172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Aki még éles waron is nőzik arra nincs mentség, te teljesen belekockultál a p***ba.
-
Tegnap már én is néztem h nincs rendben pár dolog, de úgy gondoltam majd a következő jobb lesz.
-
Nem lehet tudni.Nem biztos semmi csak a halál.
-
LOL!
:) -
hogy mit változtassanak? egyszerü, csinálják meg olyanra mind a RO. pl. reális sebzés ha alkaron/csuklón lőnek elejted a fegyvert stb. járművek sebzése is egész jó bár az lehetne részletesebb, valamint nem tudsz az ellen főbézére bemenni, mert 1ből meghalsz, nincs spawncamp, mert amíg a spawnponton állsz sebezhetetlen vagy...röviden ennyi -
Mert totál el van baszva az egész.:))) -
Csak egy észrevétel a huncup oldalról.
M tic P GY V
HTS 2 432 6 2 1 793 361
Ez hogy lehet hogy két meccset játszottak de van két győzelmük és egy vereségük?
Akárhogy számolom az 3 meccs! :P -
Gaboca te lenni puncifüggő..hm?
-
Na ezt jól kiszámoltuk a HUNkupát!(GBC)
Ez így tökk jól jött ki,hogy a hordától kikaptunk,mert így mind a kettő GBC-nek van esélye tovább jutni a csoportból,de vegyük azt hogy a hordától nem kapunk ki akkor ugye elsők leszünk hátha a D csoportba aztán a másik csapatunk nagy esélyel második az A csoportba,mert kikaptunk az ex-től.Mert ha ez lett volna akkor GBC vs GBC lett volna,de így hogy kikaptunk a hordától így van esélyünk mind a kettő csapattal tovább jutni,de csak úgy ha innentől kezdve minden meccsünket megnyerjük.Szóval mi ravaszak vagyunk ám.

És így azt hiszem lesz egy horda vs GBC visszavágó,de oda már assaultosokat visszünk,de igaz a GBC*ET-be assik vannak.:)
Meg nagyot szívtam ezzel a HUNkup meccsel,mert így két csaj lett megsértődve,mert elfelejtettem kinyomni az msn-t és össze-vissza alt+tabolgattam a war allatt,hogy írjak nekik valamennyit,de így is megsértődtek,mert lassú voltam.:DSzóval bukott a war meg idegesek a csajok úgy érzem nem kellett volna azon a waron részt venni.:) -
haxoror #68728 A pályák túl kicsik ahhoz hogy a szárazföldi járműveknél külön legyen vezető és lövész, annyira lecsökkenne a hatékonyságuk hogy nem érné meg őket használni szvsz -
Ez jó 
Egy nagy gond van a BF2-vel, nincs ellenfelük a piacon. Nincs versenyszellem, így minden mindegy alapon kiadják a gémeket. -
Operation Flashpoint= A szimulátor és valóság rajongoknak
Battlefield 2= Azoknak akik így szeretik :) -
Egyébként az Ofp mániákusoknak valószínűleg a járművek irányításával van problémájuk, az a Bf2-ben tényleg kevésbé realisztikus. A gyalogos részbe nem
nagyon lehet belekötni. -
szerintem ezzel tisztában voltunk eddig is=)Mindenki tudja , hogy király a Ofp.
-
McKalton #68723 Egy picit elvagy tévedve Schrank!!
- Először is az Operation Flashpoint 2 még nem jelent meg!
- A másik hogy az első rész már közel 5 éves szal talán érthető hogy már nem sokan játszák de játszák.
És tényleg valóban annak idején a legjobb ilyen játék volt sőt a 2-dik része ütni fogja a BF2-t. Csak egy példa ott hatalmas területet lehetet bejárni és nem voltak láthatatlan falak. Bármibe beülhettél és sokkal valósabb körülmények voltak benne. Csak hát 5 év az 5 év.
Ezen a honalpon nézz szét:
OPF_magyar_oldala -
Velük egy hónapig csak COD-ot játszatnék, hogy megtanuljak mi az arcade fos=)
(de ettol fuggetlenul jo moka az a jatek is) -
DoctorStryker #68721 reklám helye : -->
Dr. Clan tagfelvételt tart.
http://drklan.fw.hu Ie-ben kapcsold ki a PoP up killert másikülönben nem fognak megjelenni.!
http://www.drklan.fw.hu/forum/index.php --> itt vannka a feltételek benne!
-
DoctorStryker #68720 hmm gondolom láttad azt a videót amikro karkandon az elso iraqi zászlónál bemnetek a házba es alulról késelték a fekvo amcsi katonákat hát az eléggé lol volt.. -
-Nekem alanyi jogon járjon a wallhack.
Ennyi :) -
megnéztem ezt a bf2142 videót, szerintem megint sokat akarnak a srácok, aztán majd jól elbaxxák, túl szép, hogy igaz legyen 
igaz az ilyen sci-fis lövöldözéseket nem bírom (kivéve HalfLife)
-
játszunk olyant hogy mindenki leírja mit változtatna a következő bf-ben (cyborg-os kecsegek kíméljenek
)
- minden járműre kelljen jogsi még autókra is és amelyiken van fegyver azoknak a használatából is kelljen "vizsgázni" single módban és csak utána tudnád használni multiban
- külön kelljen használni a harci járművöknél a fegyverzetet (anno POE bradley)
stb... -
Sajnos nem jó megoldád, mert az áram a fém külső felszínén megy, a bentülőkre nem veszélyes. -
A szandek a fontos :) -
greenberet #68714 kösz összekeverem mindig
-
Net framework :) -
greenberet #68712 szerintem a baj az hogy nem tetted fel a frame netet ez mindképpen kell az új catalysthoz bár az ati oldalán ez az első amit felajánl!!! Ezt lekel töltened azt hiszem ez a neve framework vagy framenet ott lesz az oldalon.Ha ez meg van (install) akkor utána a catalyst is megy!!! 

