172102
  • sector512
    Ja jó meccs volt thx
  • Running
    Köszi a mai gyakot frx. Remek ki meccs volt, mondjuk mustárt nagyon elbasztuk, de oman zsír volt...
  • JAG1
    Aye Aye Sir!

• mesor
    Volt már!
  • lordjanek
    ezt nézzétek, nagyon jó :)
  • mNzJean
    számbol vetted ki a szót testvér.
  • Amon Serrano
    Ezzel a GBC, és a GBC*ET is továbjutott a 8-ad döntőbe!
  • Platypus16
    Veled az élen
  • Robogo
    GBC vs COR HUNkup war.
    Sarki:
    134-113
    107-0
    Karkand:
    166-0
    91-58
    ----------
    498-171

GG!
  • Platypus16
    Buzi-e vagy?
  • schrank
    a legnehezebb plecsni az expert transport nem is lesz meg senkinek sem
  • tubifex
    beulsz egy jeepbe valami rankeden, elvonulsz valami felreeso reszre, es ulsz benne 10 percet 1 koron belul. elbujsz, varsz, ragyujtasz es mar meg is van.
  • bandika64
    Szevasztok, hogy a **** -ba tudom elérni a Basic Transport-ot??
    Minden medál megvan szinet az összes veteránba de azt egyszerűen nembírom.
    A Bf2 Stats Viewer azt írja hogy 10 perc transportban,az folyamatosan 10 perc vagy ha kinyírnak akkor utánna folytatódik??
    De a www.totalbf2.com -on azt írják hogy 10 perc miközben fufarozol.Akkot mos melyik?? Már a tököm televan hogy nembírom megszerezni azt a szart.PLS Help!!!
  • schrank
    szopatol
  • Platypus16
    Schrank bácsit csak utálni lehet
  • Drang
    Üdv!

Ápr 1-től megszűntünk!
    Per pill a klán függetlenek arany életét éljük...
    Múlt 7en is a csapat 60% szétdobálva különböző szervereken biróskodott vagy beugróként szerepelt magyar Infantry-tól a Cb 32-es hivatalos meccsekig bezárólag...
    Ha esetleg mégis átállnál bf2-re keress meg!
  • Ahhoj
    lol :D
  • JAG1
    Mivan Ahhoj? Vettél 20m gerinckábelt a BIX-től, meg 1 NASA servert? :-)
  • JAG1
    Háj Drang!

Ááá csak ismerkedem/bohóckodom vele. :-)
    Néha, kikapcsolódásnak nemrossz. :-) (most biztos megköveznek)

Nem nagyon követem a BF2-es eseményeket, Ti hogy álltok?
  • TS Zolly
    Tegnap énis belerepültem a hegybe miggel. :D
  • leveskocka
    mer primitivek azert
  • schrank
    ezt jól megkaptam
  • Kovács legény
    multkor felmentem én is régebben egészjól elbohóckodtam a helivel,és anyáztam is rendesen hogy bf2-ben hogy elcseszték,de most 1-2percig csak forogtam mire megint kezdtem ráérezni:)
  • TS Zolly
    Tótad a BF2 wart neeeem???????? Különbenis mondtam. Még közöltem is, hogy a tököm kivan a moddolt el a láma mappal. SA helyett csak egy db roland légvédelmi teherautó árválkodott. De szuval jó volt irtani.
  • SigS
  • Beers
    Nekem bezzeg nem szóltál!
  • DrRotkov
    Vannak még DC szerverek!?:D Én már lassan 1 éve nem jáccottam vele. Pedig azt sokkal jobban szerettem ,mint a bf2-öt.
  • TS Zolly
    Tegnap warunk volt a HEF ellen, de nekem elkellett mennem dolgozni hirtelen, és mikor vissza értem, a nagy warozás halagatása közben felmentem egy DC szerverre. Tök jó vóót wazze!
  • joebacsi
    kösz, énis kitudom írni cdre azt a 20 megát, nemkell :D
  • leveskocka
    bocs a szovegben elofordulo redundanciak tomgelegeert
  • leveskocka
    a jo taktika szart sem er onmagaban.viszont,ha tapasztalt a tarsasag,es osszeszokott,taktikat viszonylag gyorsan lehet krealni...ha nagyon jo a taktikad,de nem tul tapasztalt a csapatod,es valami nem vart esemeny van,felborul a taktika(fel kell,hogy boruljon,nem erdemes a vegletekig eroltetni valamit),akkor a gyengebb csapat elveszett.viszont jo tudasu,es tapasztalt csapattagok eseten,gyorsan lehet valtani,es megfelelo taktikat alkalmazni.nem a jo taktika a lenyeg.a megfelelo taktikat kell alkalmazni a megvaltozott helyzetre.a lenyeg az alkalmazkodas!

"Jó taktikával kevésbé skilles csapat simán lepörget egy skilles taktika nélküli team-et!"

szerintem a "siman" szo helyere a "van eselye" valo
  • Ahhoj
    bf2 szerver eladó kiadó :DDD (érd privben)
  • Kovács legény
    mennyünk DC-zni
  • Kovács legény
    mindennapazvanhe:)
  • TS Zolly
    Valahogy ezt vettem észre én is. De csak kb 1 hónapig tóltam törtel.

Mostanába valahogy semmi kedvem játszani. Már vagy 2-3 hete nem is vóltam publikon, csak éles vagy gyak waron.
  • TS Zolly
    Jó. Majd akkor holnap Makika.
  • TS Zolly
    Vagy globál ban csalásért.
  • Tibor
    8000Ft
  • Free
    Érdemes megvenni és beleinvesztálni sztem nekem sopkáig a tört verzió volt meg abból is volt vagy 3 féle amit innen onnan szereztem töltöttem miegymás. de érdekes módon az eredeti nekem sokkal gyórsabb nem laggol nem szaggat és a gépemen nem változott semmi . szvsz érdemes áldozni rá . nekem az estéim nagy része rámegy a gamára
  • Bendo83
    köszi a helpet, az Antik serverek amik fontosak nekem azzok 1.22-es verziojuak és tört serverek,tudok is rajtuk játszani csak ez a piros dolog nagyon idegesitő,mert nem tudom hogy pl haver éppen melyik serveren van és ekkor mindig megkell nézni a bfstats.info-n a servermonitornál. Igazából asszem az 1.2 patch óta megy ez a dolog,mert még 1.12 patchel nem volt ilyen problémám. Azóta többször telepítve volt a Bf2 ez miatt, volt registry írtás, többször windows telepités is. Az a röhej hogy unokatesómnál is én raktam fel a bf2-öt és ugyanugy mint nálam (bf2 telepités + 1.21patch (full) + punkbuster update + 1.22 patch (kicsi 9mb)+ pár mappack és map ami kell a bfstats.info-s serverekhez és ő nála nincs ez a probléma. Ha CD-kulcs lenne a probléma akkor egy serverre sem tudnék felmenni mert ugye más használja azt a kulcsot a tört serveren. Megkéne lehet hogy venni eredetiben a játékot csak még mindig 12ezer forint, meg még annyia nem nyomom hc-n.