172102
  • Landor

Most akciósan 999Ft az egylemezes változat!
  • syscoHUN
    Progi,amivel le lehet menteni a particiot,miutan szetesik a windows (ami egy ido utan eleve bekovetkezik)utanna a progival kb. a semmirol 5 perc alatt fel lehet tenni a particiot.Olyan mint a Norton Ghost,Drive Image programok.
    Basecamp nem tudom miert nevezi ezt virusnak?
  • Danee
    virus..
  • m4t1
    Pontosan mi is az az Acronis True Image?
  • schrank
    [url] gombre rákattint abba beilleszt nem a hsz-ba valamit beírsz címnek és voila
  • syscoHUN
    Szerintem miutan +csinaltad a reinstall utanna Acronis True Image figyeljen be.
  • m4t1
    Nah hát akkor windows reinstall.. jó éjt skacok.. Majd valamelyik szerveren találkozunk :p
  • JAG1
    http://rapidshare.de/files/14139686/Blaze.Media.Pro_6.1.zip

Okosító: http://rapidshare.de/files/16331739/Blaze.Media.Pro.v6.1.zip.html
  • m4t1
    Ha legalább tudnám az okát...., hogy miért nem indul. De még azt sem... :(
  • syscoHUN
    Nalam az Apokalipszis meg mindig a kiraly.
    "Sracok adjatok vissza a szorfdeszkamat,az mar szinte relikvia" 8)
  • m4t1
    Nem indul még mindíg ez a rohadék.
  • m4t1
    Ez igaz.. csak a témában, ez az aktuális muvi.. ;)
  • syscoHUN
    Ok,ok az valamelyest ott van a valosaghoz,de ehhez hozzatartozik,hogy mar vagy 10 eve ua. a sniper fegyver van mindenhol,M21 es tarsai.
  • m4t1
    :DD Srácok a felszerelésekre gondoltam .. :)
  • JAG1
    Videókártya driver probléma pegig.

Ati honlapján van driveruninstall progi. Azzal szedd le a régit és tedd fel a legújabbat. Hátha.

• syscoHUN
    Na ja foleg hogy egy tarat nem lonek el benne csak tablara.De lagalabb air support van benne.
  • schrank
    max annyi összefüggés van a kettő közt hogy a filmben is volt TK repcsivel
  • Cream78
    Én anno 3 napig küzdöttem mire elindult.....Kitartás!
  • m4t1
    Annyi közre gondoltam, hogy némi egyenruha, és fegyverkészlet található a játékban, mint ami a filmben is volt... Kb ennyi köze van hozzá.
  • schrank
    nna aztán a dzsárhednek kurva sok köze van a bf2-höz
  • m4t1
    Hát ezaz! Leszedtem... (már az isten tudja miért...) most megnézem a "Jarhead"-et, és kedvem támad feltenni, erre NEM INDUL. Arrgghhhh....#ð&ðð@#@4"+!"%+"'#ð
  • m4t1
    Őzike!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • schrank
    az én dobozom árából harmad annyi mérget lehetne vásárolni mint a tiedből mégsem szarakszik a bf2 nem jó a hardverbuziskodás semmire
  • schrank
    ezt nem értem egy kicsi őzike megkúr egy szeszamisztríti lakost
  • m4t1
    De most komolyan!! ... Ölöm bele a lóvét, és ezzel hálálja meg!... Miért nem vágták tarkón az ibm fejlesztőit amikor kitalálták, ezt a méregdrága dobozt? :D
  • Cream78
    Tedd azt!
  • m4t1
    Ez azé röhej ****meg, hogy leszedem a játékot.. felrakom és már nem megy. Mindjárt ki****om az ablakon és veszek egy ps2-öt! :D
  • SigS
    Szigorúan +18!!!! :))))))
  • schrank
    olyan konvereter vagy mia...szom kéne nekem ami wmv-ből csnál mpg-t vagy mpeg-t de most komolyan kérdeztem ingyenes legyen és működjön
  • neménvoltam
    nálam is előfordult hasonló kb 2 éve, előszőr a hűtésre gyanakodtam, megnéztem tényleg elszállt a hűtő, kicseréltem egy ideig jó volt aztán újrakezdte, végén az lett belőle hogy a vinyó szállt el (fogalmam sincs miért pont az:)), azt is kicseréltem utána már nem volt gond.
  • m4t1
    Tudom, hogy van faq.. de már 1000x végigolvastam. Mindent ellenőriztem ami hiba lehet, és minden ok. Ennek ellenére sem megy.
  • TS Zolly
    Válaszóljak?
  • Cream78
    Kis segítség kéne!
    Mostanában többször lefagy a game (nem csak bf2) utána sokszor a monitor is lekapcsol... Jön egy hibaüzenet, hogy a VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót mert az nem válaszolt az illesztőprogram parancsára....
    Ati Radeon 9600xt kártyám van, több vga drivert is próbáltam, a helyzet nem javul...
    Volt valakinek hasonlo problémája? Vagy valami jó ötlet?
  • Danee
    egyszer lenullázták még a kezdetek kezdetén, amikor még 10k kellett a corporalhoz, ő akkor volt sergeant major asszem :DD
  • m4t1
    Hello!
    Annyi gondom lenne, hogy felraktam megint a játékot, és indítás után, visszadob a windows-ba. Aztán ennyi...
    Ha valaki tud plz help me!
    Thx!
  • TS Zolly
    FAQ lámi! FAQ! Gyengébbek kedvéért: GYIK! És megy.
  • DummyBoy
    Télleg, erről jut eszembe. GF4-en nem fut?
  • TS Zolly
    Akkor te már kiestél alapból a játékból kétszeresen is .
  • mesor
    :D
    Ez a kedvencem!
  • TS Zolly
    Tőle csak a fél scene rettegett. Néha a szerveren megjelent, én leléptem onnan. Nem volt kedvem az agyam felcseszni miatta. Nem volt a nettel semmi gondja, és nem csalt. Ö egy kib@szott jó játékos volt, és a kora miatt még fejlödő képes. :P És még a rakétái sem kanyarodtak, csak ugy láttuk.