172102
  • alma2
    Albaval mar megbeszeltuk privatban mi lett volna a nagy kerdese, semmi extra, csak mondta latott itt egy nagyon csunya bacsit, aki majdnem shrek nevre hallgat, legalabbis olyan csunya zold a logoja, es fel, hogy bele kot ok nelkul, pedig meg irni sem tud.
    z utobbi csak kitalacio, de van valosag alapja :)

• alma2
    Akkor itt a hivatalos valasz :)
    Azert egy probat megerne, pl akinek nincs meg hivatalosan bepakolja a palyakat a megfelelo helyre, vajon minden esetben eljut e az EA kozponti agyaig, hogy nincs meg neki.
    Neha azt se tudja kibogaraszni a szerver, milyen rangod van, lehet, hogy az elobbit sem sikerul mindig.
    Bar az EF meglete accounthoz kotott dolog, mig a tobbi sallang kulon van kezelve.
    De a sok raeros fiatal, gondolom mar probalkozott ezzel es ha ment volna, mar tudnank rola :)
  • Boxer HUN
    Amikor egy EF-es pálya következik, egy egyszerű ERROR felirattal tesz ki a menübe ami közli azt is, ha használni akarod az adott pályát, vedd meg a booster packot.
  • PannonRobi
    Sziasztok!

A pilóták közt említeném még RambO-t, Norboss-t,és Pharolas-t is!

Uff
  • bakvarnyu
    Hülyeség SF is tök jó lett hiába fikázzátok . Attól hogy magyar szerverek nincsennek még van egy csomó külföldi pff
  • alma2
    Nem ez EF-re nem igaz szerintem, ott egyszer csak jon a map, ami neked nincs meg, legalabbis jatekon beluli szerverkeresoben.Bar nem piszkaltam hozza,
    talan meg ott a same version se segit.
    Szoktunk nyomin ef-es szerveren is haverommal, neki viszont nincs meg, de csak addig amig nem jon valameiyk EF-s palya.
  • koschwarz
    elvileg pirossal kellene látni az SF-es meg EF-es szervereket, ugye? mer én alig látok ilyeneket, úgyhogy

az SF-et is csak az adta el, hogy át lehetett hozni az alapba a fegyókat, ami az EA (és a játéktörténelem) egyik legmocskosabb húzása volt. szerintem.
  • Ahhoj
    jé milyen szép új logó
    lehet lassan nekem is kéne csinálni újat :#
  • Hatt
    Engem még 1 szerver se vágott ki pedig nincs EF-em.
    De azt hiszem nem is keserednék el ha kivágna, van még szerver amin lehet játszani. Sőtt, úgy fest hogy inkább az EFesből van kevesebb.
  • Hatt
    Ezek csak nehezítések, de van akinek átléphetetlen promléma, pl neked:)
  • alma2
    Pedig arrol csinalhatnal mar egy screeshotot, amikor jatszol egy szerveren pl karkand, aztan kovetkezo map, mondjuk egy EF-s, milyen hibauzenettel vag ki a server :)
  • Cream78
    Ez az mond meg nekik!
  • schrank
    mit vered a szaros EF-re 1-2 hétig bohóckodtok vele aztán ahogy ürülnek majd a szerverek jöttök vissza az alapra
  • alma2
    Nem tudom, allitolag a baratom kollegajanak a legjobb baratja pilota a BF2-ben, mit kerdezzek tole, ha vegre kinyogod mit szeretnel tudni, mondani ? :)
  • alma2
    A jelek szerint meg nem jatszottal az EF-s operation palyan, annyi minden eg ott, nem csak a foldrol, de egy masik repcsit se tudsz befogni, langokban all az egesz palya,Mindesetre latvanyos.De viszont szegeny mi-28 helit korbepisilem ketszer mire eszreveszi, hogy a kozelebe van/volt az EU-s heli.

• koschwarz
    egyébként annak idején a demóban nem is értettem, hogy hogy omanon hogy van ez a légvédelem az arab bázison. folyton kilőttem a rakétát abba a szarba. de csoda hogy amcsik győznek mindig, amikor az arabok képesek a hőkövetős rakétát egy hőforrás közelébe tenni, ráadásul onnan várható elvileg a támadás is. LOL.

egyébként hőcsapdák lennének, ha repülök, akkor ilyenek közelében szoktam elhúzni, ha a sípolást már unom, és nincs flare-em, mert az ellenség rakétája azt fogja be
  • schrank
    "- Fixálták a befogását légvédelmi löveggel az égő olajtornyoknak"
    nnna ezek a ratyi égő gecik minek a játékban nem elég hogy full szar helyekre rakták az AA-kat de még a biztonság kedvéért bebasznak ilyen fasságokat hogy tényleg hasznavehetetlenek legyenek eme nemes cselekedetek
  • Nagydög
    Ugy tunik a DICE nem hazudtolja meg a rola kialakult kepet. Csak sok iranyba tudnak elb...ni valamit, javitani nem.
  • neménvoltam
    köszi!
  • Nagydög
    A #69748-ban talasz infot. Vengeance elkapta schranktol a fogalmazas keptelenseget, de ugy tunik ma delutan este korul mar nagyreszt az uj peccsel fognak uzemelni a szerverek, ha semmi gazemberseg nem jon kozbe.
  • neménvoltam
    * Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons

háát én vhogy eddig ezt nem vettem észre
  • schrank
    az hagyján hogy megint pontatlan lett a support de hogy szart sem sebez azért az már túlzás
  • Ahhoj
    ha vki érdekelt saját szerver ügyben, az privizzen rám
  • neménvoltam
    Helló! egy kérdés a szerverüzemeltetőktől: kb mikorra álltok át az 1.22esre?
  • kBagyula #69805
    Akkor miért nem kérdezel? A lényeget, a lényeget, ez egy fórum, nem cset.
  • Boxer HUN
    Nem én voltam az!!!!!!
  • Boxer HUN
    Harmadszorra talán sikerül.
  • 79Alba
    kérdésem van nem bajom
  • Running
    Azok közül akik ide irogatnak meg akiket én tudok:
    JCSR-Apache, JCSR-Wolfguy, Alma, Flatline, Gameover, meg még sokan, de nem tudom kik még.
  • Boxer HUN
    Aki elsőnek ugrik be a helibe....
  • kBagyula #69799
    Mi a bajod a helipilótákkal?
  • 79Alba
    igen
  • Me0w
    Aki a helibe beul vezetni
  • 79Alba
    Kérdés Ki szokott helipilóta lenni?
  • kBagyula #69795
    Gyors biza!
  • schrank
    gyoes vagy geccc
  • kBagyula #69793
    Okimoki, csak nem olvastam lejjebb még ma.
  • uHs Gerzson

• uHs Gerzson
    Egyszerü kérdés, logikus válasz
  • kBagyula #69790
    Új peccs: 1.22, tőccsétek!

* Improved Server Stability
    * Adjusted handling of the Tiger attack chopper
    * Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons
    * Adjusted deviation on MG36 and PKM to be in line with other support weapons
    * Increased rpm from 600 to 900 on the P90
    * Fixed Lock on error on certain Oil towers
    * Fixed a Great Wall Exploit
    * Fixed exploits on Dragon Valley and Karkand

ennyi.