172102
  • Robogo
    GBC vs Dr. HUNkup war.
    Sarki:
    80-55
    140-0
    Oman:
    6-64
    39-35
    ----------
    265-154

GG!Jók voltatok.
  • BEAST #70436
    ez biztos , mármint hogy ő hülyézik engem egy másik fórumon , de CS-s kishülyék véleménye ritkán hat meg :D
  • hungaryydani
    NA jo én ezt most nem azé mondtam hogy nagy vita legyen, de ez mellett nem lehetett elmenni,anyit hogy sharank kicsit huzudj vissza mert kezd elszaladni veled a ló, inkább megköszönéd hogy még be is probáltunk hivni, nem ilyen bunko modon beszolni.
  • BEAST #70434
    nem , ő az iqra gondolt , de ez valami kisebbségi komplexus lehet hogy rögtön a hülye jutott eszedbe erről :) ... az öcsém 18 és hülye xD ... senki sem mondta hogy 18 alatt mindenki hülye , de tény hogy a 10. életévükhöz közelebb lévő emberek között több a hülye :P
  • SigS
    Esetleg nem erett meg a jatera...
  • BEAST #70432
    nem ismerem őt , sőt téged sem ... nekem sem tetszik egy két ember stílusa , mégsem alacsonyodok le ilyen szintre , szal grat
  • lordjanek
    most te azt hiszed aki még nincs 18 felett az hülye?
  • SigS
    Elgurult a gyogyszered?
    Lehet hogy egyedi a stilusa, de attol fuggetlenul nem hiszem hogy artott volna valakinek ezzel...
    Persze hulye kerdesekre hulye valaszt lehet varni
  • schrank
    itt a frontemberük
  • Hatt
    Látom az a klán is "magasztos" hírnévre kíván szert tenni
    Mi a szlogenetek? "18 év felett senki"? vagy "18 IQ"?
  • TS Zolly
    Schrank? De mondott.
  • hungaryydani
    JOLVAN HAVER CSAk elmondtam mert igy legalább lehet rajta aszalni,hahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahehehehahahah, mondjuk már mikor elöször találkoztam vele láttam rajta hogy ez ilyen kiljebbruggalt ....nagypofáju láma lesz, te meg ne szolj be leveskocka nem hozzád szoltam.inkább menj nyalni egy jo nagy se....-et, bocs running nem akartam ilyenekt irni de nem gondoltam hogy egy beszolásért má beszol a másik, amiko sharank barátunk ilyen nagyra tartja magát.
  • uHs Gerzson
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 update #65 április bolondja kiadás ;)[/URL]
  • leveskocka
    halalkomolyan!nem akarom vedeni szekrenyt.de.szerintem o biztos nem mondott olyat,hogy klanozni akar.akkor meg miert ne lenne nagy arca?mellesleg szerintem leszarja,mi a velemenyed rola...
  • mohus
    az elavult videókarid?
  • hungaryydani
    Na barátom sharank vagy ki ilyen emberre nem vágyunk egyáltálán föleg ilyen nagyarcura semmi képpen se.
  • TS Zolly
    BF2 BFV ráadsul tököm tudja millen nemzet. Egyik talán a horvát lehet a régi Nagy Magyarország térképével talán a cimerbe.
  • Landor
    BFV roxx!!!44
  • Hatt
    inkább valami balkáni háború, nem ismerem annyira de a jobb szélső horvát lobogó, a balos szerintem valami szláv nemzeté. Esetleg Milosevicnek is köze volna hozá:)
    Többet nem tudok mondani
  • mobal
    ez micsoda milyen mod vagy gém? ez olyan mint egy bf vietnam mod ugye? :)
  • mobal
    tudok. aláírásom.
  • item
    Ez a pálya BF2 es, Lecsórták a mappot a kis kecsegek!

Vazzeg nincs 1 önálló gondolatuk!
  • Drang
    Helló JAG!

Hát te? bf2-zöl is?
  • schrank
    mi a kaukktojás a képen
  • Drang
    S.O.S.

Tud valaki valami elérhetőséget a S.O.S. klántól?
  • Kovács legény
    merre?
  • leveskocka
    he?re:)
  • Kovács legény
    re
  • JAG1
    Mi nem világos szted?
  • schrank
    nnna ebből sokat érthetett szerencsétlen
  • JAG1
    Először is felcsattogsz a bfhelp.try.hu oldalra és az ott leírtak szerint jársz el. Majd ha az megvan, köv. lépés, hogy elnézel az ign.com weboldalra és csinász egy account-ot. Játékot elindítod és a beregizett account-ot írod be a Manage account - Retrieve account helyre.
  • Cream78
    Nah egyre jobban tetszik a légelhárító cucc! Jön heli sunnyogva facsoport takarásában ráküldöm a két raksit nem hittem, hogy eljutnak odáig, de láss csodát szépen elszlalomoztak a fák között cik-cak-ban és meg lett csúcstechnika ecsém!
  • leveskocka
    elegge nagy,nehez beszuszakolni:)
  • SigS
    Annyira hogy soha senki nem lathatta meg az arcod, mert folyton a pancelautoban dekkolsz
  • vsly
    Megsérült a Wake Island mapod.Elég csak a pályát újra bemásolnod.
    Gyere MSNre és átküldöm.
  • leveskocka
    na,ezt miert csinalja?jatszottam a szerveren,aztan jott wake island,join gomb megnyom,aztan bambanbamul ezt:

• leveskocka
    hidd el en vagyok a legjobb tankos karkandon 40 felfegyverzett sznajper ellen legyozhetetlen vagyok
  • Hatt
  • schrank
    azt mondtad kiprobaltad a demo-t de még nem játszottál on-line
    mire én : vannak még demo serverek először próbáld ki azt mert ha törttel akarod nyomni össze kell keresgélned egy CD-nyi peccset meg olyan szervert ami tört és ahogyan rövid ismerkedésünk során észrevettem neked ez nem fog menni
    ezért írsz egy privit a GameOver-nak és ő mindent elmagyaráz a demo szerverekkel kapcsolatban és ott nem kell peccselni meg keresgélni próbálni jó lesz a demo on-line is
  • kastil
    amennyiben nekem mondtad, megvan teljes verzio, csak tort, probaltam ASE-t, de valami nem oke, csak egy magyart lát, az a UPC...nekem bf2 van, nincs kiegeszito...