172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tubifex #68257 mármint hogy hol?
-
Ez miért számít? A statodtól még nem fog meghalni senki ha ránézel 8) -
ha PKM-mel lövöm a helit és jelzi a találatot akkor beszámítja az accuracy-ba
-
Bf.hu-n kaptál választ Tubi. -
tubifex #68253
-
Kikaptunk a Vénytől gyakon! Szép volt Nyulak! -
HU.man butcher #68251 
-
lol :D -
tubifex #68249 Drága kedves édes egyetlen magyar klánok és magyar szerver adminok! (DonC
!)
Remélem nem fog flame-be torkollani amit leírok, de ha már megígértem leírom erre a - sokak szerintet - "nulla" sg fórumra. Szóval:
- Jó dolog ha valamelyik klánnak saját ranked szervere van, azt még meg is értem ha mondjuk kirúgnak valakit, hogy egy klántagnak helyet csinaljanak. Ez rendben is volna. Most általánosságban fogok írni néhány dolgot, nem akarok egy .hu szervert sem kiemelni.
- Jó lenne ha úgy működnének ezek az "admin" dolgok, hogy amit az adott szervert üzemeltető klán játékosai megtehetnek a szerveren, azt más, kívülálló emberek is megtehessék.
- Ne csak akkor klikkeljünk jó magyarhoz méltón a kick/ban gombokra az admin programban, amikor a kedves klántársunkat véletlen már 2x lelőtte ugyanaz az ember, és így szegény sors/baj/... társunk nem tud egy "jóízűt" játszani.
- Próbáljuk meg - ha már onlány vagyunk, és ártatlanokat ki tudunk rúgni - odafigyelni arra is, hogy esetleg a másik oldalon nem-e gyanúsan -40 pontja van az illetőnek, és nem e írták már párszor hogy XY dtkzik. Tudjuk, benneteket nem zavar, hisz nem a Ti játékotokat teszi tönkre.
- Nagyon sok fasza admin program létezik. Általában ott van a kick/ban button mellett a WARNING gomb is. Mielőtt esetleg elfüstöl az amúgy is gyors ujjatok, egy ilyen próbálkozás szerintem nem elhanyagolható. A normálisabbja megérti, aki meg nem arra nyugodtan ra lehet húzni a vizeslepedőt.
- A ranked szerverek szerintem NEM csak klánokért van, hisz akkor lehetnének ugye password protected szerverek is, hanem egy közösségért. Ha nem tudják egyesek elviselni, hogy biza néha belefuthatnak jobb játékosokba is, akkor indítsanak egy nem ranked szervert, védjék le jelszóval, és ügyesen csak azoknak adják oda akit már párszor le tudtak lőni rankeden is.
Hát kb ennyi lett volna az észrevételem - mostmár kihúzom a fejem Gomboc seggéből
- nem is rabolom tovább a drága időtöket.
Köszönöm, hogy elolvastatok.
(ui. 2x kellett szerkesztenem, mégis túl személyeskedőnek találtam )
-
-
(Kérdőjel?)
Ja, jó nagy kupacot. -
mi van meghozták a szenet sharkira
-
Langorierek támadnak -
Nem hinném, hogy eredeti BF2 nélkül működne egy _teljesen_ beépülő "mod"...
Megvetted a kiaget eredeti játék nélkül? Nem volt túl bölcs döntés... -
Nektek csinál ilyet? -
biztos szar érzés lehet -
spatrik #68241 Jahés most nem mükszik az EA doenloader mert nem tom -
spatrik #68240 ez gonosz volt esazert mer erre nem jöttem ra egyedül nem kell nyavajogni.pls!egyébként ha az Euro force-om eredeti de a sima Bf 2-m nem akko tok vele jaccani multiban vagy varnom kell a private ranked szervererkre?mert az eredetire nics pénzem -
Landor #68239 -
Már úgy vártam ezeket a Booster pakkokat ...
Megint jönnek az érdekesebbeknél is érdekesebb kérdések :) -
EA downloaderben állítsd be a GameSpy accountod. Különben nem fogja felismerni.
support.ea.com -
spatrik #68236 Hogy lehet jaccani az Euro Force-val.Nekem azt irja nics pedig feltettem+az 1.21-es patch is fenn van! -
zöld miért nincs? :D -
;) -
te meg már politikai szinekben pompázol? :DD -
-
üdvallrehimegminden -
tudod is te milyen az amikor egy gyárigazgató elkényeztetett fiacskája el van szállva magától (egy hétik az alpokban voltam ti meg nem topik stb.)
-
miért, talán a nagy pofája miatt? :DDDDD -
Landor #68228 ne a kora miatt tiszteljünk már valakit.. -
TS Zolly #68227 Te Danee! Már régebben szóvá akartam tenni. Igaz, Schrank egy pont pont pont. De ettől függetlenül ö egy felnött dolgozó ember. Lehet az apád lehetne. Nem tom hány éves. Szerintem ö az ilyen beszólásaidat csak símán elkönyveli, de tuti én akkora nyaklevest adnék neked, hogy a BF helyett a tetrisz lenne a fun játékod. Korkülömbséget azért tiszteld már lécce!
-
Platypus16 #68226 Te az 1.12-esre tetted az 1.21-es incrementalt. Töltsd le a teljes 1.21-es patchet sztem, ami kb. 267 MB-ot nyom (ne az incrementalt!). -
hali mindenki! arra lennék kiváncsi, hogy a magyar ea hu szervereken milyen patch verzioju játékot enged be? mert akármit raktam be mindig más a verzio. melyik patch kell oda? meg az sg szerverre. legutolsok amiket eddig felpakoltam:
bf2_v1_12update.exe
bf2_patch_121_incremental.exe -
ahh látom korrigáltad :D -
én erre nem is emlékszem biztos én voltam? -
Nagydög #68222 Hopp! Lehet, hogy nem is te voltal, hanem Cram0. -
Nagydög #68221 Bocsi Danee! Omanon egyszer kikaptalak felszallas kozben TV-raketaval.
Ja. GBC sux! Sharkin direkt szoltam a pilotamnak, hogy ne kempeljuk a TV tornyot, de hiba volt. Mihelyst fel tudtak szalni jottek is kempelni a mi helipadunkat, hogy elvihessek ezt a helit is. Elhiszem, hogy waron ez mutatvany, de publicon szerintem takony gerincuseg. -
a heli befogja? buzi e vagy? :D -
mutatja az ellenséget tehát be is fogja
-
Persze.
Schrank. Magyar hangja: Zero.
Meg aztán mi lenne ebből a topicból, ha minden alkalommal a te hozzászólásaidat javítgatnám?