172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Albaval mar megbeszeltuk privatban mi lett volna a nagy kerdese, semmi extra, csak mondta latott itt egy nagyon csunya bacsit, aki majdnem shrek nevre hallgat, legalabbis olyan csunya zold a logoja, es fel, hogy bele kot ok nelkul, pedig meg irni sem tud.
z utobbi csak kitalacio, de van valosag alapja :)
-
Akkor itt a hivatalos valasz :)
Azert egy probat megerne, pl akinek nincs meg hivatalosan bepakolja a palyakat a megfelelo helyre, vajon minden esetben eljut e az EA kozponti agyaig, hogy nincs meg neki.
Neha azt se tudja kibogaraszni a szerver, milyen rangod van, lehet, hogy az elobbit sem sikerul mindig.
Bar az EF meglete accounthoz kotott dolog, mig a tobbi sallang kulon van kezelve.
De a sok raeros fiatal, gondolom mar probalkozott ezzel es ha ment volna, mar tudnank rola :) -
Amikor egy EF-es pálya következik, egy egyszerű ERROR felirattal tesz ki a menübe ami közli azt is, ha használni akarod az adott pályát, vedd meg a booster packot. -
Sziasztok!
A pilóták közt említeném még RambO-t, Norboss-t,és Pharolas-t is!
Uff
-
Hülyeség SF is tök jó lett hiába fikázzátok . Attól hogy magyar szerverek nincsennek még van egy csomó külföldi pff
-
Nem ez EF-re nem igaz szerintem, ott egyszer csak jon a map, ami neked nincs meg, legalabbis jatekon beluli szerverkeresoben.Bar nem piszkaltam hozza,
talan meg ott a same version se segit.
Szoktunk nyomin ef-es szerveren is haverommal, neki viszont nincs meg, de csak addig amig nem jon valameiyk EF-s palya.
-
elvileg pirossal kellene látni az SF-es meg EF-es szervereket, ugye? mer én alig látok ilyeneket, úgyhogy 
az SF-et is csak az adta el, hogy át lehetett hozni az alapba a fegyókat
, ami az EA (és a játéktörténelem) egyik legmocskosabb húzása volt. szerintem.
-
jé milyen szép új logó
lehet lassan nekem is kéne csinálni újat :# -
Engem még 1 szerver se vágott ki pedig nincs EF-em.
De azt hiszem nem is keserednék el ha kivágna, van még szerver amin lehet játszani. Sőtt, úgy fest hogy inkább az EFesből van kevesebb. -
Ezek csak nehezítések, de van akinek átléphetetlen promléma, pl neked:) -
Pedig arrol csinalhatnal mar egy screeshotot, amikor jatszol egy szerveren pl karkand, aztan kovetkezo map, mondjuk egy EF-s, milyen hibauzenettel vag ki a server :)
-
Ez az mond meg nekik!
-
mit vered a szaros EF-re 1-2 hétig bohóckodtok vele aztán ahogy ürülnek majd a szerverek jöttök vissza az alapra
-
Nem tudom, allitolag a baratom kollegajanak a legjobb baratja pilota a BF2-ben, mit kerdezzek tole, ha vegre kinyogod mit szeretnel tudni, mondani ? :) -
A jelek szerint meg nem jatszottal az EF-s operation palyan, annyi minden eg ott, nem csak a foldrol, de egy masik repcsit se tudsz befogni, langokban all az egesz palya,Mindesetre latvanyos.De viszont szegeny mi-28 helit korbepisilem ketszer mire eszreveszi, hogy a kozelebe van/volt az EU-s heli.
-
egyébként annak idején a demóban nem is értettem, hogy hogy omanon hogy van ez a légvédelem az arab bázison. folyton kilőttem a rakétát abba a szarba. de csoda hogy amcsik győznek mindig, amikor az arabok képesek a hőkövetős rakétát egy hőforrás közelébe tenni
, ráadásul onnan várható elvileg a támadás is. LOL.
egyébként hőcsapdák lennének, ha repülök, akkor ilyenek közelében szoktam elhúzni, ha a sípolást már unom, és nincs flare-em
, mert az ellenség rakétája azt fogja be
-
"- Fixálták a befogását légvédelmi löveggel az égő olajtornyoknak"
nnna ezek a ratyi égő gecik minek a játékban nem elég hogy full szar helyekre rakták az AA-kat de még a biztonság kedvéért bebasznak ilyen fasságokat hogy tényleg hasznavehetetlenek legyenek eme nemes cselekedetek
-
Nagydög #69812 Ugy tunik a DICE nem hazudtolja meg a rola kialakult kepet. Csak sok iranyba tudnak elb...ni valamit, javitani nem.
-
neménvoltam #69811 köszi! -
Nagydög #69810 A #69748-ban talasz infot. Vengeance elkapta schranktol a fogalmazas keptelenseget, de ugy tunik ma delutan este korul mar nagyreszt az uj peccsel fognak uzemelni a szerverek, ha semmi gazemberseg nem jon kozbe. -
neménvoltam #69809 * Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons
háát én vhogy eddig ezt nem vettem észre -
az hagyján hogy megint pontatlan lett a support de hogy szart sem sebez azért az már túlzás
-
ha vki érdekelt saját szerver ügyben, az privizzen rám
-
neménvoltam #69806 Helló! egy kérdés a szerverüzemeltetőktől: kb mikorra álltok át az 1.22esre? -
Akkor miért nem kérdezel? A lényeget, a lényeget, ez egy fórum, nem cset. -
Nem én voltam az!!!!!! -
Harmadszorra talán sikerül. -
kérdésem van nem bajom -
Azok közül akik ide irogatnak meg akiket én tudok:
JCSR-Apache, JCSR-Wolfguy, Alma, Flatline, Gameover, meg még sokan, de nem tudom kik még. -
Aki elsőnek ugrik be a helibe....
-
Mi a bajod a helipilótákkal? -
igen
-
Aki a helibe beul vezetni -
Kérdés Ki szokott helipilóta lenni?
-
Gyors biza!
-
gyoes vagy geccc
-
Okimoki, csak nem olvastam lejjebb még ma.
-

-
Egyszerü kérdés, logikus válasz
-
Új peccs: 1.22, tőccsétek!
* Improved Server Stability
* Adjusted handling of the Tiger attack chopper
* Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons
* Adjusted deviation on MG36 and PKM to be in line with other support weapons
* Increased rpm from 600 to 900 on the P90
* Fixed Lock on error on certain Oil towers
* Fixed a Great Wall Exploit
* Fixed exploits on Dragon Valley and Karkand
ennyi.