172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor most -3 pont és ticket levonás azoktól akikkel játszottak? -
lordjanek #69908 16+ :) -
HTSMarci #69907 Megvettem ma az EF-t a MM-ben. Majd mikor inditanám az EA downloadert, hogy letöltsem, egy hibaüzenettel szolgál. Bejön a downloader ablak fekete háttérrel és valamilyen "Core"-ral van baja. Szal egy piros x és Core van a megnevezéshez irva. Mi lehet a baja???
nem tudja valaki? :)) -
Na jahh.Pont most vettem egy ilyet.
2Napig xoptam vele,mire sikerült rájönnöm,hogy miért nem engedi a BF2 aktivizálni az X-Fi opciót.A titok nyitja(thx Alma2
) a legújabb(beta) drivert kell feltenni,ami még fent sincs a creative honlapján.
Most jelenleg a hangszinek optimalizálásával szenvedek,de már alakul az is.
2.09es(beta)driver -
Nos az Easy klán feloszlása miatt, az ellenük játszott eredményeket töröljük. Sok sikert a csoportban lévő többi csapatban és elnézést a kellemetlenségekért!! -
Ez érdekes,hogy csak a BF2 ben murdál meg. 
Amúgy a hardveres gyorsítást engedélyezted ??
Én az eredeti driverét használom amit adtak hozzá. -
lordjanek #69903 nekem iszonyatosan elkezd recsegni :D -
Nekem ha be van kapcsolva az eax a bf2-ben akkor lehal a játék:D
Minden másik játékban tökéletessen megy:D -
Explode into action with an all-new game engine featuring dynamic environments, material penetration, and advanced physics. Partnered with sophisticated EAX® ADVANCED HD™ sound effects, prepare to encounter an extreme gaming experience!
-
LOL! 
Szelet én csak akkor tapasztaltam a játékban amikor a helikopter közelében voltam.
Mondjuk egy Karkandon nem sok heli van, egyébként is a helik nem azzal vannak elfoglalva hogy a sniperek ruháját zizegtessék. -
"Lekapcsolt monitorral fogok rohanni, hogy legyen esélyetek!:DDDDD"
Na igen ez is egy jó alternatíva!
-
Nagydög #69898 Attol fugg. Az alcaruhajuk eleg jellegzetesen zizeg a szelben. -
Szerintem a mozdulatlan snipereket lekapcsolt monitornál még ezzel a hangkarival sem veszed észre! ;) -
Hát igen a J-10 a legdurvább... Esélytelen az F-35. Talán kiegyensúlyozottabb a mig29-F35 csata. -
thx!
"olyannyira kitisztultak a hangok, és behatárolhatóbbak lettek a célpontok."
Ezért cserélem le!:DD
Lekapcsolt monitorral fogok rohanni, hogy legyen esélyetek!:DDDDD -
lordjanek #69894 sok ember szerint jobb az sf mint az alap, és szerintem is, és nem csak a fegyverek miatt, de jó mapok is vannak -
Én igazából a hangpozicionálásra gondoltam, az audigy kártyák jó tulajdonságai közé tartozik ez. Nem térhatású fülessel nyomulok, de a beállitásoknál engedélyezve van az EAX is, és a hardveres gyorsítás. Na és magas minőségre raktam a hangminőséget is. Már több játékban találkoztam nagyon jóminőségű hanghatásokkal, amit ugye nagyrészt a fejlett EAX-nak köszönhetünk. -
hahaha, a starwars-ban is megszivatta a jo oreg kenobi luckot, amikor a solymon bekototte a szemet, majd mondta neki talald el azt a repulo bizbaszt.
Mondta igy meg ugy az ero atjarja testet, kozben meg csak nem volt suket az ifju skywalker, mert zugott mint allat az a repkedo gomboc :)
de tenyleg tok jol ki lehet talalni, honnan jonnek a jarmuvek ez teny.
-
Version-nál other-re kell állítani is akkor látja a legújabb patchel szerelt servereket is!
EF és SF problémát nem vágom mert egyik sincs meg nekem... -
kerek1224 #69890 Mármint az előző hozzászólásom egy kérdés. Miszerint ez oké-e? -
kerek1224 #69889 Sziasztok!
Az oké, hogy az all seeing eye mind a mai napig nem rakja be sem az 1.03 utáni verziókat, sem az Euro Force pályákat, de még a special force-ot sem.
Updatelésnél azt írja ki, hogy a legfrissebb filterek vannak fenn. Újraraktam az ASE-t, semmi sem változott. Trial version természetesen. -
tubifex #69888 remelem ezt is javitjak a 3.1324134 patchben majd
-
Na ne mar, ha ez tenyleg igy van, akkor nem is volt olyan jo a srac, azzal a mec repcsivel, en meg uldozhettem a fostalicska f-15-el, a raketak egyszeruen kikerultek.
