172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #70276 

Most akciósan 999Ft az egylemezes változat! -
syscoHUN #70275 Progi,amivel le lehet menteni a particiot,miutan szetesik a windows (ami egy ido utan eleve bekovetkezik)utanna a progival kb. a semmirol 5 perc alatt fel lehet tenni a particiot.Olyan mint a Norton Ghost,Drive Image programok.
Basecamp nem tudom miert nevezi ezt virusnak? -
virus.. -
Pontosan mi is az az Acronis True Image? -
[url] gombre rákattint abba beilleszt nem a hsz-ba valamit beírsz címnek és voila
-
syscoHUN #70271 Szerintem miutan +csinaltad a reinstall utanna Acronis True Image figyeljen be. -
Nah hát akkor windows reinstall.. jó éjt skacok.. Majd valamelyik szerveren találkozunk :p
-
http://rapidshare.de/files/14139686/Blaze.Media.Pro_6.1.zip
Okosító: http://rapidshare.de/files/16331739/Blaze.Media.Pro.v6.1.zip.html -
Ha legalább tudnám az okát...., hogy miért nem indul. De még azt sem... :( -
syscoHUN #70267 Nalam az Apokalipszis meg mindig a kiraly.
"Sracok adjatok vissza a szorfdeszkamat,az mar szinte relikvia" 8) -
Nem indul még mindíg ez a rohadék. -
Ez igaz.. csak a témában, ez az aktuális muvi.. ;) -
syscoHUN #70264 Ok,ok az valamelyest ott van a valosaghoz,de ehhez hozzatartozik,hogy mar vagy 10 eve ua. a sniper fegyver van mindenhol,M21 es tarsai. -
:DD Srácok a felszerelésekre gondoltam .. :) -
Videókártya driver probléma pegig.
Ati honlapján van driveruninstall progi. Azzal szedd le a régit és tedd fel a legújabbat. Hátha.
-
syscoHUN #70261 Na ja foleg hogy egy tarat nem lonek el benne csak tablara.De lagalabb air support van benne.
-
max annyi összefüggés van a kettő közt hogy a filmben is volt TK repcsivel
-
Én anno 3 napig küzdöttem mire elindult.....Kitartás! -
Annyi közre gondoltam, hogy némi egyenruha, és fegyverkészlet található a játékban, mint ami a filmben is volt... Kb ennyi köze van hozzá. -
nna aztán a dzsárhednek kurva sok köze van a bf2-höz
-
Hát ezaz! Leszedtem... (már az isten tudja miért...) most megnézem a "Jarhead"-et, és kedvem támad feltenni, erre NEM INDUL. Arrgghhhh....#ð&ðð@#@4"+!"%+"'#ð -
Őzike!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
az én dobozom árából harmad annyi mérget lehetne vásárolni mint a tiedből mégsem szarakszik a bf2 nem jó a hardverbuziskodás semmire
-
ezt nem értem egy kicsi őzike megkúr egy szeszamisztríti lakost 
-
De most komolyan!! ... Ölöm bele a lóvét, és ezzel hálálja meg!... Miért nem vágták tarkón az ibm fejlesztőit amikor kitalálták, ezt a méregdrága dobozt? :D -
Tedd azt!
-
Ez azé röhej ****meg, hogy leszedem a játékot.. felrakom és már nem megy. Mindjárt ki****om az ablakon és veszek egy ps2-öt! :D -
Szigorúan +18!!!! :)))))) -
olyan konvereter vagy mia...szom kéne nekem ami wmv-ből csnál mpg-t vagy mpeg-t de most komolyan kérdeztem ingyenes legyen és működjön 
-
neménvoltam #70247 nálam is előfordult hasonló kb 2 éve, előszőr a hűtésre gyanakodtam, megnéztem tényleg elszállt a hűtő, kicseréltem egy ideig jó volt aztán újrakezdte, végén az lett belőle hogy a vinyó szállt el (fogalmam sincs miért pont az:)), azt is kicseréltem utána már nem volt gond. -
Tudom, hogy van faq.. de már 1000x végigolvastam. Mindent ellenőriztem ami hiba lehet, és minden ok. Ennek ellenére sem megy.
-
TS Zolly #70245 Válaszóljak? -
Kis segítség kéne!
Mostanában többször lefagy a game (nem csak bf2) utána sokszor a monitor is lekapcsol... Jön egy hibaüzenet, hogy a VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót mert az nem válaszolt az illesztőprogram parancsára....
Ati Radeon 9600xt kártyám van, több vga drivert is próbáltam, a helyzet nem javul...
Volt valakinek hasonlo problémája? Vagy valami jó ötlet?
-
egyszer lenullázták még a kezdetek kezdetén, amikor még 10k kellett a corporalhoz, ő akkor volt sergeant major asszem :DD -
Hello!
Annyi gondom lenne, hogy felraktam megint a játékot, és indítás után, visszadob a windows-ba. Aztán ennyi...
Ha valaki tud plz help me!
Thx! -
TS Zolly #70241 FAQ lámi! FAQ! Gyengébbek kedvéért: GYIK! És megy.
-
Télleg, erről jut eszembe. GF4-en nem fut? 
-
TS Zolly #70239 Akkor te már kiestél alapból a játékból kétszeresen is .
-
:D
Ez a kedvencem! -
TS Zolly #70237 Tőle csak a fél scene rettegett. Néha a szerveren megjelent, én leléptem onnan. Nem volt kedvem az agyam felcseszni miatta. Nem volt a nettel semmi gondja, és nem csalt. Ö egy kib@szott jó játékos volt, és a kora miatt még fejlödő képes. :P És még a rakétái sem kanyarodtak, csak ugy láttuk.