172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
persze ;-) -
FaRockHUN #70915 Sziasztok. Én is leírnám a véleményem, mint döntőbe jutott clanleader.
Úgy gondolom, hogy mindenki tévedhet, minddenki követhet el hibát. Ekkora taglétszámnál, amivel a GBC is rendelkezik, ez még könnyebben előfordul. Mivel hiba létre jött, ezért ezt korrigálni kell... de szerintem semmi esetre sem a csapat lemondatásával, sokkal inkább a csapatnévsor korrigálásával és betartásával. És mindenkinek a megértésére lenne szükség, " az ember nem tökéletes " Illetve a további kupákon figyelni kell az ilyesmi elkerülésére.
Egyenlőre csak ennyit akartam... -
Pihen egy kicsit az ember aztán máris flémeltek....rossz, gonosz csúnya kölkök!!! -
Nagydög #70913 Szentsegit! Szorakoztok velem?
-
Verzoo #70912 Mi sem nyolcan vagyunk a klánba és mégis meg tudjuk oldani,hogy szinte mindenki játszon ha máshol nem akkor gyakokon......... -
én csak szándékosan keltem a flémet, az is baj? :P -
Nagydög #70910 Tudod, irasban nem jon at mindig az ironia, Zsolt meg meg mindig erolteti az ugyet. Ebbol feltetelezni mereszeltem, hogy te is elnezted. -
hát nem lett az. -
Rég volt ilyen.:)) -
Már úgy hiányzott :D! -
rohattak :P -
jah, végre :DDD -
IGAZI FLÉM GECCCCCCCCC 

-
OKé azt hittem poénosabb lesz... -
Szerintem ezt a vitát egy TS-en kellene lefolytatni,mint az már elhangzott,és JÁTSZANI!nem? 
-
Mi nem akarjuk megnyerni a kupát nem ez volt a cél hanem,hogy mindenki játszon a klánból. -
ja... 
mittomén, hogy van ez, én csak jövök amikor kell és írtom az ellent
-
ezzel a posttal csak az a baj hogy ha 10 L betűvel írod a LoL szót akkor sem lesz poénosabb
-
Verzoo #70898 Nekem semmi bajom veletek csak az szúrja a szemem,hogy két csapattal próbálkozhattok megnyerni a kupát. -
Tod mit írtam abba???Hogy olyan ember játszott aki nem infranbty-s azaz Fegyenc:Commander.Ő commander és nem infrantys...LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!Csak neked!!! -
Látoz ez a gond veled. Nem tűnt fel hogy nem ez volt a cél? Megértenéd talán ha nem veletek merűlt volna fel ez a gond. -
#70853-ban irtad, hogy fegyenc kommander. -
jókis kira esti flameszag 
-
te irtad bazdmeg a saját szavaiddal, nekem ne lolozz b+ -
Verjétek ti el a GBC-t 2*. Mi majd a 7.-eseket és akkor megyünk az első helyért
-
Huncupon frx nem veri a GBC-t mert HBA a köv ellenfél! :D -
huh mi van itt 
asszem az lesz a megoldás, ha mi jól elverjük a gbcelitet, az frx a gbc-t, és mindenki hepi
-
Jó mind1 Oké értem én.Csak ez a megoldás nem hiszem,hogy jó mert sokan csak azt keresik hogyan basszák ki a GBC-t a HUNkupból.Valakinek ez a fontos,nem mondok neveket... -
Nem azt mondta, hogy commanderkedet hanem, hogy olyan emberke játszott aki máskor commanderkedni szokott. Szerintem ez nem ugyan az. -
Ez azért nem igaz, mert gyanítom hogy a játékosoknak sima meccsen betöltött posztjait írta le! Nem pedig inf waron! -
najó ratyik vagytok mind
-
LOL Zsolt1 igen csakis commandert használtunk.Te eszednél vagy úgy igazán???????????????? -
Gaboca, szerintem te nem érted teljesen a probléma okát. Nem az a gond, hogy ki játszott a GBC*ET-ben vagy a GBC-ben hanem, hogy bárki játszhatot a 28 emberetek közül, ez pedig nem más minthogy a GBC klán kétszer nevezte magát a kupára és úgy is indult. Én tudnék egy olyan megoldást javasolni, hogy oszátok le a csapataitokat. Fixen 14 ember játszhat az egyikben és fixen 14 a másikban, átfedések nélkül. -
Az a gond hogy nem érted. Nem is fogod ahogy elnézem. Inkább gondolkoznál el rajta 1 kicsit. A régi 7th-ból is kb annyian játszunk nade akkor mi van? Nem az a fontos hogy hányan vagytok hanem amit csináltok. Ugyan azok viszik a csapatot mint a régieket nem? De ez nem is tartozik ide.
Elmondtam a véleményem tetszik e vagy sem ez van. -
Verzoo #70882 Én viccnek szántam de te komolyan vetted akkor kettőnk közül ki is a hülye? -
nne te engem csak ne hülyézz le!
ők vallották be maguk, hogy hazsnáltak kommandert.
ezekután no komment! -
Hidd el én leszarnám.Max akkor járna a szám ha az egész Wilda játszana pl a 7th nevében.De nálunk csak 3-om ember játszott akik nem is olyan állatok.Hatt a TLD-ből összesen a GBC-be 7-en vannak csak.Szóval ez nem a TLD. -
Nagydög #70879 Sot tankot, es helit is. Olvass mar az istenert!
Utanad meg Zsoltot kell lehulyeznem masszivan, mert siman tovabbgorgeti a hulyeseget, ahelyett, hogy ellenorizne, mirol van szo. -
#70797 Ez, az a hozzászólás ami 2 hetet késett. -
Verzoo #70877 Te nem jártatnád a szád ha veletek szemben csaltak volna?????????????????????