172102
  • Zs0lt1
    persze ;-)
  • FaRockHUN
    Sziasztok. Én is leírnám a véleményem, mint döntőbe jutott clanleader.
    Úgy gondolom, hogy mindenki tévedhet, minddenki követhet el hibát. Ekkora taglétszámnál, amivel a GBC is rendelkezik, ez még könnyebben előfordul. Mivel hiba létre jött, ezért ezt korrigálni kell... de szerintem semmi esetre sem a csapat lemondatásával, sokkal inkább a csapatnévsor korrigálásával és betartásával. És mindenkinek a megértésére lenne szükség, " az ember nem tökéletes " Illetve a további kupákon figyelni kell az ilyesmi elkerülésére.
    Egyenlőre csak ennyit akartam...
  • Running
    Pihen egy kicsit az ember aztán máris flémeltek....rossz, gonosz csúnya kölkök!!!
  • Nagydög
    Szentsegit! Szorakoztok velem?
  • Verzoo
    Mi sem nyolcan vagyunk a klánba és mégis meg tudjuk oldani,hogy szinte mindenki játszon ha máshol nem akkor gyakokon.........
  • Zs0lt1
    én csak szándékosan keltem a flémet, az is baj? :P
  • Nagydög
    Tudod, irasban nem jon at mindig az ironia, Zsolt meg meg mindig erolteti az ugyet. Ebbol feltetelezni mereszeltem, hogy te is elnezted.
  • Zs0lt1
    hát nem lett az.
  • Robogo
    Rég volt ilyen.:))
  • Beers
    Már úgy hiányzott :D!
  • BEAST #70906
    rohattak :P
  • Zs0lt1
    jah, végre :DDD
  • uHs Gerzson
    IGAZI FLÉM GECCCCCCCCC
  • Robogo
    OKé azt hittem poénosabb lesz...
  • HTS s3rg1nh00
    Szerintem ezt a vitát egy TS-en kellene lefolytatni,mint az már elhangzott,és JÁTSZANI!nem?
  • Robogo
    Mi nem akarjuk megnyerni a kupát nem ez volt a cél hanem,hogy mindenki játszon a klánból.
  • koschwarz
    ja...

mittomén, hogy van ez, én csak jövök amikor kell és írtom az ellent
  • BEAST #70899
    ezzel a posttal csak az a baj hogy ha 10 L betűvel írod a LoL szót akkor sem lesz poénosabb
  • Verzoo
    Nekem semmi bajom veletek csak az szúrja a szemem,hogy két csapattal próbálkozhattok megnyerni a kupát.
  • Robogo
    Tod mit írtam abba???Hogy olyan ember játszott aki nem infranbty-s azaz Fegyenc:Commander.Ő commander és nem infrantys...LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!Csak neked!!!
  • Hatt
    Látoz ez a gond veled. Nem tűnt fel hogy nem ez volt a cél? Megértenéd talán ha nem veletek merűlt volna fel ez a gond.
  • Zs0lt1
    #70853-ban irtad, hogy fegyenc kommander.
  • ERykk
    jókis kira esti flameszag
  • Zs0lt1
    te irtad bazdmeg a saját szavaiddal, nekem ne lolozz b+
  • KáTéCé
    Verjétek ti el a GBC-t 2*. Mi majd a 7.-eseket és akkor megyünk az első helyért
  • mesor
    Huncupon frx nem veri a GBC-t mert HBA a köv ellenfél! :D
  • koschwarz
    huh mi van itt

asszem az lesz a megoldás, ha mi jól elverjük a gbcelitet, az frx a gbc-t, és mindenki hepi
  • Robogo
    Jó mind1 Oké értem én.Csak ez a megoldás nem hiszem,hogy jó mert sokan csak azt keresik hogyan basszák ki a GBC-t a HUNkupból.Valakinek ez a fontos,nem mondok neveket...
  • KáTéCé
    Nem azt mondta, hogy commanderkedet hanem, hogy olyan emberke játszott aki máskor commanderkedni szokott. Szerintem ez nem ugyan az.
  • mesor
    Ez azért nem igaz, mert gyanítom hogy a játékosoknak sima meccsen betöltött posztjait írta le! Nem pedig inf waron!
  • joebacsi
    najó ratyik vagytok mind
  • Robogo
    LOL Zsolt1 igen csakis commandert használtunk.Te eszednél vagy úgy igazán????????????????
  • KáTéCé
    Gaboca, szerintem te nem érted teljesen a probléma okát. Nem az a gond, hogy ki játszott a GBC*ET-ben vagy a GBC-ben hanem, hogy bárki játszhatot a 28 emberetek közül, ez pedig nem más minthogy a GBC klán kétszer nevezte magát a kupára és úgy is indult. Én tudnék egy olyan megoldást javasolni, hogy oszátok le a csapataitokat. Fixen 14 ember játszhat az egyikben és fixen 14 a másikban, átfedések nélkül.
  • Hatt
    Az a gond hogy nem érted. Nem is fogod ahogy elnézem. Inkább gondolkoznál el rajta 1 kicsit. A régi 7th-ból is kb annyian játszunk nade akkor mi van? Nem az a fontos hogy hányan vagytok hanem amit csináltok. Ugyan azok viszik a csapatot mint a régieket nem? De ez nem is tartozik ide.
    Elmondtam a véleményem tetszik e vagy sem ez van.
  • Verzoo
    Én viccnek szántam de te komolyan vetted akkor kettőnk közül ki is a hülye?
  • Zs0lt1
    nne te engem csak ne hülyézz le!
    ők vallották be maguk, hogy hazsnáltak kommandert.
    ezekután no komment!
  • Robogo
    Hidd el én leszarnám.Max akkor járna a szám ha az egész Wilda játszana pl a 7th nevében.De nálunk csak 3-om ember játszott akik nem is olyan állatok.Hatt a TLD-ből összesen a GBC-be 7-en vannak csak.Szóval ez nem a TLD.
  • Nagydög
    Sot tankot, es helit is. Olvass mar az istenert!
    Utanad meg Zsoltot kell lehulyeznem masszivan, mert siman tovabbgorgeti a hulyeseget, ahelyett, hogy ellenorizne, mirol van szo.
  • Boxer HUN
    #70797 Ez, az a hozzászólás ami 2 hetet késett.
  • Verzoo
    Te nem jártatnád a szád ha veletek szemben csaltak volna?????????????????????