172102
  • Hatt
    Így van a GBC anno nem BFV-t játszott, nem is létezett ebben a formában.
    Akárhonnan nézzük a GBC a volt MNZ(vietnamos csapat) és a TLD(vietnamos csapat) egyesülésével jött létre! A tagjaitok vezetőségetek nagy része ebbe a 2-be tartozott. Zsolt ezekre gondolt, mivel ezek is ti vagytok, max a nevetek változott.
  • Boxer HUN
    De GEC.....
  • Zs0lt1
    hát akkor ez igy már maxigáz az egész klán.
  • Nagydög
    Ez mar valoban el lett baszarintva, gyerekek. Sehogy sem lehet teljesen kijavitani a dolgot. Valoban ugy lenne logikus, ha a GBC egy csapatra redukalna a reszvetelet a kupaban.(Halkan jegyzem meg, mar nehany hettel ezelott is felvetodott a problema, igy a hirtelen hatarozott megoldasok keresese kicsit keseinek tunik minden oldalrol.)

Ilyenkor azt hiszem az a helyes, ha elfogadjuk, hogy a dolog el lett barkobazva, igyekszik mindenki rendbe szedni, amennyire lehet, es feljegyzi a noteszaba, a nem megismetlendo baklovesek kozze.ű

Jelzem, mialatt itt ekkora nyuzsi van, a szerverek konganak az uressegtol.
  • KáTéCé
    Tündi bündi, nézd meg a faq(ma)-t
  • Robogo
    Nevetséges ez az egész olyanon flémeltek,hogy 3-om ember játszott akinek nem kellett volna és az a 3-om még nem is infrantysok.Ha ez jó csináljátok nem tudok mit mondani.A választ pedig arra hogy mi lesz a GBC-vel meg a GBC*ET-vel azt majd megmondjuk ha Runningal beszéltünk.
  • Verzoo
    Tökmindegy mert ha az egyik csapatuk kiesik akkor tudnak tovább játszani a másik csapattal tehát nekik két lehetőségük van megnyerni a kupát.
    Szerintem mostantól hanyagolom a Huncupot
  • Robogo
    Jah persze...
  • Kovács legény
  • Kovács legény
    uh aha köszi
    nemértek semmit ha mind2 csapatban ugyanazok jáccódtak akkor minek kellett 2csapat?
  • tündi20
    Sziasztok!Lenne egy nagy kérésem.Kellene a BF2 Special Force- hoz crack ill. pach.Ha tud valaki segíteni akkor ezen az e-mail címen keressen meg:[email protected]

Előre is köszönöm!!!
    Tündi
  • Zs0lt1
    lolka bolka ez az eset akkor volt, mikor a 7th-ban jtszottam :P
    Jónéhány ember aláírhatja az állításomat.
  • Verzoo
    Remek.Még kommandert is használtatok az infantryban?????????
  • Zs0lt1
    lolka bolka ez az eset akkor volt, mikor a 7th-ban jtszottam :P
  • Deqwator
    elég csak 200-at visszaolvasni:P
  • mesor
    Elég innen és képben leszel!
  • Kovács legény
    üdvall
    mitörtént konkrétan?
    (300hsz-t nemszivesen olvasnék végig)
  • DonC
    Nézd ez jó magyarázat, csak erre mondjuk mondhatnám én is, h én nem vagyok infantry játszuk újra a meccseket azt küldök magam helyett infantry-t... itt ez már nem nagyon játszik. Ez el lett baszva, a következményei kellemetlenek lesznek, így járás ezegyszer. Amúgy félreértés ne essék ami történt az a vezető(k) felelőssége, nem csak a csapaté.
  • vsly
    A vezetőség ugyanaz,a klánt minősítő magatartásforma szintén....

(még jó hogy abbahagytam ezt az egész klánozást,így nem kell felhúznom magam többé ilyeneken)
  • DonC
    tegyük hozzá, ha ezt bejelentik a meccs előtt, majd az aktuális ellenfél elfogadja
  • BEAST #70856
  • vsly
    És az szerinted teljesen korrekt dolog lett volna,ha mindkét csapathoz leadod ugyanazt a teljes listát????Abban a pillanatban vissza is léptünk volna az egész infantry kupától,amint ezt megtudtuk volna!!!!

