172102
  • joebacsi
    najó, nemis töröm magam, ahhoj fölényesen megnyerte a tendert szvsz :D
  • Nagydög
    Ja. Es 10 meter magasan vizszintesen repulve geppuskazzak a vizben vergodoket.
  • BEAST #70635
    :D:D:D:D:DD
  • joebacsi
    hát azért ugyan ezt, kicsit túlzás, jó volt rajta ugyanígy 1 bf logó, meg 2 link, de azért, kicsit különbözik ez a mostani, de tény már kissé ósdi :)
    speciel most nincs semmi ötletem, de ha összedobálsz psben valami layoutot, hogy mire gondolsz, akkor annak nagyon örülnék :)
    aztán ha valaki segít nekem terethajlítani, akkor talán még lesz egy csöppke időm is hozzá, hogy kivitelezzem :)
  • Running
    Jó aaz is..
  • Ahhoj
  • joebacsi
    és milyen jól kergetik egymást a vadászgépek kb 2 centi távolságból :D
  • Crem
    Azért ne a Móricka rajzaid erőltesd!:D:D:D:D
  • bandika64
    Koszike Tubifex,sajna nincs cigim.De vihetek Kólát :D
    Vagy beülök egy autós moziba aut nézem hogy bombázzák a japcsik Pörl Hárbört
  • Crem
    Na még csak az kellene, hogy reggel 5:20-kor felhívja a figyelmemet, hogy olvassak FAQ-t!:D
  • Crem
    Félreértés végett! Nem szar, hanem nekem ez a style nem tetszik!:)
    Anno a BF1942 Süni csinálta meg ugyan ezt. Szal' kicsit eljárt felette az idő!:D

Összedobhatnál valami 2006-os dogot!:D
  • BEAST #70626
    reklám nem lehet rajta :D
  • Ahhoj
    úgy látom már muszáj leszek csinálni vmi fain jpg banner-t :DD
  • joebacsi
    amúgy gondolkodtam, hogy egy kellemes női hang hívná fel a figyelmet arra, hogy "olvassá faqot bameg!", és flashkukival ellenőrizve, csak első betöltödéskor, de aztán hagytam inkább, mert a lámáknak úgyis tökmind1...ha csak egy baszottnagy vörös FAQ lenne az egész banner, akkor is kérdeznének fasságokat, így legalább talán még ki is néz valahogy (bár tényleg nemvolt idom hozzányúlni márvagy jó féléve, a konkurencia hiányától ellustul az embör :))
  • Ahhoj
    nekem tetszik
  • joebacsi
    mellesleg soha nem is tetszett...

(psben ratyi vagyok, de azért ez szivenütött :D)
  • Ahhoj
    vagy ha vki akar írni vmit ide, előbb írjon egy privit runningnak, hogy olvastam faq-t
    aki nem ír, annak a hsz-e automatice törlődés
    hmm?
  • item
    Esetleg egy popupablakot neki DDDD Nagy Piros betükkel,hogy F A Q ..
  • Running
    Jó aaa...
  • vsly
    Szerintem rakd újra az egész Gamet.Uninstallnál ne felejts el újraindítani.Mikor felkerült a legutolsó patch is,akkor is érdemes egy újraindítást csinálni.

Ha ez nem segít,akkor tedd újra a VGAdrivert,directX-et,esetleg a monitordrivert is.
  • Crem
    [center]Running!

Szerintem módosítsd egy kicsit a bannert. Egyértelmű legyen azokank is a FAQ akik most ismerkednek az internettel, vagy a játékkal.
    Valaki idetéved, kérdez valamit, lehet , hogy még nem is 12 éves és az arcába van üvöltve, hogy FAQ!!!!:)

Jah! Részemről azt se bánom, hogy ha kidobod az egész bannert!:) Kicsit öregecske már. (mellesleg soha nem is tetszett...
  • Ahhoj
    viszont nem biztos, hogy amiatt sötétül el a képernyő :o
  • Running
    Én nem tudok segíteni, mert nekem nem csinálja...
  • item
    "e mikor el akarom inditani a gamet elsötétül a képernyő majd kilép a windowsba.Mit csináljak?" Esetleg vehetnél 1 eredetit játékot is, hidd el nem hátrány!
  • BEAST #70613
    tudtam! :D
  • Nagydög
    Nos. Probald eloszor is feljebb csavarni a fenyerot. Ha ez nem segit, akkor tanulmanyozd at a FAQ-t. Ha az abban leirtak nem segitenek, akkor gyere vissza, es probalkozz ujra.
  • item
    Egész biztos, ez megint az EA/DICE páros hibája
  • Running
    Én is kétszer kattintottam az egérrel! Végülis mind1, mert már az 1.22 a nyerő.
  • zltn2
    Az hogy felraktam a peccset meg letöltöttem a mini imaget is és beraktam a daemonba de mikor el akarom inditani a gamet elsötétül a képernyő majd kilép a windowsba.Mit csináljak?
  • BEAST #70608
    én enterrel indítottam el , lehet hogy ezért lőnek le olyan sokszor? :O
  • koschwarz
    kétszer kell kattintani a peccs-fájlra

és további hasonló idióta válaszokat fogsz kapni, ha nem írod le, hogy pontosan mi a problémád
  • zltn2
    Letöltöttem a bf2 höz az 1.21-es peccset de nem tudom hogy kell elinditani.Segítsetek!
  • BEAST #70605
    nekem is kéne xD ... minnyá indulok ... asszem ... legalábbis nem ártana
  • koschwarz
  • koschwarz
    kabbeén már több órája dolgozom
  • Running
    De rossz volt...
  • BEAST #70601
    jóreggelt
  • koschwarz
    ..annak helga
  • uHs Gerzson