja nem, előtte volt egy kevés swat4, de annyira nem erőltettem, bár tetszett), és klánokba sem nagyon akartam belépni, de a horda beszippantott
    mindig ott van valaki aki pisztolyt tart a fejemhez, hogy játszak...
  • Running
    FRX-KTC hsz eredmény javítás:

Hi!
    A tegnapi EASY vs FRX inf. mecs eredménye:

Sharki
    0 - 163 FRX(MEC)
    71 - 126 FRX(USMC)
    Karkand
    76 - 78 FRX(USMC)
    37 - 98 FRX(MEC)
    ---------------
    184 - 465

Köszönjük a mecset EASY, jók voltatok, csak így tovább ;)
  • erdos
    Azé párás mert hirtelen mész be a melegbe
    A gránát meg nagyon hasznos, amióta rájöttem hogy nem tudok lőni mindenkinek ilyet dobálok frutti helyett...
  • T4CeOBiNet noob
    ezen kílgyó keblen való melengetése...
  • koschwarz
    még jó hogy ezt senki nem tudja meg, köztünk marad, de ilyen teljesítménnyel repülsz a hordából, alapító vagy vagy sem...
  • koschwarz
    jó lesz a végeredmény 184-465-nek is
  • Running
    Háhááá...tegnap láttál volna kézigránáttal a kezembe. Sarkin az építkezés tetejére akartam feldobni a gránátot. Beállok jó szögbe, gránát hajít, puff neki egy táblának amiről egyenesen visszapattant a lábam alá. Csak egy kanyámat sikerült elmormolnom. Szerencsére senki sem látta, így nem égtem be.
  • Kovács legény
  • Nagydög
    Sajnos csak eredetivel lehet. Sot, ha masolttal probalsz csatlakozni, akkor a szerver feljegyzi a MAC addressedet es az IP-det, es ettol fogva errol az IP-rol, valamint errol a MAC-addressrol nem tudsz jatszani eredetivel sem. Ha tobbre is kivancsi vagy, olvasd el a FAQ-t a bannerben!
  • koschwarz
    múltkor sharqin a toronyban az egyik lépcsőfordulóban megbotlottam és kiesett a kezemből az élesített gránát...

de egyébként azt mondhatom, hogy egy-két mapon azért eléggé jó taktikák kristályosodtak ki az utóbbi időkben, úgyhogy én bizakodva nézek párás szemgolyómmal a jövőbe
  • T4CeOBiNet noob
    grat
    karkand szoros lehetett igy pontok alapján
  • hardt
    Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy másolt bf2 vel meg lehet e azt oldani hogy neten játszak? tört servereken? ha tudtok segitsetek! elöre is köszi
  • Running
    Hát ja tegnap azért pár kezdő is volt, hiszen gyak volt...de egyenlőre tény h van hova fejlődni. Szerintem egy lassan 3 hónapos csapattól azért ez sem rossz teljesítmény.
  • erdos
    Grat
  • Endre
    Sajna veletek egy percet nem játszottam és teljesen elvesztettem a kapcsolatot a CB vel.
  • KáTéCé
    Hi!
    A tegnapi EASY vs FRX inf. mecs eredménye:

Sharki
    0 - 163 FRX(MEC)
    71 - 126 FRX(USMC)
    Karkand
    76 - 78 FRX(USMC)
    37 - 98 FRX(MEC)
    ---------------
    84 - 465

Köszönjük a mecset EASY, jók voltatok, csak így tovább ;)
  • erdos
    Hát, fog még a Horda meglepetéseket okozni csak jöjjön ki nekik rendesen a lépés...
  • T4CeOBiNet noob
    hihi .. adod-nemadod asszem elveszik

de nő majj másik!!
  • uHs Gerzson
  • koschwarz
    a gbc számíthat egy kemény harcra, a horda nem aggya olcsón a bőrét!
  • Yan

nálunk nem volt jó?
  • Yan
    Gaboca, direkt irsz olyan "stilusban", hogy kitépem a maradék hajam??
  • Endre
    Régi BF1942-es játékos keres taghiányban szenvedő klánt társulás céljából.Uncsi már egyedül jeligére ide kérem a válaszokat:)
  • Running
    A GBC klán egyenlőre magasabb szinten van mint mi, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó kis meccs kerekedjen ki a dologból.

A tegnapi 7th elleni meccs azért jól jött, mindig tudunk viszonyítani, hogy épp fejlődésben hol állunk. Egyenlőre a 7th szerintem magasan az egyik legjobb csapatok közé tartozik. Akárhányszor játszunk velünk, mindig szép csatamunkát, iszú pontos lövéseket és kiváló elhelyezkedéseket tanulhatunk tőlük. Ja és hozzátenném, hogy sose egy szót se szóltak azért ha az ellenfél gyengébb teljesítményű mint ők, sőt a Horda csak biztatást és gratulációkat kapott tőlük eddig.
    Remélem minél többet játszik majd a két csapat egymás ellen és egyszer méltó ellenfelek is lehetünk. Sok sikert a csapatnak az infantry kupában!!
  • koschwarz
    az lesz, nekünk...

de bizakodva tekintünk a jövőbe
  • Robogo
    Úgy érzem GBC vs Horda HUNkup infranty war kemény lesz.
  • Robogo
    Hát inkább msn-be mutogattom meg a nőket.:)
    Majd gyere fel msn-re azt megmutattom.
  • Robogo
    Kikre gondolsz vinnyogó vérpistikékre?
    Mert tagfelvételbe egy fiatalt vettünk fel össz-vissz a klánba.(gondolom tudod kiről van szó)Csak mondom a töbi embert akit felvettünk azok szigorúan 20 éven felüliek.
    A klánba össz-vissz 3-om ember van aki 18 éven aluli aztán a többiek pedig mind 18,de inkább 20 éven fölüliek.30 emberből,27 18 éven fölüli...
    Szóval nem tudom kikről beszélsz v-sly.