172102
  • morreau
    sry de hogy tudnék tört játékkal neten játszani?
  • Boxer HUN
    Szerintem nyugodtan nyiss magadnak egy "BF2 demo" topicot (ha még nincs), mert itt leginkább a rankedosok laknak, és te kopogás nélkül nyitottál be, ami szintén az inteligencia hiányára utal!!! Amúgy nem te szoktad véletlenül "karbantartani" (Alberto, Janek,... vagy a picsa tudja már, hogy mi a neve) nevű kisgyerek gépét??? Csak mert, hogy ennyire cupálod őt(neki)???

Running: Bevállalom a bünti pontot, de ezt nem hagyhattam ki!!! Úgy is átlagon aluli az IQ szintünk, és még ezt figyelembevéve is csak alacsonyodni tudunk a fent említett ezernevű mittudoménkinek a szintjére. Magyarán, a béka seggére is csak felnézhetünk...
  • joebacsi
    áhh ma este hanyagoltam, melóznom kell sajna, mert 1 hétig szarni ment a gépem, és piszkosul elvagyok maradva kötsög flösmelókkal...még ts-re se másztam fel, mert úgy is csak az időt b@sznám el :)
    majd talán holnap :)
    life-ék szerverét (hungs.hu) kéne megtölteni, hátha alakulna a magyar scene, mertígy nagyon szétszortan játszik mindenki, többnyire külföldön (miis) :(
  • Hatt
  • Hatt
    Milyen falsitás már:D
    Ezt jól megmondtad
  • lordjanek
    még annyit se érdemelsz :D
  • lordjanek
    hehe, ez nem így volt, annyit mondtam mikor kilőttem a helit, hogy hehe ratyi jcsres,és akkor röhögtek hogy hallotta egy jcsres
  • Hatt
    Tőlem nyugodtan:D
  • lordjanek
    vajon miért anyáztam, mutassam a képeket?
  • mohus
    én pont akkor mentem csicsikálni, amikor Alberto bejött...egy pályát még ott voltam vele...lehet szerencsém volt, hogy többet nem kellett??
  • Kovács legény
    multkor volt nagy pojcsi amikor asszem csövessel volt egy szkvadban és elkezdett nagyban beszélni köcsög JCSR meg kurvaannyuk stb,persze mindenki elkezdett röhögni aki a szkvadban volt csak ő nemvágta a témát,mig csöves megnem kérdezte hogy ezt most mire is vélje? persze erre csak a hebegés volt hogy csak viccvolt meg nemisugygondolta...
    lol
  • sector512
    "Csak azt nem értem, hogy minek kell adminolás közben még játszani is, ha az adminolás már önmagában is nehézkes."
    Azért ehhez annyit hozzátennék, hogy az "adminolás" nem egy állás. Attól mert valaki admin ugyanúgy játszani megy elsősorban. Nem várhatod el senkitől hogy ne játszon csak azt figyelje kit kell éppen kirúgni. Inkább a játékosoknak kellene elolvasni ami töltődés közben ki van írva a legtöbb magyar rankeden, és ha nem felelnek meg neki a szabályok menjen máshova ahol eltűrik. Nem az adminprogrammal van a baj, hanem a sok egyszerű emberkével...
  • Mester01
    Gratula.
  • Hatt
    Joe, nem lelem a szervert amerre Red Orchestraztok. Vagy már buktam?
  • Hatt
    Amúgy ott anyázott minket a szerveren:) Rájöttem, ezért pattant el a húr:D
  • Hatt
    szerintem se:D
  • joebacsi
    ez nem nekem ment sztem :)
  • Hatt
    Nem tudom mi kell ezen rágódni. Jött Jancsik hoppá kicsit eljátszottunk vele. Jelzem szerintem ez volt az első és az utolsó is. Hőstett nem? Egyszerűen leírtam hogy ez törpént. Nem tetszik? Te bajod. Ezen nincs mit felfujni. Jót röhögtünk ts-en és ezért már megérte
  • FCH kari
    hu de nagy bátorság kel ahhoz hogy "beüljön valaki" egy tankba és irány az ellen föbéz kempelése,az éppen spawn-olo játékosok irtása aki még körül sem birtak nézni ehhez tudás, nagy tudás és ügyesség kell!!
  • Robogo
    Na hatt ezzel a tk-s dolog miatt majd szeretnék veled beszélni...
  • joebacsi
    bameg, nemértem mit erőlködsz ennyit...
    látszik, hogy közöd nincs az egészhez, az egész szituáció amúgy nemér annyit, hogy itt filozófiai kérdést csinálj belőle, majd egyszer összezárunk ts-en jancsikával és megvilágosodsz :D
  • GameOverrr
    Csakhogy én a kempelést mindig olyan szerveren csinálom, ahol azt semmi sem tiltja(nem mellesleg mindenki más is azt csinálja -ezt nem a védelmemre hozom fel, csupán ténymegállapítás-, csak hát ugye a tank kicsit lassabban ér oda.)
    A direkt teamkill ellenben mindenhol elitélt dolog, még büntipont is jár érte ugyebár.

Ha hiszed, ha nem az egész hozzászólásodat elolvastam. Még ezt is:
    "Eléggé fárasztó, hogy játék közben Ctrl+esc akkor várni, míg a bf2cc hajlandó válaszolni, majd vissza a bf2-be..és közben 3x leölik az admint."

De ebből őszintén szólva nem sok mindent értek. Nem sűrűn voltam admin, de lehet hogy csak az a baj, hogy nem sakkozok éjjel-nappal, mint azt Tőled megtudtuk/megtudtam.

