172102
  • Kovács legény
    aligvárom
  • vsly
    megérted, "majd ha kicsit jobban kifejlődik a szürkeállomány..."
  • Kovács legény
    nem mindig nevezném "humornak":P
  • BEAST #70474
    nem mindig nevezném "fanyar humornak" :P
  • koschwarz
    schrank, egyébként az a baj, hogy ilyen fiatal korban még nem értik a te fanyar humorodat, rögtön sértésnek veszik. majd ha kicsit jobban kifejlődik a szürkeállomány...
  • Kovács legény
    énismindigeztmondom:)
  • koschwarz
    pontosan 3x többször szoktál meghalni, mint a csapat bármelyik másik tagja
  • koschwarz
    schrank, ezek honnan ismernek téged ilyen jól?

egyébként szerintem se létezel, te csak egy virtuális szellem vagy, aki az sg fórumon meg a bf-es szervereken él...ezért nem tucc máshol érvényesülni

meg már más is megmondta, hogy egy "psihopata zúzógép" vagy

• McKalton
    Race War mikor kezdődik újra Running??? Vagy akkor ki kéne írni a honlapjára hogy mégse folytatódik februártól
  • erdos
    Nekem megtiszteltetés hogy tegeződhetünk...
  • joebacsi
    csak 3al?
  • Running
    A Horda jó csapat, és én vagyok a főnökük és egymagam 3 játékossal érek fel.
  • Nagydög
    Mi ez a bakfislanyos nyivakolas mar megint? A taxiherceg ilyen. Nem kell itt szokdecselni, es a fodros kis lelkecskeiteket lengetni! Ha beszol, tessek visszaszolni. Nem anyazni, es nem brazil szappanopera hangulatot idezoen fatyolos tekintettel szenvelegni.
  • ZOLCHI
    Nagyon helyes meglátás!
    Távol áll tőlem a személyeskedés,igy inkább általánosítok.
    Ez a darálás komoly probléma a magyar servereken.Meglehetősen kevés a jó hangulatú játék. Megy az anyázás,tk,dtk ...
    Sok emberke tulzottan statorientált.Ez megöli a csapatjátékot,tönkreteszi a hangulatot.
    Persze kinek nem inge,ne hordja.
  • Beers
    Gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni!
    Szerintem ez a bf2 lényege!
    Jó taktikával kevésbé skilles csapat simán lepörget egy skilles taktika nélküli team-et!(itt nem arra gondolok,hogy a Horda nem skilles emberekből áll)!
  • FerencFarkase
    jcsr nek annyit idézek "Ahogy érzed"
  • Running
    A Doctor's klán rengeteget fejlődött és ha így folytatják igíretes kis csapat lesz belőlük. Szerintem nem kéne elkeseredni, lesz még kupa és lehetőség.
  • Beers
    Szerintem téged sem neveztek eddig helyesírás versenyre !
  • Hatt
    Tényleg látszik rajtatok hogy készűltök szal teljes elismerésem. Ez már tényleg nem az a régi DR klán.
  • Kovács legény
    kitérdekel hogy valaki mindenki ledarál,ha senki nemakar vele játszani...
  • Hatt
    Így utólag talán halálcsoportnak nevezném a milyenket:)
  • FerencFarkase
    Majd lesz idő ,hogy bebizonyitsuk ki az uj darálló gép kishazánkba
  • Running
    Jó játékos lesz ez tény, de h mindenkit bedarál azért ez kicsit erős...
    Ha darálásról van szó, álltalában jcsr és 7th tagok jutnak eszembe, de a többi csapatba is elég sok darálógép van.
  • mesor
    "játékba visszont bármikor bármelyötöket le darál!!"
    Ezt kikérem magamnak! ;)
  • csaba67
    Schrank Nagyon sajnállak mert te csak itt tudsz érvényesülni ezen a forumon.
    Az életben valószinü egy nagy nulla vagy.Itt legalább egy két ficsurt érdekel,hogy mit irogatsz.És mindenbe beleütöd az orrodat peddig közöd nincs hozá.Mást nem tudsz csak mindenkit megszólsz és mindenkinek beszólsz és mindenkit lenézel.Ettöl még nem leszel vagány!!Csak azt mutatod ki,hogy mennyire buta vagy!Kölömben meg , hogy Jancsiknak meg hülye beszolásai vannak meg sokat jár a szája játékba visszont bármikor bármelyötöket le darál!!És egy játékba nem az számít,hogy ki mit irogat hanem az,hogy ki,hogy játszik!Igaz ö még fiatal s tanulhat hibáiból de te felnötnek tartod magad és valószínü,hogy te már nem tanulhatsz semmiböl!(Bár a jó pap holtig tanul.)De ez rád nem vonatkozik!!
  • Running
    Na ma is sokat fogok dolgozni. Leányfalun már a csapat nagy része hiányzik az árvíz miatt. A kocsit már hazadobtam, mert kint van a főúton a víz. Szentendre meg szarban van. Habár gondoltam lassan indulhat itt a kajak-kenu kupa, kezd megfogalmazódni bennem a kivitelezése.
  • Running
    köszi...valoban.
  • Kovács legény
    egyelőre
  • Running
    Srácok szerintem nem kell izgulni, mert a EA lanparty után indulni fog ismét valami szösszenet...csak még egyenlőre titkos az infó.
  • Kovács legény
    Szerintem ahogy vége az infnek, rá egy héttel már lehet is jelentkezni a kövire:)
    és ez jó
  • Danee
    mit mondtam én Neked?? nem emlékszem h bármikor beszéltünk volna
    hundani te meg szvsz inkább fogd vissza magad.
  • mNzJean
    hát igen , sajnálom ,hogy kiestetek pedig jópár klánt megszorongathattatok volna.Sebaj lessz még egy két kupa remélem ,ahol a jól fejlődő klánok még megmutathatják majd.
  • DoctorStryker
    Javítás . nem erre a mecsre készültünmk keméynen hanem az egész INF-re .
    pár emberke kritizált...
  • DoctorStryker
    Köszi Jean.
    sajnos elveszítetük a mecccset msot csalodott a clan :( nagyon sokat készültünk rá, mi si nagyon keményre számítottunk, csak át 1 hülye taktikai malőr becsúszott...
    mi még nem vagyunk annyira tapasztaltak.
    Minden vereségből tanulni lehet.

