172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #69257 nem nekem írtad akkor kinek?
a kérdésemre miért az volt a válasz hogy anyád? -
Köszönöm,anyukámnak, az EA-nak, a DICE-nak, de legfőképp NORBERTH-nak!! ja és a kutyámnak :D -
"az előzmények ismeretének a hiányában..."
Pont ezt akartam írni! :) -
adminoljatok konzolból, akkor nem kell alt-tabolni, egyszerűbb azt a pár parancsot leírni egy cetlire szvsz, mint várni bf2cc bootolására :) -
az előzmények ismeretének a hiányában az ilyen megjegyzések helyett inkább menj vissza és játsz még egy kicsit a demóban, mindenkinek jobb lesz :) -
GameOverrr, nem hiszem, hogy bármilyen jogod lenne ahhoz, hogy itt elkezd ítélkezni, és holmi inteligenciaszintről prédikálni.
Ez a Janek gyerek pont az a kategórai, akit mindannyiszor ki kell rugni a szerverről, akárhányszor csak fent vagyok. Nagyon bölcs vagy mindenféle háttértudás nélkül.
Eléggé fárasztó, hogy játék közben Ctrl+esc akkor várni, míg a bf2cc hajlandó válaszolni, majd vissza a bf2-be..és közben 3x leölik az admint. Amikor ezt napjában 8-10x meg kell csinálni, akkor az ember egy idő után megunja. Én nem értek egyet a feszültség ilyetén levezetésével, de nem ítélem el, ha ilyen ember ellen teszik.
Szóval lehet, hogy nálad van valami bibi az inteligenciával. Látszik, hogy nem sűrün sakkoztál, mert akkor képes lennél két lépésnél messzebre is látni. -
GameOverrr #69251 Gratulálok! Azért ez nem semmi! 
Nem tudom mi váltotta ezt ki belőletek, de büszkék lehettek magatokra srácok.
És ezt még reklámozzák is, a pofám leszakad. Azt hinné az ember, hogy ahhoz, hogy vki egy jó klán tagja legyen, az feltételez egy bizonyos intelligencia szintet, de ezek szerint mégsem. Mégegyszer gratulálok! -
Amúgy Jancsik, Alberto... stb. vagy ki tudja már, hogy kicsoda olyan erőszakos volt a saját csapattársaival, hogy muszáj volt a mogyoróvesszőhöz nyúlni. A szép szó nem használ, akkor...
-
Nem szoktunk ám ilyet csinálni de azt hiszem helyén való a megfogalmazás:) -
jah, jancsika meg szar időben, szar helyen volt a f@sz szarabbik végén :) -
Nem késparty:) Nem késpartyzok. Inkább csak kiengedtük a fáradt gőzt. -
hmmm...kesparty?olyat lattam mar a heten:)no comment.lasd lent. -
lol :D
elfenekelés bf2 stájl
-
Hátha csak keveset írsz:D
Lekéseltük, élesztettük,lekéseltük,élesztettük:) Persze csapattárs volt. Csak hogy érezze a törődést. -
Asszem megéri a fáradtságot hogy lekeressem:D Ha megvan mindenki megkapja:D -
hmm beírhatnád ide a hashedet, mert legalább megkönnyítenéd a magyar ranked üzemeltető adminok dolgát, és legalább egy jó gesztussal távoznál a sceneből :) -
-
ÁÁÁ!
Előtört belőled egy újabb személyiség?
-
lordjanek #69239 mit egészítesz kki rajta? mindenki látta milyen szarköcsögök voltatok -
lordjanek #69238 én azt spawnkempelésnek veszem, nekem az kempelés. -
Ahogy hallotam az eset Dragon valley-en történt ahol te kínai voltál.
Na most ott kínaiaknak nincsen elfoglalhatatlan bázisuk szal akkor nem értem miért beszélsz kempről! -
lordjanek #69236 mostmár nem fogod látni -
nem neked írtam vazze, megint lekempeltek, annak irtam tee -
Te, már nem egyszer fennakadt a szemem ezen, mi az az "Intel Penium 2500" ??? 
-
Deqwator #69233 Ha anyámat még1szer a szádra veszed banoltatlak az összes magyar ranked serveről te kis csíra, nem tudom mit képzelsz magadról hogy így beszélsz te kis patkányarcú 
-
Írd le te ha gondolod, majd kiegészítem.
-
miértn nem dicsekszel hatt? -
FaRockHUN #69230 Jaja jók voltak az esti meccsek... természetesen mindkét oldal elég erős volt és esélyes a nyerésre...
grat. -
degec :D -
attol fugg mire? :D -
ezután jöttél be:)
-
-
jó! -
Tegnap este nem volt gyenge ez a menet...csak pár ponttal nyertünk...
-
ez jo progi?? adobe photshop 9 cs hungarian -
nekem olyan volt, hogy eltaláltam tv-vel az ellen pilótafülkéjét, és kihalt a pilóta, a heli meg csak füstölt -
hallod, én már rájötem miért nem frissít gyorsan. már péntek este lassan frissít, mert akkor ér haza mindenki, és ilyenkor sokkal többen játszanak mint hétközben.
hétvégén még tööbben játszanak, ezért méglassabban.
nekem kb 1nap mire megadja 8) -
Hát olyanokal még nem találkoztam de láttam már videot :DDD -
GameOverrr #69219 Na skacok ilyen bug-gal(?) sem találkoztam még. Repkedtem a Cobrával, gyakorlatilag még semmi baja sem volt, mikor egyszer csak az életereje hirtelen lecsökkent egy csíkra, majd bumm, felrobbantam. Megölt a MEC heli. Nem hallottam semmit, hogy lőnének rám, nem láttam rakétákat és nem is mentem előtte neki semminek. TV-rakéta ugye nem lehetett, mert az egyből szétviszi a helit, de itt nem ez történt, előbb csak egy csíkig ment szét a helim, majd
.
Aztán egy az egyben ugyanez történt megint. Sehol semmi, teljes csönd, ép heli, atán le egy csíkra és bumm!
Megint a MEC heli, megint ugyanaz a játékos nyírt ki.
Nemrég láttam egy videót két heli ütközetéről, ahol szintén ez történt. Annyi különbséggel, hogy ott lehetett látni, hogy bevett egy rakétát az áldozat. Értetlenkedett is, hogy esetleg létezne egy olyan hit point a helin amitől lecsökken egy csíkra az életereje.
Én azonban mindkétszer egy zászló körül köröztem(!), tehát elég valószínűtlen, hogy egyből eltalál az illető egy mozgó célpontot egy adott helyen(mondom mellémenő rakétákat nem láttam, sőt semmilyet sem). Ráadásul nem is nyomta olyan jól az a valaki.
Olyan már volt, hogy közelítettem a földön lévő MEC helihez(max 2 csíkom hiányzott), mire az EGYETLEN másodperc alatt szétlőtt a géppityujával(kegyetlenűl brutál a MEC heli ezen fegyvere), de azt legálább lehetett hallani.
Itt meg se kép, se hang!
-
az naon jo: láthatatlan-egylövés fejbe-hogojoval agyondob meg ilyenek?!