172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
aligvárom
-
megérted, "majd ha kicsit jobban kifejlődik a szürkeállomány..."

-
nem mindig nevezném "humornak":P -
nem mindig nevezném "fanyar humornak" :P -
schrank, egyébként az a baj, hogy ilyen fiatal korban még nem értik a te fanyar humorodat, rögtön sértésnek veszik. majd ha kicsit jobban kifejlődik a szürkeállomány...
-
énismindigeztmondom:) -
pontosan 3x többször szoktál meghalni, mint a csapat bármelyik másik tagja 

-
schrank, ezek honnan ismernek téged ilyen jól? 

egyébként szerintem se létezel, te csak egy virtuális szellem vagy, aki az sg fórumon meg a bf-es szervereken él...ezért nem tucc máshol érvényesülni

meg már más is megmondta, hogy egy "psihopata zúzógép" vagy

-
McKalton #70469 Race War mikor kezdődik újra Running??? Vagy akkor ki kéne írni a honlapjára hogy mégse folytatódik februártól
-
Nekem megtiszteltetés hogy tegeződhetünk...
-
csak 3al? -
A Horda jó csapat, és én vagyok a főnökük és egymagam 3 játékossal érek fel.
-
Nagydög #70465 Mi ez a bakfislanyos nyivakolas mar megint? A taxiherceg ilyen. Nem kell itt szokdecselni, es a fodros kis lelkecskeiteket lengetni! Ha beszol, tessek visszaszolni. Nem anyazni, es nem brazil szappanopera hangulatot idezoen fatyolos tekintettel szenvelegni. -
Nagyon helyes meglátás!
Távol áll tőlem a személyeskedés,igy inkább általánosítok.
Ez a darálás komoly probléma a magyar servereken.Meglehetősen kevés a jó hangulatú játék. Megy az anyázás,tk,dtk ...
Sok emberke tulzottan statorientált.Ez megöli a csapatjátékot,tönkreteszi a hangulatot.
Persze kinek nem inge,ne hordja. -
Gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni!
Szerintem ez a bf2 lényege!
Jó taktikával kevésbé skilles csapat simán lepörget egy skilles taktika nélküli team-et!(itt nem arra gondolok,hogy a Horda nem skilles emberekből áll
)!
-
FerencFarkase #70462 jcsr nek annyit idézek "Ahogy érzed" -
A Doctor's klán rengeteget fejlődött és ha így folytatják igíretes kis csapat lesz belőlük. Szerintem nem kéne elkeseredni, lesz még kupa és lehetőség. -
Szerintem téged sem neveztek eddig helyesírás versenyre
!
-
Tényleg látszik rajtatok hogy készűltök szal teljes elismerésem. Ez már tényleg nem az a régi DR klán. -
kitérdekel hogy valaki mindenki ledarál,ha senki nemakar vele játszani... -
Így utólag talán halálcsoportnak nevezném a milyenket:)
-
FerencFarkase #70456 Majd lesz idő ,hogy bebizonyitsuk ki az uj darálló gép kishazánkba 

-
Jó játékos lesz ez tény, de h mindenkit bedarál azért ez kicsit erős... 
Ha darálásról van szó, álltalában jcsr és 7th tagok jutnak eszembe, de a többi csapatba is elég sok darálógép van. -
"játékba visszont bármikor bármelyötöket le darál!!"
Ezt kikérem magamnak! ;) -
Schrank Nagyon sajnállak mert te csak itt tudsz érvényesülni ezen a forumon.
Az életben valószinü egy nagy nulla vagy.Itt legalább egy két ficsurt érdekel,hogy mit irogatsz.És mindenbe beleütöd az orrodat peddig közöd nincs hozá.Mást nem tudsz csak mindenkit megszólsz és mindenkinek beszólsz és mindenkit lenézel.Ettöl még nem leszel vagány!!Csak azt mutatod ki,hogy mennyire buta vagy!Kölömben meg , hogy Jancsiknak meg hülye beszolásai vannak meg sokat jár a szája játékba visszont bármikor bármelyötöket le darál!!És egy játékba nem az számít,hogy ki mit irogat hanem az,hogy ki,hogy játszik!Igaz ö még fiatal s tanulhat hibáiból de te felnötnek tartod magad és valószínü,hogy te már nem tanulhatsz semmiböl!(Bár a jó pap holtig tanul.)De ez rád nem vonatkozik!! -
Na ma is sokat fogok dolgozni. Leányfalun már a csapat nagy része hiányzik az árvíz miatt. A kocsit már hazadobtam, mert kint van a főúton a víz. Szentendre meg szarban van. Habár gondoltam lassan indulhat itt a kajak-kenu kupa, kezd megfogalmazódni bennem a kivitelezése.
-
köszi...valoban.
-
egyelőre -
Srácok szerintem nem kell izgulni, mert a EA lanparty után indulni fog ismét valami szösszenet...csak még egyenlőre titkos az infó.
-
Szerintem ahogy vége az infnek, rá egy héttel már lehet is jelentkezni a kövire:)
és ez jó -
mit mondtam én Neked?? nem emlékszem h bármikor beszéltünk volna
hundani te meg szvsz inkább fogd vissza magad. -
hát igen , sajnálom ,hogy kiestetek pedig jópár klánt megszorongathattatok volna.Sebaj lessz még egy két kupa remélem ,ahol a jól fejlődő klánok még megmutathatják majd. -
DoctorStryker #70445 Javítás . nem erre a mecsre készültünmk keméynen hanem az egész INF-re .
pár emberke kritizált... -
DoctorStryker #70444 Köszi Jean.
sajnos elveszítetük a mecccset msot csalodott a clan :( nagyon sokat készültünk rá, mi si nagyon keményre számítottunk, csak át 1 hülye taktikai malőr becsúszott...
mi még nem vagyunk annyira tapasztaltak.
Minden vereségből tanulni lehet.
Jön még kutyára Úthenger!!! :) és egyszer mi leszünk a világ urai .) -
én is köszönöm mindkét csapat jó volt
-
Mi is köszönjük! 
Jó volt, bár így hirtelen nem is készültünk "rendes" harcra csak infantryra, de azért csak összejött a dolog!
-
Gratulálok Dr a ma warhoz , nagyon jók voltatok ,nem készültünk ilyen komoly ellenállásra , de ebből is látszik hogy fejlődnek a magyar klánok. Grat mégegy.Ezzel a warral a GBC"ET továbjutott,grat nekeik.
-
hórda köszike a gyakot
-
te mondtal olyat,hogy klanozni akarsz?
-
írd már le melyik hsz-ben sértettelek így végig mert nem emlékszem 
ha ti kerestetek délután egy jó tankost akkor nektek ajánlottam-át de nem hiszem hogy bármi sértőt írtam volna az új klánotokról a DaNeE májerkodott nekem valamit egyből úgy hogy nekem kéne megsértődnöm

#70365 "a géesbéefkettős májerek összeálltak ilyen albertófélékkel engem is megkörnyékeztek de legépeltem az összeset aztán bekussoltak" egy ilyen hsz-ért meg nem kell langyi-bangyiskodni
-át de nem hiszem hogy bármi sértőt írtam volna az új klánotokról a DaNeE májerkodott nekem valamit egyből úgy hogy nekem kéne megsértődnöm