-
EZ jobb mint a C4, lesokolod a bentülöket és viheted is a drágát :DDD -
Alternatív megoldás, a bentülő kinyírására!:DDDDD -
Polemius #68709 Mondjuk ennek így lehet, hogy van némi értelme. Bár nekem nem szokott olyan sűrűn gondom lenni, hogy érdemes lenne betenni aláírásba a konfigot. Bár akkor meg lehet, hogy a SW környezetet is be kéne írni. Legalább drivereket mondjuk. Mert pusztán a konfig alapján nem sok mindenre megy valaki. :) -
Polemius #68708 muszáj
Tessék már megtanulni. -
petersz #68707 Felraktam a legújabb catalyst-ot. Bár ne tettem volna, azóta lekapcsol a monitor XP bootoláskor. Csak csökkentett módban, majd driver nélkül áll fel a windows. Bármilyen verziót teszek fel, ugyanúgy lelép standby-ba a monitor. Tudja vki, hogy mitől van ez és mi a megoldás? Vendégem egy pár sörre :) -
Operation flashpoint -
OFP az mi? -
"Valaki magyarázza már el miért jó beletenni a konfigot az aláírásba? Ha odaírom én is, hogy AMD athlon 64 3200 meg a8v deluxe meg ilyenek attól menő csávó leszek? Nemértem én ezt."
ha gond van valami nem kell folyton leírni hogy mi a konfigom...
a konzolokat meg szeretem:) -
elgondolkodtam ezen az új BF-en és körülnéztem mi a helyzet OFP háza táján és csak olyanokat találtam hogy a bf az egy arcade fos és az ofp az isten mondják ezt úgy a lámik hogy egy szerveren van élet ott is 7-8 player nnna ez a szánalmas nem az arcade
úgy hogy ofp2-s kecseg se leszek
-
jah,faszt erdekli,segitseget kert... -
viselkedjél

-
NEM!
-
Neoncsoves #68698 Na jó éjszakát... 

Holnap jövök gamelni Jr.Feree néven :P
-
Péntek óta nálam sem.
De melyik év is volt?... ;)