-
Szerintem igazad van. Az amcsi repcsik rakétája... jobb ha kilövöd felszállás közben, több esélye van így eltalálni valamit véletlenűl mint mikor üldözöl 1 mec vagy az igazán extrém esetben kinai repcsit. Átlagban ha amcsi repcsivel üldözök egy J10-est akkor elöbb töri össze a pilotájuk a gépet mint hogy a rakéták betaláljanak, pedig semilyen manővert se csinál. Ez a ballance:D -
Nem rossz cucc, de ennyit nem ér! Nekem Audigy 4 em van és maximálisan elégedett vagyok a hangjával. Egy érdekes dolog, amig az alaplapi HD audiós 8ch-s hangkártyát használtam sokkal fakóbb és pontatlanabbak voltak a hangok, mikor beraktam az új kareszt, szinte nem is hittem a fülemnek, olyannyira kitisztultak a hangok, és behatárolhatóbbak lettek a célpontok. -
Szerintem még az EU-s repcsiket nem lehet leloni raketaval, bar amilyen fostalicskak lepotyognak azok maguktol is :)
De gondolom nagyon szerverfuggo dolog ez is, mint az osszes tobbi loves, talalt-e, vagy sem megoldasok.
-
Azért anno örültem volna,ha a deck-em úgy szólt volna,mint némelyik alaplapi hanggerjesztő :)! -
tubifex #69882 Te nem vettel eszre ilyet a mec vs. usa raketakkal kapcsolatban amugy? -
Hallhatoan egy sima zenenel szerintem se, hiaba jobb a jel zaj viszonya bla bla bla.Zeneli mar jobb viszont !
De ami jo dolog es nem tud a live, vagy csak nem akarjak, hogy tudjon az az x-fi mod, amit a jatekok tamogatnak pl BF2 , igen jol tud muzsikalni szerintem, pontosabban robbani durrani es mindenfele zorgo hangokat kiadni jatek alatt, mar aki szereti egy ilyenket, es nem egy fel fulessel tolja mint schrank :p.
Bar a mai napig olyan gagyeszok pl a bf, ha bent allsz a hangarban termeszetesen mindennek mas hangja van. De ha egy csavo a hangar oldalfalan kivul lo egyet, mivel te bent allsz, ugyan ugy hallod mintha bent lott volna, ami azert nem igaz, vagy csak en is botfulu vagyok :)
de van errol egy csomo forum, szoval nem szemetelek mar tovabb na meg a sok vajtfulu es alfajtfulu hangkartya birtokos erdekesen temaznak errol, probald ki ha nem hallasz kulonbseget, akkor felesleges penz kidobas valoban azert az 1-2 fps-ert.
-
tubifex #69880 aaaaaaaaaaaa dehogy
-
Ez most célzás volt? 

-
Off
Jah... Majd ha Madonnának szerkesztem a zenei háttéranyagát akkor tutira szólok, hogy ez egy sz@r!:DDDD
amatőr zenészeknek akkor! így már pontos...
-
Hát igen...
Nekem is jobban bejött az az időszak, mikor mögé kelett állni, és bombázó módban lőni, hogy minnél késöbb vegyen észre!:D -
tubifex #69876 jah igy mar ertheto. nekem is jon nevnapom
-
ez is tévedés, mert studiómunkára ennél sokkal jobb kell...(persze attól függ ki mit csinál a stúdióban)
-
tubifex #69874 en azt vettem eszre, foleg omanon - bar ez nem palyafuggo szerintem - hogy a mec-es repcsik raketai lenyegesen jobban kovetik a celt, mint az amcsik... na most nemtom hogy ez csak az en benasagom, vagy tenyleg igy van masok szerint is? az amcsi raketak jobban kikerulhetok -
Igazából semmi.:)
Relatív jól, sőt nagyon jól számolják be a X-Fi árába. Ez az egyik dolog. A másik, jön a névnapom!:DDDD A felesleges ajándékok helyett gondoltam ezzel meglephetnének!:D -
tubifex #69872 3-4 ev ota hasznalom es semmi bajom vele. attol hogy nem trendi felesleges szerintem lecserelni...
-
En is ebben a hitben eltem, hiaba kergettem en, egy ket erdekes kanyar, es mar mogottem volt es lelott, ja es a raketak sem talaltak el, ossz vissz a ket kor alatt 1 db-ot lottem bele :)
pedig tenyleg csak egymast uldoztuk, mert nem nagyon voltak a szerveren. -
már nem trendEE :)