172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #67458 Na megnyitottam az EA letöltési oldalát és lám. Már tölthető is az Euro Force potom 2200FT-ért!! Holnaptól már élesítik is a cd-kulcsokat, hisz a hivatalos megjelenés holnap 15-e.
-
DieHard #67457 nyugi, én sem most láttam először
. de most bf2 hangulatban nézve kicsit más
-
egyébként én is megnéztem előtte
, bár M.o.-on csak 2002. márciusában mutatták be...
-
jönnek majd a nagy modok úgyhogy ennyi pénzért lesz bf2-őd cod2-őd plussz cuccokkal meg dezertkombát stb a vietnámosat nem mondom mert az hülyén hangozna aszájamból
-
Landor #67454 
-
Nagydög #67453 Jogos. -
Megneztem mennyire loditottal nagyot, de pont 2001-ben jott ki igy, ha szukosen is, de belefer azaz ot ev.Bar lehet, hogy csak ev vegen jott ki :p
-
Landor #67451 Ja, nem fognak FAQ-t olvasni. Ezért javaslom hogy szó szerint írd az aláírásodba. Hagyjuk..
-
tegnap volt legalább 5 éve, hogy én is megnéztem, és delta force rulz!
-
Remélem!:)
Ez talán a legegyszerűbb. -
DieHard #67448 tegnap néztem meg a Sólyom végveszélyben-t. nagyon állat... aki esetleg nem látta nézze meg feltétlenül. Support rulez... -
én a tavalyi megjelenés óta jáccok vele rendszeresen, és még nem unom. ha az eltöltött játékórát elosztom a játék árával akkor 40 forintot fizettem minden óráért, nem elfeledve természetesen azt a nagyszerű, úriemberekből (és úrihölgyekből - burnbaby rulz!
) álló társaságot, amelyet ezen és más fórumokon megismertem, és szervereken nagy kedvvel leöldököltem

-
Nagydög #67446 Nem??? 
Kerem azonnal belevenni, a FAQ-ba, hogy aki oltari baromsagokat kerdez anelkul, hogy akar csak megkiserelne elotte tajekozodni a temaban, annak ordito nagy marhasagokat fogok valaszolni! Ja. Varjal! Semmi ertelme beleirni a FAQ-ba. Epp azt nem olvassak. -
Landor #67445 A fizetési módról lehet valamit tudni? Sima online dombornyomottkártyás tranzakció? -
Az ea.com oldal nálam is volt, hogy nem elérhető, de az EA downloader server ezidáig ment!:)
Remélem azért nekem lesz igazam, és nem tolják el megint az EF-t. Holnap amúgy is ünnepnap, rá is érnék kicsit foglalkozni vele.:) -
Szerintem érdemes megvenni a gamét. Van aki 18-ért megvesz egy játékot ps2-re, egyszer végignyomja azt annyi. Ezzel legalább hónapokig (évekig?) elszórakohatsz. -
Landor #67442 A FAQból nem derül ki hogy direkt baromságokat beszélsz. 
Mind1, legközelebb eressz meg egy smájlit vagy valami, mert még a végén valaki hülyének néz..
-
Ezt Schrank kerdezte, ne valaszoljatok neki kinaiul !
Tehat kimesz a "sufniba" lemezvago ollo elovesz, aztan ugyesen a vonal menten, ahol picit vastagabb a koz, mar darabolhatod is :) -
Landor #67440 Érdemes kipróbálni..
-
Nagydög #67439 Szerinted? 
En tudom, hogy oltari nagy baromsag, es a kollega is tudna, ha venne a faradtsagot, hogy elolvassa azt a ki... FAQ-t. -
Sound Forge: Beteszel egy - egy trackmark-ot azokra helyekre ahol szét akarod választani a felvételt. Kijelölöd a trackmarkok közti részt (ezek lesznek a track-ok), majd copy+paste-val átteszed egy új üres ablakba és elmented... eccerű. -
hardt #67437 Érdemes tört szerveren játszani BF 2 vel vagy ne is próbáljam??? -
Landor #67436 Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sokszor nem érhető el az oldaluk... 
A kép jópofa egyébként!
-
Valami készülhet az EA-nál mert már nem érhető el a letöltési oldaluk.
Remélem most pakolják fel az EF-t!:)
Addig is:

-
hardt #67434 Ihhh... hát nem tudom annyiér meg nem szeretném megvenni :( télleg ien durva ez a tört szerveren való játék? szal hogy letiltanak meg minden? mer mondom h csomoo tört server van sztem ien nins h kitiltsanak,... -
11-12 ezer -
hardt #67432 mennyibe kerül eredetibe a bf 2? -
Landor #67431 Ezt a MAC adress meg IP cím baromságot most találtad ki?
-
SoundeForge-al vagy ha nem kell hogy pontos legyen Total Commanderrel :) -
Jo sok turelemmel 
Meg van olyan hogy GoldWave , ilyen audioszerkeszto progi, eleg konnyu hasznalni, es ha jol tudom ingyenes. Reghasznaltam mar, nem emlekszek pontosan ra
-
hogy lehet szétdarabolni egy cd-nyi mixet track-ekre
-
Abban a pillanatban nem müködik,ha írsz be prefixet az accountolásnál.Ha üresen hagyod azt a mezőt,akkor működnie kell. -
a privat ranked az EA-nak a nyomába sem ér a privat gold aaaaz igeeen na aaaz máár valamiii 
-
Azt meg privat rankednek hivjak. Legalbb tudnad mit akarsz kerdezni, azert az jo lenne. -
A jo commander nem csak, hogy az arcaba artyzik a helinek, Flatline modra, tegnap az arcunkba tette azt a nyamvadt uavot. es durr mar zuhantunk is.
Bar biztos o is jo sokat gyakorolta :p
-
Privat ranked a neve -
hardt #67422 De én láttam sok fórumon hogy nyomják tört servereken is a battlefieldet és ugyan olyan pontozás létezik stb... csak hogy tört server....létezhet ilyen nem? -
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username Lujzi +playerPassword 123456 [ +password "{PASSWORD}"]
Így kell kinéznie. -
Biztos jó helyre másoltad be?
Mit csinál/nem csinál, amikor ASE-val akarsz csatlakozni? -
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"] ezt másoltam be arra a helyre ami le van irva, behelyettesítettem a jelszót meg felhnevet és nem jo!!!