172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja jó meccs volt thx -
Köszi a mai gyakot frx. Remek ki meccs volt, mondjuk mustárt nagyon elbasztuk, de oman zsír volt... -
Aye Aye Sir!
-
Volt már! -
lordjanek #70553 ezt nézzétek, nagyon jó :) -
számbol vetted ki a szót testvér.
-
Ezzel a GBC, és a GBC*ET is továbjutott a 8-ad döntőbe! -
Platypus16 #70550 Veled az élen
-
GBC vs COR HUNkup war.
Sarki:
134-113
107-0
Karkand:
166-0
91-58
----------
498-171
GG!
-
Platypus16 #70548 Buzi-e vagy?
-
a legnehezebb plecsni az expert transport nem is lesz meg senkinek sem
-
tubifex #70546 beulsz egy jeepbe valami rankeden, elvonulsz valami felreeso reszre, es ulsz benne 10 percet 1 koron belul. elbujsz, varsz, ragyujtasz es mar meg is van. -
Szevasztok, hogy a **** -ba tudom elérni a Basic Transport-ot??
Minden medál megvan szinet az összes veteránba de azt egyszerűen nembírom.
A Bf2 Stats Viewer azt írja hogy 10 perc transportban,az folyamatosan 10 perc vagy ha kinyírnak akkor utánna folytatódik??
De a www.totalbf2.com -on azt írják hogy 10 perc miközben fufarozol.Akkot mos melyik?? Már a tököm televan hogy nembírom megszerezni azt a szart.PLS Help!!! -
szopatol
-
Platypus16 #70543 Schrank bácsit csak utálni lehet
-
Üdv!
Ápr 1-től megszűntünk!
Per pill a klán függetlenek arany életét éljük...
Múlt 7en is a csapat 60% szétdobálva különböző szervereken biróskodott vagy beugróként szerepelt magyar Infantry-tól a Cb 32-es hivatalos meccsekig bezárólag...

Ha esetleg mégis átállnál bf2-re keress meg!
-
lol :D -
Mivan Ahhoj? Vettél 20m gerinckábelt a BIX-től, meg 1 NASA servert? :-)
-
Háj Drang!
Ááá csak ismerkedem/bohóckodom vele. :-)
Néha, kikapcsolódásnak nemrossz. :-) (most biztos megköveznek)
Nem nagyon követem a BF2-es eseményeket, Ti hogy álltok? -
TS Zolly #70538 Tegnap énis belerepültem a hegybe miggel. :D -
mer primitivek azert
-
ezt jól megkaptam
-
multkor felmentem én is régebben egészjól elbohóckodtam a helivel,és anyáztam is rendesen hogy bf2-ben hogy elcseszték,de most 1-2percig csak forogtam mire megint kezdtem ráérezni:) -
TS Zolly #70534 Tótad a BF2 wart neeeem???????? Különbenis mondtam. Még közöltem is, hogy a tököm kivan a moddolt el a láma mappal. SA helyett csak egy db roland légvédelmi teherautó árválkodott. De szuval jó volt irtani.
-
-
Nekem bezzeg nem szóltál!
-
DrRotkov #70531 Vannak még DC szerverek!?:D Én már lassan 1 éve nem jáccottam vele. Pedig azt sokkal jobban szerettem ,mint a bf2-öt. -
TS Zolly #70530 Tegnap warunk volt a HEF ellen, de nekem elkellett mennem dolgozni hirtelen, és mikor vissza értem, a nagy warozás halagatása közben felmentem egy DC szerverre. Tök jó vóót wazze!
-
kösz, énis kitudom írni cdre azt a 20 megát, nemkell :D -
bocs a szovegben elofordulo redundanciak tomgelegeert
-
a jo taktika szart sem er onmagaban.viszont,ha tapasztalt a tarsasag,es osszeszokott,taktikat viszonylag gyorsan lehet krealni...ha nagyon jo a taktikad,de nem tul tapasztalt a csapatod,es valami nem vart esemeny van,felborul a taktika(fel kell,hogy boruljon,nem erdemes a vegletekig eroltetni valamit),akkor a gyengebb csapat elveszett.viszont jo tudasu,es tapasztalt csapattagok eseten,gyorsan lehet valtani,es megfelelo taktikat alkalmazni.nem a jo taktika a lenyeg.a megfelelo taktikat kell alkalmazni a megvaltozott helyzetre.a lenyeg az alkalmazkodas!
"Jó taktikával kevésbé skilles csapat simán lepörget egy skilles taktika nélküli team-et!"
szerintem a "siman" szo helyere a "van eselye" valo
-
bf2 szerver eladó kiadó :DDD (érd privben) -
mennyünk DC-zni -
mindennapazvanhe:) -
TS Zolly #70523 Valahogy ezt vettem észre én is. De csak kb 1 hónapig tóltam törtel.
Mostanába valahogy semmi kedvem játszani. Már vagy 2-3 hete nem is vóltam publikon, csak éles vagy gyak waron.
-
TS Zolly #70522 Jó. Majd akkor holnap Makika.
-
TS Zolly #70521 Vagy globál ban csalásért. -
8000Ft -
Érdemes megvenni és beleinvesztálni sztem nekem sopkáig a tört verzió volt meg abból is volt vagy 3 féle amit innen onnan szereztem töltöttem miegymás. de érdekes módon az eredeti nekem sokkal gyórsabb nem laggol nem szaggat és a gépemen nem változott semmi . szvsz érdemes áldozni rá . nekem az estéim nagy része rámegy a gamára -
Bendo83 #70518 köszi a helpet, az Antik serverek amik fontosak nekem azzok 1.22-es verziojuak és tört serverek,tudok is rajtuk játszani csak ez a piros dolog nagyon idegesitő,mert nem tudom hogy pl haver éppen melyik serveren van és ekkor mindig megkell nézni a bfstats.info-n a servermonitornál. Igazából asszem az 1.2 patch óta megy ez a dolog,mert még 1.12 patchel nem volt ilyen problémám. Azóta többször telepítve volt a Bf2 ez miatt, volt registry írtás, többször windows telepités is. Az a röhej hogy unokatesómnál is én raktam fel a bf2-öt és ugyanugy mint nálam (bf2 telepités + 1.21patch (full) + punkbuster update + 1.22 patch (kicsi 9mb)+ pár mappack és map ami kell a bfstats.info-s serverekhez és ő nála nincs ez a probléma. Ha CD-kulcs lenne a probléma akkor egy serverre sem tudnék felmenni mert ugye más használja azt a kulcsot a tört serveren. Megkéne lehet hogy venni eredetiben a játékot csak még mindig 12ezer forint, meg még annyia nem nyomom hc-n.