Gondolom valami az adminprogrammal lehet, meg még közben az is baj, hogy lelőnek. Csak azt nem értem, hogy minek kell adminolás közben még játszani is, ha az adminolás már önmagában is nehézkes. Vagy lehet, hogy Te sem sakkoztál még eleget?
  • Deqwator
    ......
    de ha nincs főbázisotok akkor hogy lehet kempelni azt mondmár meg?
    ha meglátok 1ellenfelet nem fogom nézni ahogy elszalad ,lelövöm.
    és akkor mi van ha akkor kezdett be?így járt. részemről ennyi!!!

• lordjanek
    Grat, már én is ezt a rangot várom, még kell hozzá 4000 pont :(
  • lordjanek
    mi közöd van hozzá hogy hány nickem van? annyit csinálok amennyit akarok, nem akadályozza meg senki.
  • lordjanek
    figyelj, beírtam hogy ne kempeljetek már, erre te beírtad hogy ki kempel, és akkor engem megint kikempeltek és arra mondtam hogy anyad
  • barogabi
    Na ez,hogy lehet: Megyek a Karkandon tankal egyszer csak a tank ugrat 4-5 métert függölegesen aztán vissza, és az életerő 50%-ra esett.
    Olyan volt mint egy dobbantó :)
  • mohus
    ott a pont
  • Pharolas
    Ez legalább olyan szintű dolog, mint amikor a "nagy kempeléseidről" tartassz itt beszámolót. Ha repülővel, vagy akár helivel egy "valamilyen okból" kitőrni képtelen brigádot (értem ez alatt az ellenfél egész csapatát) kempelsz, az nem sokban különbözik attól, mint amit a Hatték csináltak.

"És e hőstettel csupán a "Janek gyerek" szintjére süllyedtetek le"
    Ez megint egy olyan dolog, amivel megint nem tudok egyetérteni veled. Mivel ez egy virtuális közeg, ha valamelyik lurkó mindenféle felszólítás ellenére is nap mint nap műveli a hülyeségeit, nem tudsz odamenni, és lekeverni neki egyet.
    Ezért kell olyan eszközökhöz folyamodni, amivel rájön, hogy amíg nem változtat a játékstílusán, addig nem szívesen látott játékos.

Nem mintha bármilyen magyarázattal kellene szolgálnom neked, de mi annó azért döntöttünk a saját szerver mellett, hogy ne kelljen az ilyeneket eltűrni. Tény, hogy ebből voltak/vannak/lesznek túlkapások, amit klánon belüli megbeszéléssel kell orvosolni, de attól, hogy valakinél elborul a bili, még nem jelenti azt, hogy az IQjával lenne probléma.

Ezért nem bölcs dolog itt ilyen inteligenciával dobálózni, mert ha te lettél volna valamelyik admin helyében, akkor lehet, hogy neked előbb telik be a pohár.

"Miért kell játszani a nagyfiút, miért nem lehet egyszerűen kivágni a szerverről?"

Ha az előbbi HSZemnek az egészét elolvastad volna, és nem csak azokat a részeket, amikben vissza tudsz szólni, akkor olvashattad volna, hogy elég kellemetlen (akár egy körön belül többx) Ctrl+esc-ezni, majd 1 percet várni míg a bf2cc válaszol, majd visszalépni, és közben látni, hogy 2-3x meghaltál.
  • Danee
    nem tom ha már van használjuk ki alapon megyek vele. majd ha senki se használja ellenm ujratárgyaljuk ok?
  • SigS
    Jatszottal vele egyaltalan? Tudod te mirol beszelsz?
  • GameOverrr
    "GameOverrr, nem hiszem, hogy bármilyen jogod lenne ahhoz, hogy itt elkezd ítélkezni, és holmi inteligenciaszintről prédikálni."

Csupán annyi jogom van, hogy itt a nagy nyilvánosság előtt beszéltetek az esetről, nekem pedig volt hozzászólni valóm, amit szíves engedelmeddel le is írtam. Majd ha priviben nyomjátok, vagy ha nem lesz véleményem hozzá, nem is fogok hozzászólni.

"Nagyon bölcs vagy mindenféle háttértudás nélkül."
    Már ne is haragudj, de ehhez különösebb háttértudás nem kell, egyszerűen undorító. És e hőstettel csupán a "Janek gyerek" szintjére süllyedtetek le. (Egyúttal elnézést kérek "Janekt gyerek"-től.)

Ja és ha már a "Janek gyerek" olyan amilyen, miért kell lealacsonyodni a szintjére Nektek -feltételezhetően- érettebb, értelmesebb(?) embereknek? Miért kell játszani a nagyfiút, miért nem lehet egyszerűen kivágni a szerverről?
  • joebacsi
    helyes :)
    assaultra meg gyúrj az alapstukikkal, ne az ilyen űrfegyverekkel, így nemsok kihívás van...
  • Danee
    tudok vele lőni, csak lama fegyvernek tartom
  • schrank
    ez is valami ?!
  • uHs Gerzson
    ragaszd fel a monitorra a cetlit
  • Danee
    módositva:D

én se szeretem, csak assaultra gyurok gl-ezni meg nem jó:D
  • joebacsi
    a kutyád kimaradt :)
    amúgy f2000
  • Pharolas
    A cetlire írást mindig elfelejtem, s amikor éppen kell, akkor persze nem jutnak a parancsok az eszembe
  • Danee
    ezen te még meg tudsz lepődni? rég megszoktam már, nem is figyelek oda