172102
  • McKalton
    Na megnyitottam az EA letöltési oldalát és lám. Már tölthető is az Euro Force potom 2200FT-ért!! Holnaptól már élesítik is a cd-kulcsokat, hisz a hivatalos megjelenés holnap 15-e.
  • DieHard
    nyugi, én sem most láttam először . de most bf2 hangulatban nézve kicsit más
  • koschwarz
    egyébként én is megnéztem előtte , bár M.o.-on csak 2002. márciusában mutatták be...
  • schrank
    jönnek majd a nagy modok úgyhogy ennyi pénzért lesz bf2-őd cod2-őd plussz cuccokkal meg dezertkombát stb a vietnámosat nem mondom mert az hülyén hangozna aszájamból
  • Landor
  • Nagydög
    Jogos.
  • alma2
    Megneztem mennyire loditottal nagyot, de pont 2001-ben jott ki igy, ha szukosen is, de belefer azaz ot ev.Bar lehet, hogy csak ev vegen jott ki :p
  • Landor
    Ja, nem fognak FAQ-t olvasni. Ezért javaslom hogy szó szerint írd az aláírásodba. Hagyjuk..
  • koschwarz
    tegnap volt legalább 5 éve, hogy én is megnéztem, és delta force rulz!
  • Crem
    Remélem!:)
    Ez talán a legegyszerűbb.
  • DieHard
    tegnap néztem meg a Sólyom végveszélyben-t. nagyon állat... aki esetleg nem látta nézze meg feltétlenül. Support rulez...
  • koschwarz
    én a tavalyi megjelenés óta jáccok vele rendszeresen, és még nem unom. ha az eltöltött játékórát elosztom a játék árával akkor 40 forintot fizettem minden óráért, nem elfeledve természetesen azt a nagyszerű, úriemberekből (és úrihölgyekből - burnbaby rulz!) álló társaságot, amelyet ezen és más fórumokon megismertem, és szervereken nagy kedvvel leöldököltem

• Nagydög
    Nem???

Kerem azonnal belevenni, a FAQ-ba, hogy aki oltari baromsagokat kerdez anelkul, hogy akar csak megkiserelne elotte tajekozodni a temaban, annak ordito nagy marhasagokat fogok valaszolni! Ja. Varjal! Semmi ertelme beleirni a FAQ-ba. Epp azt nem olvassak.
  • Landor
    A fizetési módról lehet valamit tudni? Sima online dombornyomottkártyás tranzakció?
  • Crem
    Az ea.com oldal nálam is volt, hogy nem elérhető, de az EA downloader server ezidáig ment!:)
    Remélem azért nekem lesz igazam, és nem tolják el megint az EF-t. Holnap amúgy is ünnepnap, rá is érnék kicsit foglalkozni vele.:)
  • sector512
    Szerintem érdemes megvenni a gamét. Van aki 18-ért megvesz egy játékot ps2-re, egyszer végignyomja azt annyi. Ezzel legalább hónapokig (évekig?) elszórakohatsz.
  • Landor
    A FAQból nem derül ki hogy direkt baromságokat beszélsz.
    Mind1, legközelebb eressz meg egy smájlit vagy valami, mert még a végén valaki hülyének néz..
  • alma2
    Ezt Schrank kerdezte, ne valaszoljatok neki kinaiul !
    Tehat kimesz a "sufniba" lemezvago ollo elovesz, aztan ugyesen a vonal menten, ahol picit vastagabb a koz, mar darabolhatod is :)
  • Landor
    Érdemes kipróbálni..
  • Nagydög
    Szerinted?

En tudom, hogy oltari nagy baromsag, es a kollega is tudna, ha venne a faradtsagot, hogy elolvassa azt a ki... FAQ-t.
  • kBagyula #67438
    Sound Forge: Beteszel egy - egy trackmark-ot azokra helyekre ahol szét akarod választani a felvételt. Kijelölöd a trackmarkok közti részt (ezek lesznek a track-ok), majd copy+paste-val átteszed egy új üres ablakba és elmented... eccerű.
  • hardt
    Érdemes tört szerveren játszani BF 2 vel vagy ne is próbáljam???
  • Landor
    Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sokszor nem érhető el az oldaluk...
    A kép jópofa egyébként!
  • Crem
    Valami készülhet az EA-nál mert már nem érhető el a letöltési oldaluk.
    Remélem most pakolják fel az EF-t!:)

Addig is:

• hardt
    Ihhh... hát nem tudom annyiér meg nem szeretném megvenni :( télleg ien durva ez a tört szerveren való játék? szal hogy letiltanak meg minden? mer mondom h csomoo tört server van sztem ien nins h kitiltsanak,...
  • sector512
    11-12 ezer
  • hardt
    mennyibe kerül eredetibe a bf 2?
  • Landor
    Ezt a MAC adress meg IP cím baromságot most találtad ki?
  • sector512
    SoundeForge-al vagy ha nem kell hogy pontos legyen Total Commanderrel :)
  • SigS
    Jo sok turelemmel
    Meg van olyan hogy GoldWave , ilyen audioszerkeszto progi, eleg konnyu hasznalni, es ha jol tudom ingyenes. Reghasznaltam mar, nem emlekszek pontosan ra
  • schrank
    hogy lehet szétdarabolni egy cd-nyi mixet track-ekre
  • vsly
    Abban a pillanatban nem müködik,ha írsz be prefixet az accountolásnál.Ha üresen hagyod azt a mezőt,akkor működnie kell.
  • schrank
    a privat ranked az EA-nak a nyomába sem ér a privat gold aaaaz igeeen na aaaz máár valamiii
  • Me0w
    Azt meg privat rankednek hivjak. Legalbb tudnad mit akarsz kerdezni, azert az jo lenne.
  • alma2
    A jo commander nem csak, hogy az arcaba artyzik a helinek, Flatline modra, tegnap az arcunkba tette azt a nyamvadt uavot. es durr mar zuhantunk is.
    Bar biztos o is jo sokat gyakorolta :p

• SigS
    Privat ranked a neve
  • hardt
    De én láttam sok fórumon hogy nyomják tört servereken is a battlefieldet és ugyan olyan pontozás létezik stb... csak hogy tört server....létezhet ilyen nem?
  • Endre
    JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username Lujzi +playerPassword 123456 [ +password "{PASSWORD}"]

Így kell kinéznie.
  • Cobra.
    Biztos jó helyre másoltad be?
    Mit csinál/nem csinál, amikor ASE-val akarsz csatlakozni?
  • tomee14
    JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"] ezt másoltam be arra a helyre ami le van irva, behelyettesítettem a jelszót meg felhnevet és nem jo!!!