Ez pont így volt korrekt,hogy fele banda GBC*ET,fele GBC.Szerintem a kutya nem szólt volna azért sem,ha emberhiány miatt néha 1-2emberetek kisegíti a másik csapatot.De az ahogy történt,az a pofátlanság teteje...
  • Robogo
    Aus üzenete :
    A GBC klán SOHA nem játszott BFV-t! A két klán nem keverendő össze! Sajnos mi sosem tudtunk játszani ellenetek, mivel a war előtt 1 órával visszamondtátok az eseményt, azóta meg nem hallottunk rólatok. De nem baj, majd egyszer sor kerül erre is és meglátod, ez már nem az a brigád. Csak legyetek meg elegen !
  • Robogo
    Eddig így csináltuk ahogy mondod.Max a 7th ellen álltunk ki a jó csapattal.3-om valaki játszott a GBC*ET-be akinek nem szabadott volt a nevezés alapján:ShermanData,bk,tonhal (meg azt hiszem fegyenc).Csak mondom ők nem az infrantysok Data:tank bk,tonhal:heli és fegyenc:commander.
  • Deqwator
    Nem akarom bántani a GBC-t ,de szernitem az lenne a leghelyesebb hogy valamelyik csapattal visszalépnétek!
  • McKalton
    Az életben ha hibázol akkor viseld a következményeit. És ez itt az élet mert ezt rajtatok kívül sokan nagyon komolyan vesszük és ezért egy COR és egy DR klán most szívott. Mert egyikük még nyolcaddöntős lenne ha csak egy csapatotok lett volna 28 emberrel.
  • mesor
    Értem!
    De ha a kupa szervezői most engedékenyek lesznek akkor gondolom azt te is belátod hogy a jövőben ha ilyen előfordul akkor arra fognak hivatkozni hogy "bezzeg anno a GBC-t miért nem...".

• McKalton
    Ez baromság. Mert a kieséses rendszerben nem hiszem, hogy majd a leggyengébb játékosaitokat hagyjátok játszani csak mert ők is akarnak. Ez duma.

Ui.: Sőt ha meg döntőről van szó akkor meg végképp.
  • Robogo
    Ezt így is csinálnám sőt még a GBC-ből is kilépek,de nem akarom,hogy e-miatt az egész GBC szívjon.Ők teljesen abba a hitbe voltak,hogy a GBC*ET-be is be vannak nevezve.
  • Robogo
    Jah ez igaz.De sajna az én hibámból,mert nem jó listát adtam le.Ennyi.
  • Me0w
    A helyes valasz - ha meg nem jottel volna ra magadtol - az, hogy:

"A GBC visszalepteti a masodik csapatat, es csak a GBC*ET szerepel ezekutan a kupaban. A csapat jatekosainak nevet meg ma elkuldom Runningnak."
  • Pharolas
    Gaboca azért maradjunk a realitások talaján. Én személy szerint, ha gentlemans agreement szerint engedném, hogy vegyes csapat is induljon, akkor is max 1-2 főre gondolnék. Amúgy is a vegyes csapat alatt normál esetben az értendő, hogy két külön utakon járó klán a kup idejére összeáll, míg lehet, hogy az egyik indul külön is.

Kell még ragoznom, vagy azért érthető??
  • mesor
    "Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen."
    Ha jól értelmezem a dolgokat akkor ti a kiemelt részt sértettétek meg!
  • Zs0lt1
    ezt most itt megcáfolom!!!
    olyanokat megcsináltak anno bfv-ben, hogy átálltak a mi oldalunkra és elkezdtek tk-zni.
    Szal ezekután bármit el tudok képzelni.
  • BEAST #70843
    BF talira viszem is a füldugókat :DDD
  • joebacsi
    vazzeg gaboca, tese álltál 2szer sorba, mikor a diplomáciai érzéket osztogatták :)
  • Robogo
    Miért most te mit tennél ha 30-an lennétek a klánba?Sajna nem tudunk mit csinálni váltanunk kell.Nálunk nem az a legfontosabb,hogy a legjobb 8 játszon mindig hanem,hogy mindenkinek megadjuk az esélyt.

Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet. Ezt a honlapon találtam.
  • Pharolas
    Azért szerintem van a GBCben annyi gerinc, hogy ilyen praktikákhoz ne folyamodjanak. vagy csak én vagyok túlontúl optimista??
  • Zs0lt1
    miért van az, hogy én ezen egy cseppet sem csodálkozok? ;-)
    meg az is miért van, hogy én még anno bfv-ben megmondtam a véleményemet az egész tld-s bagázsról?
  • joebacsi
    full pártatlanként is sztem ez lenne a legkorrektebb megoldás, mind2 fél engedett egy kicsit, és minden meccset le lehet játszani...
    ausék meg betolnak egy 10 soros "bocsi, hogy lamik voltunk, de köszi, hogy sikerült helyrehozni a dolgokat" hozzászólást, és mindenki full hepi lesz :)
    ha ez nem össze, kénytelen leszek bevetni az anális kielégülést okozó hangomat, és ezt nemhiszem, hogy akarnátok :D