172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1.21 es patch fent van ugye? -
engem meg a punkbuster miatt nem enged be pedig most frissitettem -
Miért mi volt a 4. körben? -
szívesen :) bár bocsi a 4.körért 

-
szűzfal (wines, meg minden más) ki, virusirto ki, proba ujra...ha nem routeren keresztul netezel, akkor elvileg mennie kell így mindenképpen (ezt még az account csatlakozásnál írja ki, ugye?) -
ilyenkor mi a teendő? thx
-
q13579 #67732 A gs.bf2 szerverén szoktak adminok lenni. Mert fenn volt jopár ember akik a rules ellenére egész aktivan bc-ztek. Volt benn egy noob pilota karrack aki csak annyit csinált hogy felszállt és már ment is a mainbasere, viszont ha felszáltunk rögtön leszedtük. Ilyeneket nem kellene kidobni a szerverröl?? -
Nekem is elmeny volt mikor beinditottuk sunyiba, aztan csodalkoztunk hogy nem akar leallni mikor visszaforditottuk a gyujtaskulcsot. Elmeny volt az is amit kaptunk utana erte -
mobal #67730 jajj! azt a drága qwerty karkand only szervert tönkre kellettenni :( -
Anno jártam vele sokat máig élmény! -
Mer' la'pos heee
-
-
En T72-t vezettem a seregben, es a szemem lattara fogta meg a tarsamat egy ilyen betontusko+rajta egy 8mm-es koracel, amit regen a villamharitashoz hasznaltak.
Kikotorta a foldbol, beszorult a lanctalp meg a hatso fogaskerek koze es meg se mozdult a tank
-
Ifa-nak mé nem látni az elejét? -
Erröl nem tudok mivel még nem láttam róla képet, de a valóságban volt hogy 10 RPG-7 rakétátt kibirt az ormótansága ellenére :) -
Azt hiszem ennek van az a "baja", hogy ha benne ulsz, nem latod az elejet.Olyan mintha ifat vezetnel :)Bar meg lehet szokni.
-
Mindig is egy megszálott haditechnikás voltam :DD és mivel nem tudom megvenni az EF-t így örülök minden képnek :DD a Leopard 2 megbene van az EF-ben :DDD -
minden alkalmat megragadsz, hogy bizonyítsd, hogy tudod az EF összes járművének a nevét? :D
(amúgy sztem ez az angol ormótlan dög elég rusnya, ha már fasza juróp tank kell, akkor leopard2 :)) -
Szép Challenger 2 :) -
akkor grat nekik, hogy felismerték, hogy a piszoly/kés partyk a legnagyobb ellenségei a játéknak :D -
Gondolom EA HU QWERTY EF PUBLIC RANKED -
Én itt csak egy nyelvtany híbát látok
-
"A pisztoly/kes party-t rendezni tilos. Akit rajtakapunk kick/ban 4ever!"
WTF?!
kiké ez a szerver? -
Hááááát... aki bekúszik >>> EZ <<< alá szerelni, az meg is érdemli a sorsát!!!
-
Landor #67714 ja... itt várom hogy kászálódjon fel a másnapos picsám, hogy takarodjunk lefele egy romantikusat sétálni..
-
Tök jó idő van (Főleg hogy otthon vagyunk :D) -
Én? Dehogy is :D
Van porszívom,ha kell kitakarítok :D -
Először is tisztázzunk vmit LAKY,hogy kapcsolódsz a szerverekhez? IP-vel csak klikk -klikk és bemész ? :D
Ha ip-vel akkor nemszabad ezt csinálni pl.:193.202.85.138:16567 (Kapóra jött az SG ip-je :D)
Hanem két csík van a felsőbe a kettőspontig mész a számokkal (és pontokkal) és alulra írod a portot (16567).Amikor még PRIVATE voltam sokszor beszívtam a dolgot,és egyébként a tűzfaltól is mennie kell mert nekem is megy (Csak 180 -as pingel ment amikor még nem nyitogattam ki a portokat :D).Tehát,vagy szarul írod be az IP-t vagy Rossza a DVD.De lehet hogy megfogja a vírus irtó is (attol függ milyen,én nem csípem a nod32-t csak a Nortoonokat,szoval ha Nod32-d van azonnal válts át Nortonra.Nekem Norton 2004(Ez bevált :D)Így már világos?? Remélem :D -
Ja. Én pl amikor beültem egy repcsibe, volt olyan hogy 2-3 másodpercig kellett lenyomva tartanom a gombot, hogy bevegye amit akarok, a TV-raksi remegett, néha kifagyott a kép, stb... -
Cső!
Ugye ma nem szemeteled tele a fórumot???
-
CSÁ
-
Hali!
Mostjövök a magyar szerverről és néha kifagy a kép és elkezd remegni. Más is tapasztalt ilyet? Persze ekkor szarrá lőnek
-
a Battlefield 2 az uj patch-el megint cd-key problémát ir
most megint nem megy törtel? -
OculusDei #67705 szerintem nem "más a mentalitásuk". eccerűen bénábbak. én magyar szerverre azért nem szeretek menni - akkor minek megyek mindig? - mert mindig hamar lelőnek (vagy ahogy a klántárs cimbi mondja: leéjmbotoznakacsíterek
)... béna, szimplán középszerű vagyok az itthoni szervereken. míg egy németen vagy egy angolon méginkább meg teremnek a medálok.
na, én így látom. de mindenki tehet mögé más-más ideológiát miért is szeret német és angol lámákat hentelni...
-
T4Ce-nek köszi a tegnapi gyakot
-
TS Zolly #67703 Én publikon pkm-el rohangálok. De valamiért nem zavart eddig, ha waron vagy gyakon nem ánlok fegyver volt nálam. Leszarom ha itt egyes emberek lenoobozzák az ánlokkos klánjelzéses embereket. És az sem érdekel, ha benne vagyok abba a noob láma 90%-ba. Pont minap irtam, 40000 pont felett járok, de nincs meg nekem az alap késes és robbantós jelvény se. Ebből lelehet szürni, én ezt a játékot szórakozásnak vettem, nem azért, hogy valaki megmondja, hogy harcoljak páblikon. -
TS Zolly #67702 Ez a beszéd! 
-
TS Zolly #67701 Mióta kell fizetni egy warezos dologért??? -
TS Zolly #67700 és? -
TS Zolly #67699 tékerek!