Jön még kutyára Úthenger!!! :) és egyszer mi leszünk a világ urai .)
  • schrank
    én is köszönöm mindkét csapat jó volt
  • badsec
    Mi is köszönjük!
    Jó volt, bár így hirtelen nem is készültünk "rendes" harcra csak infantryra, de azért csak összejött a dolog!
  • mNzJean
    Gratulálok Dr a ma warhoz , nagyon jók voltatok ,nem készültünk ilyen komoly ellenállásra , de ebből is látszik hogy fejlődnek a magyar klánok. Grat mégegy.Ezzel a warral a GBC"ET továbjutott,grat nekeik.
  • joebacsi
    hórda köszike a gyakot
  • leveskocka
    te mondtal olyat,hogy klanozni akarsz?
  • schrank
    írd már le melyik hsz-ben sértettelek így végig mert nem emlékszem
    ha ti kerestetek délután egy jó tankost akkor nektek ajánlottam -át de nem hiszem hogy bármi sértőt írtam volna az új klánotokról a DaNeE májerkodott nekem valamit egyből úgy hogy nekem kéne megsértődnöm
    #70365 "a géesbéefkettős májerek összeálltak ilyen albertófélékkel engem is megkörnyékeztek de legépeltem az összeset aztán bekussoltak" egy ilyen hsz-ért meg nem kell langyi-bangyiskodni